FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

O familie cu 31 de membri

«1121314»
korynna03.09.2008 18:45

Un stelist isi respecta gloriile pentru ca Steaua exista datorita unor oameni ca Lacatus.Te contrazic pentru ca nu pot suporta sa arunci cu vorbe intr-un simbol al echipei pe care cica o sustii.Poate ma consideri limitata(sincer nu ma intereseaza catusi de putin parerea ta),dar in ceea ce priveste Steaua nimeni si nimic nu ma va face sa imi schimb credinta si sa accept ineptiile voastre,asadar nu accept sa il jignesti pe Lacatus,tu,un anonim fara niciun pic de experienta in ceea ce priveste antrenarea unei echipe.Si eu sunt o ipocrita de 17-18 ani care nu stie sa scrie corect?

Asta e un articol de rahat.Nici tu,nici Somanescu nu sunteti cu nimic mai buni ca aia din gsp pe care ii tot criticati,sa nu-mi amintesc ce apelative se foloseau la adresa lor.Ei bine domnilor sunteti niste hiene ca ei.

axl03.09.2008 18:46
Nu-l meritam pe Lacatus.

Unii dintre noi il meritam Fane, si-aici intri si tu.

Unii dintre ei nu-l merita, da' o sa se obisnuiasca cu ideea, altceva n-au ce sa faca, doar sa mai scrie prostioare din cand in cand.

mirceaor03.09.2008 18:53

Eu mi-l doresc pe Laca antrenor la Steaua inca 20 de ani de acu inainte.

Mi se pare ca se da prea multa importanta acestor "articole" si celor care le-au debitat. Sa fie ei sanatosi si noi fericiti cu Laca pe banca. Nu exista padure fara uscaturi, tre' sa ne obisnuim si cu de-astia..

i0nutz8303.09.2008 18:54

Nu vreau sa deranjez pe nimeni, dar am o intrebare catre toti astia care il tot contesta vehement pe ANTRENORUL Lacatus: Ce vreti fratilor sa faca ? Suntem in grupele Ligii, da? pe munca noastra, nu ca altii pe blaturi, manevre, etc. Avem cel mai valoros lot din Liga I, avem si rezultate, e concurenta, azi joaca x, maine y, ce tot nu va convine ? Daca batem cu 4-0 sariti ca de ce n-a fost 5, daca dam 5 ca de ce nu dam 6 .. Voi sunteti stelisti sau chiar o dati in diverse de dragul posturilor si al contradictiilor ?

SebahSTEAUA03.09.2008 19:05

slava domnului ca exista Axl :)) Multumesc axl ca scrii ceea ce gandesc si eu ;) cum bine zicea ionutz pe alt topic, noi ipocritii, limitati vom striga in continuare: LA-CA-TUS, LA-CA-TUS!

AdrianUltras2503.09.2008 19:05

Eu nu am inteles inca cu ce e jignit Lacatus prin simplul fapt ca e pusa sub semnul intrbarii capcaitatea sa de a antrena o echipa.

Sentimentele voastre fata de Lacatus va aduc multa cinste dar in acelasi timp va impiedica sa ganditi obiectiv.

E pacat.

Eu nu mai am chef sa discut despre subiectul asta.

Sper sa aveti voi dreptate iar eu sa gresesc.Sper ca Steaua, sub Lacatus, sa mearga cat mai bine.

P.S.

Fara sa va suparati, Marius e mai stelist decat 90% din userii acestui site pt simplul fapt ca pt el,Steaua nu inseamna doar echipa de fotbal.

MoWeed03.09.2008 19:07
P.S.

Fara sa va suparati, Marius e mai stelist decat 90% din userii acestui site pt simplul fapt ca pt el,Steaua nu inseamna doar echipa de fotbal.

La fel este situatia si in cazul multor dintre cei pe care i-a insultat...

alexblaja03.09.2008 19:09
nu inteleg de unde atata ura la adresa lui Laca. Adrian, incep sa cred ca asa arati si in realitate,cu ochii aia rosii plini de ura si venin

Alt antrenor in locul lui nu ar fi primit atatea sanse.

Si aici ma refer la suporteri, nu la patron.

Insa vad ca voi puneti binele lui Lacatus inaintea binelui Stelei.

E pacat.

Da Olaroiu cate sanse a primit?

steaua_gloria03.09.2008 19:41

Realizatorul articoluilui are dreptate in destul de multe puncte, insa nu sunt de acord cu nemultumirea lui fata de marimea lotului.

In rest mi se pare ca are dreptate. Mai ales faza cu copiii , adica Ochirosii , Bicfalvi(imprumutat G. Buzau) si altii care joaca si nu prea joaca si mai mult isi risipesc talentul pe banca.

Sa dea Dumnezeu sa n-aiba dreptate, da dupa parerea mea cam are ( in special cand vine vorba de jocul echipei ).

PS: Sper ca Tatarusanu sa mai ramana la Gloria Bistrita, unde joaca meci de meci .

PS 2: Lasa-l pe Laca in pace ! Sper sa ramana aici toata viata.

steaua_gloria03.09.2008 19:54

In 86 Sir Alex Ferguson era sa retrogradeze cu Machester, nu l-au dat afara, peste ani a reusit sa castige 10 campionate, 2 cupe ale campionilor si multe alte trofee. Nici un antrenor nu s-a nascut cu stiinta , a castigat-o pe parcurs.

Azazello03.09.2008 20:07
E bine totusi ca voi ganditi pozitiv.

E bine ca sperati la mai bine.

Eu, dupa 2 ani fara titlu, si acel 2-4 cu dinam0, am ales sa fiu realist.

Daca voi credeti ca echipa joaca bine, e treaba voastra.

Doi ani fara titlu nu inseamna o tragedie. Au existat in istoria Stelei si mai multi si tot avem cele mai multe campionate.

Este incredibil ce densitate de posturi ai...parca ai vrea sa bati un record. Stiu, te chinui sa-ti impui punctul de vedere... Dar esti ca Sisif. Nici nu ajungi bine in varf ca trebuie sa cobori iar dupa bolovan. :)

Lasa-l omule pe Lacatus in pace. Si tu si ceilati...Nu faceti din contestarea lui un scop al stelismului ! Bucura-te de reusite...daca nu stiai, trecem printr-un moment bun al istoriei noastre. Si lasa-i pe profesionisti sa faca lotul, echipa, tactica, schimbarile...

Te salut.

c.ronaldo1703.09.2008 20:08

Steaua are 29 de jucatori in lot, nu 31. Dar poate mi`a scapat mi`e ceva.

Azzido03.09.2008 20:09
Faptul ca unul alege sa-si arate atasamentul prin mersul la meciuri sau vopsitul unor coregrafii iar altul "doar" incearca sa scrie ceva despre Steaua si pentru Steaua inseamna ca unul e mai stelist ca celalalt?

Cum iti permiti sa compari tu oamenii CARE SE IMPLICA .. cu tine .. da da.. cu tine.. un simplu redactor (ca sa nu zic formator de opinii) .. crezi ca intereseaza pe cineva care e mai stelist decat altu ??? (oricum nu e concurs de stelism - asta stii deja..)

Conteaza sa faci ceva .. sa FACI ! .. nu sa scrii si sa dai din gura ..

prietene, aberezi!

Marius, ca simplu redactor contribuie cu mult mai multe decat fac 90% din userii de pe siteul asta.

Daca nu erau persoane care sa scrie pt siteul asta, tu probabil ca faceai comentarii pe gsp.

Cat despre cei care fac coregrafii si vopsesc, numai de bine, dar sa fim obiectivi, daca nu ajuti direct la vopsit sau facut steaguri asta inseamna ca nu contribui ?

Sau ca esti mai prejos decat cei care se considera ultrasi ?

Eu as zice ca nu e chiar asa.

Daca vrei sa contribui sunt sigur ca o poti face si de la 1000 de km distanta.

i0nutz8303.09.2008 20:10

@c.ronaldo17: 29 de jucatori + Argaseala + Gigi, aia e ;)

@Azzido: il cunosc pe drlv85 si stiu despre ce vb: nu scrie el mult pe forum, nici nu trebuie, dar ajuta echipa DIN PELUZA mult mai mult decat altii; nu stie el toate cantecele perfect dar ce stie canta :)

MALDINI03.09.2008 20:16

Stelisti sunt si cei care fac ceva pentru Steaua , aici ma refer la coregrafii , la vopsit ,etc...stelisti sunt si cei care striga in peluze sau in tribune in timpul meciului,stelisti sunt si cei care stau in fata televizorului si suspina la fiecare meci , stelisti sunt si cei care , chiar daca nu pot vedea un meci din anumite motive sunt cu sufletul alaturi de Steaua.Nu are rost sa spunem care e mai stelist dintr noi , un singur lucru este clar : atata timp cat noi scriem aici ,atata timp cand noi ne spunem opiniile , eu zic ca majoritatea suntem stelisti.

Cat despre Lacatus , sper sa fie Ferguson de Romania

ssilviu_1903.09.2008 20:29
Atunci hai jucam cu alde` Bostina, care sta si fumeaza iarba la antrenament. La ce salarii au, mi se pare foarte normal sa traga la orice antrenament.

Si stai tu linisitit, sunt echipe mari care au 25-30 de jucatori in lot.

Ar trebui sa iti fie rusine pt fraza aia.

Prietene, din aia 25-30 de jucatori din lotul echipelor mari, 5-10 sunt tineri sub 21 de ani.

comparatie.JPG

Ia comparati ma, sa vedeti cum stau treburile la astia mari.

4.Te rog Mihai(invitatia e valabila si pentru leoc980) ,daca esti asa atotstiutor propune tu un antrenor care crezi ca ar fi potrivit acum la Steaua

Daca imi permiti si mie....Protasov!

cei 5-10 jucatori tineri de care amintesti tu din lotul Barcelonei sunt trecuti pe asa zisa lista "B".ca dovada ca nicio echipa nu risca cu jucatori neexperimentati intr-o competitie atat de importanta.iar ceilalti jucatori tineri(gen Messi)sunt deja consacrati si au acumulat deja o experienta mare in aceasta competitie

i0nutz8303.09.2008 20:34

@steaua_gloria: Si de unde stii tu ca drlv nu se implica, poate chiar mai mult decat altii ? Tare usor va e sa aruncati vorbe in vant...

ssilviu_1903.09.2008 20:38
Ioane,

Alea sunt listele cu jucatorii inregistrati pt preliminarii.

Nu sunt listele actualizate.

Daca va uitati bine veti vedea ca ultima actualizare a lor a avut loc pe data de 28 august.

Sunt listele vechi.

Eu vorbeam doar de lipsa listei b.

Si deci de lipsa sanselor pt tineri.

Pe lista b poti trece cati jucatori vrei tu cu 2 conditii.

Sa fie nascuti dupa 1 ianuarie 1987 si sa aibe o vechime de cel putin 2 ani la club.Adica sa fie legitimati de cel putin 2 ani la club.

Iar jucatorii sub 17 ani pot fi trecuti chiar daca nu au vechimea aia.

Noua ne-a lipsit lista b acum 2 ani.

Ne-a lipsit anul trecut.

Ne va lipsi sigur si anul asta.

Pt ca Steaua prefera sa achizitioneze jucatori de 29 de ani, nu sa dea credit tinerilor.

Steaua nu dispune inca de tineri de valoarea celor de la Barcelona!asa ca trebuie sa jucam cu ce avem!un tanar de perspectiva costa peste 5 mil de euro,bani pe care ciobanul nu ar fi dispus sa-i dea niciodata.in plus exista riscul ca jucatorul nici sa nu confirme....deci pana in momentul cand o sa dispuna si Steaua de o academie de fotbal sau de scouteri de reala valoare,care sa aduca tineri cu adevarat talentati la club,trebuie sa ne multumim cu acesti straini de 29 de ani

ssilviu_1903.09.2008 21:06
Pai daca nici cu Pandurii atunci cu cine? Mereu o sa se gaseasca o scuza ca nu se poate risca cu tinerii, pai atunci ei cand sa castige experienta? Inteleg, e normal ca in CL sau in derby-uri sa fie antrenorul mai reticent in a introduce tineri fara experienta, dar macar in meciurile astea ar putea fi incercati.

Noi de ani de zile n-am mai promovat un tanar in echipa mare. Ce, dinam0 sau Craiova au posibilitati peste ale noastre sau pur si simplu dau credit unor tineri?

Iti dai seama de valoarea lui cand joaca la Steaua, nu cand joaca alaturi de niste jucatori care mai mereu s-au batut la retrogradare antrenati de un antrenor necunoscut....Lacatus n-are de unde stii ce ii cere antrenorul de la Buzau jucatorului sa faca pe teren.

dinamu si Craiova au fost obligate sa bage tineri in echipa!dinamu a vandut jucatori in continuu si nevrand sa investeasca bani in jucatori noi au promovat tineri,iar Craiova nu a avut voie sa faca transferuri si de asta s-au bazat pe tineri

kosm1n03.09.2008 23:10

Slab articol! Sunt unul dintre cei care-l sustin pe Lacatus pana la sfarsit! De ce ne plangem? ca avem un lot numeros? de ce? pt ca suntem in CL? de ce? va e frica ca o sa luam bataie? atunci de ce mai sunteti suporteri? am spuso si o mai spun, aici pe acest site sunt prea multi antrenori!

Dragoshel04.09.2008 11:26

daia a fost redeschis topicul? daca il inchid sariti toti cu gura ca de ce l-am inchis.

Mai bine v-ati da cu parerea despre echipa de rubgy sau handbal a Stelei, sau ati merge sa o sustineti.

FACETI CEVA FOLOSITOR.

sabin130704.09.2008 19:11
Eu nu am inteles inca cu ce e jignit Lacatus prin simplul fapt ca e pusa sub semnul intrbarii capcaitatea sa de a antrena o echipa.

Sentimentele voastre fata de Lacatus va aduc multa cinste dar in acelasi timp va impiedica sa ganditi obiectiv.

E pacat.

Eu nu mai am chef sa discut despre subiectul asta.

Sper sa aveti voi dreptate iar eu sa gresesc.Sper ca Steaua, sub Lacatus, sa mearga cat mai bine.

P.S.

Daca ai citit macar 75% din comentarii sigur iti aduci aminte apelative gen ¨las¨, ¨nenorocit¨,¨prefacut¨, poate nu exact cuvintele astea, dar sinonime exacte, la fel de colorate. As putea pierde jumatate de ora sa caut mizeriile alea sa ti le reamintesc, dar nu am de gand sa fac asta. Cand ii sunt adresate lui Marius Lacatus (pentru a mia oara, este vorva despre omul acesta cu tot cu al sau caracter, nu de antrenor) aceste cuvinte devin delirante, dezgustatoare, slinoase.

¨Sentimentele voastre fata de Lacatus va aduc multa cinste dar in acelasi timp va impiedica sa ganditi obiectiv.

E pacat.¨.. ce coincidenta in oglinda.. Mie mi se parea ca unii sunt atat de fanatici si blocati pe aceste mizerii, culmea nu adresate lui Gigi, incat nu pot fi obiectivi sa vada niste numere, sa faca niste comparatii concrete, sa vada si sa recunoasca un fapt. Neputand sa-l acuze din motive concrete, contabile, ii gasesc toate nodurile din papura, pe care le ilustreaza in cele mai pompoase si ¨spectaculoase¨ cuvinte.. sa arate ei cat de obiectivi sunt, barbati adevarati care nu se lasa influentati de sentimente si patimi, analisti reci si echidistanti, verticali, istorici recunoscuti.

Tocmai ca sunt stelisti ma lasa pe mine fara raspuns la aceasta dilema.. Si totusi cum cuantifici tu cat sunt de stelisti cei 90%?

si mai ales lasati-o mai moale cu criticile la adresa moderatorilor sau a redactorilor.

Atat timp cat sunt decente, coerente si mai ales justificate unde e problema? Poate nu am inteles eu regulile acestui site.... imi cer scuze, il mai citesc o data, n-oi fi inteles eu.

enjoy05.09.2008 12:17

a-ti redeschis mizeria sau v-ati gandit ca dupa pieptanare isi schimba aspectul? daca pe site-ul lor suporterii stelisti au fost declarati tampiti unde credeti ca trebuie respectati? il intreb in mod serios pe Marius al carui post m-a lasat fara replica in primul moment, iar apoi a-ti inchis. desigur nu puteti sa faceti voia fiecaruia, dar respectati-va propriile decizii! eu nu contest calitatea de stelisti lui Marius si autorului,dar in aceasta calitate, vrei nu vrei, ar trebui sa intre si ceva caracter. nu spun ca ei nu au caracter, dar ma intreb ce caracter? n-o sa dau alte detalii pentru ca lucrurile sunt diferite, de la stelist la stelist, o sa spun doar ca "minima moralia" este strict necesara! si mai spun ca atunci cand cel putin cativa insi iti dau de inteles ca suferi, trebuie sa te tratezi! s-auzim numai de bine!

Claudinho05.09.2008 17:00
Kapetanos a fost adus ca un stimulent pentru Arthuro. A declarat-o chiar Adi Ilie. Multi jucatori sunt adusi la Steaua chiar daca Lacatus nu ii doreste. De altfel, se si vede. Grecul nici nu prea a fost folosit.

unde ai mai pomenit u sa aduci jucatori drept stimulent pt alti jucotori.Eu unul nu sunt impotriva lui lacatush dar u aberezi.Cum sa i platesti salariul de sute de mii de euro doar ca stimulent.:))

«1121314»