Pai, ca sa raspund la titlu, eu, ca stelist, nu sunt alaturi de acei suporteri trimisoreni iesiti pe strada.
Mi se pare un articol scris in graba, sub presiunea imaginilor cu jandarmii cei rai si demonstrantii cei buni.
In plus, mai toate comparatiile din articol sunt fortate (unele chiar bine de tot)... Cel putin patetismele alea cu mama, copilul etc nu le poate spune decit cineva care nu a trecut prin asta si caruia (careia, in cazul asta) ii place sa se joace cu vorbele.
N-am nicio problema cu Timisoara sau cu timisorenii, dar cred ca balena Iancu a reusit sa mobilizeze suporterii pentru o cauza pe care nici ei (si, sincer, nici eu) nu o inteleg prea bine. Ce vor ei? Sa nu se desfiinteze echipa? Pai a zis cineva, in afara de Jabba, ca se desfiinteaza, le-a cerut cineva asta? Sa nu retrogradeze? Pai adevarata lor echipa nu e deja printr-o divizie inferioara? Sa nu-si schimbe culorile? E, asta pot sa inteleg, dar parca sa blochezi un drum national pentru asa ceva e cam mult. Cum sa compari revolutia din 89, misterioasa, cum a fost ea, dar cind s-a murit pe bune, cu prostia asta?
Da, e bine ca orasul ala sa aiba un investitor serios la echipa de fotbal (care o fi ea), e bine ca cineva sa se straduiasca sa-i dea jos pe Sandu, Mitica si altii, dar nu cred ca nea Iancu de Timisoara (vorba vine...) e cel mai nimerit pentru asta.