Nesu la Olimpiakos, Nesu in Anglia, Nesu la Steaua. Nesu peste tot.
Nesu la Olimpiakos, Nesu in Anglia, Nesu la Steaua. Nesu peste tot.
s-ar descurca destul de bine in Franta zic eu, iar Les Verts sunt o echipa in dezvoltare, mai ales in ultimele 2-3 sezoane.
"Ma bucur ca am ajuns sa am aproape opt ani la Steaua, ma simt foarte bine aici si nu-mi doresc sa plec in alta parte.
Cel putin in Romania, nu m-as vedea in alt loc. Dupa atat timp, ma simt bine, exista o atmosfera buna intotdeauna. In fiecare an vin baieti buni la echipa si formam un grup extraordinar.
Toti colegii noi s-au pregatit foarte bine, la fel ca si cei care erau dinainte aici. In cantonamente tragem tare cu totii si incercam sa fim cat mai bine pregatiti pentru debutul campionatului", a spus Mihãițã Neșu.
Intotdeauna l-am simpatizat pe Nesu.
Cateodata bezmetic ,habauc , aerian.Mereu devotat echipei,pune osul la bataie(uneori mai mult decat ar trebui!),joaca de fiecare data cu acelasi aplomb.Cam asa l-as caracteriza eu pe scurt.Unul din putinii din echipa pe care ii putem considera ca fiind "dintre noi".
cred ca in 2 ani v'a pleca de la Steaua , ori in strainatate , ori la o echipa din Romania
cred ca in 2 ani v'a pleca de la Steaua , ori in strainatate , ori la o echipa din Romania
ai dreptate, Mihaita e baiat destept, sunt sigur ca va pleca liber de contract si gigica va ramane cu degetul in gura sau in alta gaura pe car o are!
ce-mi pare mie rau e ca nu vede nimeni ca e mai bun de mijlocas stanga decat fundas... macar de-ar incerca, sa ma conving ca gresesc!
ce-mi pare mie rau e ca nu vede nimeni ca e mai bun de mijlocas stanga decat fundas... macar de-ar incerca, sa ma conving ca gresesc!
Daca iti aduci aminte, Protasov a incercat in returul de la Trondheim, cu Rosenborg.
ce-mi pare mie rau e ca nu vede nimeni ca e mai bun de mijlocas stanga decat fundas... macar de-ar incerca, sa ma conving ca gresesc!Daca iti aduci aminte, Protasov a incercat in returul de la Trondheim, cu Rosenborg.
din meciul ala nu imi amintesc decat de un Radoi magnific :-(
cine stie unde ajungeam atunci daca nu ne ingropa finutzul...
nu au fost doi ani, ci doar 2 luni!
Multumim Mihaita si bafta in Olanda.
succes la Utrecht, dupa atatia ani la Steaua e un moment bun sa se transfere in afara.
L-am respectat mereu ca juca fara teama....desi uneori faulta cam inutil.....isi dadea sufletul pe teren...un stelist adevarat ![]()
nu au fost doi ani, ci doar 2 luni!
ceva am stiut :wink:
Mult succes Nesu ...sper ca Utrecht sa fie doar o rampa de lansare spre un club mai puternic ! Mutumim pentru anii in care ai jucat pt Steaua!
Un montaj cu Nesu ...
Bravo !!!
:steag_cruce_invers: ![]()
Nu pleca Nesule!
Respect pentru cum ai jucat azi! Ai pus osul fara sa tii cont de transfer!
Respect!
Cea mai mare prostie ca este lasat sa plece .
Da hopa ma, ce va apucat iubirea pt nesu ?
Da hopa ma, ce va apucat iubirea pt nesu ?
nu te ambala, o sa te apuce si pe tine, daca mai pleaca!
@steaua_gloria eu unul il respect pe nesu de multa vreme , nu acum ca pleaca ! Si stiu multe persoane care il respecta pe Nesu pentru daruirea lui.
Cine le mai rupe capu` acum la tomberoane?
Multa bafta!
mie mi'a placut dintotdeauna nesu si cand am auzit ca pleaca am zis ca e o prostie
Bafta, Mihaita! Ramai preferatul meu.
Respect PS pentru mesajul afisat aseara!
Of, Doamne, imi dau lacrimile. Sper sa fie fericit in Olanda.