Poveste cu interlopi,eu unul asa as intitula toata aceasta treaba. Nici nu imi pasa cine are dreptate,Iancu,zambon,Sandu. Sunt sigur k tot ce spun aceste personaje este adevarat,si k Sandu a luat spaga si k Iancu a dat pentru arbitraje favorabile si k zambon i-a fraierit pe timisoreni.
Tot ce reiese din aceasta poveste e ceea ce stiam cu totii si anume cat de jegos e fotbalul romanesc si sistemul ce-l conduce. Nu cred k pe noi ar trebui sa ne intereseze ce se intampla cu o echipa locala,pe noi ne intereseaza fenomenul numit Steaua. Problema noastra e k avem si noi un interlop in curte pe numele sau Jiji becali si tare mi-e frica ca ar putea sa supere anumiti oameni pe viitor iar astfel Steaua sa sufere.
Am mai zis-o si in alta postare,daca timisorenii au iubire fata de echipa locala,sa mearga sa sustina adevarata Poli in divizia C. Ceea ce e jenant e transformarea intr-o telenovela a acestei situatii,cu prostii gen "a doua revolutie" sau "Timisoara o sa schimbe sistemul din nou".
Sistemul nu o sa se schimbe,o sa se schimbe daca pleaca Sandu si mitica,daca pleaca si aghiotantii lor si daca Liga 1 o sa se pricopseasca cu niste patroni cu viziune moderna. Astept DNA-ul avand in vedere autodenuntul lui Iancu in direct la Telesport. Din pacate,am impresia k si in aceasta situatie o sa iasa un fas.
Toti interlopii din Liga 1 ar trebui sa infunde puscaria. Pana atunci haideti sa ne vedem de Steaua si sa nu ne mai batem capul cu bragadiru.
CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.