FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua Bucuresti - Bayern Munchen 0 - 1

«14567»
DanStan17.09.2008 23:54

Ei, daca a fi 'stelist' = a te multumi cu participarea atunci eu nu-s stelist. Pentru ce toata tigania asta, scandaluri peste scandaluri, prostie jijiota, brichete, butoane, valize, dna, etc ? Pentru 'onoarea' de a juca 100 de meciuri fara a castiga vreunul ? Steaua s-a diferentiat intotdeauna de celelalte echipe romanesti prin joc si rezultate. Toti ailalti jucau sub orice critica, erau carpe de sters pe jos in Europa si gaseau intotdeauna justificari pentru orice rezultat negativ : c-au jucat bine, c-u avut ghinion, ca adversarul a fost mult prea extra-mega-puternic, ca arbitrul ...

Acu' e randul nostru sa ajungem ca ei. Imi pare rau s-o spun da' nu servesc. Steaua inseamna onoare si prestigiu, nu tiganie si figuratie. Daca pierdem si bruma de respect pe care o mai avem ca urmare a rezultatelor bune obtinute in Europa atunci intre noi si ceilalti nu va mai fi nici o diferenta. Ah, ba da, va fi una : aia au ca finantatori niste rechini destepti, noi ...

vlerio_it1317.09.2008 23:54

...ABSENTA LUI Radoi SI A LUI Banel SA SIMTIT IN ACEST MECI...CRED CA DACA JUCA Banel IN ACEST MECI ERA IN STARE SA CENTREZE SI TOT EL SA FINALIZEZE...ABIA ASTEPT SA REVINA LA MECIUL CU FIORENTINA...FORZA Steaua

raszvan18.09.2008 00:34

si cand spuneati ca pleca Lacatus ?si vine Dan Petrescu ? :steag_sah_mic:

Tupac Amaru18.09.2008 00:49
CRED CA DACA JUCA Banel IN ACEST MECI ERA IN STARE SA CENTREZE SI TOT EL SA FINALIZEZE...ABIA ASTEPT SA REVINA LA MECIUL CU FIORENTINA...FORZA Steaua

La aceeasi faza centra si dadea tot el el gol? Dar acesta este un fel de perpetuum mobile, mai baieti, este minunat, este visul oricarui fotbalist, fie el si muncitor...si esti sigur ca acel baiat...Nanel parca...nimerea poarta lui Bayern?

xray_rom18.09.2008 01:05
@ xray

Cu atat mai mult. Nu poti, nu te bagi. Exista si o Cupa UEFA. Nu-ti pui toata labarimea in cap doar pentru 'a ajunge in grupe' si a face figuratie pe-acolo. Oricum, in ritmul asta peste doi ani vom avea cam jumatate din coeficientul actual UEFA, ceea ce nu ne va mai permite sa nimerim cu BATE Borisov si Glatasaray in turul preliminar, ci cu echipe gen Liverpool, Fiorentina sau Schalke. Pe care nu suntem in stare sa-i invingem acum, darmite atunci. Deci adio CL ... mai facem misto de potai c-au incercat de 10000 de ori sa se califice si n-au reusit. Ei, nici noi nu vom mai avea sanse ...

Fotbalul a devenit o afacere.

De ce crezi tu ca Rapid, Dinamo, CFR sa bat pt CL?Sa o cucereasca???Nuuu...Sa apuce si ei la cascaval(bani, imagine, publicitate) , nu numai Becali!:))

Vezi,tu!Atunci cand intra una in CL(CFR) se spune ca nu are experienta, etc. Pai cum vrei sa-ti faci experienta daca nu esti acolo?Apoi D.Kiev si Shakhtar fac "figuratie" acolo de mult mai mult timp pe acolo si nu au trecut de grupe...Daca nu iesi din grupe in 3-5 ani...gata!... se schimba ciclul si vii cu alt lot .... fara experienta ... si tot asa ... pana cand nimeresti formula magica: cu bani putin realizari mari(ma refer la echipele mai sarace):)

Si la Steaua este valabil. Cati mai sunt din cei care au participat la cupe in ultimii 3-4 ani? Asta s-a vazut si in jocul din seara asta, cand de baza au fost tot veteranii, cei din teren si cei pe care i-am "plans" ca nu sunt apti sau cu drept de joc. Daca pleaca, cum se tot spune, Goian, Radoi, Ghionea, Lovin, Ov. Petre... Petre Marin iese la "pensie"...gata!S-a dus si de la noi experienta jucatorilor la 2/3 participari in grupele CL si o luam de la zero!

Referitor la coeficient, si anul trecut, Steaua cu 1 sg punct in CL a facut mai multe decat toate echipele pt ca a primit 3 la intrarea in grupele CL. Deci Steaua inca mai are de unde sa pape.

Daca scade coeficientul de tara, scade nr echipelor ... si ... asta este.

Acum avem 7 echipe. Trebuie sa ne bucuram ca sunt 7 si nu sa ne cantam prohodul coeficientului:) Ca el va scadea asta e clar, dar nici nu putem face o tragedie. Fiind locuri mai putine va creste concurenta si atunci cele mai bune vor merge in UEFA...si va creste iar coeficientul:))

Si mai e ceva. Daca Becali va vedea ca nu va mai intra in grupele CL din cauza ca va cadea cu echipe tari va fi nevoit sa creasca valoarea lotului. Fie sa bata una tare in preliminarile CL, fie sa faca un parcurs lung in UEFA sa adune iar puncte!Deci tot raul spre bine:)

Acum nu a facut decat sa carpeasca lotul, atat cat sa intre in grupe, dar nu sa si treaca de ele. Daca voia asta, atunci ii punea la dispozitie lui Lacatus un lot valoros inca din vara...si nu asa la "ce pica" moka sau de prin lume adunate:)Dar si-a facut socotelile. Ce cheltuia nu se mai intorcea inapoi chiar daca ar fi iesit din grupe pt ca trebuia sa bage cel putin vreo 40-50 milioane si sa schimbe 60-70% din lotul cu care am terminat returul!

Oricum, nu e rau nici asa...si cred ca anul asta va fi mai onorabil decat cel de anul trecut, in care desi am luat doar un punct nu am mai luat-o asa rau pe coaja ca in primul an(3-0, 4-1):)

c.ronaldo1718.09.2008 04:23

Acum a fost vina lui Lacatus sau determinarea a castigat meciul pentru Bayern?

PS: Sa nu uitam se de Mr.Experienta.

udaradu18.09.2008 05:03
Acum a fost vina lui Lacatus sau determinarea a castigat meciul pentru Bayern?

PS: Sa nu uitam se de Mr.Experienta.

numai vina lui Lacatus,determinarea si tactica sunt impuse de antrenor,asa ca??????

Crangasi_boy18.09.2008 05:48

vreau sa zic ceva in legatura cu suporterii care taceau in ultimele minute..... atata timp cat sunt preturile astea pe stadion o sa vina doar cei cu multi bani care NU au nicio treaba cu fenomenul de galerie, poate chiar nicio treaba cu Steaua!!!!!! eu plangeam de suparare aseara.....dak eram pe stadion as fi tipat la maxim....dar asta sunt eu..si ca mine alte sute de pustani....dar banii...sunt o mare problema.... forzza Steaua...ne vedem pe stadion cu gaz metan..indiferent de vreme...

dee18.09.2008 05:55
vreau sa zic ceva in legatura cu suporterii care taceau in ultimele minute..... atata timp cat sunt preturile astea pe stadion o sa vina doar cei cu multi bani care NU (...) nicio treaba cu Steaua!!!!!!

Nu toti oamenii se pot exterioriza la fel de patimas, iar pentru asta nu trebuiesc blamati, din contra, trebuie sa apreciezi faptul ca ei au facut efortul si au mers pe stadion ! Nu mai lansa ipoteze aiurea; daca n-ar fi avut "nici o treaba cu Steaua", cu siguranta n-ar fi mers!

DanStan18.09.2008 06:10

Fratioare ! Am jucat la Kiev. N-aveam experienta da' am avut bulan. Mare bulan ! 4 - 1. Apoi ...

1. Am piedut cu Lyon la Bucuresti. N-aveam experienta dar il aveam pe Carlos

2. Am piedut cu Real la Bucuresti. N-aveam experienta si ne-au zdrobit

3. Am pierdut la Madrid. Am jucat bine dar l-am avut pe Banel

4. Am realizat un egal norocos cu Kievul la Bucuresti. Am avut bulan cu arbitrul

5. Am reusit un egal la Lyon. Rezultat OK, joc foarte bun

6. Am pierdut la Praga dupa 1-0 la pauza. Repriza a doua a dost de kko. Experienta aveam. Joc nu.

7. Am pierdut la Bucuresti cu Arsenal. Sa zicem c-am avut ghinion

8. Am pierdut la Sevilla. Am avut bulan si l-am avut pe Zapata, altfel luam 5

9. Am piedut la Bucuresti cu Sevilla. Joc foarte slab

10. Am realizat un egal la Bucuresti cu Slavia. Am avut ghinion, i-am dominat pe cehi

12. Am pierdut 'onorabil' la Londra cu Arsenal. Englezii au jucat oricum cu rezervele

13. Am pierdut la Bucuresti cu Bayern. Jocul a fost acdeptabil, am avut si ghinion dar si noroc (putea fi 0-3 la pauza)

Nu poti castiga un joc din cutare cauza. OK, se mai intampla, nu suntem Chelsea sau Manchester. Nu-l poti castiga pe-al doilea. OK Nu-l poti castiga pe-al treilea. Sa zicem ca-i vorba de ghinion. Da al patrulea ? Al cincilea ? Al 12-lea ? Nu mai merge cu justificari. STIM ca adversarii sunt foarte puternici in Liga. Nu putem invoca forta adversarului pentru ca daca ne gandim la asa ceva nu avem ce cauta in Liga. Nu am avut parte de arbitraje ostile fatis, jucatori eliminati nemeritat, penalty-uri acordate cu japca impotriva noastra. Steaua n-a castigat pentru ca n-a putut nu din nu stiu ce cauza ezoterica. Cand nu poti o data, de doua ori, de trei ori, poate exista o scuza. Cand nu poti DE DOISPREZECE ORI la rand nu mai merge cu scuze. Da-o dreaq, altii cum pot ? Nu ma refer la marile forte ale continentului. Pana si amaratii aia de la Rosenborg au strans mai multe puncte in 6 meciuri decat am strans noi in 13. Si FC Copenhaga. Si AEK Atena. Fraieri. Trebuiau sa caute justificari, sa fie 'mandri ca participa', nu sa stranga puncte. Aia cum n-or fi avut ghinion ?

catalos18.09.2008 06:38

De ce nu este lasat Toja sa joace pe postul pe care ii convine cel mai mult, postul pe care se simte el cel mai bine, si unde ne-a obishnuit cu un footbal spectaculos???

De ce Domnule Becali?

Aseara Toja (mie personal) a lasat impresia unui jucator aruncat in iarba, si pierdut printre "celelalte vedete" aduse cu surle si trambitze.Nu se regeasea.Pe toata durata meciului a practicat un joc haotic, neintelegandu-se aproape cu niciunul dintre coechipieri, suprapunandu-se pe postul altora, si lasand adevarate culoare in care nemtzii au zburdat in voie.

Nici Ogararu(parerea mea) nu s-a acoperit de sarcini, dand senzatia ca este un jucator "umflat", apasat pe umeri de povara numelui pe care-l poarta (ex: Ogararu s-a transferat la Ajax Amsterdam pentru suma de....... )

Gustul amar al infrangerii ma fac sa nu mai ashtern pe acest fundal alb nici un alt comentariu.....

Dar...voi ramane in continuare

"STELISTPANA LAMOARTE...SI DINCOLO DE EA

Ce Avetzi cu Toja ???
"
vlad7518.09.2008 06:49

@catalos,

Schimba culoarea, ca o sa ti-o iei mai mult ca sigur .Stai sa intre un moderator.

greenyes18.09.2008 07:17
Am pierdut si gata , vreti numai victorii ?? nu se poate ;)

Eu incã mai sper la caliificare!!

--echipa intreadevar a fost la pamant,ne lipseste Mirel.

--Zapata,jos pãlãria.

Corect ! Prea multe victorii, dom'le, 0 in ultimele 12 meciuri din grupe. Ce dreaq, nu mai avem simtul masurii ? Nu ne ajung zero victorii, tot mai vrem ?

Mai prea-mult-doritorulule!

Si ce vrei tu de fapt?Asta e echipa acum!Sa scoata victorii din palarie??? Pe cine ai fi vrut in teren din cei valizi si nu a intrat???Am avut si noroc, dar si ghinion si gol anunlat!!!

Nu vezi ca frizezi penibilul cand spui ca altii nu au simtul masurii, dar pe al tau nu-l vezi!Nici macar nu stii sa numeri. Cum "0" victorii in grupe. Cam repede ai uitat-o pe aia de la Kiev!Dar nu mai mira nimic la tine....

Pai hai sa vedem.

Mijlocas la inchidere: Thiago. Fisa de post - jucator la inchidere cu reale posibilitati de a si construi; Evolutie - pe banca de rezerve

Mijlocas stanga: Toja. Evolutie - mijlocas la inchidere. Randament - aproape zero

Cine a facut mutarea asta??????

Eu am vazut o echipa constipata rau de tot. Am mai vazut o echipa care atunci cand a jucat fotbal a pus probleme unei echipe bune dar nu de speriat.

Pai acum se vade inca odata si inca odata ca tot ce se face la echipa asta e de dragul de a face dupa visurile ....... Bun, ideea era sa jucam cu un singur varf. L au cumparat pe lesinatul de Arthuro. Stie cu mingea, stie jaoca dar joaca ca un lesinat pe teren. Asta nu e jucator care sa poata juca rolul de varf impins, nu poate. Cine l a adus la echipa????? Ca nu s a transferat singur. Pai Kone ala de la CFR e masa, alerga cu trei in spate de la Roma. strategii nostri au adus un lesinat.

pantera roz a jucat fix zero.

Daca Lacatus o sa cada de pe cal o sa cada rau de tot......

smok_PS18.09.2008 07:33

"Min. 77 intra Ovidiu Petre, iese Toja. Lucio rateaza o mare ocazie in minutul 82. Intra Kapetanos, iese Toja."

:bananadance:

Zapata a fost omul meciului !! Felicitari !!

:steag_cruce_invers:

gabrielebohm18.09.2008 07:49

Au fost multe greseli dar cel mai mult m-a deranjat atitudinea de fricosi inclusiv a antrenorului Lacatus.Iar ca si tactica...fiecare juca ce vroia.In meciul cu Galata am fost o echipa.

Dragoshel18.09.2008 07:51
"Min. 77 intra Ovidiu Petre, iese Toja. Lucio rateaza o mare ocazie in minutul 82. Intra Kapetanos, iese Toja."

s-a rectificat, multumim ;)

sabin130718.09.2008 07:53
Lovin a fost singurul jucator din lot care a avut o atitudine de CL.

Lovin a fost azi cel mai bun jucator de camp. a fost singurul care a avut curaj, a fost singurul care a pus piciorul tare. ca nu i-au iesit pasele si suturile cum am vrea noi, e alta poveste. daca i-ar iesi, nu ar mai juca la noi, ci poate la bayern.

bayern? portar de toat ajena dar prost sa fie noroc sa aiba, toni e de valoarea lui kapetanos si a lui arthuro, van buyten ala e o bruta care nu are nimic cu fotbalul (ironia soartei face ca mingea sa se fi atins de el inainte de a intra in poarta noastra), bayern este departe de a fi favorita la castigarea CL. au fost insa destepti si ne-au tratat cu seriozitate, altfel chiar si cu jocul asta slab de azi ii puteam bate.

NU ai cum sa pretinzi ceva in CL cu ¨nu i-au iesit pasele si suturile cum am vrea noi, e alta poveste. daca i-ar iesi, nu ar mai juca la noi, ci poate la bayern.¨. Ca nu e nici echipa mamei lui Lovin, nici nu are mostenit postul de inchizator.. daca nu poti lasa-te, joaca in satul tau, in echipa ta de la bloc, nu la Steaua IN Champions League. Eu nu am zis ca omul trebuia sa dea 3 goluri si 2 pase de gol, eu zic ca de atatea si atatea meciuri recupereaza mingile DEGEABA daca nu le da draq drumu´ repede in fata, cu pasa scurta si sigura, mai ales cu Bayern, sa nu-i lasi sa se replieze. Lovin poate recupera un miliard de mingi pe meci, dar daca le da toate inapoi sau in lateral ori le bubuie bezmetic in fata (de sutul sau de senzatie nu mai zic, nici la rugby nu e bun). Se impiedica in minge, ii trebuie o suta de miscari s-o controleze, s-o aseze. Nu ai cum. Nu ai cum sa-i aduci pe Vieira, Makelele sau Gatusso, dar in campionatul nostru sunt cel putin 20 de inchizatori peste Lovin.

Bayer nu a fost sperietoare aseara pentru ca nu a vrut, nu e clar? Au vrut cele 3 puncte.

Rensing va fi titular in poarta Germaniei in curand, fii pe faza.

¨Toni de valoare lui Arthuro¨ :)).. buna asta. Hai sa fim seriosi. Toni pe langa ca e foarte masiv, puternic, e si foarte rapid, tehnic, iti poate castiga lejer un meci. Toni e printre cei mai buni atacanti din lume la ora asta.

Van Buyten o bruta care nu are nimic fotbalul? Tu te auzi ce spui?... Or fi nebuni Rumenigge, Klinsmann si Beckenbauer, sau il baga pe blat. Da, si la gol l-a luat vantul si l-a adus din spate perfect in fata apararii noastre, ca din pura intamplare sa se loveasca mingea de el si sa intre in poarta.. Pfff, cat noroc are baiatul asta.

La 1-1 sau 2-1 pt noi cred ca altfel ar fi stat lucrurile. Mie aseara nemtii mi-au dat impresia ca nu au vrut mai mult. Nu mai zic ce impresie mi-au lasat ai nostri.....

raducelbun18.09.2008 07:54

[Pai hai sa vedem.

Mijlocas la inchidere: Thiago. Fisa de post - jucator la inchidere cu reale posibilitati de a si construi; Evolutie - pe banca de rezerve

Mijlocas stanga: Toja. Evolutie - mijlocas la inchidere. Randament - aproape zero

Cine a facut mutarea asta??????

Eu am vazut o echipa constipata rau de tot. Am mai vazut o echipa care atunci cand a jucat fotbal a pus probleme unei echipe bune dar nu de speriat.

pantera roz a jucat fix zero.

Daca Lacatus o sa cada de pe cal o sa cada rau de tot......

mijlocas dreapta: Szekely. Evolutie (repriza 1) - mijlocas stanga. Randament - aproape zero

@ ros-albastru4eve..

Mai mult, din cate stiu, in toata istoria ei, Steaua nu a marcat vreun gol impotriva echipelor italiene.

@Adrian

Szekely a jucat bine a 2a repriza pentru ca atunci a jucat pe postul lui. In prima a jucat pe stanga.

@ corecta analiza facuta de tine. Din pacate la capitolul maniera de joc nu stam prea bine nici in Liga lui Mitica...

Un lucru este cert - nu avem un joc consistent si jucam prea putin in terenul adversarelor. Aici este buba nu avem posesia balonului in jumatatea adversa.

sabin130718.09.2008 08:04
Si mai e ceva. Daca Becali va vedea ca nu va mai intra in grupele CL din cauza ca va cadea cu echipe tari va fi nevoit sa creasca valoarea lotului. Fie sa bata una tare in preliminarile CL, fie sa faca un parcurs lung in UEFA sa adune iar puncte!Deci tot raul spre bine:)

Lucrul asta l-am sperat si eu dupa meciul de aseara, macar atat sa profitam de nebunia acestui individ. Ca se oftica si el un pic, macar din orgoliu, si va aduce 3 jucatori de 5 mil bucata DE VALOARE, nu 15 de cate 100 000. Dar el aseara spune ca ¨s-a vazut ca nu a fost Banel¨. Oh my god!...

LAZIO18.09.2008 08:42

DanStan @ ----- bravo tata, stii ce spui si scrii bine, jocul Stelei de aseara a tradat impotenta, in prima repriza mareeeeeeeeeeeeee noroc cu zapata!!!

la neputinta Stelei de pe teren eu vreau sa deplang in termeni duri neputinta unor mizerii care nu pot tine 3 minute un carton in mana ca fac hernie, erau langa mine si ii durea in **** sa participe si ei, care se aseaza cu curu pe munca unor oameni care incearca sa realizeze ceva, care nu canta decat pana dau adversarii gol!!!

rusine celor din teren si celor din tribune care se regasesc in comentariul meu, mai ales ca multi au facut eforturi sa dea atatia bani pe un bilet!!!

grgapitic2218.09.2008 08:47
Steaua a devenit o echipa care se bate de la egal la egal cu o echipa care (sa nu uitam) este in TOP-ul european...

Poate ca se putea mai mult si in mod cert ca se putea, dar sa nu uitam ca multi din acesti jucatori au mult prea putine meciuri impreuna.... S-a vazut clar ca Moreno si Semedo nu se simt inca.

TOJA a fost penibil in opinia mea.

Am scos un rezultat mai slab decat puteam obtine, dar un rezultat remarcabil (ca joc) avand in vedere ca am intalnit o echipa care se bate an de an la castigarea trofeului Champions League...

In final, nu pot decat sa felicit CFR Cluj.... Au avut exact ceea ce a lipsit Stelei.... TUPEUL si DARUIREA....

au avut un adversar de 2 lei jumate.

maye18.09.2008 09:43

si ce rezolvi cu asta?Absolut nimic...

xray_rom18.09.2008 11:06

sursa: www.sport.ro

"Din punct de vedere regulamentar, golul lui Bogdan Stancu este valabil. Am vazut multe reluari, golul este valabil. Rensing a scapat mingea din maini pentru o fractiune de secunda si atacantul Stelei a profitat. Nu exista dubii. Daca portarul ar fi controlat balonul, atunci era fault. Nu s-a intamplat asa, deci reusita lui Stancu trebuia validata", a spus Porumboiu la gsptv.

Ingerul din Ghencea18.09.2008 11:29

felicitari Zappata :thumbup: ai demonstrat ca esti un portar mare... restu' mai aveti de munca daca vreti sa castigati ... nu este rusinos ce am facut dar nici de laudat nu ... cu multa grija vom castiga ... avem sanse dar trebuie sa punem osul mai mult la munca. Bafta Baieti! :steag_sah_mic:

si daca vine ce rezolvam?iar schimbam antrenorii si ametim jucatorii de numai stiu in ce stil sa joace ... construim ... asteptam ... vedem ... e abia primul meci in CL cu Laca ... rabdare

Astristul18.09.2008 14:16
DanStan @ ----- bravo tata, stii ce spui si scrii bine, jocul Stelei de aseara a tradat impotenta, in prima repriza mareeeeeeeeeeeeee noroc cu zapata!!!

la neputinta Stelei de pe teren eu vreau sa deplang in termeni duri neputinta unor mizerii care nu pot tine 3 minute un carton in mana ca fac hernie, erau langa mine si ii durea in **** sa participe si ei, care se aseaza cu curu pe munca unor oameni care incearca sa realizeze ceva, care nu canta decat pana dau adversarii gol!!!

rusine celor din teren si celor din tribune care se regasesc in comentariul meu, mai ales ca multi au facut eforturi sa dea atatia bani pe un bilet!!!

Din pacate mai sunt si d'astia. Langa mine era un grup de 5 persoane care nu puteau ridica acel carton pentru ca fumau! Auzi motiv ... :dry:

Despre meci, nu am ce sa le reprosez baietilor, tot respectul pentru Zapata, iar in general este pacat ca nu putem mai mult. Sa zicem ca ne lipsea Mirel, dar cand vezi ca Toja e pus pe un post pe care nu este obisnuit sa joace te apuca greata. Toja trebuia lasat pe stanga, si Szekely pe dreapta, jucai mai ofensiv si poate scoteai ceva din meciul de aseara ...

forzateaua

«14567»