FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua Bucuresti - Bayern Munchen 0 - 1

«12347»
xray_rom17.09.2008 21:01

Pacat!Meritam un egal!Cred ca ala a fost gol valabil.Azi nu am avut noroc!Next time!Nu trebuie sa disperam si sa ne grabim sa aruncam cu pietre.Forza Steaua!!

zloty17.09.2008 21:02
frate nu s-a facut nimeni d ras..poate doar toja si un pic Lovin.eu zic ca am avut ghinion cu carul.ca daca una din mingile din prima repriza intra altfel stateau lucrurile.bayern a fost net mai buna,a fost echipa matura,constienta de forta ei dar nu a fost de nebatut.cu un dram de noroc azi scoteam cel putin un punct.oricum...sperante sunt.FORZA Steaua.Multumim ZAPATA

frate zici asta pentru ca avem in poarta probabil cel mai bun portar de pe pamant ,ca daca nu le scotea din toate unghiurile si din toate colturile numai ziceai tu asta ca e doar zic doar 0-1

stelist24/2417.09.2008 21:05
Hai sa vedem si partea plina a paharului, suntem la un punct de locul 2. Se vede primavara, se simte miros de ghiocei.

:))))

floricele pe campii,

Hai sa le-adunam copii :(((((((

2 saptamani este un infern:( de asteptat

xDaJACKALx17.09.2008 21:06

Varza! Nici un fel de daruire nici un fel de ambitie, nicio idee in joc.Jucam bambilici nici un un-doi o pasa mai deosebita nimic.Am avut lovituri libere din pozitii excelente, ne-am batut joc de ele.Arthuro nu e in stare sa dea gol singur cu portaru din 6 m dar e titular meci de meci.

Darcko17.09.2008 21:07

imi pare rau sa spun asta,dar nu avem valoare de CL.Sau poate nu avem vointa.Oricum,in seara asta toja,Semedo,arthuro si poate chiar si Ogararu au fost slabi rau de tot.Dayro s-a zbatut dar degeaba.Singurul care merita sa poarte tricoul Stelei este zapata.A fost magnifc si in seara asta.Poate cu Radoi si Nicolita altul ar fi fost rezultatul.Nu inteleg de ce nu a fost inclus pedriel in lista pt Liga.nu l-am vazut jucand,dar nu cred ca poate fi mai slab decat arthuro sau kapetanos.Si nu inteleg de ce Lacatus nu incepe cu Stancu titular...

predatorpulse717.09.2008 21:07

Sa le fie rusine tuturor,in frunte cu antrenorul Lacatus care l-a ascultat pe nea Jiji si a jucat cu mijlocasul stanga toja in centru si cu nulitatea arthuro in atac. Singurii care au reusit ceva astazi au fost Dayro si cat de cat szekely. Probabil k o sa se gaseasca scuza ca vreo 5 dintre ei nu au mai jucat in Cl insa ieri au fost 11 debutanti pe olimpico si am vazut cu totii ce au facut.

Pe langa faptul k echipa a fost alcatuita prost si tactica a fost de 2 lei jumatate. Exact cum Olaroiu incerca sa se atace acasa cu o echipa formata din vreo 6 fundasi,Lacatus a incercat sa se apere cu jucatori ofensivi,jucand la mijloc cu toja si Semedo care au pierdut 90% din mingi. Practic nu am avut mijloc. Ca sa-l citez pe Mircea Badea noi am plecat infranti inca de la cabine. Jucam acasa cu bayern,o echipa cu nume dar mai slaba decat Lyon-ul din primul an,madrid sau sevilla. Maine poimaine trec 3 ani de CL peste noi si vad k nu am invatat nimic,poate doar sa limitam proportiile scorului. Multi dintre voi o sa vorbeasca de cele 2 bare sau de golul perfect valabil al lui Stancu insa acestea au aparut doar cand bayern s-a retras,chiar ei au zis k n-ar fi o tragedie un egal. Asa ne-au batut fara mare efort,nu uitati k daca nu era zapata era minim 0-3 la pauza.

Seara asta a fost dezamagitoare din mai multe puncte de vedere,insa ce m-a durut cel mai mult a fost atitudinea,sau mai bine zis lipsa ei. Si m-a mai deranjat nesimtirea unor jucatori care faceau figuratie pe teren negandindu-se macar pentru o clipa la oamenii aia care au venit sa-i vada. N-au fugit,au stat sa se uite la nemti cum combina,n-am vazut si eu un tackling mai dur,ceva acolo. Vai de mama noastra,daca jucam asa sa zicem mersi daca scoatem punctul de anul trecut. Inainte ne plangem de valoare,acum cum i-am presat putin pe nemti au clacat cat de cat pentru k nu mai au apararea de pe vremuri,deci se putea,doar k nu am vrut,am stat sa ne aparam k prostii si ne-au calarit.

Jenant,ma intreb cum va fi meciul viitor. Si cica speram la o reactie de orgoliu din partea jucatorilor nostri. Care orgoliu?

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

pulp17.09.2008 21:07

Toja inchizator ? De ce nu a fost folosit Stancu din primul minut ? Toti antrenorii straini il remarca pe Stancu, dar el e rezerva. Steaua a jucat la fel ca anul trecut. Oricum in conditiile in care abordezi Liga in fiecare an cu echipa schimbata in proportie de 90 % nu prea ai ce sa speri si nici sa vorbesti de experienta. Poate doar la Zapata se poate vorbi de experienta. Sa vedem daca o sa se intample ce se tot spune de atata timp, sa invatam din greseli. Ne lipseste personalitatea, curajul si lista poate continua. Da las' ca suplinim astea prin declaratii razboinice...

dayro_moreno17.09.2008 21:08

numai comentati la adresa jucatorilor am jucat cu bayern munchen nu cu faru sau Bistrita si oricum bayern este peste noi la toate capitolele:jucatori,palmares,buget,infrastructura deci bucurativa ca sa terminat asa.FORZA Steaua!!

Cry.Baby717.09.2008 21:08

oare prindem locu 3? rusine sa va fie

Jiji daca CFR trece de grupe iti tai venele????? eu da

cristian01417.09.2008 21:08

Cum mama dracului o fi organizat Lacatus tactica meciului ? Stau si ma intreb. Singurele noastre ocazii au venit dintr-o gafa a portarului advers si o alta demna de cascadorii rasului cand Dayro i-a pasat lui Arthuro, care bineinteles de scarite n-a auzit. Ce dvd-uri, scheme, combinatii, faze fixe, determinare. Astea-s lucruri invechite. Gigi pune pe foaie ce viseaza si ii transmite lui Lacatus si evident ca mai maturul nostru antrenor executa la loc comanda. N-am vazut pic de interes pe figura lui. S-a ascuns sub banca de rezerve si privea impasibil. Milioane de oameni isi pun sperante in el si tot ce face e sa priveasca resemnat de pe banca.

David_Steaua200717.09.2008 21:11

Hai ca s-au antrenat si astia cu noi!! :(

E frustrant sa vezi ca an de an mai adunam cate o infrangere, inca una si tot asa...Of,dezolant,dezamagitor,plictisitor!!

O seara ca vremea de afara,trista si urata!!

Cu Steaua pana la moarte!

DanStan17.09.2008 21:12

Jiji, te rugam, baga-l pe Toja portar si pe Zapata varf de atac ! N-am fost destul de penibili, la Lyon vrem sa ne facem de tot kkt-ul ! Cum, sa vorbim cu Lacatus ? Aaa, nu, boierule, zi-i tu, ca pe tine sigur pe asculta !

SuperstaR1817.09.2008 21:12

Suporteri de weekend ce sunteti :|

inainte de meci visati toti victorii la scoruri uriase si acuma gata sariti cu totii cu gura pe echipa :|

Eu sunt multumit de echipa. Atat au putut, au jucat cat au putut de bine. Dar Bayern e mai valoroasa. PUNCT! :steag_cruce_invers:

xray_rom17.09.2008 21:12

FC Steaua București -Bayern

0 Goals scored 1

2 Yellow card 1

0 Red card 0

7 Shots on goal 9

6 Shots wide 6

19 Fouls committed 11

3 Corners 6

0 Offsides 5

30' 56'' Ball. Poss. (time) 30' 56''

50% Ball. Poss. (%) 50%

Ze Roberto:"Am fost norocoși, Steaua putea egala"

"Am fãcut o reprizã secundã mai slabã, dar în prima reprizã am avut noroc și am marcat acel gol. În a doua parte nu ne-am mai regãsit, dar și Steaua a jucat mult mai bine dupã pauzã. Au avut trei ocazii mari și pot sã spun cã rezultatul este unul norocos. E bine cã am pãșit cu dreptul la întoarcerea în Liga Campionilor, dupã ce sezonul trecut a fost dureros sã nu fim prezenți aici."

Jurgen Klinsmann:"Am avut mare noroc la barele Stelei"

Tehnicianul celor de la Bayern Munchen, Jurgen Klinsmann, spune cã este foarte mulțumit de startul echipei sale în Liga Campionilor, dar admite cã Steaua a avut mult ghinion la cele douã bare.

"Sunt mulțumit cã am luat cele trei puncte. Trebuia sã mai marcãm, dar am avut și mare noroc la cele douã bare ale Stelei. În repriza a doua ne-am retras prea mult și am evoluat periculos", a spus Klinsmann

Samer17.09.2008 21:12

doamne ba voi nu sunteti fanii*** de ***** taceti nu mai comentati.. ca aveti in cap numai prostie.. eu zic ca Steaua azi a jucat destul de bine ba chear a doua repriza i-am dominat clar.. voi nu sunteti fanii adevarati..va rogg eu ducetiva si comentati pe ******. asa va sustineti voi echipa.... bayern in momentul de fata este de 2 ori peste roma.. si Steaua putea cel putin un egal sa scoata dar nu fu sa fie..

DelPiero1017.09.2008 21:13

Adevarul e ca suntem de umplutura in competitia asta...mai bine nu ne calificam...acu' ma intreb...ALTII DE CE POT?

Cosminesku17.09.2008 21:14
:steag_cruce_invers: FELICITARI Steaua INCAODATA NE-AI FACUT DE RUSINE LA NOI ACASA
bruno castellano17.09.2008 21:14

Un joc palid in fata celor de la Bayern. Puteam mai mult. e drept am avut si noroc... la fazele in care Zapata a fost fenomenal.

Nu inteleg de ce Lacatus a continuat cu Arturo si Toja si in repriza a doua. Mai ales cu Toja care a facut cele mai multe greseli.

Nu inteleg nici de ce a jucat cu un singur inchizator, cind ai in fata o echipa ca Bayern - jucatori de peste 1,90 m.

Ov. Petre cred ca, treebuia sa joace titular. Sau poate ca, nu este complet refacut dar, putea sa joace cu Tiago.

Semedo a facut un meci foarte slab. Probabil ca, cei de la CFR au stiut de ce l-au dat...

Szekely nu parea sa se regasesca pe teren... cred mai multa luciditate nu i-ar fi stricat.

Lovin omul care putea produce surpriza a facut un meci peste media echipei. Zapata de departe cel mai bun de pe teren. Ogararu a jucat foarte bine pe partea lui. Pacat ca, nu a avut cu cine faqce faza ofensiva.

Petre Marin, omul care se daruieste intru totul pe teren se vede ca, nu poate sa mai joace 90 de min. Spre final a facut citeva greseli... care putea sa ne coste. In rest si-a aparat bine partea. Moreno, cel mai bun de la Steaua dupa Zapata. a fuct un meci bun. Pase utile, plus de vteza si sut bun. Ce mai... inca un jucator ca elsi Steaua cred ca,ar fi facut mult mai mult.

Imi pare rau sa ospun dar cred ca Semedo nu este un jucator care, sa joace in Liga Campionilor. Arthuro foarte lent.

Sa fac o comparatie cu Kone, este sub el si s-a vazut in jocul lui.

practic nu a pus de loc presiune pe aparatorii lui Bayern.

Lacatus a vrut sa joace spectaculos si a facut un prim 11 care ne-a costat golul din min. 15.

Repet daca, Ov Petre ar fi fost titular alta ar fi fost soarta meciului.

Si cel mai mult, Stelei ii lipseste un atacant. Nu il are. B Stancu este lipsit de experienta, in meciurile mari.

iar ceilalti nici nu merita sa mai vorbim. sunt varza toti. (vorbesc de atacanti).

Cred ca Lacatus va regreta ca, nu l-a in trodus pe lista si pe Neaga.

ssilviu_1917.09.2008 21:14
Toja inchizator ? De ce nu a fost folosit Stancu din primul minut ? Toti antrenorii straini il remarca pe Stancu, dar el e rezerva. Steaua a jucat la fel ca anul trecut. Oricum in conditiile in care abordezi Liga in fiecare an cu echipa schimbata in proportie de 90 % nu prea ai ce sa speri si nici sa vorbesti de experienta. Poate doar la Zapata se poate vorbi de experienta. Sa vedem daca o sa se intample ce se tot spune de atata timp, sa invatam din greseli. Ne lipseste personalitatea, curajul si lista poate continua. Da las' ca suplinim astea prin declaratii razboinice...

lasa-ma frate cu Stancu ca e absolut penibil.nu e in stare sa faca nici macar o preluare.golurile marcate de el sunt toate din noroc.omul asta nu are nici o treaba cu fotbalul.in plus o greseala mare a fost scoaterea lui arthuro tocmai cand isi intrase in mana... :thumbdown:

dax4717.09.2008 21:14
oare prindem locu 3? rusine sa va fie

Jiji daca CFR trece de grupe iti tai venele????? eu da

Daca nu-si taie venele, ma ofer eu sa i le tai !

SuperstaR1817.09.2008 21:15

@ Cosminesku: piei javra rosie de pe site-ul nostru.

MANDRU CA SUNT STELIST!

Adrian17.09.2008 21:15

Steaua, in acest meci, a avut doar 3 jucatori de CL: Zapata, Lovin, Dayro Moreno.

Din pacate, antrenorul Stelei, George becali, a gresit cand l-a introdus pe Arthuro titular si cand l-a pus pe Toja mijlocas central.De asemenea, mutarea cu Semedo din primul minut, nu a fost prea inspirata.

Stancu a intrat prea tarziu iar pasele lungi folosite de echipa noastra nu au prea pus probleme masivilor fundasi germani.

stelist24/2417.09.2008 21:16

lasa-ma frate cu Stancu ca e absolut penibil.nu e in stare sa faca nici macar o preluare.golurile marcate de el sunt toate din noroc.omul asta nu are nici o treaba cu fotbalul.in plus o greseala mare a fost scoaterea lui arthuro tocmai cand isi intrase in mana... :thumbdown:

isi intrase in mana? in minutul 65 ?

ssilviu_1917.09.2008 21:18
Semedo, Toja , Arthuro zero barat in acest meci.

Zapata= imperial

Secheli, Dayro, Goian, Lovin, Ogararu= buni

iar restu dezamagitor

ne trebuie un fundas stanga de meserie

se scrie szekely :)))))))

isi intrase in mana? in minutul 65 ?

pana atunci n-a avut nicio minge.a avut apoi o bara si inca un sut f periculos...

ros-albastru4ever17.09.2008 21:19
Sa le fie rusine tuturor,in frunte cu antrenorul Lacatus care l-a ascultat pe nea Jiji si a jucat cu mijlocasul stanga toja in centru si cu nulitatea arthuro in atac. Singurii care au reusit ceva astazi au fost Dayro si cat de cat szekely. Probabil k o sa se gaseasca scuza ca vreo 5 dintre ei nu au mai jucat in Cl insa ieri au fost 11 debutanti pe olimpico si am vazut cu totii ce au facut.

Pe langa faptul k echipa a fost alcatuita prost si tactica a fost de 2 lei jumatate. Exact cum Olaroiu incerca sa se atace acasa cu o echipa formata din vreo 6 fundasi,Lacatus a incercat sa se apere cu jucatori ofensivi,jucand la mijloc cu toja si Semedo care au pierdut 90% din mingi. Practic nu am avut mijloc. Ca sa-l citez pe Mircea Badea noi am plecat infranti inca de la cabine. Jucam acasa cu bayern,o echipa cu nume dar mai slaba decat Lyon-ul din primul an,madrid sau sevilla. Maine poimaine trec 3 ani de CL peste noi si vad k nu am invatat nimic,poate doar sa limitam proportiile scorului. Multi dintre voi o sa vorbeasca de cele 2 bare sau de golul perfect valabil al lui Stancu insa acestea au aparut doar cand bayern s-a retras,chiar ei au zis k n-ar fi o tragedie un egal. Asa ne-au batut fara mare efort,nu uitati k daca nu era zapata era minim 0-3 la pauza.

Seara asta a fost dezamagitoare din mai multe puncte de vedere,insa ce m-a durut cel mai mult a fost atitudinea,sau mai bine zis lipsa ei. Si m-a mai deranjat nesimtirea unor jucatori care faceau figuratie pe teren negandindu-se macar pentru o clipa la oamenii aia care au venit sa-i vada. N-au fugit,au stat sa se uite la nemti cum combina,n-am vazut si eu un tackling mai dur,ceva acolo. Vai de mama noastra,daca jucam asa sa zicem mersi daca scoatem punctul de anul trecut. Inainte ne plangem de valoare,acum cum i-am presat putin pe nemti au clacat cat de cat pentru k nu mai au apararea de pe vremuri,deci se putea,doar k nu am vrut,am stat sa ne aparam k prostii si ne-au calarit.

Jenant,ma intreb cum va fi meciul viitor. Si cica speram la o reactie de orgoliu din partea jucatorilor nostri. Care orgoliu?

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

de-acord cu absolut tot ce ai zis

«12347»