Nu e bun 4-1. Daca eram echipa mare trebuia sa fie 10-1.
Cred ca e prima data cand sunt de acord cu o opinie de-a ta.
Nu e bun 4-1. Daca eram echipa mare trebuia sa fie 10-1.
Cred ca e prima data cand sunt de acord cu o opinie de-a ta.
Ba voua nici 4-1 nu va comvine????blood_2_hot ce vroiai sa batem cu 10-1 ?
daca te-ai fi uitat la meci, ti-ai fi dat seama ce nu-mi convine.
-gol marcat din corner cu vantul
-gol marcat din autogol
-puzderie de contraatacuri ratate
-jucatorii penibili cu executii penibile
-Farul are 5-6 ocazii uriase in 10 oameni contra lui Steaua; INCREDIBIL
-Arturo si Lovin - la fiecare faza iti vine sa spargi televizorul
Esti pe langa.
Nu ai bagat de seama ca vantul a stricat marea majoritate a mingilor inalte?
Pt un joc cu rezervele,inaintea unui meci crucial in LC,ce-ai fi vrut,sa isi rupa picioarele?
Am jucat exact cum trebuia.Cine nu vede asta sa se impuste.
-gol marcat din autogol
1)Acuma ce vrei ? Sa jucam numai cand nu bate vantul??Romania cum a batut pe Olanda?Pe acelasi stadion ...culmea , nu ?
2) Si centrarea excelenta?
3)Daca fructificam tot chiar bateam cu 10-1 dar 4-1 eu zic ca ajunge!
4)Care sunt aia?Si parca ziceai ceva de vant ?? Pai nu din cauza vantului nu au fost si acele executii gresite?
5)La fel ca si Steaua , nu ai zis tu ca am ratat mult?Ce ei nu au voie sa rateze?
6)Nu merita sa il spargi
Nu e bun 4-1. Daca eram echipa mare trebuia sa fie 10-1.Cred ca e prima data cand sunt de acord cu o opinie de-a ta.
Pai si normal, pentru ca am spus o tampenie.
-gol marcat din autogol
du`te si joaca tu mah...sa vezi cat de "Usor" e sa joci pe vremea aia...
Nu e bun 4-1. Daca eram echipa mare trebuia sa fie 10-1.Cred ca e prima data cand sunt de acord cu o opinie de-a ta.
you're the master ![]()
A, da normal . :laugh:
Parca Toja si Arthuro vor sa-mi confirme spusele ... si repet .. ei nu sunt de Steaua !
@AmuntBoy:
Doua driblinguri vs zeci de mingi pierdute, faze stricate, incetinirea jocului .. asta e Toja ... nu e bun deloc
Arthuro .. cred ca toti sunt de acord de mine..ca nu e de Steaua .... e un "da doamne sa prind o faza singur, poate dau si eu un gol" .. sau un "stau pe loc, sper sa-mi vina mingea la picior si sa scap singur" .... adica un "bodaproste" .. pandac pomanagiu
cel mai slab varf impins din ultimul timp de la Steaua...
Asta e pur si simplu parerea mea! Daca nu sunteti de acord cu mine, pur si simplu ziceti.. "nu-i asa" ... nu vreau sa se comenteze pe steama parerii mele...ca deh, fiecare are parerea lui!
PS: Acum a iesit Toja, ce bine! A intrat szekely! Foarte buna mutarea!
http://www.youtube.com/watch?v=_KAb22auukw - Lasa-l sa joace titular, asa cum nu e bun deloc.
In ceea ce il priveste pe Arthuro sunt de acord, este un atacant medriocru insa care il multumeste pe Lacatus prin spatiile create in apararea adversa nicidecum prin golurile pe care ar trebui sa le marcheze.
1)Acuma ce vrei ? Sa jucam numai cand nu bate vantul??Romania cum a batut pe Olanda?Pe acelasi stadion ...culmea , nu ?2) Si centrarea excelenta?
4)Care sunt aia?Si parca ziceai ceva de vant ?? Pai nu din cauza vantului nu au fost si acele executii gresite?
5)La fel ca si Steaua , nu ai zis tu ca am ratat mult?Ce ei nu au voie sa rateze?
6)Nu merita sa il spargi
Da, ce vroiam sa zic, este ca victoria a fost norocoasa si cam intamplatoare.
Jocul nu a mers cum trebuia, iar in momentul cand Farul a ramas in 10 oameni, logica spunea ca Farul nu mai trebuia sa ajunga la poarta, iar noi sa-i prindem pe contraatac.
Din pacate, Farul a avut o groaza de ocazii si noi am ratat cam toate contraatacurile.
De-asta zic ca nu trebuie sa fim entuziasti; ci mai degraba circumspecti
1)Acuma ce vrei ? Sa jucam numai cand nu bate vantul??Romania cum a batut pe Olanda?Pe acelasi stadion ...culmea , nu ?2) Si centrarea excelenta?
6)Nu merita sa il spargi
Da, ce vroiam sa zic, este ca victoria a fost norocoasa si cam intamplatoare.
Jocul nu a mers cum trebuia, iar in momentul cand Farul a ramas in 10 oameni, logica spunea ca Farul nu mai trebuia sa ajunga la poarta, iar noi sa-i prindem pe contraatac.
Din pacate, Farul a avut o groaza de ocazii si noi am ratat cam toate contraatacurile.
De-asta zic ca nu trebuie sa fim entuziasti; ci mai degraba circumspecti
Pai la 0-2 ... ce vroiai frate sa faca ? Nu trebuiau si ei sa atace?Si ce daca ereau in 10?La 0-2 vroiai sa se apere?
Ati vazut 4-1 si v-ati entuziasmat cu totii . Saracutii :smile: .
@MALDINI
Vreau sa vad comentariul tau, daca Farul marcheaza 3-4 goluri din ocaziile URIASE create in 10 oameni. Fa un exercitiu de imaginatie si comenteza prestatia echipei intr-o astfel de situatie.
Nu mai da reply la posturile anterioare
Un meci linistit in deplasare. Cernea a demonstrat ca putem sa ne bazam pe el. Semedo si Ogararu doua transferuri reusite. Ma bucur ca Szekely arata aceeasi forma buna si dupa accidentare. Kapetanos ok si el. Astept cronica lui Adrian ![]()
P.S. M-a molipsit Buzarin ![]()
@blood_2_hot mai termina-te ma omule , esti culmea, ce vroiai sa nu joace Farul nimic ? Ei nu sunt echipa de fotbal?S-a terminat 4-1 si PUNCT.N-o mai dam dupa tufisi , ca daca erea asa , ca daca se intampla asa , ca daca nu stiu ce , s-a terminat 4-1 si gata!