FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stelistii sunt alaturi de suporterii timisoreni (?)

«12347»
i0nutz8304.09.2008 21:02

@drlv85: Are dreptate Marius. Uneori, ca si intr-un moment de genul asta, femeile sunt mai miloase, mai sufletiste. Poate ca acum e ocazia sa descoperim latura asta a unora. Daca e ceva de comentat, fa-o barbateste, n-o da in diverse ca ea e femeie si nu citesti tu ce scrie. Porcule !

Yoyoyoi04.09.2008 21:03
e fantastic ce-am ajuns ... sa comentam parerea unei femei ..

INCREDIBIL !!!

eu am citit doar titlul si "Sunt stelista, dar in aceste momente gandul meu este..."

atat am putut .. restu .. nu e rost

dar vai... maret barbat, maret conducator... numai tu si GG...

drlv8504.09.2008 21:04

@Marius

misogin o sa fiu toata viata ! .. desi iubesc DOAR femeile .. in felu meu

c.ronaldo1704.09.2008 21:04

Daca eram noi in locul lor acum la Timisoara era sarbatoare!

Living_Dead_Stripper04.09.2008 21:05

L-am ascultat in aceasta seara pe Marian Iancu la Fanatik in dialog direct prin telefon cu Nasu'. L-a facut praf si pulbere, iar acest nemernic las a inchis telefonul in clipa in care Iancu a inceput sa relateze modalitatile prin care l-a mituit, i-a dat spaga pentru a fi arbitrat corect si pentru a avea un regim ,,special'' la judecata comisiilor federale. Vazand argumentele coerente ale lui Iancu, lasitatea acestei hiene taratoare care raspunde la numele de Mircea Sandu, nu pot decat sa fiu alaturi de Timisoara!

E de inteles si este justificata adversitatea noastra fata de timisoreni, dar acum ar trebui sa facem front comun pentru inlaturarea puroaielor care stau cocotate de aproape 20 de ani peste fotbalul romanesc. Din ce-am ascultat, se pare ca astia din Timisoara chiar au ceva de spus, iar daca s-ar face un front comun ar fi o speranta sa scapam de alde Sandu, Lupescu si Prunea. Mai ales ca acum a aparut si o bresa intre mafioti, in sensul in care Dragomir tine partea timisorenilor. Acum trebuie sa procedam asemeni americanilor, care in al doilea razboi mondial au trecut peste animozitati si au facut front comun sovieticii pentru inlaturarea lui Hitler. Poate ca acum e momentul...

i0nutz8304.09.2008 21:06

Si totusi o intrebare... Cand faci un articol, mai ales ceva de dezbatere, si arunci un "stelistii sunt alaturi bla bla", trebuie sa ai acordul majoritatii, nu ? Din cate se observa pe aici, lumea nu prea fraternizeaza cu ideea.

@Yoyoyoi: Crede-ma ca fac presa adevarata de mult mai mult timp decat postezi tu pe diferite site-uri respectiv forumuri. Sa scrii in numele unei mase de oameni nu este tocmai deontologic, ba dimpotriva. Daca ai de expus o parere personala procedeaza ca atare, iar daca nu exprima-ti convingerile pe cai mai putin publice decat un thread pe forum. Sper ca m-ai inteles !

Marius04.09.2008 21:07

@ drlv85

E treaba ta. Sper doar sa nu fii si off-topic toata viata, pentru ca atunci ar fi pacat. Hai sa pastram discutia in nota articolului, bine?

LE: Ioane, chiar crezi ca semnul intrebarii de la final reprezinta faptul ca ea a scris in numele majoritatii?

danimarcu04.09.2008 21:07

INCREDIBIL !!!

eu am citit doar titlul si "Sunt stelista, dar in aceste momente gandul meu este..."

Amice,daca nu-ti place ce vezi,intoarce capul...

Ce daca-i femeie?Te asigur ca judeca cel putin la fel de mult si de bine ca si noi barbatii... :wink:

Nu trebuie musai sa fim de acord cu ea,dar subiectul e interesant.Si ea,la fel ca si noi,e stelista,deci nu vad care-i problema sa-si spuna punctul de vedere...

cristian01404.09.2008 21:09

Ha-ha ! Good joke. Cum sa fim alaturi de acesti ingrati ? Ia ganditi-va cum ar fi reactionat daca Steaua se afla intr-o asemenea postura ? De ani de zile Iancu si nu numai, scuipa foc la adresa echipei noastre, iar acum ma intreb cum am putea noi sustine "gruparea viola", mai exact fosta, de pe-acum. Sa se descurce si singuri, sau daca nu, sa le sara in ajutor franarii de sub Grant ca de-aia le sunt frati. Tineti minte scandarea unui stadion intreg la Timisoara dinaintea meciului Steaua - Rapid din UEFA ? Sau bataia pe care au indurat-o stelistii din vest dupa eliminarea dureroasa a cioroilor ? Si lista poate continua. De ce au nevoie acum de suportul inutil al unor "mitici" cand isi pot purta si singuri de grija ? De ceva timp prefera sa sustina o echipa fantoma, promovata in prima Liga pe bani grei si chiar ma bucur ca roata timpului s-a intors in defavoarea lor. Politehnica lor a apus de mult si nici acum nu si-au dat seama. De altfel, nu tin minte sa fi dat vreodata dovada de fair-play, nici suporterii, nici conducerea, in special la adresa Stelei, asa ca nu vad nici cel mai mic motiv pentru care noi am fi alaturi de ei. Nu suntem noi de vina pentru prostia unor oameni gen Iancu sau Chivorchian. Au dat dovada de incompetenta si apeleaza la masuri si scuze jalnice, precum acel transport de echipament care n-a mai ajuns in Romania nici pana azi. In urma cu cateva minute, "marele" lor patron il invinuia in direct pe Mircea Sandu, acuzand-ul si totodata autodemascandu-se, cu privire la o suma de bani pe care i-a oferit-o, CERAND ARBITRAJE FAVORABILE. Sa fie vorba de aceeasi persoana care insista ca Steaua sa fie retrogradata in urma scandalului "Valiza" ? Sa fie vorba de acelasi personaj care se batea cu pumnul in piept pentru epurarea fotbalului romanesc ? Gura pacatosului adevar graieste. Rusinos este si faptul ca vrea sa se retraga, tocmai acum, cand latul se strange pe zi ce trece in jurul echipei. Un las incurabil si nimic altceva acest Marian Iancu. A promovat cu succes o echipa de mana a 2-a, un fals, crezand ca poate slefui un palmares demult apus, avand ca scop mutarea capitalei fotbalistice la Timisoara. Pana acum n-a reusit decat o calificare cu emotii in UEFA si un egal pretios cu Juventus intr-un meci amical. Bravos amigos ! M-am saturat de asa numitii petro-dolari, probabil spalati prin intermediul acestei echipe si acum se asteapta ca tot suporterul roman sa le intinda o mana ? Sau poate doua.

Raman indiferent la protestele lor, la acel probabil mars spre capitala si daca se hotarasc s-o faca, le-as sugera traseul minerilor lui Cozma. Pacat pentru ei ca vor sa-si spele toate pacatele marsaluind chiar in centrul "miticilor" pe care ii urasc atat de mult.

Se afla intr-o situatie delicata si ar trebui sa-si asume o parte de vina pentru ca si-au pus sperantele in acest "Mesia" al fotbalului crezand ca le va aduce gloria peste noapte.

Nu ma intereseaza catusi de putin nici acel macaronar cu nume de jambon pe care-l acuza toata lumea, devenind peste noapte persona non-grata pe intreg teritoriul Romaniei. Inainte de toate sper ca acest individ "penal" sa se reintoarca unde ii e locul, alaturi de persoanele carora le-a dat spaga si sa lase bucuria fotbalului sa se desfasoare doar pe gazon. Si macar de s-ar crea un precedent, insa sunt sigur ca in minunata noastra tara exemplele de acest gen sunt unice.

SSK04.09.2008 21:10

Si mie mi se pare o mizerie ceea ce se intampla la Timisoara, chiar daca nu empatizez cu toti suporterii timisoreni.

vlad7504.09.2008 21:10
L-am ascultat in aceasta seara pe Marian Iancu la Fanatik in dialog direct prin telefon cu Nasu'. L-a facut praf si pulbere, lar acest nemernic las a inchis telefonul in clipa in care Iancu a inceput sa relateze modalitatile prin care l-a mituit, i-a dat spaga pentru a fi arbitrat corect si pentru a avea un regim ,,special'' la judecata comisiilor federale. Vazand argumentele coerente ale lui Iancu, lasitatea acestei hiene taratoare care raspunde la numele de Mircea Sandu, nu pot decat sa fiu alaturi de Timisoara!

E de inteles si este justificata adversitatea noastra fata de timisoreni, dar acum ar trebui sa facem front comun pentru inlaturarea puroaielor care stau cocotate de aproape 20 de ani peste fotbalul romanesc. Din ce-am ascultat, se pare ca astia din Timisoara chiar au ceva de spus, iar daca s-ar face un front comun ar fi o speranta sa scapam de alde Sandu, Lupescu si Prunea. Mai ales ca acum a aparut si o bresa intre mafioti, in sensul in care Dragomir tine partea timisorenilor. Acum trebuie sa procedam asemeni americanilor, care in al doilea razboi mondial au trecut peste animozitati si au facut front comun sovieticii pentru inlaturarea lui Hitler. Poate ca acum e momentul...

@LDS ,

Ok ai reusit sa ma mai inmoi putin si m-ai convins sa-mi schimb parerea :

Sa cada capul lui Mircea Sandu si sa retrogradeze Timisoara !

Multumesc.

PS Mi-a placut replica aia a lui Iancu la sport.ro : GUIÞ ! GUIÞ ! GUIÞ !

joitaru04.09.2008 21:11

Unde e problema ca "parerea" de mai sus e scrisa de o femeie???

Unde e problema ca noi comentam "parerea" unei femei???

Lasa-ti dreacu gandirea asta acasa, e tot stelista, e tot om, si nu inteleg prin ce difera de un barbat.

Adio si un pranz verde.

George Stan04.09.2008 21:11

Ma voi sunteti atat de creduli si puneti botul la elefantul de Iancu????? Pe aia din Timisoara ii inteleg ca pun botul, ca na, ca suporter poti fi orbit de unele chestii dar pe voi nu. Ce plm mare rahat sa ti se ia 6 puncte in etapa 6, in urma unei decizii fifa, asa incat sa zici ca dooomne se definteaza echipa ca vai .. a murit Timisoara. A murit pielea p..i asta a murit, ala vrea sa faca putin tam tam, si si-a gasit masa de manevra printre timisoreni, atata tot.

Chiar faptul ca ei cred ca au o rivalitate cu noi nu conteaza acum, nu conteaza nici ca elefantul ala de Iancu uraste Steaua mai mult decat iubeste Rapid sau Poli. Conteaza ca punem botul ca fr4aierii la o manevra demagogica de c..t.

Stelistii sunt alaturi de Steaua, de Dobos daca vrei, de cine vrei tu altcineva, dar nu incepti sa plangeti de cate ori vrea presa.

Virgil04.09.2008 21:15

INCREDIBIL !!!

Nu e o femeie oarecare. E o stelista. Si nu e o parere a unei femei. E un articol scris pe marginea celei mai arzatoare teme la ordinea zilei. Sa avem respect fata de fetele noastre, fetele steliste. Daca nu noi atunci cine? :)

drlv8504.09.2008 21:15

ON-TOPIC now .. Iancu e Principalu Vinovat .. stie prea bine si el asta .. Sandu,kassai,Dragomir si alte scursuri sunt doar tertsi in povestea asta expirata .. de vreo 2 ani le zice coloratu ala italian ca le ia tot .. ei bine le-a luat .. adio si ramai cu bine :-h inapoi in C

si sa lamurim si treaba OFF-TOPIC .. desi n`am ce sa lamuresc . eu am crezut ca sunt destul de clar

nu ma asteptam sa`mi dea cineva dreptate ..

.. e doar parerea mea ca femeile nu se pricep la fotbal si tot ce tine de fotbal .. e ceva foarte simplu .. desi uneori mult prea greu de inteles ..

nu ma intereseaza ce parere au altii despre mine .. si ma opresc pe aici cu postarile .. am facut cam mult 'trafic' in ultimele 2 zile .. la un subiect interesant voi mai reveni fara sa agit vreun spirit .. de orice sex ar fi el :P

tibi_steaua_tim04.09.2008 21:20

Sunt din Timisoara ,tin cu Steaua probabil inca de la primele semne ale aparitiei mele pe lume,dar nu pot sa fiu impartial la ce se intampla in acest moment.Timisoara nu merita asta.Chair daca nu tineti cu Poli ,chiar daca exista aceasta rivalitate intre suporteri mi se pare un act stupid din partea unor marionete ce se cred suporteri sa afirme ca Timisoara merita acest lucru.Aminti-va momentele de la derby-ul cu Dinamo cand suporterii au fost impsucati ,cum toti suporterii si-au aratat solidaritatea.In fine nu comentez reactiile tuturor pe larg caci avem toti dreptul la exprimare libera.

Oricum aceasta situatie ne arata inca odata ca in fotbalul din Romania totul merge dupa stabilesc cei din conducere.

F.R.F,Mircea Sandu,Mitica ,Kassay(daca asa se scrie) plecati din fotbalul romanesc ;pentru noi usnteti niste mizerii.

Imi cer scuze daca am avut greseli gramaticale dar im ieste foarte somn.

Living_Dead_Stripper04.09.2008 21:22

Anyway, urmariti maine Fanatikul in reluare (pe la 12 mi se pare ca e). Chiar nu trebuie sa pierdeti, mai ales confruntarea dintre Iancu si Sandu...

danimarcu04.09.2008 21:26
Enyway, urmariti maine Fanatikul in reluare (pe la 12 mi se pare ca e). Chiar nu trebuie sa pierdeti, mai ales confruntarea dintre Iancu si Sandu...

L-am urmarit.Iancu a spus ca i-a dat SPAGA lui Sandu,ceea ce inseamna ca a facut un AUTODENUNT! Se va sesiza oare DNA-ul?Sau se sesizeaza doar cand e vorba de Gigi becali?

ultrash04.09.2008 21:26

ti mi soa ra *UIE ti mi soara

ANTIgigi04.09.2008 21:28
L-am ascultat in aceasta seara pe Marian Iancu la Fanatik in dialog direct prin telefon cu Nasu'. L-a facut praf si pulbere, iar acest nemernic las a inchis telefonul in clipa in care Iancu a inceput sa relateze modalitatile prin care l-a mituit, i-a dat spaga pentru a fi arbitrat corect si pentru a avea un regim ,,special'' la judecata comisiilor federale. Vazand argumentele coerente ale lui Iancu, lasitatea acestei hiene taratoare care raspunde la numele de Mircea Sandu, nu pot decat sa fiu alaturi de Timisoara!

Extraordinar....tocmai acum s-a gasit marele ianc00 sa vorbeasca. In a 12-lea ceas. Sa fim seriosi. El vorbea de bani, mita, arbitri, sinceritate, etc...Pana acum de ce nu a facut nimic? Se leaga de un om care a avut putin mai multa minte ca el. Sau incearca sa induca pe cineva in eroare? Iancu nu e prost....da impresia ca e chiar interesat de ce se intampla la Timisoara. Dar nu cred sa fie cazul. A bagat bani, a avut de lucru....dar daca vroia sa readuca acel palmares a club....sunt sigur ca lasa de la el si facea acest lucru. Doar avea de unde. Dar a schimbat placa si a pus suporterii pe acel Shampon.....Jamb00n....whatever...

vlad7504.09.2008 21:31
Sunt din Timisoara ,tin cu Steaua probabil inca de la primele semne ale aparitiei mele pe lume,dar nu pot sa fiu impartial la ce se intampla in acest moment.Timisoara nu merita asta.Chair daca nu tineti cu Poli ,chiar daca exista aceasta rivalitate intre suporteri mi se pare un act stupid din partea unor marionete ce se cred suporteri sa afirme ca Timisoara merita acest lucru.Aminti-va momentele de la derby-ul cu Dinamo cand suporterii au fost impsucati ,cum toti suporterii si-au aratat solidaritatea.In fine nu comentez reactiile tuturor pe larg caci avem toti dreptul la exprimare libera.

Oricum aceasta situatie ne arata inca odata ca in fotbalul din Romania totul merge dupa stabilesc cei din conducere.

F.R.F,Mircea Sandu,Mitica ,Kassay(daca asa se scrie) plecati din fotbalul romanesc ;pentru noi usnteti niste mizerii.

Imi cer scuze daca am avut greseli gramaticale dar im ieste foarte somn.

Ai dreptae ,chiar sunt o marioneta in mainile orgoliului meu de stelist facut cu ou si otet de fruncea Romaniei.

Niciodata n-am putu sa-mi dau seama cum vedeti voi ca Romania arata ca un cap de om.

Living_Dead_Stripper04.09.2008 21:31

@ danimarcu:

Pai asta sper si eu. Macar acum in ceasul al 44-lea sa sesizeze dracului DNA-ul, Militia, Politia, Medicina Legala, sa scapam odata de japitile astea care hotarasc cine castiga campionatele, cine joaca in cupe, cine retrogradeaza, cate etape de suspendare ia unul sau altul!

puyol04.09.2008 21:32

ma lasa rece protestele lor.. dar ce se intampla cu acea echipa de FOTBAL (veche sau nou,cum vreti voi) e ceva mizerabil

mirel.7904.09.2008 21:35

Pe de o parte nu poti sa nu-ti aduci aminte cand nu prea de mult dm.Iancu striga cat i-l tinea gura pe la televizor ca Steaua ar trebui nu doara depunctata ci chiar retrogradata in divizia secunda dar pe de alta parte nici nu poti sta cu mainile in san la nesfarsit sa vezi cum suntem calcati in picioare de toti venetici din toate colturile lumi , nu poti fi indiferent cand omul asta tipa pe la toate televiziunile ca are dovezi certe care-i incrimineaza direct pe cei din conducerea F.R.F. nu poti fi deacord cu nesimtitul asta de ZAMBON care mai acum ceva timp zbiera in gura mare ca daca vor jucatori preme sa-si scoata nevestele pe strada , din pacate asta suntem in momentul de fata o natie de frustrati de orgoliosi ( cei trebuia lui sa strige in gura mare sa fie Steaua retrogradata - atunci de ce nu se gandea si la noi la suporteri stelisti, la faptul ca ne putea face un rau ) suntem niste prosti si niste incapabili care acceptam de foarte multa vreme sa ni se ia tot, demnitate, onoare, credinta in ceva mai bun , initiativa, ne-au luat tot ne-au facut sa ne invrajbim intre noi ne-au slabit si ne-au calcat pe creieri si ne vor calca in continuoare pana cand vom intelege cu toti ca tre sa lasam tot absolut tot ceea ce a fost rau in spate si ca tre sa fim uniti. Nu va trebui sa-i lasam sa ne dezbine asa de usor. Sa stiti un lucru , ce vina au suporteri POLITEHNICI pentru declaratiile tampite pe care le dadea Iancu acum ceva vreme, NU AU NICI O VINA !!!!

Tre sa incetam dracu o data pentru totdeauna cu certurile si cu rautatile intre noi si trebuie cat de curand sa devenim uniti si sa ne sarim in ajutor unul altuia pentru ca uitati-va si voi ce se intampla, toti fac ce vor cu noi ( si mna refer la toate ramurile acestei societati ) VOI CHIAR NU VEDETI CA ASTA VOR EI SA FIM DEZBINATI SA NE POATA CONDUCE SI MANIPULA CUM VOR EI.

CAT MAMA DRACU VA MAI TREBUI SA INDURAM NEDREPTATIILE CE NI SE FAC.

CAATARE BRAVO LOR, CELOR DIN Timisoara CA AU FACUT ACEST PROTEST , SI DACA VA FI SA VINA IN Bucuresti PENTRU BINELE NOSTRU AL TUTUROR AR TREBUI SA FIM SOLIDARI CU EI SA LE ARATAM NENOROCITIILOR ASTORA DE VOR SA NE STOARCA SI DE ULTIMA VLAGA CA NU PUTEM FI MANIPULATI LA NESFARSIT SI CA O DATA SI-O DATA VA TREBUI SA INCETEZE CU NEDREPTATIILE ASTEA PE CARE LE FAC.[/b]

P.S. Spuneau astia de la TV. cum ca Iancu ar fi de vina ca de ce domne este orgolios si nu a platit VENETICULUI DE ZAMBON , pai nu am nimicdar cinste lui ca nu a platit cinste lui ca nu si-a plecat capul in fata unui nesimtit de italian care mai are si tupeul sa iasa pe post si sa spuna ca domne el nu iarta pentru ca de ... el este italian...pai fu...i italieni masi de idiot el crdea ca gata asta era roman prost si ca va jumuli ceva bani de la el ....NU AM NIMIC CU EL DAR PENTRU GESTUL ASTA DE A NU SE LASA CALCAT IN PICIOARE DE UN NIMENI VENIT DINTR-O TARA DE NIMENI ,Iancu MERITA TOT RESPECTUL (vrb. doara de lucrul asta )

andyro04.09.2008 21:35

Incredibil cat pot sa se prostitueze unii pentru o privire sub fusta unei femei.... incat sa puna mizeriile astea pe siteul suporterilor stelisti.

Mi-e si greata sa mai comentez. VOUA NU VA E RUSINE MA ?!

«12347»