FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mihaita Nesu

«1101112131416»
AdrianUltras2528.08.2008 22:37

Puteti vedea videoul de la prezentarea lui Mihaita la Utrecht aici.

danimarcu28.08.2008 22:38

Multumim NESULE pt devotamentul si daruirea cu care ai jucat de cate ori ai intrat pe teren!

Multa bafta!

George Stan14.09.2008 17:39

Internaționalul român Mihai Neșu a debutat astãzi pentru noua lui echipã, FC Utrecht în meciul pierdut cu 2-0, în deplasare, la FC Groningen.

Fostul fundaș stînga al Stelei a evoluat 90 de minute, a luat un cartonaș galben și și-a spart capul. Neșu a fost considerat cel mai bun jucãtor de la FC Utrecht.

Same old Nesu :D

uSBZC-080828-nesu-2-100.jpg

MoWeed14.09.2008 17:42

Parca nu era Nesu daca era prea cuminte...

Dragoshel14.09.2008 17:52

Nesu a debutat la echipa FC utrech, in meciul din campionat cu FC Groningen, meci pierdut de noua echipa a lui Nesu cu scorul de 2-0. Acesta a fost felicitat de antrenor : "A fost cel mai bun om al echipei. S-a integrat imediat si s-a achitat bine de sarcini".

in timpul meciului, Nesua s-a ales cu capul spart si cu un cartonas galben.

Poze de la meci:

nesu1.jpg

nesu2.jpg

nesu3.jpg

adidwu14.09.2008 18:10
Nesu a debutat la echipa FC utrech, in meciul din campionat cu FC Groningen, meci pierdut de noua echipa a lui Nesu cu scorul de 2-0. Acesta a fost felicitat de antrenor : "A fost cel mai bun om al echipei. S-a integrat imediat si s-a achitat bine de sarcini".

in timpul meciului, Nesua s-a ales cu capul spart si cu un cartonas galben.

Poze de la meci:

Nu se dezminte,la primul meci si-a spart deja capul.

mountytoma14.09.2008 21:43

toata stima pentru el. asa daruire mai rar. cred ca ii vom simti lipsa!

Melku28.10.2008 10:55

Fostul fundaș al Stelei a declarat ieri cã nu și-a primit încã suma promisã de Gigi Becali pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor. "Am trimis chiar o scrisoare oficialã la club. Mã așteptam la mai multã seriozitate!", a spus Mihãițã Neșu (foto). "Mã bucur cã am plecat de la Steaua, mai ales dupã ultimele scandaluri", a adãugat "Bichonul".

Ba da toti sunteti zmei dupa ce plecati ! Bun caracter.

_yang28.10.2008 11:03

@Melku

Mihaita si-a demonstrat caracterul in nenumarate ocazii la Steaua... Un exemplu ar fi ultimul meci jucat : cel cu Galatasary.

Atat timp cat el trebuie sa primeasca o suma de bani de la oier si nu a primit-o are tot dreptul sa o ceara. Ia in calcul si faptul ca el nu era unul din preferatii patronului-antrenor si probabil ca nu avea un salariu foarte mare la Steaua, cum nici la Utrecht nu are avand in vedere posibilitatile financiare ale olandezilor.

c.ronaldo1728.10.2008 15:20

@Melku

Poate pentru tine 150000 de euro nu inseamna nimic, dar cred ca pentru unii inseamna foarte mult. Sunt bani munciti, nu furati pe care Nesu ii merita din plin.

Mihaita are un caracter extraordinar. Acest lucru l-a demonstrat de atatea ori pentru noi. Nu multi sunt cei care si-ar fi spart capul in meciuri cu Gloria, Brasov sau Oradea.

dragos_ghinea29.10.2008 20:44

pana si in poza de la topic avea arcada sparta. devotament pentru echipa

Melku29.10.2008 22:00
Poate pentru tine 150000 de euro nu inseamna nimic, dar cred ca pentru unii inseamna foarte mult. Sunt bani munciti, nu furati pe care Nesu ii merita din plin.

Iti dai seama :D bani de seminte. Sa nu fiu inteles gresit, Nesulica are foarte multe merite dar ma deranjeaza ca jucatorii care pleaca de aici (vezi Dica, Nesu) gasesc de cuviinta sa isi arate nemultumirea doar dupa ce pleaca ori Nesu cel putin...cat a fost la Steaua declara sus si tare cat de bine se simte...asta mie imi miroase a ipocrizie. Stiu motivele pentru care au tacut atata timp cat au fost aici, dar daca nu au avut taria sa isi spuna oful cat au fost aici, sa aiba taria sa il tina dupa ce pleaca. E o simpla parere.

Robinson Rufay Zapata30.10.2008 18:01
Iti dai seama :D bani de seminte. Sa nu fiu inteles gresit, Nesulica are foarte multe merite dar ma deranjeaza ca jucatorii care pleaca de aici (vezi Dica, Nesu) gasesc de cuviinta sa isi arate nemultumirea doar dupa ce pleaca ori Nesu cel putin...cat a fost la Steaua declara sus si tare cat de bine se simte...asta mie imi miroase a ipocrizie. Stiu motivele pentru care au tacut atata timp cat au fost aici, dar daca nu au avut taria sa isi spuna oful cat au fost aici, sa aiba taria sa il tina dupa ce pleaca. E o simpla parere.

tu nu vezi ce se intampla cu cei care vorbesc...Neaga , Goian sau Dica , doar finu' poate sa zica ce vrea ca doar e finul

Blackzie02.11.2008 20:37

S-a intors la Steaua?

adidwu11.11.2008 19:21

Mihaita Nesu a reusit sa marcheze primul gol in Eredivisie in meciul Feyenoord -Utrecht 5- 2.

Mingea degajata de portarul Timmer l-a lovit pe Nesu in spate si a intrat in poarta.

Guardian11.11.2008 20:20

a inceput cu dreptul sper sã il tot loveascã mingea..

Dany's20.12.2008 17:45

Nesu, ales cel mai bun fundas stanga din Olanda!

Stia Protasov de ce Nesu era titular ci nu rezerva.

SteauaB20.12.2008 18:22
Nesu, ales cel mai bun fundas stanga din Olanda!

Stia Protasov de ce Nesu era titular ci nu rezerva.

Oare este campionatul Olandezi mai slab ca al nostru? Eu nu cred, insa Nesu n-are vloare si talent de fundas, pentru a juca un fotbal ofensiv si bun ca Marcelo, sau Sergio Ramos.

se7en20.12.2008 19:24

da... n-are ABC-ul fotbalului. :wacko:

Lari30.12.2008 15:57

Bine, Neșuleeeeeeee! Bine, Mihãițãããããããããããããããã!!!! :thumbup:

"La cum stau lucrurile acum la Steaua, nu vreau sã mã mai întorc deloc acolo. Mi-am luat adio și de la prima de calificare în Champions League, pe care domnul Becali mi-o datora. Trebuie sã se schimbe foarte multe lucruri la Steaua ca eu sã mai revin vreodatã acolo, începând de la unii oameni din conducere".

MoWeed30.12.2008 16:03

Oare exista vreun jucator care a plecat in ultimii 2 ani si care sa vrea sa vina inapoi cat timp mai e Jiji la Steaua?

bodanelu30.12.2008 16:19

primul care a deschis drumul a fost Paraschiv.

Lari30.12.2008 16:24

Ce bine ar fi sa inceapa un nou curent de opinie in acest sens!

Eu il astept cu mare drag atat pe Radoi, cat si pe Lacatus sa spuna astfel de cuvinte!

CINSTE JUCATORILOR DEMNI!!!

Veti ramane mereu in inima noastra!

Lari15.01.2009 18:47

Nesuleeee, i-ai asasinat dragostea lu' Becali, nenorocituleeeeee:

"Momentul în care am renunțat sã mã mai implic la Steaua a fost dupã ce a plecat Neșu. L-am cocoloșit pe Neșu ãsta enorm, venea la mine ba cã s-a despãrțit de prietenã și cã nu-l mai iubește, ba cã are tac-su probleme cu sinuciderea. Apoi s-a rugat de mine sã-i dau drumul și dupã ce i-am dat drumul ați vazut ce a declarat. Eu îi ziceam cã vreau 3 milioane pe el, dar l-am lãsat sã plece pentru 1 milion. De atunci mi-am zis sã nu mai am o relație d-asta cu jucãtorii, de acum gata, relație patron angajat și probabil va fi mai bine", a debitat jegalu' la o "sticla" de sport.

Robinson Rufay Zapata15.01.2009 19:04

belea mare nesu , l'a suparat pe jijel , un nesimtit :))

«1101112131416»