FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

O familie cu 31 de membri

«15678914»
ge6rge_rugby03.09.2008 10:08

eu unul sunt multumit de Semedo. e un jucator bun. la fel cu e si B.Stancu. B.Stancu e un jucator de valoare si ar trebui sa i se dea mai ulte sanse.

Forza Steaua :steag_cruce_invers:

c.ronaldo1703.09.2008 10:11
Presupui ca pierzi meciul

De unde stii ca il pierzi?

De unde stii ca nu iti merge bine treaba?

Nu zic sa bagi in echipa doar tineri.

Dar poti baga 2-3-4.

Oare Ochirosii nu ar putea juca macar 20 de minute?(sunt constient ca Toja e titular!)

Oare e atat de bun Marin incat Ionut Mihai(fundas stanga) sau Bogdan Mustata(fundas dreapta) nu ar putea sa prinda un meci ca titular?

Dar de unde stii ca iti va merge bine? 99,9% pierzi cu 5-0 de la pauza daca bagi acesti jucatori.

Daca tinerii de la Steaua aveau valoarea atunci Gloria Buzau nu mai era chiar pe ultimul loc in campionat.

A zis`o si Balint, Steaua nu are o academie buna de crestere a jucatorilor, nu va mai faceti sperante ca nu avem noi pe Bojan, Messi sau Ronaldo la echipa a IIa. Daca intradevar erau buni, se evidentiau si ajungeau cu siguranta in prima echipa.

AdrianUltras2503.09.2008 10:14
@AdrianUltras25

Eu unul cred ca i-as fi titularizat pe acesti tineri in meciuri de cupa si chiar meciuri mai simple de campionat (asa zis simple), gen Pandurii, Buzau, Otopeni. In CL poate spre final, in functie de scor. Cine stie ce valori avem in propria pepiniera si cineva nu stie sa profite, iar altii aleg sa arunce cu banii in stanga si in dreapta in ligi inferioare.

Exact!

Asa incepi.

Ii bagi intai in meciuri usoare si vezi ce pot.

Ochirosii a jucat si in meciuri grele si a demonstrat ca poate face fata.Ma refer aici la meciurile cu dinam0 si Rapid(unde a dat si gol) sau otelulu(si aici a marcat).

Dar la noi nu se vrea asta.

DanStan

Nu sunt din Bucuresti si nu am vazut nici un meci de-al Stelei 2.

Insa ma uit la fiecare cronica de meci.

Si cand vad ca Rusu ala iti da 12 goluri in 10 meciuri(chiar daca e in Liga a3a) ma mai intreb si eu de ce nu i se da o sansa.

Mustata,Rusu,Iacob si multi altii de la Steaua 2 sunt convocati la nationale de tineret.

Alexandru Lazar a fost la juniorii lui PSG.

La Steaua 2 au fost adusi creme de la creme a juniorilor romani.

Dar si acolo se fac foarte multe rahaturi.

In loc sa faca o echipa doar din tineri vad ca Strizu baga mai nou titulari pe Cristocea si Croitoru si pe ceilalti care nu prind echipa mare.

Nu se face asa.

Ca sa nu mai vb de prostia lui Gigel Gheorghe care l-a refuzat pe Alibec(Farul Constanta-capitanul echipei nationale sub 19.cica cel mai bun produs al Romaniei la acest nivel) zicand ca nu are valoare.

Double Jay

Eu cred ca e exemplul perfect.

Echipa nu mergea si totusi Bojan a reusit sa se impuna ca jucator mare.

Probabil ca daca echipa mergea, toata lumea ar fi zis de el ca a facut fata pt ca a avut in spate o masinarie perfecta.

Dar asa...

c.Ronaldo

Dar de unde stii ca iti va merge bine? 99,9% pierzi cu 5-0 de la pauza daca bagi acesti jucatori.

Daca tinerii de la Steaua aveau valoarea atunci Gloria Buzau nu mai era chiar pe ultimul loc in campionat.

Dar de unde stii ca pierd cu 5-0?

Iarasi esti sigur de tine?

Ca la faza cu "Bostina fumeaza iarba la antrenamente".

Astea sunt speculatii prietene.

Nu ai cum sa stii daca nu ii vezi jucand.

La gloria buzau nu joaca doar tineri de la Steaua 2.

Pana una-alta, nu uita ca Tudose, junior de la Steaua, e titular incontestabil si capitanul echipei.

Litu si Simion au fost titulari anul trecut.

La fel si Ducu Ninu.

Cu ei a scapat gloria de retrogradare.

MoWeed03.09.2008 10:18

@c.ronaldo17

Exemplul graitor e Stancu, care nu joaca desi e golgheterul nostru actual. Normal ca nu avem tineri la nivelul lui Bojan sau Messi, dar macar de nivelul lui Lovin, Banel sau Petre Marin avem. Problema e ca nu sunt jucati deci nu au cum sa creasca in valoare.

Eu tot consider ca cea mai buna varianta ar fi un satelit in Liga a 2-a

c.ronaldo1703.09.2008 10:22

@MoWeed

Avem "satelit" in prima Liga, pe Glora Buzau si au fost trimisi acolo cei mai promitatori tineri ai Stelei. Si ce`au facut? Litu, Simion, Ninu, Ochirosii (el a fost mai mult accidentat), Bicfalvi, Nunes, acum Prunescu am inteles.. Gloria Buzau abia a evitat retrogradarea, iar acum aproape sigur va vedea drumul ligii secunde.

Cu acesti jucatori vreti sa jucam? Cu cei care baga Buzaul in B?

Se mai plange autorul acestui articol minunat ca avem un lot prea numeros. Pai daca ii mai bagam si pe acestia de la Buzau si Steaua 2 in prima echipa, ajungem pe putin la 40-50 de jucatori in lot.

@Adrian

Hai sa fim seriosi. Poate sa vina si mama antrenorilor mondiali ca daca bagi intr`un meci cu Bayarn Munchen pe Ninu, Tudose sau Prunescu esti mancat inca de la pauza. Ce naiba? Mai crezi in vorbe gen "mingea e rotunda?!"

steaua-no103.09.2008 10:23

daca creditorul ar sti sa intre pe "globuri" si pe acest site si ar citi ce scrieti voi aici ar rade cu gura pana la urechi si ar fi extrem de fericit ca si-a atins scopul. a vrut sa ne dezbine si-n mare parte a reusit, unii il critica pe Banel, altii pe Argaseala, altii pe Lovin, unu ii ia apararea lui Lacatus vreo 10 il contreaza si tot asa la nesfarsit. creditorul este singurul vinovat pt tot ce se inatmpla la Steaua, nu Lacatus, nu Nicolita, nu Argaseala, nu femeia de servici sau ala de la casa de bilete.

nu vreau sa jicnesc pe nimeni, da' comentariile voastre sunt in vant.

SuperSteaua03.09.2008 10:26
Sa presupunem ca suntem oameni educati. Sa presupunem ca stapanim limba romana atat de bine incat sa evitam greselile gramaticale penibile si stim si alte cuvinte sinonime cu mizerie (pentru a evita repetitiile deranjante). Sa mai presupunem ca nu suntem crescuti in jungla si suntem in stare sa purtam un dialog bazat pe altceva decat sunete auzite printre cocotieri. Sa presupunem ca stim ce inseamna respectul pentru o opinie, chiar daca nu esti de acord cu ea. Sa presupunem, prin absurd, ca toti suntem stelisti iar expresiile "asta-i dinamovist/rapidist/etc." apartin unor oameni (?) nu foarte prieteni cu logica sau coerenta in gandire.

Sa mai presupunem?

Înainte sã presupui așa și sã le închizi gura la toți ca un patapievici al spațiului virtual, trebuia sã te oprești la "stãpânim limba românã" și sã începi auto-analiza. Dupã ce te-am citit, eu nu presupun, eu sunt sigur cã în școalã nu strãluceai la limba românã.

MoWeed03.09.2008 10:28

@c.ronaldo17

La Buzau nu joaca doar ei si doar nu toti tinerii nostri au calitatile necesare sa joace la Steaua. Nu trebuie neaparat bagati in prima echipa,dar ar putea fi tinuti la Steaua 2 si 2-3 jucatori pe saptamana(prin rotatie) sa se antreneze cu echipa mare. Cand mai avem probleme cum ar fi lipsa unui fundas dreapta, ar putea fi introdus un tanar(mai ales in meci cu Pandurii) decat sa fie reprofilat Baciu.

Mai logic ar fi ca tinerii nostri sa joace la Steaua 2 in acelasi sistem de joc ca si la echipa mare, astfel le va fi mult mai usor sa faca pasul catre echipa mare la nevoie. Asa se face la marile echipe ale Europei, incepand cu juniorii se joaca intr-o dispunere asemanatoare cu cea de la echipa mare...

Desigur ca nu toti vor reusi; e si normal sa fie asa. Dar cum poti sa-ti dai seama care au valoare daca nu prea au sanse sa joace?

DanStan03.09.2008 10:30
Nu ai cum sa stii cum functioneaza acesti jucatori intr-o echipa ca a Stelei, cand au alaturi jucatori ca Radoi sau Goian.

Nu avem NOI de unde sti, ca doar nu-i putem vedea oricand cum joaca si cum se antreneaza. Nu stim nici ce s-a intamplat atunci cand unii dintre acesti jucatori au fost chemati sa se antreneze impreuna cu prima echipa. Altfel spus, nu stim aproape nimic dar ne place sa batem apa-n piua aiurea.

Acum un an sau doi exista o motivatie pentru care i se potea reprosa conducerii nefolosirea juniorilor : existau posturi descoperite iar unii jucatori de la prima echipa erau obligati sa joace pe acele posturi desi era clar ca nu se pot adapta. Problema de atunci era clara : daca tot e descoperit postul, ori ca obligi un senior sa faca ce nu stie or ca titularizezi un junior cam tot aia e. Greseli vor aparea in ambele cazuri. Acum insa la Steaua singurul post descoperit era cel de fundas dreapta. Era singurul post unde se putea pune intrebarea daca nu cumva ar fi fost la fel de utila titularizarea unui jucator de la Steaua II in locul lui Baciu. Acum ca a venit Ogararu nici macar problema asta nu mai e de actualitate.

AdrianUltras2503.09.2008 10:33
@MoWeed

Avem "satelit" in prima Liga, pe Glora Buzau si au fost trimisi acolo cei mai promitatori tineri ai Stelei. Si ce`au facut? Litu, Simion, Ninu, Ochirosii (el a fost mai mult accidentat), Bicfalvi, Nunes, acum Prunescu am inteles.. Gloria Buzau abia a evitat retrogradarea, iar acum aproape sigur va vedea drumul ligii secunde.

Cu acesti jucatori vreti sa jucam? Cu cei care baga Buzaul in B?

Se mai plange autorul acestui articol minunat ca avem un lot prea numeros. Pai daca ii mai bagam si pe acestia de la Buzau si Steaua 2 in prima echipa, ajungem pe putin la 40-50 de jucatori in lot.

@Adrian

Hai sa fim seriosi. Poate sa vina si mama antrenorilor mondiali ca daca bagi intr`un meci cu Bayarn Munchen pe Ninu, Tudose sau Prunescu esti mancat inca de la pauza. Ce naiba? Mai crezi in vorbe gen "mingea e rotunda?!"

Esti incredibil ma!

Presupui pana la nesfarsit.

Bai!

Litu, Simion, Tudose, Ninu si Bicfalvi au batut rrapidul.Anul trecut.

Nu e vina lor ca joaca cu alti jucatori mediocrii in echipa.

Banel a venit de la buzau la Timisoara si de la Timisoara(care in momentul cand a venit Banel se batea la retrogradare) a venit la Steaua.

Si a mers bine.

Daca erau folositi jucatori de la Steaua 2 nu aveai tu lot de 40-50.

Ca nu mai trebuia sa transferi superstaruri gen Kapetanos sau Arthuro.

Aveai in schimb lista de 25 pt CL completa.

Si ce urma, nimeni nu stie.

MoWeed03.09.2008 10:34
Banel a venit de la buzau la Timisoara si de la Timisoara(care in momentul cand a venit Banel se batea la retrogradare) a venit la Steaua.

Si a mers bine.

Banel a plecat la Timisoara de la Braila, nu de la Buzau...

c.ronaldo1703.09.2008 10:35

@MoWeed

De valoarea unui jucatori iti poti da seama foarte bine si cand joaca Steaua 2 sau Gloria Buzau, depinde.

Nu poti risca sa joci cu Mustata in meciul cu Pandurii, cand el trebuie sa il tina pe Vasilache sau Iordache, 2 jucatori care oricand pot face pasul catre o echipa ce se bate la titlu.

Cum spunea Adrian ca Rosenborg ne`a facut cu experienta lor, asa Baciu ia facut pe Vasilache si Iordache cu experienta lui, desi eu nu ma omor dupa astfel de vrajeli gen: "au castigat meciul experienta" sau "a castigat meciul determinarea, si nu tactica lui Lacatus".

@Adrian

Tu faci misto cand zici ca in echipa cu Prunescu, Mustata sau Rusu vom putea bate pe Bayarn? Sau macar sa facem o prestatie frumoasa.

Nu ai nici`o sansa in Europa cu jucatorii astia.

Litu, Simion, Tudose, Ninu si Bicfalvi au batut rrapidul.Anul trecut.

Nu e vina lor ca joaca cu alti jucatori mediocrii in echipa.

Jucatorii aia mediocrii cu care joaca in echipa au batut si ei Rapidul. Si toata echipa a batut Rapidul, nu numai Litu, Simion, Tudose, Ninu si Bicfalvi. Dar tot acesti jucatori sunt cu Gloria Buzau pe locul 18 in campionat, cu doar 2 sau 3 goluri inscrise.

Pai daca jucam acum cu ei la Steaua suntem mancati, mai ales ca toate echipele se mobilizeaza impotriva noastra ca dracu`.

Daca erau folositi jucatori de la Steaua 2 nu aveai tu lot de 40-50.

Ca nu mai trebuia sa transferi superstaruri gen Kapetanos sau Arthuro.

Aveai in schimb lista de 25 pt CL completa.

Si ce urma, nimeni nu stie.

Daca foloseam jucatori de la Steaua 2 acum eram putin mai joc ca CFR`ul.

Daca erau asa de valorosi jucatorii de la Steaua 2 acum cu siguranta Lacatus ar fi jucat cu ei, doar nu e tampit.

Iar in cel mai bun caz acum aveam lista de 25 de jucatori pentru Cupa UEFA completa.

MoWeed03.09.2008 10:41

Pai daca nici cu Pandurii atunci cu cine? Mereu o sa se gaseasca o scuza ca nu se poate risca cu tinerii, pai atunci ei cand sa castige experienta? Inteleg, e normal ca in CL sau in derby-uri sa fie antrenorul mai reticent in a introduce tineri fara experienta, dar macar in meciurile astea ar putea fi incercati.

Noi de ani de zile n-am mai promovat un tanar in echipa mare. Ce, dinam0 sau Craiova au posibilitati peste ale noastre sau pur si simplu dau credit unor tineri?

Iti dai seama de valoarea lui cand joaca la Steaua, nu cand joaca alaturi de niste jucatori care mai mereu s-au batut la retrogradare antrenati de un antrenor necunoscut....Lacatus n-are de unde stii ce ii cere antrenorul de la Buzau jucatorului sa faca pe teren.

1on03.09.2008 10:41
@c.ronaldo17

Exemplul graitor e Stancu, care nu joaca desi e golgheterul nostru actual. Normal ca nu avem tineri la nivelul lui Bojan sau Messi, dar macar de nivelul lui Lovin, Banel sau Petre Marin avem. Problema e ca nu sunt jucati deci nu au cum sa creasca in valoare.

Eu tot consider ca cea mai buna varianta ar fi un satelit in Liga a 2-a

Pãi ca sã avem satelit în Liga a 2-a, ar trebui ca cel din Liga a 3-a sã promoveze. ªi, clar, nu poate. Pentru cã nu are jucãtori și nici antrenor. CINE E LEO Strizu??? La ce echipe a jucat? Ce competențe are el ca sã fie antrenor, chiar de Divizia C? De ce Radu Troi (care i-a descoperit pe Ogãraru și Paraschiv) și Adrian Bumbescu au plecat la Chiajna?

AdrianUltras2503.09.2008 10:45

Mie mi s-a parut ca Baciu si Petre Marin nu prea i-au facut pe Vasilache si Iordache.

A fost mai mult invers.Mai ales cat timp cei 2 gorjeni au fost proaspeti.

Pe Mustata l-am vazut jucand in vreo 3 meciuri de pregatire ale Stelei.

A jucat bine de fiecare data.

Sigur in aparare, fizic foarte bun,viteza buna si tehnica.

Da centrari foarte bune.

Mult mai bune ca ale lui Baciu sau ale lui Banel.

john_8603.09.2008 10:45

am citit articolul si commenturile si am inceput sa imi fac cruce (nu sunt religios). Aberatii mai mari nici nu am mai auzit. auzi, cica ar fi mai bine ca in locul Stelei in cl sa joace Steaua 2, o echipa de Liga a treia. daca tinerii aia erau atat de buni si de bine pregatiti nu mai jucau in Liga a3a, sau macar promovau in Liga a2a.

e foarte buna concurenta pe posturi, mai ales pe cel al lui Banel.

cum e posibil sa il critici pe Lacatus ACUM, cand are rezultate si jocul Stelei da semne de crestere? poe vremea lui Hagi sau pedrazzini va plangeati de jocul slab al echipei si ca nu ne cream ocazii. in meciul retur cu galata am avut 7-8 ocazii de gol.

cei care au ceva cu Lacatus macar sa aiba bunul simt sa il astepte sa greseasca si dupa aia sa ii sara in cap.

ps: mai bine ati sterge articolul si ati inchide topicul pentru ca se cearta userii FARA ROST.

DanStan03.09.2008 10:46
DanStan

Nu sunt din Bucuresti si nu am vazut nici un meci de-al Stelei 2.

Insa ma uit la fiecare cronica de meci.

Si cand vad ca Rusu ala iti da 12 goluri in 10 meciuri(chiar daca e in Liga a3a) ma mai intreb si eu de ce nu i se da o sansa.

Mustata,Rusu,Iacob si multi altii de la Steaua 2 sunt convocati la nationale de tineret.

Alexandru Lazar a fost la juniorii lui PSG.

La Steaua 2 au fost adusi creme de la creme a juniorilor romani.

Dar si acolo se fac foarte multe rahaturi.

In loc sa faca o echipa doar din tineri vad ca Strizu baga mai nou titulari pe Cristocea si Croitoru si pe ceilalti care nu prind echipa mare.

Nu se face asa.

Ca sa nu mai vb de prostia lui Gigel Gheorghe care l-a refuzat pe Alibec(Farul Constanta-capitanul echipei nationale sub 19.cica cel mai bun produs al Romaniei la acest nivel) zicand ca nu are valoare.

Eei, pai zi asa. Cand mai treci prin Bucuresti zi-mi si mergem la un meci al Stelei II. Vei avea ocazia sa te convingi ca punctul tau de vedere e cam exagerat. Steaua II are fosrte multi mingicari. Si sunt chiar foarte buni din punctul asta de vedere. Daca au de-a face cu amatori de la Slobozia iese clar in evidenta diferenta de valoare. Dar sunt extrem de fragili fizic si mental, asta e si motivul pentru care Steaua II n-a ajuns niciodata sa se lupte pana in ultima clipa la promovare. Ai sa razi, dar Lovin e - in ceea ce priveste forta si rezistenta - mult peste ce-are Steaua II in lot.

**alex**03.09.2008 10:47

Adrian, incepi sa devii penibil si sa arati ca habar nu ai fotbal.

Cine naiba sunt Rusu, Mustata si Prunescu de tu ii vrei TITULARI in Champions League ? Au trecut atatia antrenori pe la Steaua, daca aveam o vedeta la juniori crezi ca nu observa nimeni ? De unde stii tu ca sunt buni ? Cine naiba se risca cu ei ?

Cum ii poti compara cu Bojan ? Tu stii ce performante a avut Bojan inainte de a juca titular la Barca ? Era golgeterul echipei U-17 a Spaniei! Are vreunul din tinerii astia asa performante ?

Nu mai bate campii pentru ca nici unul dintre acesti tineri nu va juca in acest sezon la Steaua.

sabin130703.09.2008 10:48

Incep sa se limpezeasca lucrurile, sau cel putin asa par.. Om trai si-om vedea cine a batut campii si cine nu. S-a facut o asa manie in a-l critica pe Lacatus (tot nu inteleg aceasta ura, furie), de obicei cu motive puerile, penibile, incat cei in cauza nu stiu daca vor fi destul de lucizi sa realizeze cat s-au inselat. Iar cei care vor realiza cum se vor mai suporta pe ei insisi?..

danimarcu, multumesc pt lamurire, imi scapase, recunosc; ideea oricum ramane in picioare, si fara argumentul cu pricina.

AdrianUltras2503.09.2008 10:49

Bai Ronaldo.

Tu pricepi ce vrei.

Nu am zis ca trebuie bagati in echipa 6 tineri.

Am zis ca bagi 1 sau 2 pe posturile pe care ai probleme.

Nu il bagi pe Prunescu in locul lui Radoi.

Il bagi in schimb pe Mustata in locul lui Petre Marin.

Il bagi pe Rusu in locul lui Arthuro.

Ia baga-l tu pe Ronaldinho la Gloria Buzau sa vezi daca face mai mult ca Tudose.

Ai vazut macar cum arata mai nou echipa gloriei?

In afara de Tudose si Ninu, nici un jucator de la Steaua nu mai joaca.

Litu e rezerva.Bicfalvi la fel.Prunescu nu prinde nici lotul.

Pe Simion l-au dat acum la Pandurii.

De ce nu dau aia gol?

Pai nu dau gol pt ca l-au scos pe Litu din echipa si l-au bagat pe Tavares.

De aia nu dau gol.

c.ronaldo1703.09.2008 10:49
Pe Mustata l-am vazut jucand in vreo 3 meciuri de pregatire ale Stelei.

A jucat bine de fiecare data.

Sigur in aparare, fizic foarte bun,viteza buna si tehnica.

Da centrari foarte bune.

Pai din descrierea asta parca ar fi Dani Alves sau Zambrotta.

Marius03.09.2008 10:54
Pãi ca sã avem satelit în Liga a 2-a, ar trebui ca cel din Liga a 3-a sã promoveze. ªi, clar, nu poate. Pentru cã nu are jucãtori și nici antrenor. CINE E LEO Strizu??? La ce echipe a jucat? Ce competențe are el ca sã fie antrenor, chiar de Divizia C? De ce Radu Troi (care i-a descoperit pe Ogãraru și Paraschiv) și Adrian Bumbescu au plecat la Chiajna?

Pai si Lacatus ce competente are sa fie antrenor, daca ne ducem cu discutia in partea asta? Si de Bumbescu nu ai vrea sa stii cum antreneaza la Chiajna. Ar trebui sa faceti distinctia intre un fost mare jucator si un antrenor.

c.ronaldo1703.09.2008 10:56
Ia baga-l tu pe Ronaldinho la Gloria Buzau sa vezi daca face mai mult ca Tudose.

Dar Goga cum de a reusit sa se afirme la U Cluj?

Dar Sanmartean cum de a reusit sa se afirme la Gloria Bistrita?

Dar Guiza cum de a reusit sa ajunga in nationala Spaniei?

Dar Ronaldinho cum de a reusit sa ajunga de la PSG la Barcelona?

etc. etc. etc.

MoWeed03.09.2008 10:57

@1on

Exact! Trebuie sa avem antrenori talentati, trebuie sa nu existe gandirea aia mioritica cu "micile atentii", trebuie sa ne comportam ca o echipa profesionista. Slabe sperante cu oierul..

AdrianUltras2503.09.2008 10:58

DanStan

Nu am zis ca toti trebuie bagati in echipa.

Am zis ca 1-2 ii poti baga.

Ca nu strica 1 jucator sau 2 "mecanismul lui Gigi" mai rau decat il strica Arthuro, Petre Marin sau Abel Moreno.

Si asa mai si invata.

**Alex**

Uiti ca Bojan a debutat in primera division.Nu in Liga 1.

Diferenta intre astea 2 competitii e la fel de mare ca diferenta dintre Bojan si Rusu.Poate chiar mai mare.

Ideea e ca aia au incredere in tinerii lor.

La echipa a 2a nu trimit jucatorii care nu prind lotul primei echipe.Acolo joaca doar tinerii.

Asa a ajuns Bojan sa fie golgeter.

Ca daca la Steaua 2 e tot bagat Badea, nu are cum sa joace Rusu.

Si daca nu joaca, nu are cum sa fie selectionat la nationalele de tineret.

Am dreptate?

Nu mai bate campii pentru ca nici unul dintre acesti tineri nu va juca in acest sezon la Steaua.

Stiu.

Tocmai de aia ma enervez.

Timisorenii si-au bagat tineri in echipa.Tineri de la echipa de tineret.

Si uite ca merg cat de cat acceptabil.

Ma refer aici la torje(cand era), luchin, latovlevici si restul.

catelele si-au bagat in echipa panarama radu Stefan si au vandut-o cu 5 milioane.

ala ce performante avea pana sa ajunga titular?

Dar Goga cum de a reusit sa se afirme la U Cluj?

Dar Sanmartean cum de a reusit sa se afirme la Gloria Bistrita?

Dar Guiza cum de a reusit sa ajunga in nationala Spaniei?

Dar Ronaldinho cum de a reusit sa ajunga de la PSG la Barcelona?

etc. etc. etc.

Vai vai!

Mare jucator e goga.

Ce s-a afirmat din ala ma?

Ala s-a afirmat la o echipa de blatisti, o echipa retrogradata de propria conducere pt ca nu aveau aia chef sa bage bani in stadion sau sa faca o nocturna.

Sanmartean ce a ajuns?

Prietene, Guiza a ajuns la nationala fiind golgeterul Mallorcai, o echipa care ar putea oricand sa castige la pas campionatul in Romania.

Iar Ronaldihno a jucat la PSG in perioada cand PSG mai speria lumea.

Probabil tu esti prea tanar ca sa iti aduci aminte cum ne-au umilit aia pe noi in 97.

PSG era o forta acum 10 ani in Europa.Iar Ronaldinho cand a venit, a venit din postura de golgeter al lui gremio.

«15678914»