meci greu...pronostic 0-2(Arthuro,Toja)
meci greu...pronostic 0-2(Arthuro,Toja)
Nu am vazut ce a facut Tatarusanu astazi cu cefereu. Imi retrag cuvintele dak aveti dreptate!
meci greu-greu maine...cred ca o sa invingem...dar cel mai mult vreau sa`l vad pe Ochirosii TITULAR!!!
1-1.
Avem sansa sa venim pe primul loc etapa asta,Dinamo joaca la Vaslui iar Rapid acasa cu Urziceni.
In meciu asta se va vedea daca avem lot sau doar un prim 11 competitiv.La Bistrita am aratat ca avem doar un prim 11 bun nu si lot(meciu cu Galata demonstrand acest lucru).
Oricum trebuie sa fim realisti pt ca va fi un meci greu,sa nu uitam ca anul trecut am facut doar un 1-1.
Zapata menajat maine, sau e doar o prostie a ziaristilor ?
Zapata menajat maine
Nu am vazut ce a facut Tatarusanu astazi cu cefereu. Imi retrag cuvintele dak aveti dreptate!
nici nu vrei sa vezi ce a facut...
Oricum trebuie sa fim realisti pt ca va fi un meci greu,sa nu uitam ca anul trecut am facut doar un 1-1.
Gresit, am castigat intamplator cu 1-0. Gol Dica, dupa o lovitura de colt.
Eu personal anticipez un rezultat strans, e posibil chiar si o remiza alba sau o victorie/infrangere la limita. Imi pare rau ca sunt in barca celor care au pronosticat un "2-0" sau o victorie lejera. Mai mult, cred ca jocul va avea de suferit, multi dintre titularii de baza fiind accidentati, unii menajati si cativa dintre ei reveniti dupa accidentari seriose. Nu mai amintesc de George sau Semedo care pot debuta la prima echipa, desi, in prealabil nu cred ca au strans 6 antrenamente cu noii colegi sau vreun meci oficial.
Daca soarta ne surade, desi nu cred, vom pati ca si "cefereii" si vom fi serviti cu 2 goluri ca si facute, iar meciul va decurge ca un antrenament cu public inaintea confruntarii cu FC Bayern Munchen. Dar cum multi deja stiu, toate echipele mici mor de gat cu Steaua pe teren propriu.
Cu cat castigam mai multe asemenea meciuri, ca si cel de maine seara, titlul cu numarul 24 e acontat. Sa vedem.
Forza Steaua!
1-2 gol Stancu & Semedo
Jucam cu 10 rezerve. Nu pot sa fiu decat rezervat in privinta scorului. Meci deschis oricarui rezultat.
As fi vrut sa ii vedem la treaba si pe Pedriel, Ochirosii si Abel. Daca nu ii baga acum, cand ii va baga?
Nu prea mai am incredere in portarii Stelei (ma refer la Cernea si Vatca). Abia astept sa vina Tatarusanu.
Pronostic: 0-2
Inseamna ca nu ai vazut ce a facut Tatarusanu astazi cu CFR-ul. Este tanar, totodata si talentat insa mai are cateva lipsuri.
Avea cateva lipsuri in buzunar da` i le-au umplut aia de la CFR
Sa speram ca vom trece cu bine si peste acest meci .Cand spun asta ma refer si la ceea ce ne-a "omorat" in ultimile etape :accidentarile.
In ciuda faptului ca vom juca fara cativa titulari noi nu trebuie sa uitam ca Steaua este Steaua si ca "rezervele" Stelei pot face fata cu brio in orice moment aproape la orice meci.
Hai baieti!! ![]()
Daca aceasta va fi echipa diseara eu nu cred ca va fi una de rezerve. Jumatate dintre ei ii vad si in ¨primul 11¨: Goian, Ogararu, Thiago, Toja, Stancu. Semedo si Arthuro raman sa confirme, eu cred ca pe viitor vor face meciuri foarte bune.
va fii meci greu .. 0-2 max
toja le da ca asa am visat ![]()
Citesc acum pe gesepe ca galeria noastra nu va fi lasata sa intre pe stadion Farului daca nu va plati inainte paguba de anul trecut (??50 mil??).. Stie cineva daca e adevarat?
<<"Grupurile de suporteri vor fi monitorizate pe traseul de deplasare cãtre stadion, iar în caz de necesitate se va interveni", a declarat locotenent-colonelul Sorin Mustețea. Meciul de diseara va fi supravegheat de 250 de jandarmi.>> (gesepe).
Nu-i a buna.
"Conducerea clubului de pe Litoral a anunțat cã fanii Stelei nu vor fi lãsați sã intre pe stadion dacã nu vor achita înainte suma de 5.000 de RON, ce reprezintã pagubele produse anul trecut, cînd galeria roș-albastrã a distrus mai multe scaune"
![]()
da de unde sti tu frate?? ai fost intermediar acolo?? jur vorbesti de parca erai in camera cand i s-au dat banii ,numai vb prosti
hai mah lasa vrajelile astea de gesepe si prostsport...afirmatii ieftine...
se poate vedea meciul pe net ?
dar ce rezerve...avem lot...ca niciodata...
Nu mi-e frica...ii batem rau...3-0 pt Steaua.
0-2 goluri Semedo si Stancu ![]()
Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a platit suma de 5000 de RON, iar fanii stelisti pot intra linistiti pe stadionul Farul din Constanta.
prosport
Iata echipa noastra, potrivit Prosport:
Cernea - Ogãraru, Goian, Ghionea, P. Marin - Lovin, Tiago - Semedo, B. Stancu, Toja - Arthuro.
Sa fie intr-un ceas bun!!!
mai, cine naiba e comentatorul ala care la fiecare fraza pe care o spune, parca citeste o telegrama? imi vine sa ma uit la meciul asta fara sonor....