Eu nu am inteles inca cu ce e jignit Lacatus prin simplul fapt ca e pusa sub semnul intrbarii capcaitatea sa de a antrena o echipa.
Sentimentele voastre fata de Lacatus va aduc multa cinste dar in acelasi timp va impiedica sa ganditi obiectiv.
E pacat.
Eu nu mai am chef sa discut despre subiectul asta.
Sper sa aveti voi dreptate iar eu sa gresesc.Sper ca Steaua, sub Lacatus, sa mearga cat mai bine.
P.S.
Fara sa va suparati, Marius e mai stelist decat 90% din userii acestui site pt simplul fapt ca pt el,Steaua nu inseamna doar echipa de fotbal.
Daca ai citit macar 75% din comentarii sigur iti aduci aminte apelative gen ¨las¨, ¨nenorocit¨,¨prefacut¨, poate nu exact cuvintele astea, dar sinonime exacte, la fel de colorate. As putea pierde jumatate de ora sa caut mizeriile alea sa ti le reamintesc, dar nu am de gand sa fac asta. Cand ii sunt adresate lui Marius Lacatus (pentru a mia oara, este vorva despre omul acesta cu tot cu al sau caracter, nu de antrenor) aceste cuvinte devin delirante, dezgustatoare, slinoase.
¨Sentimentele voastre fata de Lacatus va aduc multa cinste dar in acelasi timp va impiedica sa ganditi obiectiv.
E pacat.¨.. ce coincidenta in oglinda.. Mie mi se parea ca unii sunt atat de fanatici si blocati pe aceste mizerii, culmea nu adresate lui Gigi, incat nu pot fi obiectivi sa vada niste numere, sa faca niste comparatii concrete, sa vada si sa recunoasca un fapt. Neputand sa-l acuze din motive concrete, contabile, ii gasesc toate nodurile din papura, pe care le ilustreaza in cele mai pompoase si ¨spectaculoase¨ cuvinte.. sa arate ei cat de obiectivi sunt, barbati adevarati care nu se lasa influentati de sentimente si patimi, analisti reci si echidistanti, verticali, istorici recunoscuti.
Tocmai ca sunt stelisti ma lasa pe mine fara raspuns la aceasta dilema.. Si totusi cum cuantifici tu cat sunt de stelisti cei 90%?
si mai ales lasati-o mai moale cu criticile la adresa moderatorilor sau a redactorilor.
Atat timp cat sunt decente, coerente si mai ales justificate unde e problema? Poate nu am inteles eu regulile acestui site.... imi cer scuze, il mai citesc o data, n-oi fi inteles eu.