@ xray
Cu atat mai mult. Nu poti, nu te bagi. Exista si o Cupa UEFA. Nu-ti pui toata labarimea in cap doar pentru 'a ajunge in grupe' si a face figuratie pe-acolo. Oricum, in ritmul asta peste doi ani vom avea cam jumatate din coeficientul actual UEFA, ceea ce nu ne va mai permite sa nimerim cu BATE Borisov si Glatasaray in turul preliminar, ci cu echipe gen Liverpool, Fiorentina sau Schalke. Pe care nu suntem in stare sa-i invingem acum, darmite atunci. Deci adio CL ... mai facem misto de potai c-au incercat de 10000 de ori sa se califice si n-au reusit. Ei, nici noi nu vom mai avea sanse ...
Fotbalul a devenit o afacere.
De ce crezi tu ca Rapid, Dinamo, CFR sa bat pt CL?Sa o cucereasca???Nuuu...Sa apuce si ei la cascaval(bani, imagine, publicitate) , nu numai Becali!
Vezi,tu!Atunci cand intra una in CL(CFR) se spune ca nu are experienta, etc. Pai cum vrei sa-ti faci experienta daca nu esti acolo?Apoi D.Kiev si Shakhtar fac "figuratie" acolo de mult mai mult timp pe acolo si nu au trecut de grupe...Daca nu iesi din grupe in 3-5 ani...gata!... se schimba ciclul si vii cu alt lot .... fara experienta ... si tot asa ... pana cand nimeresti formula magica: cu bani putin realizari mari(ma refer la echipele mai sarace)
Si la Steaua este valabil. Cati mai sunt din cei care au participat la cupe in ultimii 3-4 ani? Asta s-a vazut si in jocul din seara asta, cand de baza au fost tot veteranii, cei din teren si cei pe care i-am "plans" ca nu sunt apti sau cu drept de joc. Daca pleaca, cum se tot spune, Goian, Radoi, Ghionea, Lovin, Ov. Petre... Petre Marin iese la "pensie"...gata!S-a dus si de la noi experienta jucatorilor la 2/3 participari in grupele CL si o luam de la zero!
Referitor la coeficient, si anul trecut, Steaua cu 1 sg punct in CL a facut mai multe decat toate echipele pt ca a primit 3 la intrarea in grupele CL. Deci Steaua inca mai are de unde sa pape.
Daca scade coeficientul de tara, scade nr echipelor ... si ... asta este.
Acum avem 7 echipe. Trebuie sa ne bucuram ca sunt 7 si nu sa ne cantam prohodul coeficientului:) Ca el va scadea asta e clar, dar nici nu putem face o tragedie. Fiind locuri mai putine va creste concurenta si atunci cele mai bune vor merge in UEFA...si va creste iar coeficientul:))
Si mai e ceva. Daca Becali va vedea ca nu va mai intra in grupele CL din cauza ca va cadea cu echipe tari va fi nevoit sa creasca valoarea lotului. Fie sa bata una tare in preliminarile CL, fie sa faca un parcurs lung in UEFA sa adune iar puncte!Deci tot raul spre bine:)
Acum nu a facut decat sa carpeasca lotul, atat cat sa intre in grupe, dar nu sa si treaca de ele. Daca voia asta, atunci ii punea la dispozitie lui Lacatus un lot valoros inca din vara...si nu asa la "ce pica" moka sau de prin lume adunate:)Dar si-a facut socotelile. Ce cheltuia nu se mai intorcea inapoi chiar daca ar fi iesit din grupe pt ca trebuia sa bage cel putin vreo 40-50 milioane si sa schimbe 60-70% din lotul cu care am terminat returul!
Oricum, nu e rau nici asa...si cred ca anul asta va fi mai onorabil decat cel de anul trecut, in care desi am luat doar un punct nu am mai luat-o asa rau pe coaja ca in primul an(3-0, 4-1)