FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

O familie cu 31 de membri

«1789101114»
zloty03.09.2008 11:47
Ce legatura are Oli cu Laca? Eu nu am vrut sa plece Oli. Cred ca tot niste "suporteri" care acum ii doresc lui Laca sa piarda pt a ne demonstra ca ei au avut dreptate.

Pai si returul trecut ce a facut? Unde era Steaua cand a preluat Laca echipa?

frate maine poimaine face Lacatus un an la echipa si noi am jucat un fotbal adevarat doar 60 min in meciul cu CFR de anul trecut pentru mine e o rusine ce joaca Steaua acuma??

1on03.09.2008 11:47
De ce cand nu va convine ceva trebuie neaparat sa fie inchis topicul?

Lacatus e de 11 luni la echipa.

In tot timpul asta a reusit sa bata pe Galatasaray.

Atat.

Cam mult 11 luni pt 2 meciuri.

Sa ii acordam mai mult timp?

Daca era Oli in locul lui, si pierdea campionatul la dinam0 acasa, i-ati mai fi acordat timp?

În mod sigur nu. Pentru cã, prin ceea ce a fãcut Lãcãtuș pentru Steaua, și-a câștigat dreptul de a beneficia de mai mult credit decât Olãroiu sau absolut orice alt antrenor din lume. La fel cum, dacã orice alt jucãtor adus la Steaua care ar fi jucat cum a jucat Neaga de când s-a întors, ar fi fost înjurat și huiduit la fel de mult ca Surdu sau Gigel Coman. Sau la fel cum, dacã taicã-tu ar fi superiorul tãu la muncã, probabil ți-ar tolera unele greșeli pe care nu i le-ar tolera unui strãin.

Totuși, singurul rezultat al lui Lãcãtuș în 11 luni, de când e antrenor la Steaua, nu e doar eliminarea lui Galatasaray. A reușit sã readucã echipa în lupta pentru titlu în retur, de la multe puncte în spatele liderului din tur. Revenire ca asta eu nu prea am auzit în ultimii ani, în niciun campionat. Fie și cu un ajutor destul de important din partea arbitrilor.

c.ronaldo1703.09.2008 11:47
am recuperat punctele datorita fazelor fixe.

Si Dumnezeu a castigat dubla cu Galatasaray.

George Stan03.09.2008 11:47
Si in retur cefere si Rapid si dinam0 au jucat ca o cizma si am recuperat punctele datorita fazelor fixe.

Mare scofala.

Si finala de la Sevilla am castigat-o datorita fazelor fixe. Mare scofala. Corect, domnule Lucescu?

john_8603.09.2008 11:48

Adrian, chiar esti comic. Tu auzi ce spui? De fapt, citesti ce scrii? "Am recuperat 10 puncte, am iesit pe locul 2, am batut galata si am intrat in grupele cl. MARE SCOFALA!" Da, Adrian, sa stii ca e mare scofala.

axl03.09.2008 11:48
Si finala de la Sevilla am castigat-o datorita fazelor fixe. Mare scofala. Corect, domnule Lucescu?

Ce finala?

MALDINI03.09.2008 11:49

Ce finala?

Steaua a avut noroc atunci , hai sa recunoastem , am eliminat echipe de mana a 2-a ... nu-i asa ?Eu zic sa stergem cu buretele aceasta performanta...pentru ca orice echipa din Romania putea sa treaca de echipele alea...sa il citesc pe mister Lucescu

1on03.09.2008 11:50
Si in retur cefere si Rapid si dinam0 au jucat ca o cizma si am recuperat punctele datorita fazelor fixe.

Mare scofala.

Propun ca cefere și Rapid și dinam0 sã fie obligate prin regulament sã nu mai joace ca o cizmã iar golurile Stelei din faze fixe sã fie contabilizate ca autogoluri.

Marius03.09.2008 11:53
Propun ca cefere și Rapid și dinam0 sã fie obligate sã nu mai joace ca o cizmã iar golurile Stelei din faze fixe sã fie contabilizate ca autogoluri.

Degeaba propui tu. Ultima oara cand m-am uitat la meciuri, si Dinamo si rapid aveau 1-0 la finalul meciului...

Dicanul03.09.2008 11:54

Ai drepate tu intr-un fel. Este adevarat ca il vom trata diferit pe Laca fata de Zenga sau Oleg pentru simplul fapt ca suntem stelisti, iar Laca inseamna Steaua. Eu zic ca pana acum s-a descurcat destul de bine. A avut si noroc si ghinion(Poli Iasi, Vaslui), DAR cel mai mult stie sa tina vestiarul unit. Eu zic ca asta inseamna totul in fotbal. Poti sa ai o super echipa, daca vestiarul e dezbinat atunci nu poti face nimic. Au fost desigur si nemultumiti, Lovin, Neaga, Badea dar nimeni nu are ce sa-i reproseze lui Laca din punct de vedere al selectiei jucatorilor.

Acum vor veni multi si vor spune ca Rada merita sa joace. Eu spun ca ordinea fundasilor centrali la Steaua din punct de vedere al valorii este: Radoi, Goian, Ghionea, Rada=Baciu. Deci in concluzie nu poate juca decat in cazuri de urgenta. Probabil ca ciobanul se mai implica, dar nici-un patron din lumea asta nu sta deoparte fara sa stie nimic. Important este cat de mult o face si cum o face. Dar revin si spun ca un rol f importnat il are si Lacatus. De ce cu Hagi a iesit scandal?? Pt ca Gica nu stia cum sa-l stapaneasca si il ignora iar asta il deranjeaza pe oier. Cu un om ca asta trebuie sa stii cum sa te comporti, spre binele tau si al echipei. Si Laca stie asta. Nu e normal uneori dar asta este. Nu putem sa scapam de el deci trebuie sa ne descurcam cu nebunul.

In rest sper ca Lacatus sa dovedeasca ca are valoare de Steaua si mai departe pentru ca pana acum a dovedit-o.

ps-meciul cu Dinamo nu l-a pierdut Laca ci Dica, Mendoza si Pepe care au jucat la misto

Lupta Steaua!

john_8603.09.2008 11:57
Degeaba propui tu. Ultima oara cand m-am uitat la meciuri, si Dinamo si rapid aveau 1-0 la finalul meciului...

Si Steaua nu? Eu parca asa imi amintesc.

zloty03.09.2008 11:57
ps-meciul cu Dinamo nu l-a pierdut Laca ci Dica, Mendoza si Pepe care au jucat la misto

poate nai vazut da meciu la pierdut Banel ca jucat fundas dreapta ,de parca coloratu sar fi autopropus pe postu ala

E o rusine ca neam dus la 0-0 pe Dinamo

MALDINI03.09.2008 11:58

poate nai vazut da meciu la pierdut Banel ca jucat fundas dreapta ,de parca coloratu sar fi autopropus pe postu ala

"coloratu" a dus Steaua in CL anul asta ... remember ? Cat despre meciul cu dinam0 .. aminteste-ti de Dica...oare a jucat ceva?

1on03.09.2008 12:01

Pãi și tu cine ai fi vrut sã joace fundaș-dreapta la meciul ãla? Golansky era suspendat, Emeghara - accidentat, Petre Marin era și el indisponibil. ªi mã îndoiesc cã Baciu ar fi dat un randament mai bun.

AdrianUltras2503.09.2008 12:01

Ma, am recuperat noi ce am recuperat da' pana la urma tot dinam0 ne-a luat titlul si tot 1-0 era in ghiulesti in minutul 73.

Lacatus a facut multe pt echipa ca jucator.

Dar si Oli a luat un titlu si o super cupa.

Ne-a dus in CL.

A trecut de grupele CL in primavara UEFA.

A jucat o semifinala de Cupa UEFA.

Ma amuza ca faceti comparatie cu Steaua din 86.

Stiti de ce?

Pt ca Steaua din 86 juca fotbal.

Steaua din 2008 se chinuie!!!!

Ne-am chinuit in fiecare meci din acest campionat.

Cu galata am profitat de apararea lor proasta dar voi credeti ca in CL Lyonul sau Bayern vor lasa asa spatii?

De italieni nici nu mai zic nimic.

Hai ca e buna asta.

Scuza-ma.

Cine i-a bagat pe aia 3 in teren?

Cine refuza sa joace cu Dayro titular ca sa poata prinde Dica echipa nationala?

Eu am inteles ca voi sunteti Lacatusisti.

Ok.

Foarte bine.

Fiti Lacatusisti.

Pana una alta eu raman Stelist.

Si Steaua nu merge bine.

Asa ca nu ma simt nici eu bine.

zloty03.09.2008 12:03

MALDINI

Asea e Dica nu a jucat nimica ,dar na jucat nimica tot returu cine l-a bagat in teren?? Dayro era in forma cum a intrat s-a vazut in schimb Dica a jucat 90 de min (ma rog a stat 90 de min )

1on

nu e declaratia mea e declaratia lu Lacatus

MALDINI03.09.2008 12:05

AdrianUltras25 daca noi suntem Lacatusisti , tu ce esti ? OLAR ?

AdrianUltras2503.09.2008 12:07

JOHN86

E o performanta locul 2?

Da?

Pt Steaua?

Revino-ti ba!

Lacatus nu a dus echipa pe locul 2.

Lacatus a pierdut campionatul!

De ce nu aveti cojones sa recunoasteti?

Campionatul s-a pierdut cu Timisoara si cu dinam0 si mai ales cu Poli Iasi.

Atunci a fost titularizat Banel in locul lui Dayro(desi in pregatiri columbianul a fost tot timpul titular) si stim cu totii ce s-a intamplat.

Ati ajuns toti la mintea lu' becalii?

Va intereseaza mai nou doar participarea in CL.

Da-o dreq de performanta.Mai bine sa ii vina banii lu' Jiji!

MALDINI

Eu nu am zis niciodata ca l-as vrea pe Oli la Steaua.

Am facut doar o comparatie.

Oli a avut ca antrenor totusi mai multe performante ca Lacatus.

Dar pe el l-ati taxat cand ati vazut ca nu joaca in stilul Stelei!

**alex**03.09.2008 12:08

Eu zic sa incetam aceasta disputa. Nu vom reusi in vecii vecilor sa ne intelegem cu Adrian. Are niste idei fixe pe care momentan nu i le putem schimba.

Incepem sa aberam ca nu am facut mare scofala, ca am avut noroc in 86, mai ramane sa zicem ca ne-am infiintat din cauza ca erau unii beti si asa le-a venit pe moment.

Timpul le va rezolva pe toate! Rezultatele si jocul echipei vor vorbi!

MALDINI03.09.2008 12:09

AdrianUltras25 , Oli nu erea taxat ca nu joaca in stilul Stelei , erea taxat pentru ca pur si simplu pacalea fotbalul ( cred ca asa se numea sportul ala unde el erea antrenor)

fedora03.09.2008 12:09

Mama cat flame a starnit articolul asta...

Eu, vorba lui Oli, "am uitat tot fotbalul, mi-a iesit din cap", nu mai stiu ce sa mai cred despre antrenorul Lacatus, nu pot fi categoric nici in sens pozitiv nici negativ.

Ca o mentiune, as fi totusi mai linistit daca fiecare jucator ar fi folosit pe pozitia sa (daca tot avem un lot numeros cu dubluri pe toate posturile) si s-ar renunta la moda "Olaroiu" cu reprofilarile. Pentru ca dupa parerea mea principalele carente din jocul recent al lui Dayro Moreno s-au datorat oboselii, cred ca omul a alergat cel mai mult de pe teren in ultimele 2 jocuri si nu e facut pentru asta... evident ca la finalizare a fost anemic daca a fost nevoit sa vina aproape de propriul careu sa-si ia mingi. Ah, si am mai observat cu Pandurii niste pase date in ciuda catre Dayro, fie pe contre-pied, fie mult prea lungi, practic a avut foarte putine mingi folosibile. La fel, Toja mi s-a parut stingher cand a jucat pe dreapta.

Cum am mai spus, daca s-ar renunta la aceasta "schema 14" cu schimbarile de pozitie, eu unul as fi mult mai linistit stiind ca jucatorii dau aproape de nivelul lor optim.

john_8603.09.2008 12:09

Adrian, cand a venit Olaroiu i s-a servit pe tava o echipa creata de Protasov. Laca a gasit o echipa demoralizata de scandaluri, fara nici o idee de joc din cauza dragului tau Olaroiu, Hagi, sau pedrazzini. performantele de care aminteai le-a avut Olaroiu dupa 2 ani. Lacatus incepe usor usor sa repare jocul Stelei. mai ales acum cand are rezultate, trebuie lasat in pace... daca acum va luati de el, cand pierde ce o sa faceti?

AdrianUltras2503.09.2008 12:11

Da ba!

Am idei fixe!

Vreau ca Steaua sa fie Steaua!

Nu echipa lu' becalii.

Aveti dreptate.

Ideile astea nu mi le va scoate nimeni din cap!

AdrianUltras25 , Oli nu erea taxat ca nu joaca in stilul Stelei , erea taxat pentru ca pur si simplu pacalea fotbalul ( cred ca asa se numea sportul ala unde el erea antrenor)

Si Lacatus ce face ba?!!!!!!!!

1on03.09.2008 12:13
JOHN86

E o performanta locul 2?

Da?

Pt Steaua?

Revino-ti ba!

Lacatus nu a dus echipa pe locul 2.

Lacatus a pierdut campionatul!

De ce nu aveti cojones sa recunoasteti?

Campionatul s-a pierdut cu Timisoara si cu dinam0 si mai ales cu Poli Iasi.

Atunci a fost titularizat Banel in locul lui Dayro(desi in pregatiri columbianul a fost tot timpul titular) si stim cu totii ce s-a intamplat.

Ati ajuns toti la mintea lu' becalii?

Va intereseaza mai nou doar participarea in CL.

Da-o dreq de performanta.Mai bine sa ii vina banii lu' Jiji!

Cred cã și dacã Lãcãtuș ar fi luat echipa de pe locul 18 și ar fi dus-o pe locul 2 și ar fi pierdut campionatul în ultima etapã, spuneai cã "Lãcãtuș a pierdut campionatul".

Campionatul nu s-a pierdut nici cu Timișoara, nici cu dinam0. Pãi dacã le bãteam pe astea douã aveam 14 meciuri câștigate, la rând. Cred cã ar fi fost record dupã revoluție. Poate s-a pierdut cu Poli Iași, în mod sigur s-a pierdut în tur cu UTA (așa poți spune cã din cauza lui Lãcãtuș am pierdut campionatul), cu U Cluj, cu Bistrița, cu Urziceni... și era sã uit de Buzãu.

c.ronaldo1703.09.2008 12:14

Steaua joaca fotbal. Ai zis`o si tu dupa meciurile cu Galata sau FC Arges.

«1789101114»