FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stelistii sunt alaturi de suporterii timisoreni (?)

«134567»
kosm1n05.09.2008 08:20

si-o merita cei de la Timisoara! Asta e palma sortii cand te bucuri de raul altuia.....remember Boro -Steaua.....echipa asta incepuse sa-mi fie antipatica dupa treaba asta si ca ei sunt multi altii in campionat la noi are merita aceeasi soarta! Afara cu frustratiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

axl05.09.2008 08:22

Ba, cum lipsesti o zi cum iti fac una buna. Auzi, Poli...

i0nutz8305.09.2008 08:23

@godsaveultras: Un articol - oriunde ar fi el postat/scris/etc - trebuie sa respecte niste minime reguli de bun simt. Un asemenea titlu, chiar si cu semnul ala de intrebare aruncat acolo, culmea, intre niste paranteze al caror rost nu il vad, nu are ce sa caute in contextul actual. Ah, voiai sa scrii ceva de genul asta, ok, era mult mai simplu un "Ce parere aveti de Timisoara", bla bla. Cu tot respectul pentru autoarea articolului si cei care ii impartasesc parerea, dar ne facem de rahat cu astfel de lucruri, si pe prima pagina a site-ului.

Chiar asa de repede s-a uitat faptul ca ai eu sarbatorit in strada infrangerea noastra la boro ? Sau ca ii pandesc tot timpul pe adevaratii stelisti din Timisoara ? Putem noi sa fim alaturi de ei vreodata !?

c.ronaldo1705.09.2008 08:31

Jabba: "Jucam in albastru, nu are nici o legatura cu movul sau violet"

Chivorchian: "Jucam in albastru spre mov"

aici

Hapciu!

godsaveultras05.09.2008 08:41

@i0nutz83

sa stii ca autorul nu este redactor daca tot o dam in norme deontologice.cred doar ca a fost o parere si a fost expusa pe site cu acceptul adminilor.fiecare dintre noi poate sa scrie si daca are acceptul bine,daca nu iarasi bine.sincer se da prea mare importanta unui caz ce nu ne priveste in mod direct.sunt suta la suta de acord cu asta...

rahatii astia de au iesit in strada nu merita nici o flegma...dar marea majoritate nu aveti de unde sa stiti cat de jigodii sunt..

i0nutz8305.09.2008 08:47

Exact. Un material de genul asta produce tensiuni intre stelisti si stelisti, intr-un moment cand nu e nevoie de asa ceva.

Marius05.09.2008 08:58

Pentru cei care inca mai aveti compasiune pentru nesimtii de la Timisoara. Acum 5 minute a fost o conferinta de presa a prefectului de Timis + liderii galeriei. Stiti ce au spus aia, atunci cand li s-a reprosat faptul ca n-au avut autorizatie pentru protest? au raspuns senin ca "si aia de la Steaua au iesit in strada fara autorizatie atunci cand echipa obtinea vreo calificare"

Niste jeguri...

fedora05.09.2008 09:08

Pentru mine e clar ce s-a intamplat.

A fost o echipa numita Poli Timisoara.

A venit apoi o echipa Fulgerul Bragadiru, s-a mutat la Timisoara si a preluat cu de la sine putere culorile, palmaresul si fanii vechii echipe care zace prin diviziile inferioare.

Regulamentele sunt clare, depunctarea este justificata, fanii plang degeaba. Nu poti pur si simplu sa te dai drept alta echipa intr-o lume civilizata.

E ca si cum s-ar infiinta un Viitorul Turda, s-ar muta la Bucuresti, si-ar schimba numele in Steaua Viitorul Bucuresti, apoi in Steaua Bucuresti, avand pretentiile de a substitui aceasta echipa. Treaba e cat se poate de clara, restul sunt doar tiganeli marca Giulesti.

Autoarea articolului vrea sa faca doar un gest (nejustificat) de complezenta, fara sa stie (sau ascunzand cu buna stiinta) adevarul.

Marius05.09.2008 09:13

Totusi, sa nu ne ducem asa departe.

yoyo s-a referit strict la suporteri, nu la istoria clubului.

strezahuzum05.09.2008 09:13
Enyway, urmariti maine Fanatikul in reluare (pe la 12 mi se pare ca e). Chiar nu trebuie sa pierdeti, mai ales confruntarea dintre Iancu si Sandu...

L-am urmarit.Iancu a spus ca i-a dat SPAGA lui Sandu,ceea ce inseamna ca a facut un AUTODENUNT! Se va sesiza oare DNA-ul?Sau se sesizeaza doar cand e vorba de Gigi becali?

DNA-ul (si presa noastra de kko) aplica principiul "e rau numai daca e vorba de Steaua". Daca Becali ar fi declarat verde in fata ca i-a dat bani lui Sandu, toate ziarele si toate tembeliziunile ar fi fost pline cu deontologi cu spume la gura ce ar fi urlat "retrogradarea" !! Dar intrucat e vorba aici de ultra-obscura echipa din Timisoara, acest "mic detaliu" vad ca e trecut pur si simplu sub tacere. Nimeni nu vorbeste despre el si gata, toata lumea se face ca nu exista.

fedora05.09.2008 09:16

Asa, si de ce ar fi de compatimit suporterii unei echipe care se da drept alta echipa si e penalizata conform legii?

In alta ordine de idei vad ca tot o dati ca de ce nu se sesizeaza DNA. Si daca s-ar sesiza ce? Cati oameni au ajuns dupa gratii datorita DNA? 0! Simulacrul ala de institutie este doar un instrument politic si acolo lucreaza niste procurori incompetenti notorii care ar fi trebuit concediati de zeci de ori la cate "gafe" au facut.

Marius05.09.2008 09:18

Asta iti poate spune doar ea, pe un ton la fel de politicos ca cel al intrebarii :)

P.S. personal cred ca le dam prea multa atentie banatenilor. mult prea multa.

Daniellone05.09.2008 09:38
Aici nu ma refer la depunctarea echipei. Nu ma refer nici la schimbarea culorilor. Nu ma refer nici chiar la obligativitea schimbarii denumirii, chiar daca "polistii" nu mai sunt acum "polisti". Cum ar fi daca "stelistii" n-ar mai fi "stelisti"? Nici nu vreau sa ma gandesc.

Pai stai putin, ca "polistii" sunt in continuare "polisti". Cei care tin cu Poli Timisoara ar trebui sa se duca sa urmareasca meciurile echipei din Divizia C. Astia sunt suporterii lui Fulgerul Bragadiru. Adica daca echipa din Voluntari s-ar muta in Bucuresti si si-ar spune "Steaua 2008 Bucuresti", in timp ce adevarata Steaua ar pica in diviziile inferioare (Doamne fereste!), tu cu cine ai tine?

Si asta este cel mai dureros lucru pentru un suporter. Sa i se desfiinteze echipa. E ca si cum ti-ar muri cel mai bun prieten, copilul sau chiar mama.

Eu inteleg exagerarea ca procedeu jurnalistic, dar las-o-ncolo de treaba, nu fa comparatii din astea. Sper sa ai parte de cat mai putine astfel de momente, dar te rog, cand o sa se intample, sa vii sa ne spui daca e acelasi sentiment.

Oameni care au iesit in strada pentru a-si manifesta dragostea si devotamentul fata de echipa lor, oameni care la aceasta ora se confrunta cu fortele de ordine, care, asa cum ne-au obisnuit, numai ordinea nu o asigura.

Pai si ce-ai vrea? In momentul in care blochezi traficul pe un drum national printr-o manifestatie neautorizata, ce ai vrea sa se intample?

eddie the 'ead05.09.2008 11:17

Pai, ca sa raspund la titlu, eu, ca stelist, nu sunt alaturi de acei suporteri trimisoreni iesiti pe strada.

Mi se pare un articol scris in graba, sub presiunea imaginilor cu jandarmii cei rai si demonstrantii cei buni.

In plus, mai toate comparatiile din articol sunt fortate (unele chiar bine de tot)... Cel putin patetismele alea cu mama, copilul etc nu le poate spune decit cineva care nu a trecut prin asta si caruia (careia, in cazul asta) ii place sa se joace cu vorbele.

N-am nicio problema cu Timisoara sau cu timisorenii, dar cred ca balena Iancu a reusit sa mobilizeze suporterii pentru o cauza pe care nici ei (si, sincer, nici eu) nu o inteleg prea bine. Ce vor ei? Sa nu se desfiinteze echipa? Pai a zis cineva, in afara de Jabba, ca se desfiinteaza, le-a cerut cineva asta? Sa nu retrogradeze? Pai adevarata lor echipa nu e deja printr-o divizie inferioara? Sa nu-si schimbe culorile? E, asta pot sa inteleg, dar parca sa blochezi un drum national pentru asa ceva e cam mult. Cum sa compari revolutia din 89, misterioasa, cum a fost ea, dar cind s-a murit pe bune, cu prostia asta?

Da, e bine ca orasul ala sa aiba un investitor serios la echipa de fotbal (care o fi ea), e bine ca cineva sa se straduiasca sa-i dea jos pe Sandu, Mitica si altii, dar nu cred ca nea Iancu de Timisoara (vorba vine...) e cel mai nimerit pentru asta.

Bodanel05.09.2008 11:25

Un articol de tot kkt-ul. Eu nu sunt alaturi de "fruncea". Au spus toti mai sus:

- aekfulgerulbragadiru nu este Poli Timisoara

- magariile facute de asa-zisii civilizati suporteri timisoreni.

Datorita faptului ca cei mai multi dintre noi sunt impotriva acestui articol eu as zice ca locul lui este la cosul de gunoi.

MoWeed05.09.2008 11:38

Ce suporteri, aia care si-au parasit echipa pentru Fulgerul? Nu am mila pentru c***e

Azazello05.09.2008 11:43
Exact. Un material de genul asta produce tensiuni intre stelisti si stelisti, intr-un moment cand nu e nevoie de asa ceva.

Au existat si alte materiale care au produs tensiuni intre stelisti si stelisti, si mult mai grave, pentru ca tratau subiectul Steaua si Lacatus. Si nu s-a mai vexat nimeni.

Cat despre subiectul de fata, prea putin ma intereseaza depunctarea "echipei fara nume" si suferinta subpodarului ajuns la statut de "frunce". Dar privita ca o chestie de principii, situatia nu ma poate lasa rece pentru ca arata cat de mare este coruptia la nivel de FRF. Nu ca finantatorii si conducatorii ar fi ingerasi.

Marius05.09.2008 11:44

Cine ti-a cerut sa ai mila de cineva? Cine te-a intrebat daca te intereseaza?

Pur si simplu, fata si-a exprimat un punct de vedere, nu a cerut ea ca articolul sa apara pe site (ca sa lamurim si asta), nu iti cere sa fii de acord cu ea, nu vad care e problema...

MoWeed05.09.2008 11:46

Pai despre asta era articolul; despre drama traita de acele c***e care si-au tradat clubul pentru a vedea meciuri de Liga 1.

Nu m-a intrebat nimeni daca ma intereseaza dar nici pe d-ra Irina Maxim(parca asa o cheama) sau pe cel care a pus articolul pe site nu i-a intrebat nimeni

MIREL6RADOI05.09.2008 11:49

Asa, si de ce ar fi de compatimit suporterii unei echipe care se da drept alta echipa si e penalizata conform legii?

Touche!

Un articol de tot kkt-ul. Eu nu sunt alaturi de "fruncea". Au spus toti mai sus:

Datorita faptului ca cei mai multi dintre noi sunt impotriva acestui articol eu as zice ca locul lui este la cosul de gunoi.

:thumbup:

ps orice suporter se identifica cu istoria clubului...astia de la Timisoara,cu ce istorie se identifica?Rocar Bucuresti? :naughty:

Marius05.09.2008 11:51

Asta ar trebui sa discuti cu d-soara sau cel care a postat articolul, nu pot vorbi eu in locul lor. Ceea ce e deranjant insa, e faptul ca anumiti oameni scriu de 3-4 ori aceleasi lucruri. Bun, nu esti de acord cu articolul, excelent. Suntem pe un forum liber, ti-ai postat nemultumirea. Crezi ca nu e suficient si o mai postezi o data. Dar cand insisti la nesfarsit imi pare ca doar cauti scandal, cauti sa provoci autorul etc.

Nu e mai bine ca un articol cu care nu esti de acord, sa ramana necitit si necomentat? intreb si eu...

MoWeed05.09.2008 11:54

Pai citesc si articolele care-mi convin si cele care nu-mi convin. Daca eu nu sunt de acord cu ceva imi spun nemultumirea. Atata timp cat sunt user pe acest site, orice articol publicat aici ma afecteaza mai mult sau mai putin. Am mai zis-o odata si eu si altii de pe aici: de ce nu s-a scandalizat nimeni cand Otelul au pierdut calificarea in Intertoto abuziv pe la nu-stiu-ce comisii? Nu vad pe nimeni scandalizat ca alte orase mari din Romania nu au echipa de Liga 1(Tg. Mures, Oradea, Hunedoara, Targoviste, Bacau, Focsani, Alba-Iulia, Baia Mare, Satu Mare, Suceava, etc). In schimb trebuie sa aratam compasiune pentru acesti suporteri de rezultat care ne injura de fiecare data si care au un comportament de multe ori reprobabil.

Cand am vazut titlul am crezut ca e scris la misto! Stau si eu si ma intreb; daca intra suporterii stelisti din Timisoara care au fost batuti pentru ca se bucurau si vor citi articolul ce vor crede?

axl05.09.2008 12:02

Da, e clar, cre' ca articolul asta a fost scris ca sa ia gandul de la alt articol. Manipulare generala, persuasiunea maselor, tehnici psihologice de abatere a atentiei. Bravo, ma baieti!

Astristul05.09.2008 12:03

Asta este si parerea mea.

Iar legat de situatia lor, li s-a spus de la inceputul sezonului sa-si schimbe culorile. Daca erau galben-verzi nu le mai zicea nimeni nimic, dar na, Jabba vine cu abureli cum ca duminica au jucat in albastru ( :laugh: ) impotriva crapidului! :dry:

forzateaua

andyro05.09.2008 12:05
Asta ar trebui sa discuti cu d-soara sau cel care a postat articolul, nu pot vorbi eu in locul lor. Ceea ce e deranjant insa, e faptul ca anumiti oameni scriu de 3-4 ori aceleasi lucruri. Bun, nu esti de acord cu articolul, excelent. Suntem pe un forum liber, ti-ai postat nemultumirea. Crezi ca nu e suficient si o mai postezi o data. Dar cand insisti la nesfarsit imi pare ca doar cauti scandal, cauti sa provoci autorul etc.

Nu e mai bine ca un articol cu care nu esti de acord, sa ramana necitit si necomentat? intreb si eu...

Mariuse, ia baga tu o limita la numarul de comentarii pe care le poate face un user la un articol, ce draq. Arata-le ca poti ;). /end irony

Si ca sa iti raspund la ultima intrebare, nu, nu e mai bine. Gasesti raspunsul la "de ce" in semnatura lui Ovidiu.

«134567»