FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua Bucuresti - Bayern Munchen 0 - 1

«1234567»
DanStan17.09.2008 21:35
Am pierdut si gata , vreti numai victorii ?? nu se poate ;)

Eu incã mai sper la caliificare!!

--echipa intreadevar a fost la pamant,ne lipseste Mirel.

--Zapata,jos pãlãria.

Corect ! Prea multe victorii, dom'le, 0 in ultimele 12 meciuri din grupe. Ce dreaq, nu mai avem simtul masurii ? Nu ne ajung zero victorii, tot mai vrem ?

micodo17.09.2008 21:36

iaca ne-a luminat iluminatul: ''cu Radoi si Nicolita !!!!! castigam''

preluminate iti multumim pentru ca ne luminezi ochii sa vedem adevarurile profetite de capul tau, pe care daca incepi sa-l bati se aude bum-bum-bum

DelPiero1017.09.2008 21:36

Pacat ca in urma acestor meciuri de CL ne ramane decat hazul de necaz...suntem total neputinciosi!

sabin130717.09.2008 21:37
Daca Lcatus vrea neaparat sa-i spele picioarele lu' Jiji e liber sa-si faca damblaua oricand, da' in particular, nu in calitate de antrenor al Stelei.

Si cam cine ai vrea sa vina antrenor? Sfantul Petru care sa-l lumineze pe Jiji si sa-l lase sa-si faca meseria? Daca nu, da-mi un exemplu macar. Unul.

syro_stelist_4_life17.09.2008 21:38

bai frate nu va mai luati de echipa mha ca de data asta n-aveti dreptate. Steaua a facut un joc buna, in ciuda rezultatului. Nemtii au fost peste noi dar fazele noastre duceau catre un lejer 3-1. Sansa a fost de partea lor si ne-am batut singuri. A zis unu ca ne-am facut de rusine la noi acasa. Nu ne-am facut deloc de rusine ba chiar am jucat foarte bine. Bayern nu e Roma cum nici Steaua nu e CFR. Daca era invers si jucam noi cu Roma ii bateam sigur si CFR o lua la **** de la Bayern. Sortii ne-au pus pe noi in fata nemtilor dar in nici un caz nu ne-am facut de ras. Parerea mea e ca am pierdut pe mana antrenorului. Lacatus a facut 2 erori grave: echipa de start si schimbarile.

In echipa de start am avut practic atac si aparare dar fara mijloc. Singurul MIJLOCAS care furniza mingi a fost Lovin. ATAT! Nu uitati ca sistemul de joc a fost 4-2-3-1. Sistem destul de prost in opinia mea si pe teren s-a vazut mai degraba un 4-1-5. Cu asa ceva nu poti emite pretentii. Mi-a placut ca fundasii laterali urcau in permanenta si ajutau faza de atac dar nu trebuiau sa uite de indatoririle lor.

Mijlocul ne-a omorat. Am avut o echipa fara asa ceva, deseori atacantii facand rolul de mijlocasi si nu aveam oameni in fata. Laca nu trebuia sa inceapa cu Toja. Imi pare rau pentru el dar trebuia sa intram cu un 4-3-3 iar aia 3 din fata sa fie Semedo, Arthuro si B. Stancu. La mijloc trebuiau sa fie si Ov. Petre si Lovin ca sa se poata completa unul pe altul. Sigur.. ar fi fost mai defensiv jocul dar si mult mai sigur si nemtii n-ar fi ajuns asa usor la Zapata.

Despre schimbari nu pot decat sa zic ca au fost proaste. Szekely nu trebuia scos ci lasat in teren pentru ca practic era furnizorul de idei in atacul Stelei si el era ala care creea fazele. El si Ogararu s-au inteles de minune. Nici Arthuro nu trebuia scos ci lasat alaturi de Bogdan Stancu pentru a conlucra si a aduce odata golul ala mult dorit. Dayro mi s-a parut cam sters n-a fost una din zilele lui bune. Kapetanos nu trebuia introdus pentru ca practic, el era un incurca-lume in atac. N-a facut nimic. Stiu ca a avut putin timp la dispozitie dar in situatia data, orice schimbare trebuia sa aduca un + in atac nu un minus.

Sa nu uitam si de cei doi MARI absenti ai nostri si-anume Radoi si Banel. Cu Radoi in teren am fi avut mai mult tupeu iar Banel ar fi fost mult mai bun ca Toja. Pacat ca nu l-am putut folosii mai ales ca trece printr-o perioada mai buna, si-a adus aminte ce-i aia sa marchezi un gol, alearga mai mult ca niciodata si isi da sufletul pe teren.

Zapata trebuie laudat pentru ca unele faze au fost chiar de sah mat pentru Steaua si totusi el s-a opus. N-am decat cuvinte de lauda pentru el si pentru mine EL este omul meciului.

De asemenea nu uitati ca 3 sferturi din echipa n-a mai jucat in Champions League niciodata. Avand in vedere situatia data eu zic ca idolii nostri s-au achitat onorabil.

Ca si faze in comparatie cu rezultatul final Steaua merita mai mult.. Am avut 2 bare pe care scria gol si un gol adevarat care a fost anulat intr-un mod eronat. Da.. portarul a pus mana pe minge dar Stancu a luat-o, neamtul practic scapand-o din mana. Nu l-a atins macar, ce sa mai vorbim de faultat. Era un gol perfect valabil pentru Steaua. Sansa nu a fost de partea noastra. Nemtoteii sa fie fericiti! Puteau s-o ia in barba grav!

Mandru de echipa noastra. Pacat de UNELE decizii ale lui Lacatus. Totusi a pregatit meciul destul de bine si la pauza a schimbat echipa MULT in bine. E un antronor bun dar mai are nevoie de timp.

Haide Steaua! Forzza Campionii! MEREU Superiori!

:steag_sah_mic:fular-campionii:steag_sah_mic:

xray_rom17.09.2008 21:42

--Zapata,jos pãlãria.

Corect ! Prea multe victorii, dom'le, 0 in ultimele 12 meciuri din grupe. Ce dreaq, nu mai avem simtul masurii ? Nu ne ajung zero victorii, tot mai vrem ?

Mai prea-mult-doritorulule!

Si ce vrei tu de fapt?Asta e echipa acum!Sa scoata victorii din palarie??? Pe cine ai fi vrut in teren din cei valizi si nu a intrat???Am avut si noroc, dar si ghinion si gol anunlat!!!

Nu vezi ca frizezi penibilul cand spui ca altii nu au simtul masurii, dar pe al tau nu-l vezi!Nici macar nu stii sa numeri. Cum "0" victorii in grupe. Cam repede ai uitat-o pe aia de la Kiev!Dar nu mai mira nimic la tine....

DanStan17.09.2008 21:43
Si cam cine ai vrea sa vina antrenor? Sfantul Petru care sa-l lumineze pe Jiji si sa-l lase sa-si faca meseria? Daca nu, da-mi un exemplu macar. Unul.

Asta era si punctul meu de vedere. Da' e o problema : ne ne putem prezenta in Champions League avand pe banca cuplul de renume mondial Jiji - Lacatus. In campionat e ok. Hai, merge si-n Cupa UEFA. De fapt merge si-n Champions League, daca vrem neaparat sa doboram toate recordurile in cee ce priveste numarul de meciuri in care n-am batut pe nimeni. Aia de la Guiness Book sunt deja cu ochii pe noi ...

danimarcu17.09.2008 21:44

--Zapata,jos pãlãria.

Mai grav e ca Jiji face echipa.L-a impus pe Semedo,l-a laudat toata saptamana,iar acesta nu a jucat nimic.L-a pus pe Toja la mijloc,si s-a vazut ce a iesit.De-asta imi este ciuda,ca face el echipa.De-aia nu face crize cand pierdem,pt ca el e vinovat.

Si mi-e ciuda ca nu avem atitudine.Chiar si cand atacam o facem cu frica.De ce ?Ce ni s-ar putea intampla?...

Ultima oara cand am batut in CL acasa a fost cu Glasgow Rangers,daca nu ma insel.S-ar putea sa ma insel,intrucat au trecut muuuuulti ani de atunci.se pare ca mai avem de asteptat...

Verssace17.09.2008 21:45

@ DanStan

Ma refeream la alea din campionat si din preliminarii .. deja aberezi.

bodanelu17.09.2008 21:46
Stancu a intrat prea tarziu iar pasele lungi folosite de echipa noastra nu au prea pus probleme masivilor fundasi germani.

pase lungi am vazut doar in ultimele 5 minute cand eram in criza. in rest s-a iesit pe jos din aparare.

sau ma rog, eu asa am vazut pe stadion.. la TV se vede altfel..

PS: antrenorilor de pe forum, e bine sa stati la caldura, sa spargeti seminte si sa va dati parerea pe forum? e frumos? nu era mai bine in ploaie, cu plamanii pe afara incurajand echipa? a nu, noi suntem mari si tari in spatele calculatorului, toti ne pricepem la fotbal....

sunt scarbit de voi, marii antrenori de tastatura ce sunteti...

noapte buna...

Korado17.09.2008 21:49

Eu unul nu sunt suparat pe rezultat desi se cam putea face un egal , un gol aproape taiat de aarbitru'. Propun o MARe statui lui Zapata pentu modul cum apara echipa a mers bine vremea na tinut cu fotbalul si Steaua capul suss tot asta biaietiii!!!!

DanStan17.09.2008 21:50
[quote name='Verssace'

Mai prea-mult-doritorulule!

Si ce vrei tu de fapt?Asta e echipa acum!Sa scoata victorii din palarie??? Pe cine ai fi vrut in teren din cei valizi si nu a intrat???Am avut si noroc, dar si ghinion si gol anunlat!!!

Nu vezi ca frizezi penibilul cand spui ca altii nu au simtul masurii, dar pe al tau nu-l vezi!Nici macar nu stii sa numeri. Cum "0" victorii in grupe. Cam repede ai uitat-o pe aia de la Kiev!Dar nu mai mira nimic la tine....

Asta VA FI echipa si peste 5 ani, si peste 10. Jucatori mai buni decat astia nu vom avea in urmatorii 10 ani.

Citeste cu atentie si apoi numara tu, prea-iluminate. Ce-am afirmat eu ? "in ultimele 12 meciuri (adica ultimele 5 din sezonul 2006-07 + cele 6 de anul trecut + meciul cu Bayern de acum, total 12 din cate m-au mintit aia pe la scoala) am obtinut 0 victorii" Ia zi, meciul de la Kiev intra in categoria 'ultimele 12' ?

In tot cazul, ai dreptate si tu. Avem o victorie la activ, ce ne mai trebuie ? Daca in urmatorii 25 de ani mai obtinem una chiar ne putem considera fericiti ! Da' nu e neaparat necesar, oricum adversarilor Stelei li se rupe elasticul de la chiloti de frica atunci cand ne citesc palmaresul in grupele CL. Avem o victorie, iti dai tu seama ?

bodrumdan_barkahan17.09.2008 21:50

fratilor imi pare rau de meciul de azi.insa nici rezumatul nu am vazut...o sa vad maine.nu pot sa comentez despre meci.dar trebuie sa va mandriti ca sunteti acolo.nu cred ca trebuie sa se caute o scuza sau greseli.pentru ca nea batut o echipa una dintre favoritii acestei cupe.sunt alaturi de voi si voi fii incontinuare tot daca sunt TURC si neati scos pe noi la eliminare...azi m-am suparat cu Steaua dar m-am bucurat cu porto....:)va salut pe toti si sper sa batem in meciurile urmatoare pe Lyon si fiorentina.fiorentina care aveam mare simpatie pe echipa cand era terim si dupa el de catre Mutu...dar la meciurile astea sunt un stelist ca voi...forza Steaua si echipele din grupul lui fenerbahçe:) deci nu este sfarsitul lumii baieti.mai sunt inca 5 meciuri si o sa vedeti ca cel putin in UEFA o sa mearga echipa asta...

sabin130717.09.2008 21:51

@DanStan

Sunt dezamagit cum a fost gandit meciul asta, indiferent a cui a fost ideea. Dar eu cred ca atat timp cat Gigi stapaneste clubul asta, nu ai cum sa acuzi antrenorul, indiferent cine ar fi. Nu sunt datele unei proleme cu antrenor. Sigur, se poate discuta de ce un antrenor sta pe banca Stelei in conditiile astea, dar la orice greseala ce in mod normal tine de antrenor e varianta probabila cu Gigi. De ce ti se pare tie ca Lacatus este din punctul asta de vedere mai prejos decat ceilalti din era Gigi? Sau i-au spalat toti picioarele lui Gigi si i le vor spala toti cat el va domni? Deja ajungem la altceva..

Verssace17.09.2008 21:51
PS: antrenorilor de pe forum, e bine sa stati la caldura, sa spargeti seminte si sa va dati parerea pe forum? e frumos? nu era mai bine in ploaie, cu plamanii pe afara incurajand echipa? a nu, noi suntem mari si tari in spatele calculatorului, toti ne pricepem la fotbal....

noapte buna...

asta am zis si eu , dar cine sa ma inteleagã ??

toti desteptii astia mereu cand pierdem, in loc sa fim alaturi de echipã, ei critica jocul; In schimb cand castigam se dau ultrasi . :ce_oameni:

enjoy17.09.2008 21:53

singura chestiune care ma supara este atitudinea, adica lipsa ei! daca aveam atitudinea din meciul cu galata si scorul ar fi fost acelasi! oare de ce cadem psihic asa de repede, cred ca ne e frica sau suntem speriati! ne trebuie un psiholog de la Laca la ultimul jucator, altfel e de rau. acest psiholog e Mirel!

Adrian17.09.2008 21:53

Bodanelule, s-a jucat cu pasa lunga tot meciul.

Ca au jucat pe jos, asta nu a mai contat.

Tot pasa lunga a fost.

Si nu ai cum sa ii invinuiesti pe jucatori.Lovin nu putea sa dea altfel de pase pt ca nu exista legatura intre el si atacanti si se afla foarte in spate de fiecare data cand primea mingea.

Iar Toja nu e obijnuit cu postul de mijlocas central.

Faza defensiva l-a facut sa uite de atac.

P.S.

Da-mi bani ca vin si eu la meci.

Ca din pacate eu stau la vreo 400 si ceva km de Ghencea.

Verssace17.09.2008 21:56

Lãcãtuș la costum in premiera ! ce misto arata ! Haideti sa fim alaturi de el si de echipa Steaua, sa nu mai comentam aiurea, vreti ??

Endless17.09.2008 21:56

cred ca zapata merita sa fie omul meciului , van buyten in afara de gol nu a mai venit cu nimic spectaculos

bodanelu17.09.2008 21:56

@Adrian, nu s0a jucat cu pasa lunga tot meciul. Chiar s-a iesit frumos din aparare. sau la tine o pasa mai mare de 10 m inseamna lunga. problema a fost la mijloc...

Singura gresala a meciului a fost folosiea lui Toja inchizator. Am zis-o din primele 5 minute ale meciului ca o sa avem de suferit acolo.

Si da, Lovin se autodepaseste de la meci la meci.

Adrian17.09.2008 22:00
Chiar s-a iesit frumos din aparare. sau la tine o pasa mai mare de 10 m inseamna lunga.

Cam da.Asta e definitia unei pase lungi.

O pasa lunga e o pasa care acopera o distanta de o lungime care ii permite fundasului sa se pozitioneze si sa intercepteze respectiva pasa.

Personal, pe un teren ud, eu zic ca orice pasa mai mare de 5 m e pasa lunga.

Jocul era mult mai usor daca erau folosite triunghiuri de jucatori in locul paselor directe.

DanStan17.09.2008 22:01
@DanStan

Sunt dezamagit cum a fost gandit meciul asta, indiferent a cui a fost ideea. Dar eu cred ca atat timp cat Gigi stapaneste clubul asta, nu ai cum sa acuzi antrenorul, indiferent cine ar fi. Nu sunt datele unei proleme cu antrenor.

OK. Il felicit pe Lacatus pentru faptul ca nu s-a implicat. A fost o mutare tactica geniala sa-l lase pe boier sa-i faca echipa.

Fie ca voi, stimati domni. Voi lasa cu limba de moarte urmasilor urmasilor mei sa-mi toarne pe mormant o naveta de bere la urmatoarea victorie a Stelei in grupele CL. Recunosc sincer, doar o manie perversa ma determina sa-mi inchipui ca ar trebui ca Steaua sa evite totusi rolul de eterna ciuca a batailor in grupe. Ma voi trata, stimati domni ! In fiecare dimineata voi repeta la oglinda "nu fii nemultumit, inca n-am ajuns la 100 de meciuri fata victorie" ...

pugliesi17.09.2008 22:03

fratilor..e groasa...iar ne zbatem sa dam 1 gol...e al 3-lea an consecutiv in care vedem aceeasi neputinta...asta e ...clar bayern e peste Steaua..stiam dinainte..ceea ce e deranjant..e faptul ca declaratiile alor nostri de dinainte de meci ne-au dat sperante...o speranta care s-a naruit in seara asta.....m-am uitat la rezumatul meciului Lyon-fiorentina...concluzia?...Steaua e dintr-un alt film...sa ne auzim cu bine

syro_stelist_4_life17.09.2008 22:03

noapte buna...

asta am zis si eu , dar cine sa ma inteleagã ??

toti desteptii astia mereu cand pierdem, in loc sa fim alaturi de echipã, ei critica jocul; In schimb cand castigam se dau ultrasi . :ce_oameni:

mha yo nu m-am dat desteptu lu peste prajit ci doar mi-am exprimat opinia personala.. daca citesti ce-am scris o sa vezi ca nu dau cu pietre in echipa si cred in shansa Stelei. N-am fost pe stadion din simplul motiv ca n-am avut atatia bani. In schimb voi fi la urmatorul meci si sper si la al 3-lea. Depinde de situatia financiara.

a.. si nici ultras nu ma dau pentru ca trebuie sa fii de-a dreptul tampit sa te dai ultras atata timp cat esti UN SIMPLU SUPORTER, ca si mine. N-ai decat sa faci mijto.. tu si restu care fac de "antrenorii" de pe forum care mi se par de-a dreptul hilari dar am o anumita varsta, experienta in fotbal jucand si la un club de fotbal si efectiv sunt pasionat nebuneste de acest sport. Acum.. fiecare cu parerea lui.

Forzza Steaua! Hai Campionii! MEREU Superiori!

sabin130717.09.2008 22:07
@Adrian, nu s0a jucat cu pasa lunga tot meciul. Chiar s-a iesit frumos din aparare. sau la tine o pasa mai mare de 10 m inseamna lunga. problema a fost la mijloc...

Singura gresala a meciului a fost folosiea lui Toja inchizator. Am zis-o din primele 5 minute ale meciului ca o sa avem de suferit acolo.

Si da, Lovin se autodepaseste de la meci la meci.

Am numarat eu vreo zece iesire din aparare bubuite gresit.. daca mai punem la socoteala si iesirile pe sus care au iesit deja se aduna. Foarte putin s-a iesit pe jos cu continuare buna.

Care mijloc?

Lovin va fi un inchizator bun cand macar 80% din recuperarile pe care le face le va continua cu pasa IN FATA si IN VITEZA. Eu stiu ca recupereaza mult, dar nu numai asta e treaba inchizatorului, ca degeaba le mai recupereaza daca nu le continua cu pasa in fata, sa declanseze atacul. Mai ales cand ai pretentia sa revii de la 0-1. Cand le pasezi pe toate in spate sau in lateral nu mai poti avea pretentia la contraatac, si pe atac normal deja adeversarul s-a repliat.

Dane, eu nu l-am felicitat pe Lacatus. Dar cel care trebuie sa dispara esti Gigi. Dupa ce va disparea Gigi putem vorbi de Lacatus, piti, Oli, Protasov, de cate jocuri praf facem si tot asa. La Steaua trebuie un profesor de psihiatrie antrenor, pe termen lung.

«1234567»