FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stelistii sunt alaturi de suporterii timisoreni (?)

«1567»
axl06.09.2008 07:56
Nu poti sa-i impaci pe toti.

Ideea e nici sa nu incerci.

Marius06.09.2008 07:59

Smart men axl asta...

Yoyoyoi06.09.2008 08:04
Nu poti sa-i impaci pe toti.

Ideea e nici sa nu incerci.

departe de mine gandul asta :D

Stanici06.09.2008 08:44
8 pagini pt Poli aek si 3 pt INTOARCEREA LUI Oga... :wall:

Nu e vorba de scandal cat despre imposibilitatea de a-ti da cu parerea in casa. nu pot sa vorbesc cu jandarmul despre situatia Timi-cioarei, asa ca bat campii pe forum.

De venirea lui Ogararu o sa ma bucur pe stadion.

laur_2306.09.2008 08:52

E de-a dreptul hilar cum unii spun ceva pe un anumit topic, apoi altceva pe altul, .referitor la acelasi subiect...si astfel se ajunge la renumita ''diversitate a opiniilor''!...Probabil, pentru ca asa da bine!

Cert e ca acum vad o schimbare a celor care se ocupa de acest site, se poate sa ai si o parere diferita, nu mai observ celebrele ''suntem prea subtili pentru...'' sau ''ne pierdem vremea cu...'' !

Intr-adevar, diversitatea opiniilor trebuie sa existe, sa ne facem cunoscuta opinia in legatura cu subiectele de discutie din forum, insa, in nici un caz!, sa nu jignim autorii articolelor sau pe partenerii de dialog de pe acest site...Pentru aceasta ii avem pe ''prietenii''' nostri!

ssinpadureacualune06.09.2008 12:23

Imi pare bine de ce se intampla la Timisoara.Vreau sa il vad afara din fotbal pe Iancu si pe cimisoara.De asemeni mi-ar place ca porumboiu sa aiba aceeasi soarta.Niste retardati care au dat in Steaua mereu,in istoria Stelei.Pe ei si pe Mircea Lucescu,Razvan Lucescu si pe alti frustrati carora nu se merita sa le mentionez numele sa nu-i mai vad!!!

Raduccio07.09.2008 17:34

Am si eu o intrebare, daca balena da in judecata fifa ce se intampla cu echipele din cupele europene? Sunt sanse sa descalifice Steaua din UCL?

LARI07.09.2008 17:45

@Raduccio

Nu mai puneti urechea la toate cretinitatile scoase pe bot de toti jegosii. FIFA va scoate Romania de pe harta fotbalului mondial pentru un sezon doar pentru motive foarte grave. Imi vine greu sa cred ca FRF nu se va putea apara.

Ganditi-va la scandalul din varful fotbalului polonez. Ati auzit ceva de scoaterea echipelor din competitii?

Auzi, nene... cica da in judecata FIFA!!! FIFA!!!!!! Ce treaba o avea FIFA in treburile UEFA??? Asta una la mana! Doi: FIFA sau UEFA si TAS (aia care au hotarat penalizarea Politehnicii) sunt instante separate. Cate aberatii poate sa scoata ala pe gura, frate!!!

danimarcu07.09.2008 18:00
Am si eu o intrebare, daca balena da in judecata fifa ce se intampla cu echipele din cupele europene? Sunt sanse sa descalifice Steaua din UCL?

Da,dar asta nu va fi cel mai groaznic lucru.Pasul urmator va fi suspendarea din campionatul intern,ruperea abonamentelor si demolarea stadioanelor.Abia apoi vom fi cu totii eutanasiati.

Si asta doar ca sa i se faca "dreptate" puscariasului...

Lasand gluma la o parte,te invit sa nu mai crezi tot ce spune balena de Iancu.

Nu se va opri viata in loc din cauza ca a pierdut Timisoara 6 puncte .

Singurii care vor avea de suferit vor fi timisorenii,desi m-as bucura nespus ca si mafia din varful fotbalului sa cada,desi e greu de crezut.

Raduccio07.09.2008 18:02

Eu stiu ca e de rau daca implici instantele civile in problemele sportive. Dar nu stiu exact pentru cine. Stie cineva ce spune regulamentul pentru astfel de situatii?

gutis.tb07.09.2008 19:51

De ce sa-i sustinem ?acum ceva vreme Iancu dorea retrogradarea Stelei.Eu unul as vrea sa se desfiinteze penibilii asia are se cred "fruncea".Cnd colo ei sunt niste dobitoci.Astia nu sunt suporteri.Niste suporteri adevarati ar fi mers cu Poli chiar daca ar fii jucat in onoare dar ei s-au vandut si sustin pe fostul fulgerul bragadiru.

Fan FC Steaua08.09.2008 01:04

Dar puteti sa lasati si voi vorbele de-o parte?

Toate declaratiile facute de anumite persoane fie din conducere, fie jucatori, au fost facute mai mult pentru imaginea personala, pentru presa, pentru crearea unor tensiuni si diferite stari in cadrul altor echipe!

Asta se intampla peste tot in lume, nu numai cu Steaua si Timisoara! Toate comentariile negative la adresa Stelei, au facut doar sa intareasca echipa!

De ce sa sanctioneze Timisoara, sa-i desfiinteze, etc? Orice echipa concurenta cu un nivel ridicat e binevenita in campionatul nostru! Sau voi vreti sa ramana doar Steaua in Liga 1?

Ganditi-va, daca n-ar exista declaratii, daca n-ar exsista echipe puternice pentru concurena, unde am fi, noi, Steaua? S-ar duce direct in CL, unde toti vor stii ca intalnesc cea mai tare echipa din Romania, iar Steaua sa se faca de ras din primul meci. Asta ar duce nivelul campionatului nostru sub divizia C. Cu orice declaratie, cu orice infrangere, sau victorie grea, echipa se intareste!

De ex: zice un patron "bai, tu ai numai fundasi prosti! sunt niste incompetenti" .. ei bine, inseamna ca are dreptate! iar patronul echipei careia ii era destinat mesajul, se conformeaza si aduce jucatori de valoare! "Si pac, i-a inchis gura (vorba becaliana)"

Sa fim sinceri, rautati despre Steaua spun toti, la fel cum si noi spunem despre altii! Deci toti suporterii/conducatorii de cluburi sunt egali!

Ceea ce se intampla la Timisoara este total neacceptabil, iar suporterii din Romania ar trebui sa fie alaturi de suporterii timisoreni! De dragul fotbalului macar. Ca fara concurenta nu ne-am stii valoarea, fara declaratii ofensatoare ne-am plictisi!

Eu unul sunt alaturi de fanii timisoarei, sunt pentru fotbal, sunt anti mafie, anti FRF!

Lasati uitarii trecutul, si fiti oameni, amintiti-va ce ne leaga pe toti...fotbalul este o iubire pentru orice suporter, nu numai pentru suporterii Stelei! Oricine are dreptul sa iubeasca fotbalul, si oricine ar trebui lasat sa iubeasca! Sprijiniti Timisoara la greu, ajutati fotbalul, eliminati coruptia!

Pasiunea pentru fotbal ne uneste pe toti!!

Rautatea si indiferenta e specifica celor care inca n-au inteles ce este fotbalul.

Esti indiferent, esti anti sport, anti fotbal? Apuca-te de FIFA!!!

Eu voi iesi in strada pentru Timisoara daca va fi nevoie, voi tipa Timisoara la fel de tare pe cat tip Steaua!! Sper sa se faca dreptate, apoi sa reveim din nou la rivalitate!

«1567»