FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Farul Constanța - Fc Steaua București 1 - 4

«1238»
fcsteaua.ro12.09.2008 10:08

Steaua se deplaseazã pe litoral pentru runda a VII-a a Ligii I, în care va întâlni formația Farul Constanța. Partida va începe la ora 21:30 și va fi transmisã în direct de postul GSPTV si in format LIVE Text pe site-ul www.FCSTEAUA.ro!

Roș-albaștrii revin cu un lot afectat puternic de consistenta pauzã competiționalã. Pentru aceastã partidã, Marius Lãcãtuș nu va putea conta pe Golanski, Bãnel Nicolițã și Mirel Rãdoi (accidentați) și nici pe Zapata și Dayro Moreno (menajați dupã drumul obositor din Columbia în România). În același timp, deși au reînceput antrenamentele alãturi de colegii lor, Ianoș Szekely și Ifeanyi Emeghara nu vor fi incluși pe foaia de start. Nici prezența lui Mihãițã Pleșan sau Ovidiu Petre nu este deloc certã. Este însã de așteptat ca la Steaua sã debuteze Semedo, precum aproape sigur vom consemna revenirea în tricoul Stelei a lui George Ogãraru!

O posibilã formulã de joc ar fi:

Cernea - Ogãraru, Goian, Ghionea, Petre Marin - Lovin, Tiago Gomes - Semedo, Bogdan Stancu, Toja - Arthuro.

Steaua va disputa meciul în fața unui public probabil prietenos, fiind cunoscutã dragostea constãnțenilor pentru echipa noastrã. În același timp, e de așteptat ca și suporterii bucureșteni sã facã deplasarea într-un numãr mare.

Forza Steaua! Hai Lãcã! Hai bãieții!

Ovidiu

unuspecial12.09.2008 10:23

cand e ba meciu azi sau maine?

axl12.09.2008 10:24

Maine.

S.S.Lazio12.09.2008 10:30

Formatia arata bine ..sunt curios cum va evolua Semedo :bananadance: ..zic eu : 2 solist,dar parca mereu am avut probleme cu faristii ! :thumbdown:

sabin130712.09.2008 10:54

Sper sa fie asta atacul nostru maine. Toja si Semedo cred ca vor face ravagii pe benzi, iar Arthuro are nevoie de un Bogdan Stancu langa el.

Verssace12.09.2008 10:59

Cernea nu mai are ce cauta la Steaua .

aleyanddru12.09.2008 11:00

Echipa nu arata rau .......nu prea am incredere in Cernea si Baciu ...si nu inteleg cind il vedem pe Pedriel la treaba caci am impresia ca va impresiona

laur_2312.09.2008 11:05

Ar fi teribil ca Mirel sa piarda pentru al 2-lea an consecutiv UCL, din cauza super nationalei lu' nasu'!

Verssace12.09.2008 11:05

@ aleyanddru

Baciu e mai bun decat Ghionea , nu stiu de ce nu are incredere in el Lãcã .

Pedriel oare va intra a 2a reprizã ?

dica_4_ever12.09.2008 11:11

io zic ca-i batem.........Farul-Steaua:0-3, goluri: 2x Bogdan Stancu si Goian

udaradu12.09.2008 11:13
cand e ba meciu azi sau maine?

miine.....BA ...BA....BA....BA...BAAAAAAAAAA....????????????.

kosm1n12.09.2008 11:18

Pacat ca Lacatus nu vrea sa joace cu 2 atacanti! As vrea sa-l vad pe Pedriel si pe Abel! Una peste alta vreau sa vad cel putin 3 goluri! Forzzza Steaua!

steaua_gloria12.09.2008 11:51

Pronostic: 2

Scor : 0 - 1

Crangasi_boy12.09.2008 12:01
Sper sa fie asta atacul nostru maine. Toja si Semedo cred ca vor face ravagii pe benzi, iar Arthuro are nevoie de un Bogdan Stancu langa el.

si Bogdan Stancu are nevoie de un Arthuro langa el (in fata lui). si nu inteleg de ce nu il baga pe Vatca (totusi un portar mai tanar). si imi pare foarte rau de Ochirosii... ar trebui jucat mai mult. bafta tuturor

cRiss4Steaua12.09.2008 12:04

Multi absenti .. oare se vor reface pana la meciul de miercuri ? poate sunt menajati .. ca gazetarii astia prea exagereaza .. Gigi zice k Mirel n-are nimic grav si astia il dau bolnav

sabin130712.09.2008 12:17

@Crangasi_boy

Intr´adevar, s-a mai discutat asta.. Arthuro e genul de atacant-pivot, puternic, face culoare pt linia a doua, deviaza bine, si s-ar completa foarte bine cu un atacant de viteza, tehnic, mereu cu fata la poarta, adica Bogdan Stancu. Sa speram ca va confirma si Semedo, Toja deja ne-a aratat ce poate.

Cat despre portari, mie cel putin nu mi-a placut niciodata Cernea pt ca se multumeste mereu cu postul de rezerva; de cand e la Steaua nu cred ca i-a trecut prin cap sa lupte pt un post de titular, impresia asta mi-o lasa. As fi jucat cu Vatca.

mNiosu12.09.2008 12:17

Sunt perfect de acord cu formula de start presupusa de Ovidiu, mai laes in conditiile lotului actual.Poate o titularizare a lui Abel Moreno la inchidere dar in rest sunt 90% sigur ca Lacatus va opta pentru aceasta formula si,pot spune ca mi se pare chiar o formula buna avand in vedere deficientele de efectiv.

Pronostichez o victorie cu 0-2 pentru Steaua (cu goluri tot Stancu).FORZA Steaua!!

:steag_cruce_invers:

Verssace12.09.2008 12:40

@ cRiss

mai degrabã am incredere in Gigi decat in presã ..

sunt sigur cã Mirel va juca cu nemtii .

Korado12.09.2008 13:29

un pronostic al meciului 0-2/ glouri Semdo si cred ca Arthuro ;)) :steag_cruce_invers::steag_sah_mic:fular-campionii

CoRsSo12.09.2008 14:07

As fi vrut sa ii vedem la treaba si pe Pedriel, Ochirosii si Abel. Daca nu ii baga acum, cand ii va baga?

Nu prea mai am incredere in portarii Stelei (ma refer la Cernea si Vatca). Abia astept sa vina Tatarusanu.

Pronostic: 0-2

eu_jimmy12.09.2008 14:35

Nu conteaza cine intra in teren,!Important e ca cei care intra in teren sa joace cat mai bine!Forza Steaua!!!

lupi12.09.2008 14:58

nu trebuia sa fie azi?

dragos_drlsteaua12.09.2008 14:59

Asta de mai sus, de il astepti pe Tatarusanu, ia sa te uiti ce interventie de ''mare'' portar a avut in meciul cu CFR. Sa vedem atunci cat il mai astepti...

Khalid12.09.2008 15:30
As fi vrut sa ii vedem la treaba si pe Pedriel, Ochirosii si Abel. Daca nu ii baga acum, cand ii va baga?

Nu prea mai am incredere in portarii Stelei (ma refer la Cernea si Vatca). Abia astept sa vina Tatarusanu.

Pronostic: 0-2

Inseamna ca nu ai vazut ce a facut Tatarusanu astazi cu CFR-ul. Este tanar, totodata si talentat insa mai are cateva lipsuri.

danimarcu12.09.2008 17:21

Meci greu maine la Constanta.Batem cu 2-0.

«1238»