bai frate nu va mai luati de echipa mha ca de data asta n-aveti dreptate. Steaua a facut un joc buna, in ciuda rezultatului. Nemtii au fost peste noi dar fazele noastre duceau catre un lejer 3-1. Sansa a fost de partea lor si ne-am batut singuri. A zis unu ca ne-am facut de rusine la noi acasa. Nu ne-am facut deloc de rusine ba chiar am jucat foarte bine. Bayern nu e Roma cum nici Steaua nu e CFR. Daca era invers si jucam noi cu Roma ii bateam sigur si CFR o lua la **** de la Bayern. Sortii ne-au pus pe noi in fata nemtilor dar in nici un caz nu ne-am facut de ras. Parerea mea e ca am pierdut pe mana antrenorului. Lacatus a facut 2 erori grave: echipa de start si schimbarile.
In echipa de start am avut practic atac si aparare dar fara mijloc. Singurul MIJLOCAS care furniza mingi a fost Lovin. ATAT! Nu uitati ca sistemul de joc a fost 4-2-3-1. Sistem destul de prost in opinia mea si pe teren s-a vazut mai degraba un 4-1-5. Cu asa ceva nu poti emite pretentii. Mi-a placut ca fundasii laterali urcau in permanenta si ajutau faza de atac dar nu trebuiau sa uite de indatoririle lor.
Mijlocul ne-a omorat. Am avut o echipa fara asa ceva, deseori atacantii facand rolul de mijlocasi si nu aveam oameni in fata. Laca nu trebuia sa inceapa cu Toja. Imi pare rau pentru el dar trebuia sa intram cu un 4-3-3 iar aia 3 din fata sa fie Semedo, Arthuro si B. Stancu. La mijloc trebuiau sa fie si Ov. Petre si Lovin ca sa se poata completa unul pe altul. Sigur.. ar fi fost mai defensiv jocul dar si mult mai sigur si nemtii n-ar fi ajuns asa usor la Zapata.
Despre schimbari nu pot decat sa zic ca au fost proaste. Szekely nu trebuia scos ci lasat in teren pentru ca practic era furnizorul de idei in atacul Stelei si el era ala care creea fazele. El si Ogararu s-au inteles de minune. Nici Arthuro nu trebuia scos ci lasat alaturi de Bogdan Stancu pentru a conlucra si a aduce odata golul ala mult dorit. Dayro mi s-a parut cam sters n-a fost una din zilele lui bune. Kapetanos nu trebuia introdus pentru ca practic, el era un incurca-lume in atac. N-a facut nimic. Stiu ca a avut putin timp la dispozitie dar in situatia data, orice schimbare trebuia sa aduca un + in atac nu un minus.
Sa nu uitam si de cei doi MARI absenti ai nostri si-anume Radoi si Banel. Cu Radoi in teren am fi avut mai mult tupeu iar Banel ar fi fost mult mai bun ca Toja. Pacat ca nu l-am putut folosii mai ales ca trece printr-o perioada mai buna, si-a adus aminte ce-i aia sa marchezi un gol, alearga mai mult ca niciodata si isi da sufletul pe teren.
Zapata trebuie laudat pentru ca unele faze au fost chiar de sah mat pentru Steaua si totusi el s-a opus. N-am decat cuvinte de lauda pentru el si pentru mine EL este omul meciului.
De asemenea nu uitati ca 3 sferturi din echipa n-a mai jucat in Champions League niciodata. Avand in vedere situatia data eu zic ca idolii nostri s-au achitat onorabil.
Ca si faze in comparatie cu rezultatul final Steaua merita mai mult.. Am avut 2 bare pe care scria gol si un gol adevarat care a fost anulat intr-un mod eronat. Da.. portarul a pus mana pe minge dar Stancu a luat-o, neamtul practic scapand-o din mana. Nu l-a atins macar, ce sa mai vorbim de faultat. Era un gol perfect valabil pentru Steaua. Sansa nu a fost de partea noastra. Nemtoteii sa fie fericiti! Puteau s-o ia in barba grav!
Mandru de echipa noastra. Pacat de UNELE decizii ale lui Lacatus. Totusi a pregatit meciul destul de bine si la pauza a schimbat echipa MULT in bine. E un antronor bun dar mai are nevoie de timp.
Haide Steaua! Forzza Campionii! MEREU Superiori!