Prietene Ros-Albastru4ever,
Lovin a fost singurul jucator din lot care a avut o atitudine de CL.
...
Si datorita lui Zapata dar si lui Lovin, Steaua a scapat doar cu un gol luat.
...
Szekely a jucat intr-adevar bine, dar a facut-o doar in a 2a repriza.
In prima a fost inca sub socul CL.
Sper ca a trecut peste el si ca in urmatoarele meciuri sa joace mai bine.
Cei 3 pe care i-am enumarat au jucat insa bine tot meciul.
zapata a fost super jucator meciul asta. este mai bun decat toti portarii pe care i-a avut bayern de cand s-a retras sepp maier. zapata a jucat de nota 12!
urmatorul a fost Lovin. desi am avut destui dobitoci in jurul meu pe stadion care il injurau si huiduiau tot timpul (inca de la incalzire!?), Lovin a fost azi cel mai bun jucator de camp. a fost singurul care a avut curaj, a fost singurul care a pus piciorul tare. ca nu i-au iesit pasele si suturile cum am vrea noi, e alta poveste. daca i-ar iesi, nu ar mai juca la noi, ci poate la bayern.
Goian si Ghionea au jucat satisfacator, dar nu le poti cere lor sa faca jocul echipei acasa.
ceilalti au fost de nerecunoscut. moi, parca adormiti, dezorientati, parca erau simbolul neputintei.
pacat ca Stancu nu a jucat mai mult, cred ca ar fi furat mai multe mingi matahalelor alea. toja a fost dezorientat rau, se vede geniul lui becali gigiotul in privinta asezarii in teren. szekely desi este un jucator foarte bun a fost foarte individualist si nu inteleg de ce are mereu probleme pe teren alunecos. Semedo a jucat? Ogararu nu se intelege deloc cu szekely sau Semedo, p Marin a jucat si el de parca era un elev in clasa I. iar Dayro, Dayro m-a exasperat chiar mai mult decat arthuro. astia nu au sange in ei deloc.
bayern? portar de toat ajena dar prost sa fie noroc sa aiba, toni e de valoarea lui kapetanos si a lui arthuro, van buyten ala e o bruta care nu are nimic cu fotbalul (ironia soartei face ca mingea sa se fi atins de el inainte de a intra in poarta noastra), bayern este departe de a fi favorita la castigarea CL. au fost insa destepti si ne-au tratat cu seriozitate, altfel chiar si cu jocul asta slab de azi ii puteam bate.
am uitat sa spun de arbitru. a fost cel mai bun jucator al lui bayern astazi. desi suntem obisnuiti cu astfel de arbitraje il Liga lui mitica, prestatia javrei aleia din danemarca a fost dovada clara cine e dorit si cine nu e dorit acolo in Liga Campionilor. oricum trebuia sa ii batem cu tot cu arbitru!