FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stelistii sunt alaturi de suporterii timisoreni (?)

«1234567»
Azzido04.09.2008 22:50

Cu tot respectul pt Irina, autoarea articolului, ma lasa rece problema Timisoarei cu TAS-ul, Zambon, Kassai si ceilalti.

Intr-adevar, la FRF conduc niste mafioti.

Da, merita sa fie bagati la parnaie, dar ma intreb : oare timisorenii au fost alaturi de noi sezonul trecut cand am fost depuncati, cand am fost acuzati de mita si blat pe nedrept ?

Unde au fost timisorenii si cum au fost ei alaturi de noi cand ne omorau jandarmii dupa derby-ul cu Dinamo ?

Nu prea i-am auzit sa fie solidari cu noi...

Acum vine intrebarea logica: mie de ce sa imi pese de ei ?

Ei care tot ziceau ca vor sa nu mai fie condusi de Bucuresti, ca vor sa apartina de Ungaria, Republica Banat, Banatul e fruncea, etc

Sa fie sanatosi si sa ajunga din nou in divizia C, unde le e locul !

MoWeed04.09.2008 22:51
Intelegeti ideea in sine, faptul ca s-a creat un precedent.

Si daca se ignora legea nu se creea tot un precedent periculos?

Eu nu inteleg ce precedent s-a creeat cand toata lumea stie ca FC Timisoara e de fapt Fulgerul Bragadiru? Ce drept are aceasta clona asupra palmaresului? Desi nu-l suport pe Zambon(un individ dubios care le cerea fotbalistilor sa-si scoata nevestele la produs cand ii cereau bani), el are niste acte semnate. Pana sa se dovedeasca o eventuala frauda, acele acte sunt valabile. S-a respectat regulamentul FIFA si atata tot....

ThereauRistul04.09.2008 22:53

uzina de kkt numita Iancu era zilnic la TV cerand retrogradarea Stelei...:))vai ce ma doare exact in p... de jegurile astea...ce mila...pulanele si batele nu se uita niciodata si cu atat mai mult orgoliul...ar trebui sa-si sustina echipa de suflet acesti "occidentali" ..."superiori" si "anti mitici"....zambon are dreptate...Iancu e penibil,acuma e bun becali:)) ...ma bucur ...forza zambon!

refresh04.09.2008 22:53
refresh prietene, singurul care e pe langa esti tu; bun, si autoarea articolului, normal.

Adunatura de pe Bega s-a distrus singura, n-a distrus-o nimeni; nu e o conspiratie menita sa distruga nimic, pentru ca nu mai e nimic de distrus. Care e precedentul, ca a fost depunctata cu 6 puncte ? Ca practic asta s-a intamplat azi, daca n-ai vazut stirile. Si Steaua a fost depunctata, din cauze diferite. Ah, ca nea Jabba vrea sa se retraga de la echipa, asta e alta poveste. Si, care e precedentul ? Ca o sa se retraga si jijel de la echipa ? Da Doamne...

Ah, si ca un mic exercitiu de logica : daca o femeie e proasta, si eu ii zic ca e proasta pentru ca e proasta, nu pentru ca e femeie, sunt misogin ?

Prietene, esti un [...]. N-ai inteles nimic din ce am zis. Te rogi sa pice Gigi, la fel ca Jabba? Esti asa sigur? Din cate se pare clubul se duce, si din ce spui ai vrea aceeasi situatie si la Steaua.

In plus, de unde stii tu ca fata e proasta, ai cunoscut-o personal, ai pus-o sa faca vreun test de IQ si tindea la 0? Ca are alta parere decat a ta, pentru ca poate gandi logic? In fine, nu are sens sa incerc sa te fac sa intelegi, pentru ca te depaseste.

De acord, si-au facut-o cu mana lor. Dar daca esti atent, ai vedea ca FRF loveste in tot ce poate. In curand o sa vina si vremea noastra, ceea ce a fost anul trecut cu alea 7 puncte e o tampenie. Nu ti se pare absurd? Nu crezi ca si la Poli a fost aceeasi depunctare fara motive clare? Nu ti se pare ca ar fi o legatura? Dinamo dc nu are probleme? Astia chiar cer anularea suspendarii lui Cesar ala sau cum masa il cheama. SI din proba video, ar trebui sa-l suspende pe Lobont. Asa o sa faca? NU! Ia adu-ti aminte anul trecut, cand Goe a fost suspendat pentru declaratii si lui Golanski nu i s-a anulat cartonasul. Anul asta cate declaratii la fel ca cea a lui Goe a fost, dar din altea altor cluburi? Multe! Nu ti se pare cumva ca e ceva la mjloc? Tu ai vazut ce arbitraje are Dinamo, Rapid, CFR? Ai vazut pe de alta parte ce arbitraje are Steaua, Craiova, Urziceni, Otelul? Deschide ochii. Deschideti cu totii ochii. Voi aveti ceva doar cu Mitica. Dar numai Sandu e nasul. Din pacate nasul tuturor.

Azzido04.09.2008 22:53

ps: scos de pe prima pagina.

ThereauRistul04.09.2008 22:59

eu ma duc sa beau ...imi curg deja lacrimi din p... ca se retrage Iancu:))...apropos de demersul "superfanilor",noi astia care nu intelegem ca s-a creat un precedent, fanii occidentali polisti ar trebui sa fie maine la Jimbolia sau pe unde mai are adevarata Poli meciuri...haideti fratilor...lasati-ne cu Poli,sa sarbatorim ca acasa s-a intors un stelist adevarat! respect George Ogararu!!!

refresh04.09.2008 22:59
Intelegeti ideea in sine, faptul ca s-a creat un precedent.

Si daca se ignora legea nu se creea tot un precedent periculos?

Eu nu inteleg ce precedent s-a creeat cand toata lumea stie ca FC Timisoara e de fapt Fulgerul Bragadiru? Ce drept are aceasta clona asupra palmaresului? Desi nu-l suport pe Zambon(un individ dubios care le cerea fotbalistilor sa-si scoata nevestele la produs cand ii cereau bani), el are niste acte semnate. Pana sa se dovedeasca o eventuala frauda, acele acte sunt valabile. S-a respectat regulamentul FIFA si atata tot....

Da, actuala Poli nu are treaba cu palmaresul, se trage dintr-un fulger. Bun. Dar cine i-a dat la inceput dreptul de a folosi palmaresul? Cei de la federatie nu au zis nimic acum cativa ani? Un "ba boule, astea nu sunt ale tale" era greu de spus? Mai ales ca adevaratul club era prin nush ce divizie? Nu, nu era greu. Dar Sandu si altii din FRF au lasat-o de la ei, au luat ceva bani (clar au luat, altfel nu taceau si nu dadeau licenta, nu?), si acum vin sa toarne totul in capu' lu Iancu? Da-l dracu si pe ala pana la urma, un puscarias ramane un puscarias. Imi venea sa-l calc pe cap anul trecut cand il auzeam cu retrogradarea Stelei. Dar acum dc nu vine Sandu sa spuna cine a gresit la inceput? Sa demita, sa se faca ceva anchete? Sa vedem si noi niste institutii care functioneaza? Dar nu, DNA-ul am vazut din ce directii ia ordinele: Cluj si Casa Fotbalului!

Ca tot vine vorba, eu tot nu inteleg in cazul respectiv un lucru: Becali are un contract de V-Z incheiat cu o sapt inainte de meci si semnat de martori. Suma, 1.7 mil. Bun, ce mai urla DNAu' si Sandu? Ganditi-va putin la acest aspect. Numai la noi se iau in considerare doar "probele bune" la dosare in justitie. Dar bune pentru cine?

MoWeed04.09.2008 23:02

@refresh

Ai dreptate; cei din federatie au fost prea indulgenti cu jabba. Dar de vreme ce instanta suprema in fotbal(TAS) a luat o decizie definitiva, nu trebuiau sa se mai joace cu focul. Ce, le era greu sa puna niste culori care nu aveau nici o treaba(alb-albastru de exemplu)?

korynna04.09.2008 23:07

Pe de-o parte mi-e mila,dar pe de alta nici n-are trebui sa ne gandim la ei.

Se pare ca Dumnezeu nu doarme.Nu stiu de ce am o urma de compasiune pentru niste lasi care si-au lasat de izbeliste adevarata echipa,care ne urasc si sunt infratiti cu crapidistii.

Nici jj n-a fost usa de biserica si nimic nu e intamplator.Tare mi-e sa nu ne ajunga si pe noi...

Virgil04.09.2008 23:07
refresh prietene, singurul care e pe langa esti tu; bun, si autoarea articolului, normal.

Adunatura de pe Bega s-a distrus singura, n-a distrus-o nimeni; nu e o conspiratie menita sa distruga nimic, pentru ca nu mai e nimic de distrus. Care e precedentul, ca a fost depunctata cu 6 puncte ? Ca practic asta s-a intamplat azi, daca n-ai vazut stirile. Si Steaua a fost depunctata, din cauze diferite. Ah, ca nea Jabba vrea sa se retraga de la echipa, asta e alta poveste. Si, care e precedentul ? Ca o sa se retraga si jijel de la echipa ? Da Doamne...

Ah, si ca un mic exercitiu de logica : daca o femeie e proasta, si eu ii zic ca e proasta pentru ca e proasta, nu pentru ca e femeie, sunt misogin ?

Prietene, esti un dobitoc.

Bine zis. Am aceeasi parere despre acest individ. As putea sa spun mai multe despre el, dar ma abtin din respect pentru colegii de forum.

andyro04.09.2008 23:09
Prietene, esti un dobitoc. N-ai inteles nimic din ce am zis. Te rogi sa pice Gigi, la fel ca Jabba? Esti asa sigur? Din cate se pare clubul se duce, si din ce spui ai vrea aceeasi situatie si la Steaua.

In plus, de unde stii tu ca fata e proasta, ai cunoscut-o personal, ai pus-o sa faca vreun test de IQ si tindea la 0? Ca are alta parere decat a ta, pentru ca poate gandi logic? In fine, nu are sens sa incerc sa te fac sa intelegi, pentru ca te depaseste.

De acord, si-au facut-o cu mana lor. Dar daca esti atent, ai vedea ca FRF loveste in tot ce poate. In curand o sa vina si vremea noastra, ceea ce a fost anul trecut cu alea 7 puncte e o tampenie. Nu ti se pare absurd? Nu crezi ca si la Poli a fost aceeasi depunctare fara motive clare? Nu ti se pare ca ar fi o legatura? Dinamo dc nu are probleme? Astia chiar cer anularea suspendarii lui Cesar ala sau cum masa il cheama. SI din proba video, ar trebui sa-l suspende pe Lobont. Asa o sa faca? NU! Ia adu-ti aminte anul trecut, cand Goe a fost suspendat pentru declaratii si lui Golanski nu i s-a anulat cartonasul. Anul asta cate declaratii la fel ca cea a lui Goe a fost, dar din altea altor cluburi? Multe! Nu ti se pare cumva ca e ceva la mjloc? Tu ai vazut ce arbitraje are Dinamo, Rapid, CFR? Ai vazut pe de alta parte ce arbitraje are Steaua, Craiova, Urziceni, Otelul? Deschide ochii. Deschideti cu totii ochii. Voi aveti ceva doar cu Mitica. Dar numai Sandu e nasul. Din pacate nasul tuturor.

Amice, esti [...] de cel putin 3 ori in cateva randuri. Prima data pentru ca sustii ramanerea lui Gigi la Steaua, si aici nici n-am nevoie sa argumentez. Vezi ca mai e unul, Victor, sunteti in total 2 pe tot siteul.

A doua oara esti [...] cand crezi ca eu am vorbit de cineva anume. Ti-am prezentat o situatie ipotetica, fara referire la Irina (adica Yoyoyoi) pe care da, chiar o cunosc personal.

A treia oara esti [...] pentru ca habar n-ai care e diferenta dintre FRF si LPF, ce face una si ce face cealalta, amesteci decizii de arbitraj cu deciziile comisiilor cu deciziile FRF si cu deciziile LPF si cu deciziile TAS, ca sa-ti sustii tu teoria conspiratiei. Paranoic si cretin, o combinatie rar intalnita. Nu, nu cred, motivele au fost foarte clare, au folosit acelasi echipament alb-violet, desi le-a fost interzis. Si nu FRF a dat decizia, ci TAS, FRF a fost doar a pus-o in aplicare.

[...]

danimarcu04.09.2008 23:11
Nici jj n-a fost usa de biserica si nimic nu e intamplator.Tare mi-e sa nu ne ajunga si pe noi...

Nu cred ca ar avea cu ce... :wanker:

Si,apoi,ar cam trebui Sandu sa-si inchirieze o parcela pe vreo planeta prin spatiul cosmic,ca nu l-as vedea bine.

Adrian04.09.2008 23:16

Desi nu sunt genul care sa ceara inchiderea topicurilor cred ca acest topic ar trebui inchis.

Articolul asta a reusit sa intoarca stelisti impotriva altor stelisti desi nu are legatura cu Steaua.

Nu e normal.

Ce s-a intamplat cu Timisoara e normal.

Cand Poli Timisoara a retrogradata, nimeni nu a zis nimic.

Cand a venit Toni Dobos cu aek la ei in oras, toti au tradat.

Cand a venit marean la echipa s-au trezit ca le e dor de Poli.

Marean the Hutt se dadea atat de smecher si de bogat dar nu a putut sa ii plateasca niste banuti lui zambon pt palmares si istorie.

In locul Italianului si eu faceam la fel.

E pur si simplu economie!

Nu iti permiti sa il lasi pe altul sa faca profit folosindu-se de imaginea ta iar in tot acest timp tu sa stai cu ochii in soare.

daca marean voia sa faca treaba, ar fi cumparat palmaresul.

Dar nu a vrut.

Asa ca, merita ce au primit.

Gezets04.09.2008 23:17

rahatii astia de au iesit in strada nu merita nici o flegma...dar marea majoritate nu aveti de unde sa stiti cat de jigodii sunt..

SSK04.09.2008 23:22

Bun, articolul ramane inchis pana maine dimineata, cand va calmati cu totii, ca prea v-ati aprins.

andyro si refresh, +10% avertisment pentru insulte.

Marius05.09.2008 06:54

Sa speram ca ne-am mai calmat. Hai sa discutam despre articol, daca mai e ceva de discutat, fara atacuri la persoana.

morosanu'05.09.2008 06:58

mi = de ca se intampla la Timisoara,nu pot sa uit ca la eliminarea din meciul cu m'boro au iesit pe strazi(e adevarat ca erau cativa tembeli) sa sarbatoreasca ,ei si cacatii din Craiova. si inca ceva, dupa o calificare in UCL, cand in toata tara se iesea pe strazi ei umblau in cete si provocau scandaluri in Timisoara impotriva stelistilor! asa ca daca din intamplare dispare fulgerul bragadiru din Liga 1,cu tot cu unsuros-bubos,eu sant primul fericit! HAI Steaua!

Ice_Angel05.09.2008 07:13
@refresh

Ai dreptate; cei din federatie au fost prea indulgenti cu jabba. Dar de vreme ce instanta suprema in fotbal(TAS) a luat o decizie definitiva, nu trebuiau sa se mai joace cu focul. Ce, le era greu sa puna niste culori care nu aveau nici o treaba(alb-albastru de exemplu)?

Problema nu este acum,ci de atunci de cand Zambon a inceput actiunea in instanta.Daca ne uitam doar la ultima decizie FIFA,Iancu a gresit dar per total parerea mea e ca de vina sunt cei din federatie.

MoWeed05.09.2008 07:18
Problema nu este acum,ci de atunci de cand Zambon a inceput actiunea in instanta.Daca ne uitam doar la ultima decizie FIFA,Iancu a gresit dar per total parerea mea e ca de vina sunt cei din federatie.

Daca federatia a dat acte lui Zambon abuziv, Jabba trebuia sa respecte decizia TAS-ului pana dovedea frauda. Apoi ar fi putut cere daune

MIREL6RADOI05.09.2008 07:44

Irina,articolul asta e rezultatul faimoasei tale replicie "hai Poli da-le gol la Steaua..."You know,cand doreai cu atata ardoare sa piarda Steaua,deoarece nu-ti placea cum juca echipa... :rolleyes:

Irina,ce se intampla dra...nicicum nu nimeresti cu articolele de pe Steaua.ro :naughty: Intr-un articol, il atacai pe Adi Ilie,tot site-ul te-a facut pilaf...acu suferi pt timisoreni!Che pasa? :whistle:

Yoyoyoi05.09.2008 07:53

expresia exacta era "Hai Poli, da-le in gura sa se invete minte", dar asta tine de domeniul trecutului si nu are nicio legatura cu cazul de fata. Eu nu sunt alaturi nici de Poli, nici de FC Timisoara, nici de FC Bragadiru, AEK sau care mama dracului mai e. Doar de niste suporteri romani. Ca s-a intamplat sa fie timisoreni e un fapt pur intamplator.

@andyro, ti-as transmite cateva cuvinte. Dar apoi o sa ziceti ca nu sunt femeie, ci barbat, ca dor barbatii pot injura in halul asta. Asa ca prefer sa-mi pastrez feminitatea...pentru moment.

Marius05.09.2008 07:59

Daca nu incetati cu atacurile, topicul va fi inchis din nou.

predatorpulse705.09.2008 08:06

Poveste cu interlopi,eu unul asa as intitula toata aceasta treaba. Nici nu imi pasa cine are dreptate,Iancu,zambon,Sandu. Sunt sigur k tot ce spun aceste personaje este adevarat,si k Sandu a luat spaga si k Iancu a dat pentru arbitraje favorabile si k zambon i-a fraierit pe timisoreni.

Tot ce reiese din aceasta poveste e ceea ce stiam cu totii si anume cat de jegos e fotbalul romanesc si sistemul ce-l conduce. Nu cred k pe noi ar trebui sa ne intereseze ce se intampla cu o echipa locala,pe noi ne intereseaza fenomenul numit Steaua. Problema noastra e k avem si noi un interlop in curte pe numele sau Jiji becali si tare mi-e frica ca ar putea sa supere anumiti oameni pe viitor iar astfel Steaua sa sufere.

Am mai zis-o si in alta postare,daca timisorenii au iubire fata de echipa locala,sa mearga sa sustina adevarata Poli in divizia C. Ceea ce e jenant e transformarea intr-o telenovela a acestei situatii,cu prostii gen "a doua revolutie" sau "Timisoara o sa schimbe sistemul din nou".

Sistemul nu o sa se schimbe,o sa se schimbe daca pleaca Sandu si mitica,daca pleaca si aghiotantii lor si daca Liga 1 o sa se pricopseasca cu niste patroni cu viziune moderna. Astept DNA-ul avand in vedere autodenuntul lui Iancu in direct la Telesport. Din pacate,am impresia k si in aceasta situatie o sa iasa un fas.

Toti interlopii din Liga 1 ar trebui sa infunde puscaria. Pana atunci haideti sa ne vedem de Steaua si sa nu ne mai batem capul cu bragadiru.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

MIREL6RADOI05.09.2008 08:10

Articol super-mese ,in care se pune punctul pe "I",se scoate in evidenta MAFIA din fotbalul romanesc. :chair: Sa fim alaturi de suferinta timisorenilor!!!Haideti sa cumparam mai multa bere Timisoareana! :punk:

HAI Poli!HAI Romania!HAI LIBA! :clap:

Cosmin_Stelistu198605.09.2008 08:18

Adevarul este ca avem nevoie de o schimbare in fotbalul romanesc si trebuie sa iesim acum in strada pt ca nu se stie cand o sa patim si noi ca Timisoara.NU iesim in strada pt Poli Timisoara , iesim pt a-l da jos de la conducerea F.R.F pe acest infractor numit Mircea Sandu.

«1234567»