mda..din pacate nu pot sa vad meciul..nu merge nici un site ..care poate sami zica si mie ce se mai intampla prin meci..ocazi mai importante..mersi
mda..din pacate nu pot sa vad meciul..nu merge nici un site ..care poate sami zica si mie ce se mai intampla prin meci..ocazi mai importante..mersi
Doamne cine e comentatoru' ala ? E praf rau de tot, zici ca e robot.
mai, cine naiba e comentatorul ala care la fiecare fraza pe care o spune, parca citeste o telegrama? imi vine sa ma uit la meciul asta fara sonor....
auzi..u unde te uiti la meci..imi zici si mie te rog..
@stelist nebun vezi AAAAAIIIICCCCCIIII
e buzarin. ala cu gatu stramb, zici ca e constipat.
pt meci live instalati sopcast si apoi gasiti linkul pt meci pe www.myp2p.eu , sau bagati adresa asta in sopcast: sop://broker1.sopcast.com:3912/30931
se vede destul de bine
Cernea a aparat un penalty??????????..wow
daca vreti sa vedeti meciul pe net,instalati sopcast si media player 10 si intrati pe http://www.fanfotbal.net/gsptvlive.html
@stelist nebun vezi AAAAAIIIICCCCCIIII
mersi
Mi s-a parut mie cunoscuta vocea acestui "comentator". Ma gandeam ca e BuzarinTinTin. Cu cata jena si scarba comenteaza....sunt convins ca la sfarsit va spune ca e aproape blat...sau ceva de genu' asta. Primul semn a fost la penalty, cand l-a facut aproape stelist pe jucatorul constantean. BuzarinTinTin e jurnalist cum e Basescu Elena politician©a. Oricum....pana acum nu am jucat mare lucru.
mai, cine naiba e comentatorul ala care la fiecare fraza pe care o spune, parca citeste o telegrama? imi vine sa ma uit la meciul asta fara sonor....auzi..u unde te uiti la meci..imi zici si mie te rog..
eu ma uit aici:
http://cool-TV.net/TV-channels/ro/gsp-TV-l...-online-s1.html
dar vezi sa-ti instalezi ultima versiune de Sopcast si sa deschizi pagina cu Internet Explorer, nu Firefox sau altceva.
Doamne cine e comentatoru' ala ? E praf rau de tot, zici ca e robot.
Alin Buzarin!Insipid om!Jucam foarte slab,apropo...
fereasca Dumnezeu..ce comentator...aia de la antena is buni fatza de asta:|
GooooooooooLLLLLLLLL
Semedo direct din corner =))
sa mai zicem ceva???..bravo Semedo...mia lasat o prima impresie placuta
Gooooooooooooooool SEMEDOOOOOOOOOOO
Direct din corner
.V-am zis eu ca e bun ![]()
2-0
autogol Maxim, asta joaca la noi (a ratat si pinalty)
gooooooooooooooooooooooooooooooool semedoooooooooooooooo!!!!!!!!!! ![]()
![]()
![]()
Goooooooooooooooollll iara Semedo (cu centrarea)
BV Stancu !
1-0 pt Franta....dupa parerea idiotului care comenteaza:)))))
gooooooooooooooooooooooooooooooool Stancu!!!!!!!!!! ![]()
![]()
![]()
goooooollllllllllllllllllllllll Stancu.......bravo Semedo pt centrare...
2-0, Semedo si Bogdan Stancu!
nu stiu daca o sa ma contraziceti..dar cred ca e primul meci in care o sa stau fara griji pana la final...de mult asteptam asa ceva
E 2-0...
)
rosu la spurcat, aoloo cum intraaa