FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mihaita Nesu

«18910111216»
wolfi24.08.2007 01:15

Bichonul alb!

Foarte muncitor baiatul, si se lupta la fiecare minge, nu ii pasa ca are capul spart sau mai stiu eu ce... cred ca ar jucat pentru Steaua si cu mana in ghips.

Imi place mult atitudinea lui pe teren.

cae indru30.11.2007 21:16

La meciul cu Dinamo, cand a intrat bratu in teren Mihaita s-a transformat in vechiul Lacatus! L-a provocat imediat pe Bratu si l-a scos rau din sarite!

La un moment dat am crezut ca va provoca eliminarea dinamovistului (s-a indreptat amenintator catre Nesu sa ii dea un cap in gura)! Oricum, mi s-a parut un meci bun facut de Nesu! Bichonul e unul dintre jucatorii care chiar pun osul la bataie!

Pacat ca il tin de vreo cativa ani astia de la club pe vitamine si sustinatoare de efort si el nu a luat nici cateva sute de grame in greutate! Daca era un pic mai tare pe fizic, ar fi fost un fundas al dracului!

steaua_gloria05.12.2007 18:38

Daca ati sti cu ce admiratie il priveam cand la 18 ani juca la Steaua... Era practic un model pentru mine. Acum s-a cam stins.

All3x16.12.2007 22:05

Fundasul meu dreapta favorit... merita in lotul pentru Euro daca da dovada in continuare de daruire si ambitie!

Oricum, Bichonul a dovedit sezonul acesta ca isi merita pe deplin locul de titular la Steaua! :steagcruce:

Wally16.12.2007 22:31

Bichonul e fundas stanga! Si e unul dintre jucatorii mei preferati...

Bogdan4Steaua17.12.2007 09:18

Din punct de vedere ofensiv, Nesu are calitati certe. Acelasi lucru e valabil si din punct de vedere al daruirii.

Insa, in opinia mea, Bichonul are mari lacune in ceea ce priveste faza defensiva, avand probleme atat la capitolul plasament, cat si la capitolul precizie. Atunci cand are in fata un adversar rapid si bataios, Nesu are mari probleme.

Nu cred ca a gandit rau Protasov mutarea in meciul cu Rosenborg, dar nu i-a iesit atunci din alte motive...

Merita sa ramana in lot, dar, in opinia mea, Emeghara si Golanski sunt peste el.

steauaaa02.01.2008 19:38

Un jucator foarte fragil la prima vedere, dar un adevarat pericol dupa ce-l cunosti: Mihai NESU a intrat repede in echipa de baza a Stelei scotandu-l pe veteranul Petre Marin si chiar ajungand un suporter iubit.

Suporterii au ajuns sa se sperie la intrarile jucatorului, vehiculandu-se chiar expresii precum "cand il vad pe NESU in teren ma gandesc sa nu ramanem in 10".

Wally02.01.2008 23:37
Suporterii au ajuns sa se sperie la intrarile jucatorului avand chiar declaratii ca "cand il vad pe NESU in teren ma gandesc sa nu ramanem in 10".

:laugh: Asta trebuia postat la bancuri...

razvan_stelist200707.02.2008 09:41

Un fundas stanga excelent!

Se bate pentru fiecare minge, are acea agresivitate buna si o viteza buna, putand oferi atacantilor centrari bune.

Este bine ca a fost selectionat la nationala si cred ca trebuia sa fie titular in locul lui Radu Stefan, care nu prea a facut un meci bun.

Oricum la Steaua este in concurenta doar cu Emeghara, pentru ca Petre Marin nu prea mai face fata.

Stelistu_infocat07.02.2008 10:27

Nesu e foarte bun... dar inca prea firav... se vede ca de fiecare data cand intra pe tern ... intra cu acel chef de joc pe care altii nu il au ... si munceste enorm... de asemenea in unele meciuri adopta un still de joc foarte favorabil echipei. Chiar daca mai are perioade in care greseste impardonabil.... eu cred ca e posesorul de drept al postului de fundas stanga.

MoWeed07.02.2008 11:08

Tare mult a mai jucat ieri in meciul Romaniei... nici nu stiu de ce l-a mai luat ca sa joace 2-3 minute. Oricum nu va mai prinde nationala deoarece la Steaua fundasii laterali vor fi Golanski si Emeghara..

MoWeed19.02.2008 10:03

La multi ani, Nesu. Sper ca la anul sa-si dea drumu la joc si sa joace ca in perioada Protasov...

yo_marius19.02.2008 10:37

La multi ani "Bichonule"!

Respect pentru unul din cei mai vechi jucatori din lotul Stelei.

bodanelu19.02.2008 12:20

La multi ani!

cosminsteaua103.03.2008 06:03

Nesu este un jucator foarte agresiv, intra pe teren si nu se poate abtine sa nu faulteze! :nono:

danimarcu20.03.2008 23:34

Daniel Pancu si-a pierdut cunostinta si a fost transportat de urgenta la Spitalul Floreasca unde va primi ingrijiri medicale. Cauza accidentului a fost lovitura primita de la fundasul Mihai Nesu, in urma careia Pancone si-a spart capul si a singerat abundent.

Respect etern, Nesule! :thumbsup:

DelPiero1021.03.2008 00:20
:clap: Dumnezeu te pedespseste cand esti pacatos... :yes:
borcescu_coposan21.03.2008 04:02

Hai ma, serios... chiar asa?

Nu m-am putut abtine... am ras 5 minute... deh, slabanogii au oasele tari... i-a crapat dovleacu' lui Pancu!

MoWeed21.03.2008 06:02

Bravo Nesule l-ai accidentat pe tomberon... cat de mic e Nesu, atat e de agresiv! :naughty:

**alex**21.03.2008 07:54

Incepand de ieri cred ca Nesu a intrat in inimile multora. Bravo Bichonule! :inlove:

axl22.03.2008 08:30

Ole-ole, ole-ole,

Multumim Bichonule.

mountytoma23.03.2008 22:43

Despre un fost coleg de echipa se spunea "fereste-te de contacte cu el, ca risti sa te tai!"

Cam asa e si cu Nesu...

Pe de alta parte, mie mi se pare intr-o forma foarte buna si nu mi- s-ar parea normal ca Emeghara sa revina direct titular. Macar si numai pentru ca Mihaita e singurul care vrea si incearca si combinatii si un-doiuri!

EternalK31.03.2008 18:49

Nesu, urmarit de Manchester City si Espanyol

Fundasul stanga al Stelei, Mihai Nesu, este monitorizat la fiecare meci de oficiali ai gruparilor Manchester City si Espanyol Barcelona, conform TVR 1.

Jucatorul cotat la 3 milioane de euro de finantatorul Stelei, Gigi Becali, ar putea ajunge la una dintre acest echipe la finele acestui sezon.

OLS

raducelbun08.05.2008 10:23

Merge, la nevoie.

Casillas26.05.2008 10:51

Neșu, la Saint- Etienne?

Mihãițã Neșu rãmâne în atenția cluburilor din Occident, dornice sã-și asigure serviciile sale.

Dupã ce în iarnã s-a vorbit de interesul lui Ajax sau al lui Olympiakos Pireu pentru fundașul stânga al Stelei, acum, "Bichonul" este urmãrit de echipa francezã din Premiere Division, Saint Etienne. Conform footmercato.net, echipa din Hexagon, care a terminat ultima stagiune pe poziția a șasea, vrea sã‑și întãreascã masiv lotul de jucãtori, printre cei vizați aflându-se și Neșu, în vârstã de 25 de ani.

prosport.ro

«18910111216»