FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

O familie cu 31 de membri

«191011121314»
AdrianUltras2503.09.2008 12:37
Pt zloty, Adrian, Marius etc - dupa meciul cu Farul Steaua va trece pe prima pozitie si se va mentine acolo pana la sfarsit. sa vedem ce mai ziceti atunci

Sa speram ca nu va trece Farul pe locul 6.

zloty03.09.2008 12:40
Pt zloty, Adrian, Marius etc - dupa meciul cu Farul Steaua va trece pe prima pozitie si se va mentine acolo pana la sfarsit. sa vedem ce mai ziceti atunci

John indiferent de ce se va intampla tot se vor gasi scuze , daca vom pierde(doamne fereste) se va spune ca neam pastrat pentru bayern , daca se va castiga se va spune ca adversaru e slab

Problema nu e "daca castigam jocul"ci cum il castigam

Poate pa voi va multumeste 1-0 cu 2 suturi pa poarta pe mn nu ,pentru ca asta nu e Steaua

john_8603.09.2008 12:43

@zloty, in primul rand nu ai cum sa joci frumos cu o echipa gen Pandurii, care baga autobaza in poarta. da, sunt constient ca si meciul cu Farul va arata la fel, urat, cu putine suturi pe poarta. dar il vom castiga. de asta trebuie respectati Laca si baietii, pentru ca un meci din asta e mult mai greu decat unul deschis. baietii trebuie sa depuna mult mai mult efort in meciuri cu echipe care se apara cu 8 fundasi.

Tupac Amaru03.09.2008 12:43

Nu pot sa spun decat ca am aceleasi intrebari ca si Mihai.

Dar noi apartinem unei alte generatii, acea generatie in care nu se punea problema ca un zero barat ca Nicolita sa fie titular la Steaua pana la pensie (apropo de ceea ce spunea Mihai, exista si jucatori care nu isi pun problema de a trage deosebit la antrenamente, ei sunt titulari in baza faptului ca fug - nu conteaza cu ce rezultate, acesta fiind principalul criteriu de selectie valoric la Steaua becaliana).

PS Atunci cand am spus, dupa meciul cu Galatasaray, ca nu avem nici antrenor si nici echipa de Champions League, am fost facut in fel si chip de foarte multi suporteri.

Ca o curiozitate, aceiasi suporteri mai-mai ca plangeau dupa tragerea la sorti, devenind extrem de pesimisti (in cea mai la indemana sau indepicior grupa, dupa parerea mea).

Pai de ce plangeti, bre? Nu-l aveti pe Nicolita? Nu va califica el?

1on03.09.2008 12:47
Peste tot in lume echipele mari sunt capabile sa schimbe sistemul de joc din mers in functie de nevoi.

Doar noi nu putem.

Asta nu e datorita jucatorilor.

Ca sã schimbi sistemul de joc din mers, în funcție de nevoi, și sã mai ai și rezultate, îți trebuie jucãtori polivalenți și un antrenor world class (Rafa Benitez, Mourinho, Trapattoni, Hitzfeld, Wenger, Scolari, Advocaat) care costa bani mulți, bani pe care Jiji nu vrea/nu are sã-i dea.

MALDINI03.09.2008 12:48

Sa speram ca nu va trece Farul pe locul 6.

Pai pana la urma tu ce vrei ca nu inteleg ? Sa batem din 3 in 3 zile cu 4-0 ? Eu prefer sa castigam mereu cu 1-0 si sa fim constanti , decat sa batem un meci , doua cu 4-0 si apoi sa facem 2 egaluri si o infrangere...

AdrianUltras2503.09.2008 12:49

John

ba da!

Ai!

Pui mingea jos si dai pase printre.

Si ii calaresti pana ii bagi pe toti in careul lor.

Mai exista si optiunea suturilor de la distanta in caz ca nu te-ai gandit.

Dar daca noi jucam tot cu mingi pe sus, pt Arthuro, previzibil, cum naiba sa nu le iasa alora blocada?!

zloty03.09.2008 12:50

JOHN

de mic ma uit la meciurile Stelei si echipele gen autobaza nu au aparut acuma nu?? pe noi nu ar trebui sa ne intereseze ce fac adversarii ci ce face echipa noastra ca sa ii zdrobeasca

Si iti spun meciul de la Constanta no sa fie asea Faru nu stie sa se apere , e mai degraba o formatie ce incearca sa joace ofensiv ,cred ca vor fi ceva goluri

MoWeed03.09.2008 12:50
PS Atunci cand am spus, dupa meciul cu Galatasaray, ca nu avem nici antrenor si nici echipa de Champions League, am fost facut in fel si chip de foarte multi suporteri.

Ca o curiozitate, aceiasi suporteri mai-mai ca plangeau dupa tragerea la sorti, devenind extrem de pesimisti (in cea mai la indemana sau indepicior grupa, dupa parerea mea).

Pai de ce plangeti, bre? Nu-l aveti pe Nicolita? Nu va califica el?

Eu am spus atunci ca antrenorul Lacatus a castigat meciul, iar dupa tragerea la sorti am zis ca grupa nu e nici usoara, nici grea, dar ca putem invinge acasa atat pe Lyon cat si pe fiorentina

c.ronaldo1703.09.2008 12:51

@Adriane

Suna`l nene pe nea Marin de la Farul si spune`i cum e cu tactica asta previzibila doar pentru tine a lui Lacatus, ca panaramele alea de Skibbe, Neagoe sau Lucescu nu au inteles`o. Ce prosti sunt aia!

**alex**03.09.2008 12:59

"Eu nu vreau ca Steaua sã strãluceascã, ci sã adune puncte. Avem nevoie de puncte. Mi-ar plãcea o echipã care sã facã spectacol, dar cel mai mult îmi doresc sã obțin puncte. Nu putem avea în teren șase jucãtori în smoking. Trebuie sã avem doi-trei din ãștia iar restul sã fie în salopete. Nu cred cã acum existã la Steaua vreun jucãtor care sã nu facã efort", a declarat Marius Lãcãtuș la B1 TV.

Sper sa se incheie discutiile odata cu aceasta declaratie.

AdrianUltras2503.09.2008 13:01

Ion

Eu zic ca avem jucatori polivalenti: Radoi, Golanski,Petre Marin, Toja,Dayro,Banel, Tiago,Plesan,Neaga,etc

Stai tu linisitit Ronaldo.

Diferenta a facut-o pana acum valoarea individuala a jucatorilor, nu tactica.

c.ronaldo1703.09.2008 13:05

Rahat! Mai incearca..

MoWeed03.09.2008 13:07

De ce nu a facut diferenta valoarea individuala a jucatorilor in meciurile proaste. De ce Lacatus nu e niciodata responsabil de rezultatele bune, dar este mereu unicul vinovat la rezultatele proaste?

AdrianUltras2503.09.2008 13:07

Bai Ronaldo

Zi-mi tu mie ce a adus pozitiv Lacatus in jocul echipei.

De 11 luni de cand e aici, ce a adus pozitiv?

MoWeed

Am jucat chinuit cu echipe mici(Brasov,Arges,Pandurii) si am castigat.

Cu Vasluiul ce am facut?

MoWeed03.09.2008 13:09

Zi tu ca nu jucam mai bine ca pe vremea lui 0li sau Hagi?

Se vede ca jocul este mai ofensiv; ne creem mai multe ocazii de gol pe meci.

c.ronaldo1703.09.2008 13:09

Pase din prima + joc in viteza + victorii foarte multe + disciplina in vestiar.

Banel Nicolita si F.Lovin au iesit omul meciului dupa mult mult timp.

maye03.09.2008 13:10
Uite aici o echipa din Liga a 7 a cred ca ar veni la noi:

absolut incredibil ultrasii aia:O:O:O:O:O

AdrianUltras2503.09.2008 13:11

:))

Cate pase din prima si ce joc in viteza ai vazut tu prietene Ronaldo cu Pandurii, Arges, Bistrita,etc?

MoWeed

Vezi ca si pe vremea lui Hagi jucam la fel.

Presam mult.

Castigam la limita.

Atunci nu a fost bine.

Acum e.

MoWeed03.09.2008 13:13

Hagi a incercat sa faca un joc in viteza, dar nu avea jucatori pentru asa ceva.

Plus ca Lacatus a avut o contributie majora la faptul ca au inceput si Lovin cu Banel sa mai joace ceva....

c.ronaldo1703.09.2008 13:14

Nu le`am numarat.

AdrianUltras2503.09.2008 13:15

Lovin joaca la fel de foarte mult timp.

Numai ca nu ati vrut voi sa vedeti.

Pe voi va impresioneaza doar jucatorii cu glezna fina.De aia Lovin sau Baciu erau eterne verze in ochii vostri.Si Ov Petre la fel.

Acum il faceti super star doar pt ca a dat gol.

Nu credeti ca e un pic penibil?

Imi place foarte mult de Ronaldo.

Pana acum eu sustineam ca echipa trebuie sa joace in viteza si cu pase din prima si pe jos si criticam ca nu joaca asa.

Acum Ronaldo vine si imi spune ca de fapt echipa joaca pe jos, in viteza, cu pase din prima.

Bai, eu nu cred.

Si stii de ce nu cred?

Pt ca am vazut meciurile de pana acum.

Si in afara de meciul cu Galata, in nici unul nu am jucat in viteza.

De pus mingea jos nici nu se poate discuta.

Ca tot pe sus jucam.

Aaaa, ca Toja si Dayro incearca sa faca un dribling si tin mingea mai mult timp pe jos, asta e adevarat.

Dar asta nu inseamna ca se joaca pe jos.

Cand din toata echipa doar 2 oameni joaca constant pe jos, nu inseamna ca toata echipa joaca pe jos.

DelPiero1003.09.2008 13:16
Observ ca si site-ul asta o ia pe urma mediei din Romania.Nu vreau sa jignesc pe nimeni,intrucat sunt de parere ca e bine-venita diversitatea de opinii in randul editorialistilor site-ului.Dar nu pot sa nu remarc ca un articol denigrator la adresa lui Lacatus ,a strans in 3 ore 96 de coment-uri,iar articolele echilibrate ale lui Soldatino sau SSK(pe care ,personal le gasesc mai bune decat a mult mai celebrilor ziaristi de la GSP sau Prosport) ,sau ale D-lui Ardeleanu sunt mult mai putin comentate.De aici ideea de la inceput,aceea ca site-ul asta o ia pe urmele celorlalte ziare "sportive".

O observatie pt Somanescu. Esti prea radical.Multe din ideile tale sunt obiective si adevarate,dar nu ar strica mai mult optimism.Suntem totusi pe drumul cel bun,nu crezi?...

Intotdeauna raul este mai popular decat binele...cel putin in zilele de azi...

MoWeed03.09.2008 13:18

@Adrian

Lovin anul trecut a fost varza. Ca procentaj de recuperari nu intra nici macar in primii 10 din Liga 1 si 3 sferturi din pasele lui erau in lateral sau in spate. Era extrem de slab pe faza ofensiva.

De cateva meciuri incoace, insa am observat ca a inceput sa dea pase frumoase in fata, a dat chiar o centrare la un gol. Asta e diferenta...

zloty03.09.2008 13:19
Hagi a incercat sa faca un joc in viteza, dar nu avea jucatori pentru asa ceva.

Plus ca Lacatus a avut o contributie majora la faptul ca au inceput si Lovin cu Banel sa mai joace ceva....

ai mai ce naiba?? Lovin joaca asea ca a dovedit experienta ,si asta dupa sezoane bune de meciuri submediocre iar la colorat e vorba de noroc el nefiind in stare nici acuma de o preluare , de o cursa cu mingea la picior de un sut decent ,de o lovitura libera executata calumea + ca simuleaza la orice contact fizic

«191011121314»