FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua Bucuresti - Bayern Munchen 0 - 1

«1567»
Tom_Jerry18.09.2008 14:16

O sa-mi iau multe injuraturi de la "suporterii"de pe acest site, dar e cel mai bun meci pe care l-a facut Steaua in Champions League de la meciul cu Dinamo Kiev incoace. Nu zic ca am jucat bine, zic doar ca am jucat mai bine ca altadata.

Daca nu dadea gol in min 15 Bayern era altfel meciul, probabil ca am fi avut intr-adevar mai multe probleme, s-a vazut clar ca au luat piciorul de pe acceleratie..dar am reusit si noi sa le punem cateva probleme.

Da, probabil ca a fost o greseala ca a jucat Toja mijlocas central, dar daca juca Tiago sau Ov. Petre incepeau unii sa comenteze ca jucam cu prea multi jucatori defensivi, asa ca..

Si nu-i mai pupati in fund pe CFR ca au invins pe AS Roma, ca au fost penibili italienii...

Pana una alta intru de 2 ani si jumatate pe siteul asta si niciun antrenor nu a fost bun pana acum, desi Steaua a avut in acesti ani cele mai mari performante de dupa revolutie..Cred ca ar trebui unii sa se inscrie sa obtina licenta PRO, ca prea sunt talentati...

Verssace18.09.2008 14:24

ce schimbare ma ? sunteti nebuni ..

un antrenor cu cat sta mai mult ,cu atat cunoaste echipa mai bine , acum chiar nu e cazul sa vina altcineva !!

ex:Ferguson.Credeti ca Ferguson la inceput era geniu?? timpul le rezolvã pe toate .

mountytoma18.09.2008 14:26
Nu ai cum sa-i aduci pe Vieira, Makelele sau Gatusso, dar in campionatul nostru sunt cel putin 20 de inchizatori peste Lovin.

Bayer nu a fost sperietoare aseara pentru ca nu a vrut, nu e clar? Au vrut cele 3 puncte.

Rensing va fi titular in poarta Germaniei in curand, fii pe faza.

¨Toni de valoare lui Arthuro¨ :)).. buna asta. Hai sa fim seriosi. Toni pe langa ca e foarte masiv, puternic, e si foarte rapid, tehnic, iti poate castiga lejer un meci. Toni e printre cei mai buni atacanti din lume la ora asta.

Van Buyten o bruta care nu are nimic fotbalul? Tu te auzi ce spui?... Or fi nebuni Rumenigge, Klinsmann si Beckenbauer, sau il baga pe blat. Da, si la gol l-a luat vantul si l-a adus din spate perfect in fata apararii noastre, ca din pura intamplare sa se loveasca mingea de el si sa intre in poarta.. Pfff, cat noroc are baiatul asta.

La 1-1 sau 2-1 pt noi cred ca altfel ar fi stat lucrurile. Mie aseara nemtii mi-au dat impresia ca nu au vrut mai mult. Nu mai zic ce impresie mi-au lasat ai nostri.....

ca nu-ti place Lovin e treaba ta, dar sa spui ca in campionatul nostru sunt 20 de inchizatori mai buni ca el deja e rautate.

rensing in poarta germaniei? se poate, doar bayern e un fel de Dinamo al germaniei... asta nu inseamna insa ca ala e un portar bun. nu e nici 2% din Zapata

am revazut azi meciul, de data asta la televizor. e cu totul altfel decat l-am vazut pe stadion. la TV mi s-a parut ca nu au jucat chiar asa de rau!

sabin130718.09.2008 15:15

@mountytoma

De multe ori am tendinta sa exagerez tocmai ca sa scot in evidenta ce voiam sa spun, pentru ca altfel nu sunt sigur ca intelege (oi avea dificultati de exprimare). Eu nu am nimic cu Lovin, m-as fi bucurat (LOGIC) sa fi inscris la sutul ala.

Dar ce tot repet eu aici este ca nu e suficient pentru un inchizator sa recupereze mingi. Cand tu vrei sa joci pe jos, in viteza, sa nu ratezi aiurea contraatacuri si mai ales cand ai un adversar care se repliaza imediat inchizatorul trebuie sa paseze repede in fata ca se fie posibil ce am spus, nu sa piarda timpi importanti, de multe ori decisivi. Desigur, asta presupune sa simti cat de cat mingea, nu sa stai numai cu ochii pe ea ca nu te impiedici-ntransa, trebuie sa fii in stare sa dai o pasa de 10 metri din orice pozitie, lucruri pe care nu le-am vazut la Lovin. C.Lazar, Muresan, Tiago se apropie de asa ceva, sau chiar o fac bine (ca sa ma limitez tot la cateva exemple din campionatul nostru).

Nu am nimic cu cutare sau cutare, cum nici pe forum nu am nimic cu nici un nume. Eu comentez ce vad ca se joaca, ce vad ca se comenteaza.

greenyes18.09.2008 15:25
@mountytoma

Dar ce tot repet eu aici este ca nu e suficient pentru un inchizator sa recupereze mingi. Cand tu vrei sa joci pe jos, in viteza, sa nu ratezi aiurea contraatacuri si mai ales cand ai un adversar care se repliaza imediat inchizatorul trebuie sa paseze repede in fata ca se fie posibil ce am spus, nu sa piarda timpi importanti, de multe ori decisivi. Desigur, asta presupune sa simti cat de cat mingea, nu sa stai numai cu ochii pe ea ca nu te impiedici-ntransa, trebuie sa fii in stare sa dai o pasa de 10 metri din orice pozitie, lucruri pe care nu le-am vazut la Lovin. C.Lazar, Muresan, Tiago se apropie de asa ceva, sau chiar o fac bine (ca sa ma limitez tot la cateva exemple din campionatul nostru).

Ce e rau e ca nu se baga singur in echipa.......

Ingerul din Ghencea18.09.2008 15:44
ce schimbare ma ? sunteti nebuni ..

un antrenor cu cat sta mai mult ,cu atat cunoaste echipa mai bine , acum chiar nu e cazul sa vina altcineva !!

ex:Ferguson.Credeti ca Ferguson la inceput era geniu?? timpul le rezolvã pe toate .

nu am zis ca Laca ar trebui schimbat chiar refuz sa cred si zic asta ... ar fi penibil sa dam antrenorul afara pentru ca am pierdut primul meci in CL sunt total de acord cu tine ...

Ingerul din Ghencea18.09.2008 15:49
oare prindem locu 3? rusine sa va fie

Jiji daca CFR trece de grupe iti tai venele????? eu da

fi serios ... nu cred ca Jiji va face asta ... sa fim si cu picioarele pe pamant ... un meci pierdut nu inseamna o calificare ratata

ssilviu_1918.09.2008 16:54

cred ca zapata merita sa fie omul meciului , van buyten in afara de gol nu a mai venit cu nimic spectaculos

[/quola ce te asteptai mai spectaculos decat un gol de la un fundas central :laugh:

mountytoma19.09.2008 06:43
@mountytoma

. C.Lazar, Muresan, Tiago se apropie de asa ceva, sau chiar o fac bine (ca sa ma limitez tot la cateva exemple din campionatul nostru).

Eu comentez ce vad ca se joaca, ce vad ca se comenteaza.

sincer, nu ti se pare ca Lovin e mai bun sezonul asta? nu ti se pare ca la capitolul determinare este printre primii in echipa? eu am vazut ca au inceput sa ii iasa si dribilingurile, si suturile. asta inseamna ca e un jucator care evolueaza, spre deosebire de altii care ne arata din ce in ce MAI PUTIN.

iar lazar, tiago si muresan (cand joaca, lucru extrem de rar) nu prea reusesc recuperari si deposedari cat reuseste Lovin. tiago joaca foarte timorat, lazar cel putin la nationala nu face nimic fara sa ceara voie intai. recunosc ca mi-era teama sa nu fii vreun fan de-al lui ropotan, cea mai mare caricatura de fotbalist din Liga I, dupa parerea mea...

sabin130719.09.2008 07:53

@mountytoma

Lovin e mai bun sezonul acesta, cum si Banel e mai bun. Insa in ambele cazuri nu e suficient (suficient pt nivelul Stelei, nu al Barçei). Daca am face o statistica sunt sigur ca Lovin ar avea cele mai multe baloane recuperate. De ajuns? Dar mai degraba sa luam inchizatorii de la noi si sa vedem fiecare ce procentaj din mingile recuperate au fost date in fata si precis, plecarea pentru contraatacuri? Desigur, cu Otopeni sau Pandurii nu e vital ca Lovin sa-si puna echipa repede pe atac, sa profite de mingile pe care le recupereaza. Raman destule solutii pentru a castiga, cel putin teoretic. Dar in Liga?

P.S.: Tiago mie mi se pare cam haotic, nu timorat. Si pentru acest post trebuie sa fii un mai disciplinat, asta s-ar putea rezolva.

mountytoma19.09.2008 09:43
@mountytoma

P.S.: Tiago mie mi se pare cam haotic, nu timorat. Si pentru acest post trebuie sa fii un mai disciplinat, asta s-ar putea rezolva.

culmea e ca mie tiago mi se pare prea disciplinat, parca face numai ceea ce trebuie facut in momentul ala, inca nu are curajul sa ridice privirea si sa incerce sa construiasca. partea buna e ca asa a inceput si Radoi la Steaua, ca un elev ascultator si silitor, poate ca tiago va evolua asemanator.

cele mei mari echipe din lume au unul sau doi mijlocasi centrali excelenti atat in aparare cat si in atac. in ziua cand ov Petre, Lovin, plesan, tiago vor reusi sa devina astfel de mijlocasi, Steaua va putea sa spere la Steaua lui T Stoica si Boloni. cu un Makelele extraordinar Realul redevenise o forta, cand au plecat negrii (mai era unul, i-am uitat numele), a luat-o si Realul in jos. postul de mijlocas central e poate cel mai important din toata echipa. ma rog, atunci cand il ai in poarta pe Zapata!

poate de aceea dandu-i un astfel de rol lui toja, dealtfel un fotbalist meserias, am fost atat de dezamagiti de meciul cu bayern. ne asteptam de la el sa faca acolo ceea ce el facea jucand la locul lui... si nu se poate. ia sa ne schimbam si noi meseria de pe o zi pe alta, sa vazi rasul curcilor!

stelist nebun19.09.2008 20:40

am vazut ca multi l-au criticat pe toja...ma oameni...baiatu ala nu joaca pe postul care o jucat k bayern..ce vroiati sa joace el..

marius0120.09.2008 21:35

Mai am vazut azi Meciu Bayern München cu Werder Bremen..... ce sa zic Bayern a pierdut cu 5:2 am ramas paff..... dar oricum bayern a slabit... foarte.... sa piarda cu werder bremen... bremen a facut cu famagusta 0:0 si totusi a batut pe bayern.... deci sa ne pare rau ca am pierdut cu ei bayern slabit de totului... dar am sperante ca Steaua trece in Cupa UEFA :steag_sah_mic:

«1567»