FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Laca, noi cand atacam?

«12346»
shack3r18.09.2008 11:33

Somanescule,lasa-ne sa ne bucuram de Steaua noastra,de legenda noastra numita Marius Lacatus si sustine-l tu pe Olaroiu sau pe cine mai vrei tu . A spus cineva mai sus,Steaua nu este o echipa mare,asa cum nici Steaua Rosie Belgrad,Dinamo Kiev sau Porto nu sunt echipe mari . Pe cine ati fi preferat in locul lui Toja ? Pe Tiago ?

Mai sunt 5 meciuri,mie cel putin mi-a placut cum a jucat Steaua,a fost primul meci pentru 6 dintre titulari in Liga Campionilor,au inceput crispati,exact ca CFR-ul . Diferenta intre noi si CFR tine de adversar .

Daca o sa terminam pe locul 4 inseamna ca intr-adevar exista o problema . Nu va mai grabiti cu articole . Dupa meciul cu Galatasaray de ce nu ai zis nimic ? Chiar asa misogini sunteti,va bucurati cand pierde Steaua doar ca sa il criticati pe Lacatus ?

Adrian18.09.2008 11:42

SSK

Ti s-a parut ca Bayern a jucat incredibil de bine?

c.ronaldo1718.09.2008 11:43

CUM [...] POATE UN ASTFEL DE OM SA FIE REDACTOR PE FCSTEAUA.RO????

Bai, Steaua nu e o echipa mare!!!

La noi nu se investeste cate 50 de milioane pe sezon! La cati bani se baga in Steaua ar trebui sa fim super-multumiti ca ajungem in Grupele UCL!

Pai daca erai tu antrenor la Steaua se [...] pe noi Galatasaray!

Adrian18.09.2008 11:46
CUM PLM POATE UN ASTFEL DE OM SA FIE REDACTOR PE FCSTEAUA.RO????

La noi nu se investeste cate 50 de milioane pe sezon! La cati bani se baga in Steaua ar trebui sa fim super-multumiti ca ajungem in Grupele UCL!

Pai daca erai tu antrenor la Steaua se pisa pe noi Galatasaray!

Bai smechere, WestHam United cate meciuri are in CL?

Aia au buget de 10 ori mai mare ca al nostru.

Zi tu cate meciuri au aia in CL?

Sau tottenham?

Sau Sevilla?(Sevilla a jucat de abia anul trecut prima data in CL)

De cand joaca banii?

Cand Steaua rupea pe Valencia,Betis,Dinamo Kiev atunci tot banii jucau?

Culmea e faptul ca Beckenbauer a zis fix invers, ca Steaua e o echipa mare.

Probabil ala e un prost.

steaua_gloria18.09.2008 11:49

In europa exista vreo 3 feluri de echipe si ca sa-i fac pe plac lui Adrian, le impartim asa: echipe extraordinare, echipe mari si echipe mici . Steaua e echipa mare . de acord?

A ,si Bayern e extraordinara.

Adrian18.09.2008 11:51

Sunteti penibili.

Daca Steaua e o echipa mica, e datorita voua.

Nu faceti altceva decat sa gasiti scuze.

Va multumiti cu ce a fost si gasiti scuze.

Atat.

Poate ca Steaua nu ar mai fi o echipa mica daca ar fi schimbat antrenorul.

V-ati gandit si la asta?

dr.adrian918.09.2008 11:53
CUM PLM POATE UN ASTFEL DE OM SA FIE REDACTOR PE FCSTEAUA.RO????

Pai daca erai tu antrenor la Steaua se pisa pe noi Galatasaray!

Sau tottenham?

De cand joaca banii?

Culmea e faptul ca Beckenbauer a zis fix invers, ca Steaua e o echipa mare.

Probabil ala e un prost.

beckenbauer e un om simtit. nea periat la fel cum a facuto marian Iancu anul sezonul trecut si nea ars de mama focului.

se numeste STRATEGIE sa lauzi adversaru si sa te dai batut inaintea meciului direct. il adormi asa si el devine cu nasul pe sus.

vad ca stelistii nu invata. asta e prostia se plateste

steaua_gloria18.09.2008 11:53

Bun si pe cine aducem , sa bage berbecul mana ADANC in buzunar si sa aduca un antrenor de CL.Ar fi facut-o ?

PS: Eu nu sunt contra lui Laca.

vlad7518.09.2008 11:55

Pentru unii dintre useri,am o intrebare? nu se poate discuta mai civilizat,fara jigniri ? Ce Dumnezeu nu lasati tonul mai moale.Nu trebuie sa va aprindeti,purtati doar o discutie cu amicii de forum. Pe zi ce trece ma oripilez cand vad comentarii pline de jigniri. Putina decenta pe acest site n-ar strica. Fiecare este liber sa-si exprime parerea intr-un mod civilizat consider.Cei care au contra-argumente o pot face fara sa aiba izbucniri sau vendete personale cu unii moderatori. Nu sunt aparatorul lui Mihai Somanescu,ci sustinatorul bunului simt si al decentei in exprimare si atitudnie.

Va multumesc.

PS Cat timp Steaua va fi patronata de Becali niciodata nu va avea parte de tactica vreunui antrenor cu toate scolile din lume. Mi l-am pus in cap pe Victor.

mirceaor18.09.2008 11:56
Poate ca Steaua nu ar mai fi o echipa mica daca ar fi schimbat antrenorul.

V-ati gandit si la asta?

Sau poate ca era una si mai mica, o echipa care ar fi jucat in seara acestei mohorote zile de joi in minunata Cupa UEFA.

Te-ai gandit la asta? :biggrin:

Adrian18.09.2008 11:56

Dr.Adrian9

Declaratia a fost facuta dupa meci.

steaua_gloria

Cica Protasov e liber...

Mie imi place si de Ketsbaya de la Anorthorsis...

steaua_gloria18.09.2008 12:01

@ Adrian

Ma refeream la antrenori consacrati in CL, sau in competitii de nivel inalt.

c.ronaldo1718.09.2008 12:01

@Adrian

Vezi cum te exprimi, nu am vorbit cu tine cu smechere. Mai usor cu aerele astea de Fizz.

Sau tottenham?

Nici nu stii ce vorbeste. Echipele alea joaca in Italia, Spani, Germania, Franta sau Anglia. Faci niste comparatii absolut inutile. Cand ai sa vezi ca pierdem in Ghencea cu echipe in care cel mai bun jucator al lor costa 2m de euro, atunci am sa ma alaturi celor care il contesta pe Lacatus. Pana atunci eu vreau sa raman cu picioarele pe pamant si sa nu imi imaginez victorii colosale.

Si Lacatus (sau pentru marele redactor de pe forum: antrenorul ala de incepe cu L) a rupt pe Galata.

La fel Steaua a fost invinsa de Real, Lyon, Sevilla, Arsenal.. atunci banii nu jucau?

Nu faceti altceva decat sa gasiti scuze.

Va multumiti cu ce a fost si gasiti scuze.

Atat.

Hai hai!

Ce spunem noi nu sunt scuze. Doar deschidem ochii la ceea ce abereaza unii. Nu vad unde ar trebui sa gasim scuze daca Steaua joaca in viteza si avem si rezultate.

Adrian18.09.2008 12:01

Ne trebuie antrenori consacrati sau antrenori buni?

andyro18.09.2008 12:02

Sunt, intr-o oarecare masura, de acord cu unele precizari din articol.

Nu am inteles mutarea lui Toja central, mai ales ca nu am vrut sa cred toate zvonurile din presa, care mentionau ca e "mutarea in plic" sugerata de Becali. N-am inteles titularizarea lui Arthuro, care nu joaca nimic de cateva etape (vreo 5-6, asa), cand Bogdan Stancu s-a dovedit cu mult mai multa "priza" la gol.

Nu in ultimul rand, n-am inteles schimbarile. Ovidiu Petre defensiv in locul lui Toja, Kapetanos (la fel de nul ca Arthuro) in locul lui Szekely, si toate astea dupa minutul 75, cand s-a vazut clar din prima repriza ca jocul nostru nu merge.

Eu propun sa nu ne mai prezentam in CL, sau sa bagam juniorii (sau vorba unui clasic, sa vindem locul). De 3 ani aud aceeasi placa - sunt echipe mult mai bune, bugete mult mai mari, jucatori mai valorosi. Nimeni nu contesta asta, dar cum jucatorii s-au putut autodepasi in atatea meciuri, ma asteptam sa incerce asta si azi. Si un 1-1, alaturi de 2-2ul de la Lyon, nu era un rezultat slab. Nu am vazut nimic din acea inversunare, daruire, moarte pe teren cu adversarul de gat...doar niste jucatori debusolati, pe posturi noi pentru ei, care stiau parca rezultatul de la inceput si asteptau doar fluierul final pentru celebrele declaratii gen "si-au dorit mai mult victoria".

steaua_gloria18.09.2008 12:03

Multi dintre cei consacrati au si rezultate.

drlv8518.09.2008 12:07

vorbe goale .. se stia tot ce s-a zis pe aici ...

altceva nou sub soare ?

sau ramane doar placerea de-a critica ? :P

Adrian18.09.2008 12:07

Steaua Gloria

Corect.

Dar noua nu ne trebuie nume.

Noua ne trebuie profesionisti.

Conteaza doar sa fie de valoare.

Ketsbaya ala a facut din Anorthorsis o echipa de CL.

A umilit cefereul anul trecut.

Anul asta a umilit pe Olympiakos.

Nu e putini lucru.

Aia cum au putut ma Ronaldo sa isi depaseasca conditia?

sabin130718.09.2008 12:08
Cat timp Steaua va fi patronata de Becali niciodata nu va avea parte de tactica vreunui antrenor cu toate scolile din lume.

Aleluia! In sfarsit mai face cineva remarca asta, sau pe asta o vad eu... Nu sunt eu ¨ciudat¨, incepusem sa ma simt asa..

Adriane, care antrenori domnule consacrati, esuati incepatori si tot asa? Nu se poate. Cum sa zic, ca la un joc electronic.. level 1 e becali si level 2 e antrenorul, care-o fi el. Daca nu e in regula level 1 nu poti trece mai departe la level 2. Orice se spune de level 2 automat poate fi combatut cu argumente din level 1. Nu tot timpul este adevarat, dar MEREU este posibilitatea asta, care taie credibilitatea oricarui argument despre level 1.

c.ronaldo1718.09.2008 12:10

Bravo lor, nimeni nu contesta valoarea lui Ketsbaya, dar nu cred ca daca ei pierdeau cu Weder, cineva i-ar fi cerut demisia antrenorului cipriot. Si poate, nu zic nu, ca Ketsbaya e un antrenor mai bun decat Lacatus, orice e posibil.

Adrian18.09.2008 12:12

Oamenilor, eu am mai zis-o si o mai zic.

Daca becalii nu il lasa pe Lacatus sa isi faca treaba, sa iasa Lacatus la presa si sa spuna asta.

Sa spuna ca nu poate sa isi faca treaba cum vrea el si apoi totul o sa fie ok in ceea ce priveste echipa.

Nimeni nu o sa mai critice.

O sa fie criticat ciobanul in totalitate.

Dar daca Lacatus il protejeaza...

Stiti si voi vorba aia:

"Daca te joci cu rahat, nu ai cum sa nu puti!"

Ronaldo

Dar nu au pierdut cu Werder.

Iarasi si-au depasit conditia.

Cum de?

drlv8518.09.2008 12:12

vai Doamne .. fie-ti mila de limba romana vorbita pe aici :|

sabin130718.09.2008 12:17

Adrian, ce vorbesti acolo? Am mai pus intrebarea, cati isi dadeau demisia in locul lui Lacatus pentru ca iar ii impune Gigi niste aberatii? Asta era cealalta varianta, demisia, nu sunt mai multe in cazul asta. Hai sa fim seriosi, cum sa se duca in presa sa-l atace pe Gigi? Pai asta ce ar fi insemnat? Circ intai si apoi tot DEMISIA. Da, trebuia sa se duca Lacatus cu lacrimi in ochi la ionitoaia si buzarin:¨uite, uite ce-mi face patronul! ajutor! ajutati-am sa fiu lasat sa-mi fac meseria de antrenor!¨. Nu ne-am convins cum stau treburile cu jijiotul? In subiectul asta totul se rezuma la ¨De ce mai sta Lacatus pe banca in conditiile astea?¨.

mikutu18.09.2008 12:24

raspuns pentru intrebarea domnului somanescu:

''Dar voi, stelistii adevarati, cum explicati ca desi Van Buyten marcheaza la greu din fazele fixe, antrenorul nu a reusit sa-l blocheze?''

1) antrenorul are spre 45 de ani , si nu mai sre statut de jucator , deci nici drept de a intra pe teren in timpul unui meci oficial !

2) chiar daca omitem punctul 1 , respectivul antrenor , este de profil atacant , nu fundas....deci .. tot nu intra in atributia lui respectiva miscare!

dupa calificarea cu galata de ce nu ai scris nimic....nici tu nici discipolii tai?

nu astept raspuns!

mikutu18.09.2008 12:38
Dr.Adrian9

Declaratia a fost facuta dupa meci.

steaua_gloria

Cica Protasov e liber...

Mie imi place si de Ketsbaya de la Anorthorsis...

bagi tu mana in foc ca mai vine Protasov inapoi? mie mi-ar place Protasov cu Lacatus secund! dar nu visez!

Oamenilor, eu am mai zis-o si o mai zic.

Daca becalii nu il lasa pe Lacatus sa isi faca treaba, sa iasa Lacatus la presa si sa spuna asta.

Sa spuna ca nu poate sa isi faca treaba cum vrea el si apoi totul o sa fie ok in ceea ce priveste echipa.

Nimeni nu o sa mai critice.

O sa fie criticat ciobanul in totalitate.

Dar daca Lacatus il protejeaza...

Stiti si voi vorba aia:

"Daca te joci cu rahat, nu ai cum sa nu puti!"

Ronaldo

Dar nu au pierdut cu Werder.

Iarasi si-au depasit conditia.

Cum de?

si crezi tu , ca dupa ce spune astea Lacatus in presa....o sa mai fie antrenor la Steaua ca sa poti tu sa-l plangi ...ca nu l-ai inteles mai demult? tu si cei catine... incercati sa iesiti din penibil cu fantezii din astea!

«12346»