FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

O familie cu 31 de membri

«11011121314»
c.ronaldo1703.09.2008 13:21
Imi place foarte mult de Ronaldo.

Hai hai.. :photo::offtopic:

Cum se face ca acum cand e Lacatus la echipa Banel si Lovin sunt mai apreciati de catre noi, astia de ne place jucatorii cu glezna fina?

AdrianUltras2503.09.2008 13:21

MoWeed

:))

La recuperari, statistic, Lovin se afla pe locul 2 anul trecut :))

Pase lungi Lovin da de vreo 2 ani.Si schimbari de directie.

Numai ca nu vreti voi sa vedeti.

Lovin e un fotbalist inteligent.A stat pe langa Dorinel si a furat meserie.

La fel a furat si de la Para si de la Radoi si si de la Ov Petre.

MoWeed03.09.2008 13:21
ai mai ce naiba?? Lovin joaca asea ca a dovedit experienta ,si asta dupa sezoane bune de meciuri submediocre iar la colorat e vorba de noroc el nefiind in stare nici acuma de o preluare , de o cursa cu mingea la picior de un sut decent ,de o lovitura libera executata calumea + ca simuleaza la orice contact fizic

Deci vrei sa spui ca faptul ca amandoi au inceput sa joace e o pura coincidenta.

MALDINI03.09.2008 13:23

AdrianUltras25 de ce nu urmezi tu scoala de antrenori ?

MoWeed03.09.2008 13:23
MoWeed

La recuperari, statistic, Lovin se afla pe locul 2 anul trecut :))

Pase lungi Lovin da de vreo 2 ani.Si schimbari de directie.

Numai ca nu vreti voi sa vedeti.

Lovin e un fotbalist inteligent.A stat pe langa Dorinel si a furat meserie.

La fel a furat si de la Para si de la Radoi si si de la Ov Petre.

Statistic, ca procentaj de recuperari anul trecut primul a fost Ropotan ala de la butelii si pe 2 era Ovidiu Petre.

Diferenta e ca acum pasele lungi si schimbarile de directie ii ies, pe cand anul trecut nu-i iesea nimic

zloty03.09.2008 13:23
Deci vrei sa spui ca faptul ca amandoi au inceput sa joace e o pura coincidenta.

nuu e coincidenta , la Lovin e o experienta pe care a acumulato iar Banel nici acum nu mi se pare ca e fotbalist ,sa invete sa centreze\paseze\suteze si sa numai simuleze atat de des si dupaia mai vbm

AdrianUltras2503.09.2008 13:24

Aia era la mijlocul sezonului.

Maldini.

Nu am bani.

MoWeed03.09.2008 13:26
nuu e coincidenta , la Lovin e o experienta pe care a acumulato iar Banel nici acum nu mi se pare ca e fotbalist ,sa invete sa centreze\paseze\suteze si sa numai simuleze atat de des si dupaia mai vbm

Banel nu are ce cauta titular la Steaua, aici sunt de acord cu tine. Asta nu inseamna ca nu vad o oarecare imbunatatire in jocul lui fata de anul trecut.

Deci la Lovin pur si simplu experienta l-a schimbat in 3 luni. Trezeste-te suntem in viata reala nu pe Manager sau la FIFA; experienta creste treptat, nu acumuleaza o oarecare experienta si ii creste "skillu" imediat. Faptul ca a castigat experienta s-ar vedea treptat, nu o acumuleaza si deodata ii creste valoarea imediat....

SebahSTEAUA03.09.2008 13:27

Perioada in care eram de acord cu ultras multras a luat sfarsit brusc. iata-l revenind la postura care l a consacrat. carcotas, forumist, vesnic negativist si fin tehnician. un articol cretin de-a dreptul, care a declansat iarasi isteria anti-Lacatus a unor cunoscatori de pe forum. sa va ia ... ;) stiti voi ..in rest... sincere felicitari pentru MoWeed, Cr.Ronaldo si 1on..acestia sunt intr-adevar realisti. realist nu inseamna negativist.

john_8603.09.2008 13:27
AdrianUltras25 de ce nu urmezi tu scoala de antrenori ?

Subscriu. Dar nu cred ca s-ar bucura Steaua de un asa mare antrenor. Cel putin Real Madrid.

AdrianUltras2503.09.2008 13:30

E foarte bine.

Daca a venit si ziaristul sebah totul poate fi lamurit.

Dupa cum a spus si el eu nu sunt stelist si cei enumerati sunt.

Are dreptate.

La fel cum a avut dreptate cand a zis ca Ochirosii are 176 cm inaltime.

zloty03.09.2008 13:30
Deci la Lovin pur si simplu experienta l-a schimbat in 3 luni. Trezeste-te suntem in viata reala nu pe Manager sau la FIFA; experienta creste treptat, nu acumuleaza o oarecare experienta si ii creste "skillu" imediat. Faptul ca a castigat experienta s-ar vedea treptat, nu o acumuleaza si deodata ii creste valoarea imediat....

ai Mo ce naiba Lovin a fost mereu un recuperator bun problema lui era ce facea dupa ce recupera in meciul asta iau iesit pasele si suturile ,dar el in toate meciurile recupereaza asta nu se schimba ,daca cu Farul nui va iesi jocu combinativ dar recuperarile ii vor iesi o gramada de lume va spune doar ca a fost un foc de paie evolutia din meciu trecut

MoWeed03.09.2008 13:31

@SebahSTEAUA

Multumesc de aprecieri; nu credeam ca voi prinde in viata perioada in care Lacatus sa fie desfiintat asa de virulent pe site-ul suporterilor stelisti, si ma bucur ca inca mai exista oameni cu capul pe umeri care nu au uitat ce a facut omul Lacatus pentru Steaua. Eu sper ca Lacatus sa confirme sa-i mai aud apoi ce zic.

@zloty

Sa stii ca nu numai in meciul trecut i-au iesit pasele, ci si in alte meciuri din sezonul asta. De altfel, in meciul cu Arges nu prea i-a iesit, in rest a jucat surprinzator de bine(asta este zisa de un stelist care nu-l suporta pe Lovin)

MALDINI03.09.2008 13:33

In afara de AdrianUltras25 si alti cativa antrenori de pe aici , nu mai vad pe altcineva sa il desfinteze pe Lacatus in halul asta...

AdrianUltras2503.09.2008 13:34

Bai da' cine il injura pe Lacatus aici?

E injuratura faptul ca zic ca nu e antrenor de Steaua?

MoWeed03.09.2008 13:34
In afara de AdrianUltras25 si alti cativa antrenori de pe aici , nu mai vad pe altcineva sa il desfinteze pe Lacatus in halul asta...

Problema este ca de la stelisti nu ma asteptam la asa ceva....

@Adriane nu a zis nimeni ca-l injuri pe Lacatus; eu am zis ca il desfiintezi cu o virulenta demna de o cauza mai buna. Asta nu inseamna ca-l injuri!

c.ronaldo1703.09.2008 13:35

Nu a zis nimeni ca il injuri pe Lacatus.

"Eu am reusit sa castig cu Steaua in 3 ani de manager UEFA Champions League. Daca Lacatus nu o va face, atunci il voi desfiinta si eu". :))

MALDINI03.09.2008 13:36

Si cam care crezi tu ca ar fi antrenorul perfect pentru Steaua in aceste momente AdrianUltras25 ?

LE : In afara de tine bineinteles ... nu te lua in calcul

AdrianUltras2503.09.2008 13:38

Sunteti haiosi ma.

Pai daca echipa nu joaca, ce sa fac?

Sa stau ca voi sa aplaud?

Bine.

Asa o sa fac.

Zicea cineva pe aici ca nu sunt multi care sa il conteste pe actualul antrneor.

Pai sunt.

Dar cum zic ceva, vin astia ca voi care imediat ii desfiinteaza pe ei si ii numesc nonstelisti.

MoWeed03.09.2008 13:38
LE : In afara de tine bineinteles ... nu te lua in calcul

Nu stiu cine crede el ca ar fi potrivit, dar un cuplu Somanescu-Marius ar fi probabil prima optiune

AdrianUltras2503.09.2008 13:40

Ar trebui sa va faceti o emisiune TV.

sunteti foarte haiosi.

Vreti un antrenor?

Ok

Boloni!

Inca unul?

Protasov.

c.ronaldo1703.09.2008 13:42

Bine ca suntem noi haiosi. Tu cum esti mister?

SebahSTEAUA03.09.2008 13:42

Nici borcica n-a avut parte de tratamentul asta pe forumul nostru. Adrian, ca sa las ironia de-o parte, nu am spus nimic despre stelismul unora sau altora. Toti suntem. Si tu si Mihai si eu si restul. Totusi, mi se pare absurd sa critici cu asemenea vehementa stilul de joc al unei echipe si problemele ce tin de partea tehnica a ei, fara sa fi ajuns la un nivel ridicat in fotbal (poate ai jucat la juniori sau chiar amatori, ligi inferioare etc.) si fara sa fii competent (fapt dovedit de diplome, certificate, carnete PRO). nu spun sa ai aceeasi parere, nu spun sa nu critici, nu spun sa crezi orbeste in antrenorul Lacatus. asta tine de fiecare. eu nu pot sa-l atac pe Laca, nu pot sa nu fiu alaturi de el, dar repet, asta este o problema de preferinte. Dar de aici, pana la a da indicatii referitoare la partitura tactica ce ar trebui sa fie urmata, fotbalistii care ar trebui sa intre in teren, juniorii care ar trebui promovati, lista care ar trebui trimisa la UEFA, etc, e cale lunga. Mai lipseste sa conduci campania de transferuri si sa organizezi cantonamentele. Daca ai fi aproape de echipa 3 saptamani de exemplu (un cantonament in Cipru) ti-ai da seama ca nu e chiar atat de usor sa conduci o echipa, sa tii sedinte de antrenament, sa te ocupi de un club si ai fi uimit sa observi ca totusi la Steaua nu este HAOS. Ba chiar este un club destul de organizat (foarte organizat pentru nivelul la care se afla fotbalul romanesc). Si inca ceva. Argaseala (un individ care imi provoaca sila si care imi este total antipatic din simplu fapt ca este o sluga care nu iese din vorba stapanului) isi face treaba de la bine inspre foarte bine. Haide totusi sa ne bucuram la victorii si sa suferim la infrangeri, asa cum faceam si inainte. Haide sa fim alaturi de Steaua.

Imi pare rau pentru jignirile si ironiile aruncate de-a lungul timpului, dar ma doare cand vad cum a ajuns site-ul pe care intram prima oara cand deschideam arhaicul XNET :) . Forza Steaua! Alaturi de Laca si de baieti!

MoWeed03.09.2008 13:45

Daca nu as fi pe site-ul suporterilor stelisti as zice ca haios e faptul ca i-se cauta nod in papura lui Lacatus si daca nu exista greseli, se inventeaza unele(care apoi sunt sustinute pana in panzele albe). Dar, fiindca ne aflam pe fcsteaua e mai degraba trist....

john_8603.09.2008 13:49

Sebah, felicitari pentru ca stii sa respecti Steaua si simbolurile ei!

PS: Moderatorii, acum ca s-a lamurit problema cu "antrenorii" Stelei, puteti inchide topicul? :proud:

«11011121314»