FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

O familie cu 31 de membri

«167891014»
Double Jay03.09.2008 11:05
Double Jay

Eu cred ca e exemplul perfect.

Echipa nu mergea si totusi Bojan a reusit sa se impuna ca jucator mare.

Probabil ca daca echipa mergea, toata lumea ar fi zis de el ca a facut fata pt ca a avut in spate o masinarie perfecta.

Dar asa...

Imi scapa mie ceva sau cum? Cand s-a impus Bojan ca un jucator mare? Poate ca o tanara speranta care a confirmat. Cum a facut si Pato la Milan DAR in meciurile mari tot Inzaghi a fost titular. Dar de ce nu zici de Giovani dos Santos? Ca si el a fost promovat si ce a facut?

Claudinho03.09.2008 11:06

cum se face ca Ajax care e un nume mare in fotbalul mondial promoveaza anual zeci de jucatori din propria pepiniera si ii mai si vinde pe bani buni.si a mai si castigat UCL in 93 cu jucatori de 19 20 de ani toti olandezi crescutzi de ei.oare la noi nu se poate ,o fi chiar imposibil?apropo Craiova cum poate.Sper ca Steaua sa iti schimbe mentalitatea cat de curand.Pana si jogodiile rosii tot mai promoveaza cate un jocator de pe la echipa a 2, bine aia sunt prea prosti ca sa reuseasca ceva cu ei ,ma refer la conducatori si antrenori,fiinda au avut jucatori chiar buni care mi-au placut cen liviu Ganea si chiacu.in fine FORZZA Steaua.

MoWeed03.09.2008 11:06
Pai si Lacatus ce competente are sa fie antrenor, daca ne ducem cu discutia in partea asta? Si de Bumbescu nu ai vrea sa stii cum antreneaza la Chiajna. Ar trebui sa faceti distinctia intre un fost mare jucator si un antrenor.

Lacatus are niste ani in fotbal si a antrenat mai multe echipe deja. La UTA sau Ceahlaul a avut rezultate mediocre, iar la Galati a reusit sa obtina performante notabile daca stam sa ne gandim la ce loturi a avut la dispozitie.

Strizu are sungurul avantaj faptul ca e prieten cu nea Jiji...

Tu ar trebui sa faci distinctia intre un antrenor oarecare si un om care a facut o gramada de lucruri pentru clubul Steaua....

AdrianUltras2503.09.2008 11:10

Double Jay

Eu zic ca s-a impus ca un jucator mare.

Daca l-ai vazut jucand cred ca ai vazut ca are o maturitate dezarmanta (pt adversari )in joc pt un jucator de 18 ani.

In momentul de fata e titular la Barca.

Dos Santos a fost vandut pt ca nu s-a impus la Barcelona.

Asta nu inseamna ca e slab.Nici Riquelme nu s-a impus acolo.

Barca e totusi un club foarte mare.

Acolo joaca doar cei mai buni dintre cei mai buni.

Nu e deci destul sa fii bun.

Eu zic ca ar trebui sa cititi ce a scris Claudinho si sa va puneti niste intrebari.

c.ronaldo1703.09.2008 11:13

Nu, nu e deloc mare jucator Goga. Nu am zis eu asta. Am spus doar ca el singur a reusit sa se afirme dintr`o echipa care nu a facut mai nimic in Liga 1. Si a ajuns pe munca lui la FC Bragadiru. Si pe Bicfalvi, Ninu sau Simion care nu au reusit sa se afirme la Buzau ii aducem la Steaua doar pentru ca in legitimatie scire "produs al FC Steaua"?

Sanmartean ce a ajuns? Nu stiu, poate doar cel mai cautat jucator din Divizia A acum cateva sezoane. Nimic mai mult. Si in ce echipa? In marele Gloria Bistrita.

Iar cu Guiza iar faci comparatii neintelese de nimeni. Ce legatura are Mallorca cu campionatul romanesc. Iti spun doar ca Guiza a ajuns la nationala campioanei europei fara a avea colegi ca Ronaldo, Ballack sau Sneijder.

Si stai tu linistit, Ronaldinho nu a ajuns la Barcelona in 97. Atunci cand a plecat Ronaldinho de la PSG nu mai era chiar asa mare PSG.

Marius03.09.2008 11:16

Asemenea, si Strizu are niste ani in fotbal. Si la fel cum Strizu e prietenul lui Becali, asa este si Lacatus. Nu vad ce legatura are competenta in meserie cu faptul ca a antrenat niste echipe. Daca vrei, pot sa-ti caut 100 de no-name care au antrenat niste echipe si au niste ani in fotbal.

P.S. Stiai ca Strizu a jucat prin Superliga turca, ba chiar dadea si goluri cateodata?

Double Jay03.09.2008 11:18

AdrianUltras25, aia isi permit sa bage tineri pt ca au jucatori care pot suplinii lipsa de experienta a astora mici. De ce majoritatea echipelor mari din Europa CUMPARA jucatori si nu cresc? Barca e o exceptie acum dar au avut si ei perioadele lor. Cati jucatori crescuti de United au fost la Moscova? Dar la Chelsea? Cati jucatori crescuti de club sunt titulari la Liverpool, Milan, Inter, Juve, Real, PSV, etc?

Double Jay

Eu zic ca s-a impus ca un jucator mare.

Daca l-ai vazut jucand cred ca ai vazut ca are o maturitate dezarmanta (pt adversari )in joc pt un jucator de 18 ani.

In momentul de fata e titular la Barca.

Dos Santos a fost vandut pt ca nu s-a impus la Barcelona.

Asta nu inseamna ca e slab.Nici Riquelme nu s-a impus acolo.

Barca e totusi un club foarte mare.

Acolo joaca doar cei mai buni dintre cei mai buni.

Nu e deci destul sa fii bun.

Eu zic ca ar trebui sa cititi ce a scris Claudinho si sa va puneti niste intrebari.

Cum e titular? Nu e Henry/Eto'o?

1on03.09.2008 11:18
Pãi ca sã avem satelit în Liga a 2-a, ar trebui ca cel din Liga a 3-a sã promoveze. ªi, clar, nu poate. Pentru cã nu are jucãtori și nici antrenor. CINE E LEO Strizu??? La ce echipe a jucat? Ce competențe are el ca sã fie antrenor, chiar de Divizia C? De ce Radu Troi (care i-a descoperit pe Ogãraru și Paraschiv) și Adrian Bumbescu au plecat la Chiajna?

Pai si Lacatus ce competente are sa fie antrenor, daca ne ducem cu discutia in partea asta? Si de Bumbescu nu ai vrea sa stii cum antreneaza la Chiajna. Ar trebui sa faceti distinctia intre un fost mare jucator si un antrenor.

Lãcãtuș cred cã are mai multã experiențã în fotbal, de vreme ce a jucat la o mare echipã din Europa, cu care a câștigat CCE, a mai jucat o finalã și o semifinalã, a jucat în grupele UCL, a câștigat 10 campionate. Lãcãtuș a jucat în Spania și Italia, campionate superioare Turciei. Lãcãtuș are 84 de meciuri la echipa naționalã, în care a marcat 13 goluri și cu care a participat la douã Cupe Mondiale și un Campionat European. Lãcãtuș mai are și o experiențã de antrenor de 7 ani, în prima divizie, timp în care a avut nișe rezultate mediocre la niște echipe submediocre, la care se adaugã un mandat de secund la naționalã. La care s-ar putea adãuga și perioada în care a fost secundul lui Stoichițã în Panama. Strizu n-are nimic din toate astea. La meciul cu Galatasaray, l-am vãzut în peluzã pe Marin Barbu, fost atacant al Stelei prin 82-83-84 și antrenorul care și-a pus amprenta într-un mod decisiv asupra carierei lui Dorin Goian. Cred cã și el știe mai multe decât Strizu și ar merita mai mult decât acesta sã antreneze echipa de juniori a Stelei. Chiar și un profesor de sport de liceu cred cã știe mai multe decât Strizu în antrenorat.

MoWeed03.09.2008 11:21

Bravo lui, dar ca ce fapt ramane inca la echipa a 2-a cand rezultatele au fost penibile? Este tinut acolo doar pentru ca este un mare prieten a lui Jiji si pentru ca daca pierde echipa a 2-a nu-i aduce mari prejudicii financiare creditorului. Tocmai ti-am zis ca Lacatus a avut unele rezultate multumitoare la Otelul Galati sau FC Brasov, unde nu a avut jucatori extrem de buni la dispozitie. UTA avea la un moment dat rezultate, insa asta este; orice antrenor mai are si sincope in cariera lui.

Lacatus a facut ce a facut pentru Steaua, de aceea ii suntem DATORI sa-l lasam sa incerce. Tu ai inceput inca din returul trecut sa-l critici...

c.ronaldo1703.09.2008 11:22

Bojan nu e titular la Barcelona.

john_8603.09.2008 11:23

Alo, Lacatus a calificat Steaua in grupele CL! 100% pe meritele lui! Lasati-l macar acum, cand demonstreaza, in pace! Inteleg sa il criticati cand greseste, dar voi il criticati si cand castiga? Pun pariu ca aici il criticati si in peluza ii scandati numele. Aveti tupeu sa il huiduiti in peluza?

Rog moderatorii sa inchida topicul, pentru ca nu are rost! PLS!

AdrianUltras2503.09.2008 11:24

Double Jay

E oare Liga 1 asa de puternica incat Radoi,Goian, Ov Petre sa nu poata suplinii lipsa de experienta a celor mai tineri?

Eu zic ca se poate.

Mai ales in meciurile cu echipe mai mici.

Anul trecut Bojan a fost titular in multe meciuri.

Henry nu prea a impresionat.

Nu stiu ce e anul asta.

Depinde de Guardiola.

Anul trecut au fost chiar meciuri de CL in care Bojan a fost titular in locul lui Eto'o sau Henry sau chiar Ronaldinho.

MoWeed03.09.2008 11:25
AdrianUltras25, aia isi permit sa bage tineri pt ca au jucatori care pot suplinii lipsa de experienta a astora mici. De ce majoritatea echipelor mari din Europa CUMPARA jucatori si nu cresc? Barca e o exceptie acum dar au avut si ei perioadele lor. Cati jucatori crescuti de United au fost la Moscova? Dar la Chelsea? Cati jucatori crescuti de club sunt titulari la Liverpool, Milan, Inter, Juve, Real, PSV, etc?

La Liverpool sunt Gerrard si Carragher titulari crescuti de club, plus alti jucatori pe banca(El Zahr, Plessis, etc). United a avut rezerve jucatori de la tineret + O'shea, Wes Brown pe teren. La Real joaca de ani buni Raul, Guti si Casilias. PSV are o scoala de fotbal comparativa cu cea a lui Ajax.

Zenit a avut cativa jucatori crescuti de ei si au invins pe United.

Protasov03.09.2008 11:29

asta e un articol scris cu destinatie clara-trafic. deveniti caraghiosi, dragii mei. intrebarile sunt fara exceptie stupide, menita sa incalzeasca creierul microbistului. este prost scris, fara substanta, fara o structura. practic nici macar nu este un text de postat pe un site de stelisti. stelistii sunt pasionati, bine informati si observatori atenti. nu mai veniti cu asa ceva, va rog. este doar o insiruire de pseudo-intrebari contradictorii venite parca din mintea unui copil care nu pricepe regulile jocului. fara nici un gand rau, toate cle bune voua.

john_8603.09.2008 11:31

Exact Protasov, trafic. S-a gandit domnul Mihai Somanescu ca era prea liniste pe aici pe forum asa ca a facut el un pic de forfota. Deja sunt peste 10 pagini de commenturi. Ar trebui inchis topicul.

Double Jay03.09.2008 11:35

La Liverpool sunt Gerrard si Carragher titulari crescuti de club, plus alti jucatori pe banca(El Zahr, Plessis, etc). United a avut rezerve jucatori de la tineret + O'shea, Wes Brown pe teren. La Real joaca de ani buni Raul, Guti si Casilias. PSV are o scoala de fotbal comparativa cu cea a lui Ajax.

Zenit a avut cativa jucatori crescuti de ei si au invins pe United.

Pai ce am zis si eu. 1-2 jucatori titulari. Dar ce varsta au acum? Nu stiu daca la 20 de ani erau titulari sau cat jucau.

AdrianUltras25, eu nu am zis ca nu pot fi incercati unii jucatori din cand in cand dar trebuie sa demonstreze la anternamente. Sa nu uit: cum juca Bicfalvi la Steaua titular? In afara de un sut bun a fost cam petarda.

DanStan03.09.2008 11:38

Asta era. De ce nu e Steaua precum Ajax ! Cand potaile sau oltenii vor obtine din nou ceva performante europene cu marile scoli de fotbal pe care le au vom vedea ce-i de facut. Deocamdata Steaua, fara sa scoata juniori de valoare pe banda rulanta a realizat performante in Europa in timp ce ailalti nu. Personal prefer sa castigam cu Galatasaray decat sa-l vindem pe Radu Stefan la Lazio sau sa-l proclamam pe Costea valoare nationala.

sorin_daniel03.09.2008 11:39

Mihai somanescu,Marius...mi-e mila de voi

AdrianUltras2503.09.2008 11:40

De ce cand nu va convine ceva trebuie neaparat sa fie inchis topicul?

Lacatus e de 11 luni la echipa.

In tot timpul asta a reusit sa bata pe Galatasaray.

Atat.

Cam mult 11 luni pt 2 meciuri.

Sa ii acordam mai mult timp?

Daca era Oli in locul lui, si pierdea campionatul la dinam0 acasa, i-ati mai fi acordat timp?

john_8603.09.2008 11:41

cand a venit Laca la echipa, CFR avea 11 puncte avans si toti ne rugam macar la locul 3.

AdrianUltras2503.09.2008 11:42

Si in retur cefere si Rapid si dinam0 au jucat ca o cizma si am recuperat punctele datorita fazelor fixe.

Mare scofala.

Double Jay03.09.2008 11:42

Atat.

Daca era Oli in locul lui, si pierdea campionatul la dinam0 acasa, i-ati mai fi acordat timp?

Ce legatura are Oli cu Laca? Eu nu am vrut sa plece Oli. Cred ca tot niste "suporteri" care acum ii doresc lui Laca sa piarda pt a ne demonstra ca ei au avut dreptate.

Pai si returul trecut ce a facut? Unde era Steaua cand a preluat Laca echipa?

AdrianUltras2503.09.2008 11:45

Pai daca era Oli in locul lui Laca si in meciul cu Galata il scotea pe Toja ca sa il bage pe Ghionea toata lumea in frunte cu Ronaldo si ceilalti ca el i-ar fi cerut capul pe o tava de argint.

eduardo_stelist03.09.2008 11:45
Ce argumente pe aici....

Este clar ca anumiti useri intorc absolut totul ca sa fie impotriva lui Lacatus. Cu galatasaray a castigat determinarea, ce naiba jucatorii prin determinare au reusit sa-i anihileze pe kewell, arda, lincoln. Lacatus nu i-a asezat bine in teren, dar au compensat ei pentru banii lui Jiji.

Este evident curentul anti-Lacatus creeat pe aici....

Sincer acum, oare ii plateste Olaroiu sau cine care ii vrea locul lui Lacatus???

MALDINI03.09.2008 11:46

Atat.

Lacatus a reusit sa sufle in ceafa CFR-ului pana la sfarsit , chiar daca Steaua avea foarte multe puncte in spatele lor!Lacatus a reusit sa ne califice in CL , eliminand asa cum ai spus si tu : pe Galatasaray...sa fim seriosi , daca ne uitam ce lot au turcii cred ca si tu te miri cum de i-am eliminat.Si tu vrei sa revii la epoca "Oli" ? Cand jucam "un clasic "6-4-0 ?Cand din min. 60 pana in 90 stateam cu morcovul in fund cu tot cu iepure si cu tufisi ca luam gol?Ca ne aparam ca niste chiori 89 de min. din 90 ?

Dar sa revenim , voi sunteti CEI MAI MARI ANTRENORI ...

«167891014»