Arthuro e probabil cel mai slab atacant care a jucat la Steaua in ultimii ani.E chiar si sub nivelul lui Badea.
Arthuro e probabil cel mai slab atacant care a jucat la Steaua in ultimii ani.E chiar si sub nivelul lui Badea.
Las' c-am jucat bine. Adica ce bine, de-a dreptul genial de bine. Istoria va consemna faptul ca suntem probabil singura echipa din CL care - desi si-a depasit conditia, jucand de-a dreptul entuziasmant - n-a castigat nici una din ultimele 8 partide disputate pe teren prorpiu in grupele CL.
Steaua, in acest meci, a avut doar 3 jucatori de CL: Zapata, Lovin, Dayro Moreno.
Din pacate, antrenorul Stelei, George becali, a gresit cand l-a introdus pe Arthuro titular si cand l-a pus pe Toja mijlocas central.De asemenea, mutarea cu Semedo din primul minut, nu a fost prea inspirata.
Stancu a intrat prea tarziu iar pasele lungi folosite de echipa noastra nu au prea pus probleme masivilor fundasi germani.
Lovin??? jucator??? ... cred ca glumesti...iti place cum suteaza sau paseaza,nu?
Mai!
Eu unul m-am cam saturat de toti pitzigoii astia radicali aciuati pe aici cu aere de mari fani stelisti, care si la bine si "la rau" nu stiu decat sa le puta totul si sa jigneasca pt ca sunt paraleli cu spiritul critic obiectiv! Norocul vostru e ca nu va mai baga nimeni in seama, doar voi pe voi insiva!!!
N-am mai scris de vreo doi ani pe acest site pentru ca numai suport prostii. Pe banca de rezerve a Stelei nu a fost nici un mijlocas valid (Ovidiu Petre a jucat 2 meciuri in sase luni) si voi spune-ti ca Laca il asculta pe Gigi petrnu ca a jucat Toja in centru . Cine sa joace altcineva? Cine? Nu avem cu cine?
Steaua a avut astazi cu campioana germaniei mai multe ocazii decat in toate meciurile de anul trecut din UCL.
Toja inchizator ? De ce nu a fost folosit Stancu din primul minut ? Toti antrenorii straini il remarca pe Stancu, dar el e rezerva. Steaua a jucat la fel ca anul trecut. Oricum in conditiile in care abordezi Liga in fiecare an cu echipa schimbata in proportie de 90 % nu prea ai ce sa speri si nici sa vorbesti de experienta. Poate doar la Zapata se poate vorbi de experienta. Sa vedem daca o sa se intample ce se tot spune de atata timp, sa invatam din greseli. Ne lipseste personalitatea, curajul si lista poate continua. Da las' ca suplinim astea prin declaratii razboinice...lasa-ma frate cu Stancu ca e absolut penibil.nu e in stare sa faca nici macar o preluare.golurile marcate de el sunt toate din noroc.omul asta nu are nici o treaba cu fotbalul.in plus o greseala mare a fost scoaterea lui arthuro tocmai cand isi intrase in mana...
In mana?...in acest sport nu se foloseste mana. Oricum vorbesti prostii. Poate nu ai treaba cu acest fenomen. Acest "brazilian" nu a facut nimic. Brazilianul tau a ratat un penalty si a dat un gol din 6 metri. Nu cred ca meriti explicatii. Nici tu nici el. Data viitoare fi mai atent.
Steaua, in acest meci, a avut doar 3 jucatori de CL: Zapata, Lovin, Dayro Moreno.
Din pacate, antrenorul Stelei, George becali, a gresit cand l-a introdus pe Arthuro titular si cand l-a pus pe Toja mijlocas central.De asemenea, mutarea cu Semedo din primul minut, nu a fost prea inspirata.
Stancu a intrat prea tarziu iar pasele lungi folosite de echipa noastra nu au prea pus probleme masivilor fundasi germani.
Eu cred si Szekely.Nea Jiji a gresit echipa,sper sa se revanseze la Firenze.Astept cu nerabdare tactica noua pe care ne-o va propune nea Jiji...
urmatorul meci al Stelei cred ca va insemna tot o infrangere...cel putin daca verificam statisticile....Italia e teren interzis pentru Steaua si daca mai si jucam ca azi,o sa avem doar sperante sa nu ne dea drogatu vreo 3 goluri...
Hai sa vedem si partea plina a paharului, suntem la un punct de locul 2. Se vede primavara, se simte miros de ghiocei.
))
floricele pe campii,
Hai sa le-adunam copii
((((((
2 saptamani este un infern:( de asteptat
ce sa mai asteptam...la cum jucam ne bate si fiore fara probleme...
Prietene Ros-Albastru4ever,
Lovin a fost singurul jucator din lot care a avut o atitudine de CL.
Nu s-a ferit sa intre tare la vedetele lui Bayern.
Asa i-a pus la punct pe Van Bommel, Schweinsteiger si chiar pe Toni.
Sa stii ca mi-a placut sutul lui Lovin(prima ocazie a Stelei) si mi-a mai placut si felul cum tine capul sus si se uita inainte sa paseze.
Daca tu esti unul dintre cei care il huiduie pt ca inca mai crede ca e slab, du-te si spala-te pe ochi si uita-te mai bine la cum joaca Lovin si cat efort depune.
Astazi a tinut mijlocul de unul singur.
Si datorita lui Zapata dar si lui Lovin, Steaua a scapat doar cu un gol luat.
Del Piero
Szekely a jucat intr-adevar bine, dar a facut-o doar in a 2a repriza.
In prima a fost inca sub socul CL.
Sper ca a trecut peste el si ca in urmatoarele meciuri sa joace mai bine.
Cei 3 pe care i-am enumarat au jucat insa bine tot meciul.
Hai sa vedem si partea plina a paharului, suntem la un punct de locul 2. Se vede primavara, se simte miros de ghiocei.
))
=)))=)))..hai ca esti tare=))))
Lovin??? jucator??? ... cred ca glumesti...iti place cum suteaza sau paseaza,nu?
poate ii place coafura ![]()
FELICITARI Steaua INCAODATA NE-AI FACUT DE RUSINE LA NOI ACASA
propun ca tu si restul de AZI sa va cautati echipa , vezi ca CFR Cluj are nevoie de fani - echipa promite .
cat despre meci ... gresala este a lui Gigi , el a insistat cu toja in centru , la inchidere (fatala) . parerea mea este ca incepand cu 2 inchizatori ( totusi aveam in fata un mijloc format din 5 jucatori) castigam incredere ... ne asezam mai bine in atac si folosind laturile terenului puteam sa lovim . exact asta a vrut Lacatus , insa , patronul nostru a vrut sa joace cu toja in centru , si asa s-a intamplat , ca de ... el e omu`
una peste alta nu ne`am facut de ras , sunt sigur ca data viitoare o sa fie mai bine , iar grupa se joaca , sa avem incredere .
numai comentati la adresa jucatorilor am jucat cu bayern munchen nu cu faru sau Bistrita si oricum bayern este peste noi la toate capitolele:jucatori,palmares,buget,infrastructura deci bucurativa ca sa terminat asa.FORZA Steaua!!
Bine ca joaca palmaresul si infrastructura pe teren, nu jucatorii, ca altfel era vai de noi. Cand nu poti sa legi 2 pase, n-are absolut nici o importanta cu cine joci, indiferent ca e Milan, bayern sau mai stiu eu ce "infrastructura".
))
floricele pe campii,
Hai sa le-adunam copii
((((((
2 saptamani este un infern:( de asteptat
ce sa mai asteptam...la cum jucam ne bate si fiore fara probleme...
cum a si zis del_piero , asteptam o noua tactica a lui Jiji:)
Cum mama dracului o fi organizat Lacatus tactica meciului ? Stau si ma intreb. Singurele noastre ocazii au venit dintr-o gafa a portarului advers si o alta demna de cascadorii rasului cand Dayro i-a pasat lui Arthuro, care bineinteles de scarite n-a auzit. Ce dvd-uri, scheme, combinatii, faze fixe, determinare. Astea-s lucruri invechite. Gigi pune pe foaie ce viseaza si ii transmite lui Lacatus si evident ca mai maturul nostru antrenor executa la loc comanda. N-am vazut pic de interes pe figura lui. S-a ascuns sub banca de rezerve si privea impasibil. Milioane de oameni isi pun sperante in el si tot ce face e sa priveasca resemnat de pe banca.
Cristiane,statea resemnat pe banca pentru k si-a dat seama k nu mai joaca in Liga lui mitica ci in CL unde orice greseala,fie tactica fie de joc e speculata de echipele mari. Echipa a mers in gol,el nu face nimic. Se ajunge in min 60,el nu face nimic. La un moment dat iese din transa si face mutarea pe care trebuie sa o faca din start,Bogdan Stancu in locul lui arthuro. Apoi il forteaza pe ov Petre(chiar ce se intampla daca se rupea,daca tot il fortezi o faci din start cand inca puteam face ceva nu cand totul era pierdut) si il baga pe kapetanos sa joace si el 10 minute.
Unii o sa mentioneze cele 2 bare si golul lui Stancu insa toate acestea s-au intamplat dupa ce rufay a scos vreo 3-4 faze periculoase. Lacatus a alcatuit gresit echipa,desi nu sunt sigur k pot afirma acest lucru,pentru k echipa e facuta de jijel. Insa atitudinea nene,atitudinea unde a fost? Lacatus,rautatea intruchipata nu poate sa insufle acest lucru jucatorilor sai. Singurul jucator speriat de inca o infrangere la scor mi s-a parut Lovin,se vedea pe fata lui in prima repriza frica aceea de a nu retrai umilintele cu real si Lyon.
Ma sperie faptul k Steaua nu evoluaza si k nu are antrenor. Steaua mai are cu ce fata de anii trecuti dar nu are cine sa ii puna in teren si cine sa-i motiveze. Orice orb vede k Jiji impune 2-3 jucatori in echipa pe meci si tot el vine sa faca pe "psihoogul" inainte de meciuri. Care e rolul lui Laca atunci? Putem sa ne pacalim cat vrem,insa Steaua nu a evoluat cu mult fata de acum 2 ani. Singura diferenta e k atunci era un bufon in poarta si acum e un portar de valoare. In rest aceeasi frica nejustificata dublata cateodata si de diferenta de valoare.
Mai bine ramanem in Cupa UEFA,pentru k nu avem mentalitate de CL,luptam doar cand e sa luam casul(vezi cum s-au luptat cu galata),dar odata ce ajungem la masa bogatilor facem pe noi de frica.
Sa speram la mai bine.
CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
Cred ca ar fi o minune sa terminam pe 3.Dar nu prea cred....Au fost echipe care si-au depasit conditia,dar noi tot la nivelul ultimilor doi ani ramanem.
Cand ne vom depasi conditia?Sunt satul de atatea umilinte.
Ar trebui sa luam exemplul CFR-ului,Kievului sau lu Anorthosis.....
Mai bine jucam in UEFA decat sa pierdem pe banda rulanta in Champions League.
Din 13 meciuri o victorie.............penibil
Este inadmisibil sa vrei sa joci cu Bayern Munchen la care Podolky (titular in antionala germaniei) este rezerva si tu as nu ai decat o solutie pe banca. Kapetanos nu ajucat un an intreg si a venit Gratis. da da . Vrem sa batem pe bayern cu jucatori adusi gratis. Golasnky si Ov. Petre inca nu sunt pregatiti. Practic singurul jucator in stare sa joace fotbal era Stancu.
DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE Lacatus FACE MINUNI
Aveti dreptate, dragi tovarasi. Acum despre Steuaa se vorbeste ca despre 'o fosta detinatoare a Cupei Camionilor'. Peste ani si ani se va vorbi despre 'ciuca batailor in grupele CL, dar care a jucat chiar bine, dom'le !'. Sa fim mandri de asta !
Tocmai ce m-am intors de la meci... Pacat , pacat ca am ratat atatea suturi...Am inteles ca golul nostru a fost valabil, dar asta nu mai conteaza... Consider ca echipa a jucat bine , dar sansa ne-a ocolit in seara asta...Am jucat la fel de bine ca si Bayern poate in unele momente chiar mai bine dar acea greseala de marcaj la gol ne-a fost fatala...Cred ca daca nu primeam gol puteam sa obtinem chiar victoria... Dar asta e , asteptam meciul de la Firenze si am incredere ca baietii vor obtine un rezultat bun...
Forza Steaua!
Golul nostru nu a fost valabil.
Portarul avea mana pe minge cand Stancu a lovit-o.
Prietene Ros-Albastru4ever,
Lovin a fost singurul jucator din lot care a avut o atitudine de CL.
Nu s-a ferit sa intre tare la vedetele lui Bayern.
Asa i-a pus la punct pe Van Bommel, Schweinsteiger si chiar pe Toni.
Sa stii ca mi-a placut sutul lui Lovin(prima ocazie a Stelei) si mi-a mai placut si felul cum tine capul sus si se uita inainte sa paseze.
Daca tu esti unul dintre cei care il huiduie pt ca inca mai crede ca e slab, du-te si spala-te pe ochi si uita-te mai bine la cum joaca Lovin si cat efort depune.
Astazi a tinut mijlocul de unul singur.
Si datorita lui Zapata dar si lui Lovin, Steaua a scapat doar cu un gol luat.
Del Piero
Szekely a jucat intr-adevar bine, dar a facut-o doar in a 2a repriza.
In prima a fost inca sub socul CL.
Sper ca a trecut peste el si ca in urmatoarele meciuri sa joace mai bine.
Cei 3 pe care i-am enumarat au jucat insa bine tot meciul.
adriane,Lovin de cand a venit la Steaua nu stiu daca a avut 2-3 meciuri catalogate drept bune...iar in meciul asta,eu la Lovin nu am vazut bun decat sutul ala care cred ca daca il mai pi sa dea de 100 de ori,nu-i mai iese...in rest,suturi cu total aiurea si nu poti sa spui numai de o persoana ca il huiduie dupa o prestatie ca cea din seara asta,daca ai fost atent la public,ai vazut care e atitudinea acestora fata de acest grande giocatore numit Lovin...deci prestatia lui din seara asta e practic in normalul lui,adica jalnic
Toja inchizator ? De ce nu a fost folosit Stancu din primul minut ? Toti antrenorii straini il remarca pe Stancu, dar el e rezerva. Steaua a jucat la fel ca anul trecut. Oricum in conditiile in care abordezi Liga in fiecare an cu echipa schimbata in proportie de 90 % nu prea ai ce sa speri si nici sa vorbesti de experienta. Poate doar la Zapata se poate vorbi de experienta. Sa vedem daca o sa se intample ce se tot spune de atata timp, sa invatam din greseli. Ne lipseste personalitatea, curajul si lista poate continua. Da las' ca suplinim astea prin declaratii razboinice...lasa-ma frate cu Stancu ca e absolut penibil.nu e in stare sa faca nici macar o preluare.golurile marcate de el sunt toate din noroc.omul asta nu are nici o treaba cu fotbalul.in plus o greseala mare a fost scoaterea lui arthuro tocmai cand isi intrase in mana...
In mana?...in acest sport nu se foloseste mana. Oricum vorbesti prostii. Poate nu ai treaba cu acest fenomen. Acest "brazilian" nu a facut nimic. Brazilianul tau a ratat un penalty si a dat un gol din 6 metri. Nu cred ca meriti explicatii. Nici tu nici el. Data viitoare fi mai atent.
desi nu e eficient in fata portii ajuta mult mai mult echipa decat o face Stancu.a jucat si Stancu 30 de min.ce-a facut?un fault si o preluare nereusita.adica nimic.deci il prefer pe arthuro care a dat o bara si inca un sut periculos.altii din pacate nu avem,pe lista UEFA.iar kapetanos nici nu intra in discutie pentru ca inca nu-mi explic ce cauta la Steaua
Am pierdut si gata , vreti numai victorii ?? nu se poate ![]()
Eu incã mai sper la caliificare!!
--echipa intreadevar a fost la pamant,ne lipseste Mirel.
--Zapata,jos pãlãria.
bai ros-albastru4ever, scuteste-ma!
du-te si injura-l pe Lovin impreuna cu restul prietenilor tai anti-Lovin si scuteste-ma.
Nu am chef sa ma cert cu oameni care nu au ochi sa vada.