FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

O familie cu 31 de membri

«18910111214»
MALDINI03.09.2008 12:14

In primul rand , atat timp cat eu nu iti spun tie "ba" am si eu rugamintea ca nici tu sa nu imi spui asa...Si in alta ordine de idei , eu am vazut Steaua lui Lacatus pasand pe jos , multe pase , nu ca Steaua lui Oli unde toti ne saturasem de acele mingi lungi ...si exemplele ar putea continua

AdrianUltras2503.09.2008 12:14

A jucat cu Galata.

In rest nu prea.

Maldini

Daca Steaua paseaza atat de mult pe jos de ce mai e nevoie de Arthuro?

De ce se insista cu centrari?

De ce nu au loc in acelasi timp in atac Stancu si Dayro(jucatori care prefera pasele pe jos)?

bodanelu03.09.2008 12:15

Adrian, nu mi-am dat seama ce preferi:

Joc spectacol, fara rezultate-Protasov

Joc urat, cu rezultate-Olaroiu

Joc mediu, nici frumos, nici urat, cu rezultate-Lacatus.

PS: care e datoria ta de suporter stelist?

john_8603.09.2008 12:15

@Adrian, nu e o performanta locul 2, nu am spus asta. M-am referit la momentul in care a venit Lacatus la Steaua, atat. Atunci, da, parea o performanta. Asta era obiectivul Stelei. L-a indeplinit. Urmatorul obiectiv - grupele cl. L-a indeplinit. Deci, Lacatus nu a ratat nici un obiectiv. Care sunt urmatoarele obiective? Primavara europeana in cl/UEFA, campionat, cupa. De ce sa nu asteptam si sa il lasam sa munceasca?

zloty03.09.2008 12:15
Adrian, cand a venit Olaroiu i s-a servit pe tava o echipa creata de Protasov. Laca a gasit o echipa demoralizata de scandaluri, fara nici o idee de joc din cauza dragului tau Olaroiu, Hagi, sau pedrazzini. performantele de care aminteai le-a avut Olaroiu dupa 2 ani. Lacatus incepe usor usor sa repare jocul Stelei. mai ales acum cand are rezultate, trebuie lasat in pace... daca acum va luati de el, cand pierde ce o sa faceti?

CE naiba?? a luat echipa creata de Protasov? asea e dar echipa na jucat ca pe timpul lui, Oli sia facut stilul lui meschin joc la rezultat si dupa gol inchiderea jocului . toti il injurati acuma dar daca jucam finala UEFA era zeeeu asea ca numi spuneti mie ca nu s-ar fi schimbat nimica in opinia voastra

Ce face Laca ? de un an tot repara si nu iese nimica

**alex**03.09.2008 12:16

Adrian

La fel de bine putem spune ca am pierdut campionatul la Buzau (dintr-un mare noroc a lui Bunica care nu a vrut sa dea gol ) sau ca l-am pierdut ca asa au vrut Rapid si Dinamo si nu si-au aparat corect sansele.

1on03.09.2008 12:16
Vreau ca Steaua sa fie Steaua!

Nu echipa lu' becalii.

Mulți vrem asta. Sper sã prin prindem ziua în care se va întâmpla minunea.

MALDINI03.09.2008 12:17

Stai sa intre Pedriel si vom vedea daca va ma fi folosit Arthuro.Sincer , nici mie nu-mi place ideea ca jucam doar cu 1 atacant , si acela mereu cu spatele la poarta.

c.ronaldo1703.09.2008 12:17

Adriane, intra

si vezi faza de la ocazia lui Arthuro (adica de la 0:25 la 0:30 mai exact) si apoi mai spune ca Steaua pacaleste fotbalul.
1on03.09.2008 12:18
Daca Steaua paseaza atat de mult pe jos de ce mai e nevoie de Arthuro?

De ce se insista cu centrari?

De ce nu au loc in acelasi timp in atac Stancu si Dayro(jucatori care prefera pasele pe jos)?

Þi se pare ție cã Steaua a jucat fenomenal la Bistrița, dupã ce a ieșit Arthuro? Toatã lumea a spus cã tocmai dupã ce a ieșit brazilianu, Stancu nu s-a mai vãzut nici el în joc.

MALDINI03.09.2008 12:19
Adriane, intra
si vezi faza de la ocazia lui Arthuro (adica de la 0:25 la 0:30 mai exact) si apoi mai spune ca Steaua pacaleste fotbalul.

Exact ... bv c.ronaldo17...acolo e un mic exemplu la ce spuneam eu mai sus

AdrianUltras2503.09.2008 12:22

Bodanelule

Ramane de vazut daca jocul cu Olaroiu era urat.

Ca daca stam sa ne gandim: 3-0 la Betis, 4-1 la kiew, 3-2 pe ghiulesti, un titlu, o supercupa,etc.

Daca e sa ne gandim bine, problemele la Steaua au aparut rau de tot dupa acel 2-4 cu potaile.

Dar ai dreptate.

Ca Stelist vreau doar Steaua.

Si Steaua inseamna nivel maxim atat la rezultate cat si la joc.

Nici un compromis!

Nu a fost bun Oli pt ca echipa juca urat desi avea rezultate.

Atunci nici Lacatus nu e bun pt Steaua.

E sau nu adevarat?

Problema e ca majoritatea fanilor stelisti considera participarea in grupele CL o performanta.La fel si trecerea in primavara europeana.

Sunt ignorate complet cupa sau campionatul.

zloty03.09.2008 12:23
Adriane, intra

Gaseste si tu alte faze inafara de meciurile cu Galata si returu cu Cluj , o faza in 1 an de activitate??

MALDINI03.09.2008 12:23

Nu cred ca cineva de aici ignora campionatul...

c.ronaldo1703.09.2008 12:24

@zloty

Nu pot, pe youtube gasesc doar golurile. Abia am gasit acest rezumat mai amplu.

john_8603.09.2008 12:24

@zloty, hai sa ne concentram la prezent, la jucatorii noi, ai lui Lacatus, la echipa lui Lacatus, nu la cea de anul trecut

korynna03.09.2008 12:30

Pai mai Adrian,cand spui Lacatus spui stelist.Terminati cu disperarea asta dupa performanta si credeti mai mult in simbolurile si legendele noastre.

Uite aici o echipa din Liga a 7 a cred ca ar veni la noi:

Tu unde ai fi daca Steaua ar cadea in Liga a 2-a?

Prioritatile Stelei ar trebui sa fie altele nu performanta cu orice pret...usor,usor deveniti si voi niste mercenari...

zloty03.09.2008 12:30

Ne concentram , ce cauta Kapetanos la echipa??? acuma sincer? mai bine insista cu rusu decat cu unu care 3 sezoane a stat accidentat ,nu mai atinsese mingea de cine stie cand?? si a fost adus?? Cum a gandit Laca transferu?? a e moca? k .il luam ?

bodanelu03.09.2008 12:30

@Adrian atunci sa ne concentra pe campionat si cupa si sa nu mai facem nimic in europa. Sa ne blameze toti ca domne luam campionate si cupe dar nu facem nimic in europa. Oare nu am devenii Dinamo 2?

Alta intrebare: Piturca a stat 4 ani cu un campionat.. oare Lacatus nu merita?

AdrianUltras2503.09.2008 12:32

La buzau nu din noroc am pierdut 3 puncte.

Am pierdut 3 puncte pt ca nu i-am incarcat pe aia.

de le dadeam 3 degeaba dadea bunica gol.

Ronaldo de ce nu te uiti si la meciul cu vasluiul sau cu Pandurii.

sau cauta linkul de la meciul cu FC Arges.

ca ne-am chinuit cu ratatii aia desi 60 de min au avut un om in minus.

1on

Imi face placere sa discut cu tine pt ca stii sa ataci problema cum trebuie.

Ai perfecta dreptate.

Dupa ce a iesit Arthuro nu a mai mers atacul.

De ce?

Pt ca tactica e facuta ca Steaua sa joace cu un atacant masiv care sa intoarca mingi(nu ii pot spune pivot pt ca pivotul pivoteaza si trage la poarta.ori Arthuro nu face asta), mingi care vin pe sus.

Cand Stancu a fost mutat varf impins el nu a mai putut intoarce nici o minge.

Si s-a dus totul dracului.

Asa face o echipa mare?

Peste tot in lume echipele mari sunt capabile sa schimbe sistemul de joc din mers in functie de nevoi.

Doar noi nu putem.

Asta nu e datorita jucatorilor.

Bodanelu

Nu am zis ca trebuie ignorate cupele europene.

Pur si simplu te concentrezi mai mult pe campionat.

E asa de greu?

In cupe europene joci relaxat.

In campionat joci la max.

Cat despre faza cu Piturca, mai vrei sa mai treci iar prin asa ceva?

**alex**03.09.2008 12:33

Kapetanos a fost adus ca un stimulent pentru Arthuro. A declarat-o chiar Adi Ilie. Multi jucatori sunt adusi la Steaua chiar daca Lacatus nu ii doreste. De altfel, se si vede. Grecul nici nu prea a fost folosit.

john_8603.09.2008 12:34

Pt zloty, Adrian, Marius etc - dupa meciul cu Farul Steaua va trece pe prima pozitie si se va mentine acolo pana la sfarsit. sa vedem ce mai ziceti atunci

korynna03.09.2008 12:35

Pai john...nu e bine...trebuie sa fie pe primul loc,la 10 pcte diferenta de locul 2 si cel putin in semifinala Cl.

bodanelu03.09.2008 12:35

Subscriu la tot ce a zis korynna! si am incheiat alte discutii

c.ronaldo1703.09.2008 12:36

Cu FC Arges si Pandurii nu ne`am chinuit. Cu ei veneam dupa meciurile cu Galata si s-a simtit oboseala jucatorilor. + au fost 2 victorii deloc chinuite, nu am avut nici`o emotie in timpul meciului.

«18910111214»