FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua Bucuresti - Bayern Munchen 0 - 1

«134567»
Verssace17.09.2008 22:13

Bogdan Stancu trebuia sa fie titular , altfel nu are cum sa creascã . Nu ati vazut a intrat , a si dat un gol , cu toate ca nu trebuia sa fie anulat .

*nu cred ca becali a facut echipa , pt ca el il baga pe Stancu titular .

Și Stancu chiar MERITA sa fie titular , e nascut pt fotbal, are talent .

aditza_stelistu17.09.2008 22:17

Lovin a jucat mereu bine, numai k voi nu il percepeati asa cum trebuie...si Lovin si Baciu de care voi vreti sa scapati sunt jucatori buni...Arthur ala in schimb e degeaba

sabin130717.09.2008 22:21

Nu-i caut scuza lui Lacatus, DAR daca voi ati fi fost in locul lui si aseara va chema Gigi la el si va spunea clar ca Toja trebuie sa joace titular langa Lovin, cati dintre voi v-ati fi dat demisia de aseara si pana azi la 21.45?.. in circumstantele astea. Ca doar nu acceptati sfaturi sau ordine de la patron, sunteti caractere imaculate.

Lovin a jucat mereu bine, numai k voi nu il percepeati asa cum trebuie...si Lovin si Baciu de care voi vreti sa scapati sunt jucatori buni

da, de fapt avem noi privirea defecta si perceptia dezaxata.. nu recunoastem adevaratele valori

choli17.09.2008 22:21

la golul nemtilor a gresit Ogararu, toja a fost praf, Lovin se crede fernambucano, arthuro joaca numai cu spatele la poarta, Semedo nu a jucat nimic, arbitrul ne-a furat, plouat ciuciulete am fost, Peluza Nord nu a existat, Steaua a jucat in prima repriza ca o echipa de amatori.......

sunt atat de suparat si dezamagit.....

robespierre17.09.2008 22:25

Inca o seara de trista amintire s-a conturat azi. Adevarul e ca ne-am imbatat cu apa rece, ne-am tot facut vise cand de fapt noi suntem niste zero. Da cu durere in suflet o spun dar asta e adevarul. ZERO BARAT. Suntem prea mici, prea mizerabili, prea lipsiti de caracter si personalitate ca sa fim in stare sa realizam ceva. Parca suntem niste sclavi care nu vor sa deranjeze stapanul. Dar vai cum sa batem noi realul, pe arsenal, pe bayern. Noi suntem doar tari in gura. Astazi acolo in ploaie a fost prima data cand -am simtit umilit de Steaua mea. M-am simtit tradat...injunghiat pe la spate de marea iubire. Mi se rupe inima ca zic astefl de lucruri dar e prima oara in viata mea cand mi-as fi dorit sa nu iubesc Steaua. Stiu ca trebuie sa fim la bine si la rau alaturi de echipa dar azi m-am simtit penibil. O relatie in care eu sau noi suporterii dam tot ce e mai bun din noi iar rasplata este o durere mare in fund si o nerusinare crasa. E prima oara cand mi-a fost rusine cu Steaua. Sper sa nu fiu injurat pt cuvintele astea dar asta e imaginea trista si adevarata. Noi romanii in general ne-am nascut pt a fi invinsi. Suntem niste pierzatori si asa vom vi mereu. Unele lucruri nu se schimba niciodata.

Ok.....o sa trec probabil si peste durerea asta, rana se va cicatriza candva iar pana atunci ne vedem in week end cu gaz metanul. Bafta

LUPANU17.09.2008 22:25
Lãcãtuș la costum in premiera ! ce misto arata ! Haideti sa fim alaturi de el si de echipa Steaua, sa nu mai comentam aiurea, vreti ??

Era costum Versace?? :))

Fear17.09.2008 22:28

mda..inca un joc penibil in CL.. daca il aveam portar pe Stancioiu cred ca se termina vreo 5-0 lejer..asta e nu suntem facuti pt competitia asta

DanStan17.09.2008 22:33

Pentru ca Steaua sa aiba sanse la locul 3 o victorie cu Bayern era esentiala. Intamplator echipele din vest ating varful de forma prin octombrie - noiembrie. Dar la ce ne foloseste noua locul 3 ? Ne putem clasa linistiti pe 4. Am participat, dom'le, asta e esential !

Necazul e ca onor conducerea nu va mai face vreodata investitii ca in aceasta vara daca va constata ca nu se obtin rezultate + banii corespunzatori. Se va multumi cu o noua calificare in grupe obtinuta cu forcepsul si scandalul de rigoare apoi ne vom trezi pentru a 'n'-a oara ca suntem prea mici pentru un razboi atat de mare.

danimarcu17.09.2008 22:39
Era costum Versace?? :))

Nu,era Giorgio Becali.))

kriss7717.09.2008 22:41

Eu nu INteleg KUm poti sa il critici pe Lovin ca a dat numai un sut pe poarta ???

da ce, el trebuie sa le dea ?

p/u ce mai e Dayro,Semedo Arthuro ect .......???

Eu zik ka Lovin a jukat F bine ,avind in vedere ca Toja nu stia pe ce lume se afla si a fost nevoit sa trag p/u 2 + ka nemtii au jukat 3-5-2 aglomerind astfel mijlokul ............

Forza Steaua

afara ku Antrenorii din fata Pc ......

xray_rom17.09.2008 22:43
[quote name='Verssace'

Corect ! Prea multe victorii, dom'le, 0 in ultimele 12 meciuri din grupe. Ce dreaq, nu mai avem simtul masurii ? Nu ne ajung zero victorii, tot mai vrem ?

Mai prea-mult-doritorulule!

Si ce vrei tu de fapt?Asta e echipa acum!Sa scoata victorii din palarie??? Pe cine ai fi vrut in teren din cei valizi si nu a intrat???Am avut si noroc, dar si ghinion si gol anunlat!!!

Nu vezi ca frizezi penibilul cand spui ca altii nu au simtul masurii, dar pe al tau nu-l vezi!Nici macar nu stii sa numeri. Cum "0" victorii in grupe. Cam repede ai uitat-o pe aia de la Kiev!Dar nu mai mira nimic la tine....

Asta VA FI echipa si peste 5 ani, si peste 10. Jucatori mai buni decat astia nu vom avea in urmatorii 10 ani.

Citeste cu atentie si apoi numara tu, prea-iluminate. Ce-am afirmat eu ? "in ultimele 12 meciuri (adica ultimele 5 din sezonul 2006-07 + cele 6 de anul trecut + meciul cu Bayern de acum, total 12 din cate m-au mintit aia pe la scoala) am obtinut 0 victorii" Ia zi, meciul de la Kiev intra in categoria 'ultimele 12' ?

In tot cazul, ai dreptate si tu. Avem o victorie la activ, ce ne mai trebuie ? Daca in urmatorii 25 de ani mai obtinem una chiar ne putem considera fericiti ! Da' nu e neaparat necesar, oricum adversarilor Stelei li se rupe elasticul de la chiloti de frica atunci cand ne citesc palmaresul in grupele CL. Avem o victorie, iti dai tu seama ?

Imi dau seama ca desi in seara asta se putea mai mult...asta este. Nu poti cumpara lot cu tot atitia bani cat a dat Bayern pe unul si sa ai pretentia sa-i bati sa-i rupi! E chestoe de simtul masurii. Chiar daca pierzi sa o faci onorabil, ori in seara asta am pierdut onorabil!Departe de a minimiza mertul CFR-ului, dar Roma a fost o echipa de blocati. De la mieciul cu noi si in campionat a aratat ca este intr-o criza majora. asa se explica si bataia care au luat-o!

Si pe mine ma doare ca nu am batut...si am suferit mult. Dar asta este. Eu am VW Passat, dar crezi ca nu-mi curg balele cand vad o masina mai procopsita care ma intrece?Dar asta este...ma limitez la cat imi este bugetul si utilitatea! Asa e si-n fotbal!Avea dreptate Radoi cand cerea statui la cat au facut prin comparatie cu cluburile pline de bani (Galata, Kiev, etc)!

Cand o sa investesti tu bani in Steaua sau in alta echipa, esti liber sa cumperi ce lot iti doresti si sa obtii 12 victorii din 12!!! E simplu sa ai pretentii pe banii altora!

andrey_ptm_steaua17.09.2008 22:47

Arthuro asta nu stiu ce cauta la Steaua...a jukat sub orice critika azi...Toja a fost si el slab...Lacatus sau Gigi au gresit facand o echipa ofensiva dar pusa sa se apere...Cu o astfel d echipa trebuia sa atacam incontinuu...Asta e sa speram ca batem la Fiorentina aksa... :steag_cruce_invers:

sabin130717.09.2008 22:51
Eu nu INteleg KUm poti sa il critici pe Lovin ca a dat numai un sut pe poarta ???

Nu, el dupa ce recupereaza mingea trebuie sa-si scoata capalaul din nisip si sa se uite spre poarta adversa, sa-i fie ca un reflex.. si cand vede un coleg (chiar pe primul, pasa scurta, nu-i cere nimeni diagonala de 50 de metri pe fruntea killerului Arthuro) demarcat bine in fata sa-i paseze repede si precis. doar daca nu ai solutie, ca sa nu pierzi mingea pasezi in spate si in lateral, dar nu in 99% din situatii, mai ales cand ai vrea sa revii de la 0-1 cu Bayern, sa incerci macar sa-i surprinzi. Dar de fapt nu sunt sigur nici de ca au vrut sa revina..

DanStan17.09.2008 22:55

@ xray

Cu atat mai mult. Nu poti, nu te bagi. Exista si o Cupa UEFA. Nu-ti pui toata labarimea in cap doar pentru 'a ajunge in grupe' si a face figuratie pe-acolo. Oricum, in ritmul asta peste doi ani vom avea cam jumatate din coeficientul actual UEFA, ceea ce nu ne va mai permite sa nimerim cu BATE Borisov si Glatasaray in turul preliminar, ci cu echipe gen Liverpool, Fiorentina sau Schalke. Pe care nu suntem in stare sa-i invingem acum, darmite atunci. Deci adio CL ... mai facem misto de potai c-au incercat de 10000 de ori sa se califice si n-au reusit. Ei, nici noi nu vom mai avea sanse ...

kriss7717.09.2008 22:59

Nu, el dupa ce recupereaza mingea trebuie sa-si scoata capalaul din nisip si sa se uite spre poarta adversa, sa-i fie ca un reflex.. si cand vede un coleg (chiar pe primul, pasa scurta, nu-i cere nimeni diagonala de 50 de metri pe fruntea killerului Arthuro) demarcat bine in fata sa-i paseze repede si precis. doar daca nu ai solutie, ca sa nu pierzi mingea pasezi in spate si in lateral, dar nu in 99% din situatii, mai ales cand ai vrea sa revii de la 0-1 cu Bayern, sa incerci macar sa-i surprinzi. Dar de fapt nu sunt sigur nici de ca au vrut sa revina..

apropo de nisip ,

dak Lovin a tinut kapul in nisip ..........

toja pe unde il tinea ????????

dak nu era Lovin ,nu se supara nimeni ku un 4-0 am uitat de zapata :D

@ xray

Cu atat mai mult. Nu poti, nu te bagi. Exista si o Cupa UEFA. Nu-ti pui toata labarimea in cap doar pentru 'a ajunge in grupe' si a face figuratie pe-acolo. Oricum, in ritmul asta peste doi ani vom avea cam jumatate din coeficientul actual UEFA, ceea ce nu ne va mai permite sa nimerim cu BATE Borisov si Glatasaray in turul preliminar, ci cu echipe gen Liverpool, Fiorentina sau Schalke. Pe care nu suntem in stare sa-i invingem acum, darmite atunci. Deci adio CL ... mai facem misto de potai c-au incercat de 10000 de ori sa se califice si n-au reusit. Ei, nici noi nu vom mai avea sanse ...

dar kum am ajuns aici ???????

a cui e meritu ????????

al tau ????

apropo de UEFA ,zici ca mai bine am juka acolo ,

atunci de ce mai plinge ka ne luam Adio de Cl ?

ThereauRistul17.09.2008 23:04

felicitari zapata!

sabin130717.09.2008 23:06

@Kriss

Toja nu avea ce cauta pe postul ala. Asta e alta discutie.

Eu spun ca nu avem inchizator care dupa ce recupereaza (da, Lovin recupereaza foarte bine, punct) sa dea drumul repede si BINE la minge in fata. Nu ai cum sa pretinzi joc vitezist, contraatacuri etc daca inchizatorului ii trebuie 5 miscari sa-si aseze mingea dupa ce o recupereaza, si apoi alte 3 s-o dea oriunde, numai in fata si bine nu.

Ii dai timp unui adversar ca Bayern sa se replieze, nu-i trebuie mult.

DanStan17.09.2008 23:09

@ kriss

1. foarte simplu. Steaua ar fi fost in top 6 in UEFA pe baza coeficientilor. Asta i-ar fi dat sansa unui culoar accesibil, chiar si in conditiile in care in primavara mai vin inca 8 echipe din CL.

Peste doi ani nu vom mai avea un coeficient atat de bun, deci vom intalni echipe puternice in fata carora va trebui sa ne multumim cu ... prezenta. Ceea ce, implicit, va duce la o dificultate sporita a realizarii punctelor UEFA.

2. adio de la CL nu e tot una cu absenta pentru un sezon - doua. Adio de la CL se ia pe termen lung si cu sanse mici de reintare in elita, mai ales ca 'marele' coeficient de tara nu ne va mai ajuta prea multi ani.

3. Depinde ce intelegi prin 'merit'. Daca tu consideri ca e un merit atingerea statutului de 'ciuca a batailor din grupele CL' atunci ... Una e sa ajungi din cand in cand in grupe si sa pierzi majoritatea meciurilor si alta e sa tot participi pana te plictisesti si sa obtii fix o victorie in 13 meciuri.

mountytoma17.09.2008 23:15
Prietene Ros-Albastru4ever,

Lovin a fost singurul jucator din lot care a avut o atitudine de CL.

...

Si datorita lui Zapata dar si lui Lovin, Steaua a scapat doar cu un gol luat.

...

Szekely a jucat intr-adevar bine, dar a facut-o doar in a 2a repriza.

In prima a fost inca sub socul CL.

Sper ca a trecut peste el si ca in urmatoarele meciuri sa joace mai bine.

Cei 3 pe care i-am enumarat au jucat insa bine tot meciul.

zapata a fost super jucator meciul asta. este mai bun decat toti portarii pe care i-a avut bayern de cand s-a retras sepp maier. zapata a jucat de nota 12!

urmatorul a fost Lovin. desi am avut destui dobitoci in jurul meu pe stadion care il injurau si huiduiau tot timpul (inca de la incalzire!?), Lovin a fost azi cel mai bun jucator de camp. a fost singurul care a avut curaj, a fost singurul care a pus piciorul tare. ca nu i-au iesit pasele si suturile cum am vrea noi, e alta poveste. daca i-ar iesi, nu ar mai juca la noi, ci poate la bayern.

Goian si Ghionea au jucat satisfacator, dar nu le poti cere lor sa faca jocul echipei acasa.

ceilalti au fost de nerecunoscut. moi, parca adormiti, dezorientati, parca erau simbolul neputintei.

pacat ca Stancu nu a jucat mai mult, cred ca ar fi furat mai multe mingi matahalelor alea. toja a fost dezorientat rau, se vede geniul lui becali gigiotul in privinta asezarii in teren. szekely desi este un jucator foarte bun a fost foarte individualist si nu inteleg de ce are mereu probleme pe teren alunecos. Semedo a jucat? Ogararu nu se intelege deloc cu szekely sau Semedo, p Marin a jucat si el de parca era un elev in clasa I. iar Dayro, Dayro m-a exasperat chiar mai mult decat arthuro. astia nu au sange in ei deloc.

bayern? portar de toat ajena dar prost sa fie noroc sa aiba, toni e de valoarea lui kapetanos si a lui arthuro, van buyten ala e o bruta care nu are nimic cu fotbalul (ironia soartei face ca mingea sa se fi atins de el inainte de a intra in poarta noastra), bayern este departe de a fi favorita la castigarea CL. au fost insa destepti si ne-au tratat cu seriozitate, altfel chiar si cu jocul asta slab de azi ii puteam bate.

am uitat sa spun de arbitru. a fost cel mai bun jucator al lui bayern astazi. desi suntem obisnuiti cu astfel de arbitraje il Liga lui mitica, prestatia javrei aleia din danemarca a fost dovada clara cine e dorit si cine nu e dorit acolo in Liga Campionilor. oricum trebuia sa ii batem cu tot cu arbitru!

kriss7717.09.2008 23:17
@ kriss

1. foarte simplu. Steaua ar fi fost in top 6 in UEFA pe baza coeficientilor. Asta i-ar fi dat sansa unui culoar accesibil, chiar si in conditiile in care in primavara mai vin inca 8 echipe din CL.

Peste doi ani nu vom mai avea un coeficient atat de bun, deci vom intalni echipe puternice in fata carora va trebui sa ne multumim cu ... prezenta. Ceea ce, implicit, va duce la o dificultate sporita a realizarii punctelor UEFA.

2. adio de la CL nu e tot una cu absenta pentru un sezon - doua. Adio de la CL se ia pe termen lung si cu sanse mici de reintare in elita, mai ales ca 'marele' coeficient de tara nu ne va mai ajuta prea multi ani.

3. Depinde ce intelegi prin 'merit'. Daca tu consideri ca e un merit atingerea statutului de 'ciuca a batailor din grupele CL' atunci ... Una e sa ajungi din cand in cand in grupe si sa pierzi majoritatea meciurilor si alta e sa tot participi pana te plictisesti si sa obtii fix o victorie in 13 meciuri.

am o intrebare ( fara aluzie) vb serios :

cofecientul total are vreo legatura ku statul de cap de serie ?

am o remarca la punctul 3

dak ti-ai intoarce in timp

sezonul in care Steaua defila in UEFA

si ai vedea comentariul ku nr 3

ce ai zici ?

Sforza17.09.2008 23:17

Halal suporteri ai Stelei mai sunteti.

Steaua chiar a jucat bine astazi, mie unul imi da mlte sperante pentru meciurile care vin.

Am obsevat asta de mult, voi sunteti cu echipa doar cand conduce si are rezultate, picati intodeauna de la o extrema la alta si mai aveti tupeul sa va autointitulati "Intodeauna Superiori".

Mi-e rusine cu asemenea suporteri.

Cu Steaua pana la moarte!

kriss7717.09.2008 23:21
Halal suporteri ai Stelei mai sunteti.

Steaua chiar a jucat bine astazi, mie unul imi da mlte sperante pentru meciurile care vin.

Am obsevat asta de mult, voi sunteti cu echipa doar cand conduce si are rezultate, picati intodeauna de la o extrema la alta si mai aveti tupeul sa va autointitulati "Intodeauna Superiori".

Mi-e rusine cu asemenea suporteri.

Cu Steaua pana la moarte!

nu pot sa nu fiu deacord cu tine

si cel mai rau era (desi am vazut la TV meciul )

ca in ultimile minute era o tacere mortala

Ahh unde is acei care laudau atmosfera din ultimile min ku galata

unde erau

ahh am uitat

is suporteri de moment

e trist

mountytoma17.09.2008 23:26

unde erau

ahh am uitat

is suporteri de moment

e trist

asa se intampla cand biletele sunt scumpe. cei care sustin Steaua intr-adevar nu prea isi pot permite sa cumpere biletul de CL, iar cei ce isi permit sa cumpere biletul nu prea au nimic comun cu Steaua.

asta ar trebui sa-i dea de gandit ciobanului si pupincuristului sef Argaseala. daca biletele ar fi mai ieftine (nu pt mine, eu unul stau la fotolii de obicei), Steaua ar avea suporteri adevarati in tribune, nu atatia lesinati!

Sforza17.09.2008 23:28

...foarte trist!

nu pot sa nu fiu deacord cu tine

si cel mai rau era (desi am vazut la TV meciul )

unde erau

ahh am uitat

is suporteri de moment

e trist

mihai138017.09.2008 23:29

Steaua a devenit o echipa care se bate de la egal la egal cu o echipa care (sa nu uitam) este in TOP-ul european...

Poate ca se putea mai mult si in mod cert ca se putea, dar sa nu uitam ca multi din acesti jucatori au mult prea putine meciuri impreuna.... S-a vazut clar ca Moreno si Semedo nu se simt inca.

TOJA a fost penibil in opinia mea.

Am scos un rezultat mai slab decat puteam obtine, dar un rezultat remarcabil (ca joc) avand in vedere ca am intalnit o echipa care se bate an de an la castigarea trofeului Champions League...

In final, nu pot decat sa felicit CFR Cluj.... Au avut exact ceea ce a lipsit Stelei.... TUPEUL si DARUIREA....

«134567»