FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stelistii sunt alaturi de suporterii timisoreni (?)

«14567»
Marius05.09.2008 12:10

refuz sa intru in polemici! :cool:

maye05.09.2008 12:25
Nu vad pe nimeni scandalizat ca alte orase mari din Romania nu au echipa de Liga 1(Tg. Mures, Oradea, Hunedoara, Targoviste, Bacau, Focsani, Alba-Iulia, Baia Mare, Satu Mare, Suceava, etc).

ai uitat de Sibiu:(

enjoy05.09.2008 12:35

intortocheate sunt caile domnului! acu ceva timp, cineva(the balena) spunea ca el o sa opresca pe Steaua sa ia titlul si a facut-o intr-un fel; atunci am zis sa crape si ma gandesc ca nu mai are mult! succes bortosule!

Joga Bonito05.09.2008 12:49
... nu a cerut ea ca articolul sa apara pe site (ca sa lamurim si asta)...

Si asa istoria se repeta din nou, pacat ca nu am invatat nimic.

Nu stiu ce pozitie adopta unii, dar eu ca si ardean, sustin cauza Politehnicii Timisoara. Chiar daca am inghitit multi pumni prin deplasarile la vecinii nostri, iar Iancu si cei de acolo nu au ezitat vreo clipa sa ne atace, putem da dovada de caracter si de "superioritate" in asemenea momente.

Injurandu-i, ponegrindu-le numele, privind-i cu dezinteres nu ne diferentiem de alti suporteri neghiobi din toate colturile tarii.

Yoyoyoi05.09.2008 13:49

asta am incercat si eu Joga. Dar unii vad ca o dau in balarii, cu toate ca am spus clar ca nu am treaba cu Timisoara, Poli, FC Tmisoara, AEK, Fulgerul sau Bragadiru sau mama dracului. Eu am privit problema ca principiu si ca o posibila situatie prin care am fi putut trece si noi. Este o chestiune care se poate intampla oricarei echipe din Liga 1, 2, 3, X.

Putea sa fie vorba despre Rapid, Dinamo, FC Filipestii de Padure sau Unirea Dej. Eu m-am gandit la niste oameni care sustin o echipa, nu conteaza numele ei, legalitatea ei, si care acum trec printr-o problema grava. Cine vrea sa inteleaga bine, cine nu... cu Dumnezeu inainte...

Bodanel05.09.2008 13:49
... nu a cerut ea ca articolul sa apara pe site (ca sa lamurim si asta)...

Injurandu-i, ponegrindu-le numele, privind-i cu dezinteres nu ne diferentiem de alti suporteri neghiobi din toate colturile tarii.

Nu ii injura nimeni. Pur si simplu nu ne pasa de ei. Nu e vorba de pumnii luati pe bune ci de ceea ce a postat cineva mai devreme (sa iti dea tricoul cu Steaua jos de pe tine si sa ii dea foc), de manifestarile balenei dintre 2 vacante la Rahova etc. Ne diferentiem de altii tocmai pentru ca suntem indiferenti la "chinul" suporterilor lui rocaraekfulgerul.

LE. Asa patesti Irina daca dai de prosti cu scoala. Cu Dumnezeu inainte ca el vede tot.

andyro05.09.2008 14:13

Poate imi explica si mie cineva in ce anume trebuie sa ii "sustinem" si sa fim alaturi de ei ? Mai exact, ce vor hoardele nespalate iesite in strada ?

(da, eu ii jignesc; asa sunt eu, inferior)

cosmos1305.09.2008 14:30

De astia de la Timisoara nu prea imi pare rau pt ca boul ala de Iancu o merita,dar nu trebuie sa uitam ca avem si noi un bou sef la echipa,si la cate declaratii si prostii face am putina teama ca am pute fi si noi depunctati vreodata.Doamne fereste!

zyder05.09.2008 15:04

Urasc italienii si din acest motiv nu pot sa nu simpatizez cu situatia timisoarei,in rest old story Poli aek roz-alb-visiniu-verde-negru,jabba macar de l-ar da jos pe mincinasu si pa kasay ala omizile alea de la FRF si javrele alea de prunea si lupescu...

ps:Sper ca Timisoara sa ramana in A sa fie o echipa tare si sa ii mai umilim cu un 1-8.Cele bune.

MoWeed05.09.2008 15:05
Putea sa fie vorba despre Rapid, Dinamo, FC Filipestii de Padure sau Unirea Dej. Eu m-am gandit la niste oameni care sustin o echipa, nu conteaza numele ei, legalitatea ei, si care acum trec printr-o problema grava. Cine vrea sa inteleaga bine, cine nu... cu Dumnezeu inainte...

Stai linistita ca se muta alta echipa la ei in oras si o sa uite de AEK.

jcd05.09.2008 15:29

Trebuie neaparat sa le fim superiori sau inferiori? Daca nu ne pasa? Mie nu-mi pasa deloc. De ce nu plangem dupa Corvinul Hunedoara, care se zbate fara palmares in Liga a 3-a? Manifestarile suporterilor hunedoreni de ce nu au fost bagate in seama? Acum cand e vorba de Timisoara, toti sar drepti... Nu imi pasa deloc de echipa de fotbal a Timisoarei. Au folosit orice ocazie sa loveasca in Steaua si s-au dovedit a fi niste nemernici, de la conducatori pana la suporteri. Nu ma bucur de situatia lor, dar nici nu imi vine sa solidarizez cu ei. Prin asta sunt inferior? Asa se diferentiaza mai nou oamenii inferiori de cei superiori? Prin solidarizarea cu FC Whatever Timisoara?

Verssace05.09.2008 15:44

Mi-e MILÃ de ei :)) dar trebuie sa ii ajutam cumva..pt ca puteam fii si noi in aceeasi situatie .. voi ce ziceti facem un mini protest ?

Pentru cei care inca mai aveti compasiune pentru nesimtii de la Timisoara. Acum 5 minute a fost o conferinta de presa a prefectului de Timis + liderii galeriei. Stiti ce au spus aia, atunci cand li s-a reprosat faptul ca n-au avut autorizatie pentru protest? au raspuns senin ca "si aia de la Steaua au iesit in strada fara autorizatie atunci cand echipa obtinea vreo calificare"

Niste jeguri...

Ai dreptate m-am razgandit .. noi sa ne vedem de Steaua noastra :steag_sah_mic:

leoc98005.09.2008 15:50

Daca as fi...

- un rrom de ghiulesti, a carui echipa a pierdut titlul pentru un egal cu bragadiru, as cere meciurile din primavara pierdute cu 3-0 de timisoreni si decernarea titlului pentru echipa mea discriminata. As scrie mailuri la UEFA cu "Subject: Help US!" Evident, as inlocui din mers participanta in UCL, si as cere jucarea meciurilor din aceasta competitie in ghiulesti, pentru diversitate culturala si schimburi de lichide(ptiu, ptiu!). :sick:

- un caine pana la moarte[a caprioarei], l-as pune pe nea lucea mucescu sa le mai zica o data ca-i retrogradeaza. Borcea ar rupe o parte din banii pentru Mutu si ar cumpara culorile violet si alb, iar nea Vasile Turcu pe cele mov, alb si negru pentru a functiona in tandem.

Gaboru05.09.2008 16:08
Asta ar trebui sa discuti cu d-soara sau cel care a postat articolul, nu pot vorbi eu in locul lor. Ceea ce e deranjant insa, e faptul ca anumiti oameni scriu de 3-4 ori aceleasi lucruri. Bun, nu esti de acord cu articolul, excelent. Suntem pe un forum liber, ti-ai postat nemultumirea. Crezi ca nu e suficient si o mai postezi o data. Dar cand insisti la nesfarsit imi pare ca doar cauti scandal, cauti sa provoci autorul etc.

Nu e mai bine ca un articol cu care nu esti de acord, sa ramana necitit si necomentat? intreb si eu...

pai nu te supara pe mine omule ! dar tu n-ai vazut ce oameni sovini isi exprima cit se poate de deschis anumite chestiuni??? Si vad ca acel mesaj al acelui om sta afisat si postat bine merci, eu consider ca am avut bunul simt sa pun punce ....puncte intre cuvintele cu pricina ! Imi cer oricum scuze dar as dori sa nu permiteti asemenea mesaje pline de sovinism care exprima cit se poate de deschis mesaje de ura de rasism si xenofobie , asta inainte sa ma atentionati pe mine !

cu stima si respect pentru "Steaua" :

Gaboru

i0nutz8305.09.2008 16:11
Este o chestiune care se poate intampla oricarei echipe din Liga 1, 2, 3, X.

Putea sa fie vorba despre Rapid, Dinamo, FC Filipestii de Padure sau Unirea Dej. Eu m-am gandit la niste oameni care sustin o echipa, nu conteaza numele ei, legalitatea ei, si care acum trec printr-o problema grava.

Gresit. Nu se poate intampla oricui. De altfel, ceea ce s-a petrecut la Timisoara nu este deloc la voia intamplarii, ci contravine legilor fotbalului aflate in vigoare. Oamenii au fost avertizati in repetate randuri si nu au inteles - sau ma rog, nu au vrut sa inteleaga - nimic. Cu astfel de aspecte nu te joci. Echipa MUTATA acolo nu putea fi in veci Poli atata vreme cat exista un om care a castigat in instanta dreptul de a folosi respectiva denumire cu tot ceea ce implica ea.

Poate putin offtopic, dar merita amintit ca la finele sezonului 2004-2005, adevarata Poli Timisoara retrograda din B in C dupa un sezon in care stransese fix 13 puncte in 30 de jocuri. Nimanui nu-i pasa atunci de respectiva echipa, cu nume si traditie in fotbalul romanesc, in schimb acum unii ne cer solidari cu suferinta unor frustrati care apara un hibrid.

MinoRu_Xxl05.09.2008 16:14

Inainte sa-mi exprim parerea aici am citit toate posturile referitore la acest articol, m-am uitat la toate emisiunile sportive sau de stiri in speranta ca-mi voi forma o parere obiectiva in legatura cu "scandalul" pouli Timisoara.

Din punct de vedere legal aekbragadirutimisoara o merita deoarece folosesc simbolurile si palmaresul altei echipe.

Din punctul de vedere al suporterilor o merita deoarece si-au tradat echipa care joaca pe undeva prin divizia C.

Din punct de vedere a bunului simt o merita din plin deoarece patronul echipei nu a vrut sa plateasca proprietarului de drept pentru echipa ale carei simboluri, nume si palmares le foloseste (suntem intr-o tara democrata bazata pe comert si liberul schimb, nu?) ci incearca prin orice mijloc, inclusiv manipularea "suporterilor," sa o obtina aproape gratis. Acum apare pe la TV in chip de revolutionar si luptator, un fel de Che Guevara de pe Bega, dar tot cu mana intinsa sta, la o pomana ceva, ca doar ei sunt din Timisoara, leganul civilizatiei...si al bastanilor!

Din punctul de vedere al nationalistului nu pot fi alaturi de "Banatu-i fruncea," "sunteti niste mitici," federalizare, si alte minuni.

Din punctul de vedere al suporterului stelist NU VOI FI NICIODATA alaturi de frustratii care cer depunctarea sau desfiintarea Stelei cu orice ocazie, nu voi fi niciodata alaturi de jigodiile care interzic suporterilor simpli ai Stelei sa se bucure atunci cand echipa lor de suflet castiga, nu voi fi niciodata alaturi de maimutele care bat o fata/femeie motivul invocat fiind ca tine cu Steaua, nu voi fi niciodata alaturi de cei care si-au tradat clubul si culorile!

In sensul sustinerii "cauzei" lor nu am gasit niciun argument.

PS: Subscriu la ce au spus altii inaintea mea: articolul nu numai ca nu avea ce cauta pe prima pagina a FCSteaua ci nu avea ce cauta pe saitul suporterilior stelisti!

LE: La o emisiune de pe Antena 1 legata de acest subiect o data la 3 propozitii se aducea aminte de Steaua: "da de ce la ei cand se bucura suporterii si ies in strada nu ii bat jandarmiiiiii?" "da de ce pe ei nu-i depuncteazaaaaa?" Imi aduc aminte de celebrul "taaaaatiiii, ma bate Steauaaaaaaaa!"

SEMPER SUPERIORES!

Miaus05.09.2008 16:49

Ramane omul fara net un pic si se intampla neghiobii pe site.

Am urmatoarele intrebari:

1.Ce cauta un articol despre Poli Timisoara pe site-ul Steaua? Astept cu nerabdare urmatoarele articole despre Auxerre Lugoj, Port Oil Terminal Constanta, FC Scuipa-n Garla,etc. Sa inteleg ca urmarim sa educam publicul stelist despre istoria celorlalte competitoare din Divizia A si asta este primul episod?

2."Suferinta", "Tragedia" (de fapt trage-COMEDIA) si alte chestii din astea lacrimogene m-au emotionat ca am plans cu lacrimi de crocodil nu alta.Observ ca din pacate spiritul acela de STELIST nu si-a facut loc in chiar toti stelistii si exista inca unii care pun botul la chestii din astea "cu specific romanesc".

Aici e vorba de APLICAREA LEGII. In momentul in care Jabba a dorit introducerea echipei in campionatul Romaniei, Divizia A, Liga I sau cum ii zice a SEMNAT un acord ca ia la cunostinta REGULILE jocului impuse de FRF (care la randul ei le primeste de la FIFA).

A existat o NEREGULA, care le-a fost comunicata a urmat un lung proces care i-a dat castig de cauza lui Zambon.Si mi se pare absolut normal sa ii dea lui dreptate pentru ca EL are palmaresul ADEVARATEI Politehnica Timisoara (si da pentru aceasta echipa ma misca un oarecare sentiment ca este in Divizia C si juca pe la Dragasani sau prin Bucuresti in timp ce Fulgerul AEK facea "spectacol" cu de-alde Juventus si Fiorentina) si face ce vrea cu el.Sa va dau un alt exemplu:

Eu nu pot sa imi fac bautura in casa pe care dupa aceea sa o imbuteliez si sa scriu FC Steaua Bucuresti sau Coca-Cola si sa o comercializez dupa care sa pretind ca de fapt eu sunt cel care detine adevarul.Exista ACTE care dovedesc CONTRARIUL. Moralitatea situatiei este irelevanta in cazul Timisoarei.

E usor de urmarit: REGULA INCALCATA - PENALIZARE - RETROGRADARE - EXCLUDERE.Cu alte cuvinte: joci dupa reguli sau te poftim afara.

3.Solidaritatea fata de "civilizatii" din Timisoara? Prefer sa raman la stadiul meu de primata nedezvoltata si sa NU IMI PESE de ce se intampla cu ei.Nu imi pare bine, nu imi pare rau, NU MA INTERESEAZA. Asta inseamna superioritatea, sa contezi doar TU indiferent de ce se intampla cu ceilalti.

Vad ca anumite persoane care sunt din Ardeal au simtit imediat o oarecare afinitate fata de Poli ca vezi doamne s-a asociat cu IMBECILITATEA aia cu Ardealul "fruncea".Fiind oltean m-ar lasa absolut rece o situatie similara daca i s-ar intampla Universitatii Craiova.De ce? Pentru ca in inima mea nu exista decat Steaua prin venele mele curge doar sange ros-albastru PUR si nu cu mov/violet sau alb/albastru.

4.Si inca ceva.Asa ceva nu i se poate intampla Stelei pentru ca -surpriza- palmaresul e la Jiji.Daca s-ar ajunge la asa ceva merg cu Steaua (careia i-ar ramane palmaresul) pana in Divizia H sau pana la desfiintare.Daca Steaua ar fi desfiintata in acel moment eu nu as mai tine cu nicio echipa.

Articolul este unul de genul: "Vai saracutii de ei, ce mila ii e lu' suporterii stelisti de aia timisoreni, mancai-ar mamica pe ei.

Considerati-ma misogin, dar un barbat cred ca ar fi cazut mai greu in aceasta capcana a sentimentelor care sa ii impiedice ratiunea de a vedea LEGEA!

AJUTOR. S-a creat CEL MAI PERICULOS PRECEDENT IN Romania. S-a APLICAT LEGEA! Chemati politia,pompierii,DNA-ul...

Stanici05.09.2008 17:13

Nu e neaparat vorba de aplicare unei legi de catre personaje cel putin discutabile. E vorba de niste frustrati care acum ceva vreme bateau stelistii pe strada, care si-au lasat echipa de izbeliste, care cer altor romani pasaport ca sa intre la ei in oras... complexati si frustrati ca jegurile alea nu am mai intalnit... sub pretextul unei false superioritati date de asezarea geografica s-au ridicat la rangul de "romani superiori"... din partea mea, sa li se intample tot raul din lume!

MIREL6RADOI05.09.2008 19:38

8 pagini pt Poli aek si 3 pt INTOARCEREA LUI Oga... :wall:

Marius05.09.2008 19:43

Intotdeauna scandalul o sa vanda. Sau o sa faca trafic, daca preferi. Ceea ce nu e neaparat un lucru rau... :)

Joga Bonito05.09.2008 19:45

Sau 20 de comentarii pt "Izbasa de 10" in 3 saptamani si "doar" 250 de comentarii in 20 de ore pt articolul aberant a lui Misu intitulat "Familia de 31 de membrii".

E chiar tru, Marius fiind responsabil pt toate (cum adica mah sa promovezi scandalul !?).

Marius05.09.2008 19:48

Eu n-am promovat nimic, doar am constatat.

Yoyoyoi05.09.2008 22:50

:laugh: sper ca a fost o gluma postul asta... oricum a fost cea mai tare gluma posibila tinand cont de fatpul ca tu ai 5 posturi aici si 0 (zero) acolo :laugh:

MIREL6RADOI06.09.2008 07:37

:laugh: sper ca a fost o gluma postul asta... oricum a fost cea mai tare gluma posibila tinand cont de fatpul ca tu ai 5 posturi aici si 0 (zero) acolo :laugh:

Nu e nicio gluma.Pe site-ul suporterilor se posteaza atatea pagini pt aia de la Poli Aek...faptul ca nu postez in draci precum alti useri,e altceva.Oricum,nu-ti ies articolele pe Steaua.ro,dupa cel cu Adi Ilie ,acu iar ai dat cu bata in balta. :naughty:

Yoyoyoi06.09.2008 07:47

ai impresia ca ma intereseaza? ca le scriu ca sa satisfac judecata userilor fcsteaua? Fiecare om are propria lui parere despre un anumit lucru. Nu poti sa-i impaci pe toti. Orice ai scrie, orice subiect ai aborda, de fiecare data se vor gasii unii care sa fie de acord si altii care sa nu fie de acord.

Tocmai de accea este splendida diversitatea de opinii. Daca am fi toti de acord, ne-am plictisi repede.

Toti suntem stelisti, insa unii il plac pe Lacatus, altii nu. Unora le place Tiago, altora nu. Unii il prefera pe Lovin, altii nu-l suporta. Unora le place fizica, altora literatura britanica. Unii prefera ciocolata, atii o detesta.

Si asa diferiti in ganduri si simtiri, toti suntem uniti de acelasi lucru:dragostea pentru Steaua.

«14567»