felicitari Mihai...asa trebuie sa se comporte un barbat adevarat.chear daca pe unu-i supara asta este adevarul.
felicitari Mihai...asa trebuie sa se comporte un barbat adevarat.chear daca pe unu-i supara asta este adevarul.
Mihai Somanescu .....nu te poti lua de Lacatus chiar in halul asta. Gandeste-te ca intr-adevar Oleg Protasov pusese un stil ofensiv la echipa si asta le placea la multi insa rezultate nu prea erau....supercupa cu Dinamo, meciul din Ghencea cu Dinamo, rosenborg....pe Walter Zenga toti il injurau si ii cereau demisia inca de cand a venit la Steaua pentru ca avea un joc mult prea italienesc, cu Olaroiu la fel si sunt si eu de acord ca probabil am trait cea mai nashpa perioada de joc cu Olaroiu la echipa insa cu el n-em calificat in Champions League si am luat un campionat. Parerea mea este ca Lacatus isi va da singur seama cand greseste, si ca si in cazul Arthuro care chiar nu merita loc de titular, o sa-l schimbe pana la urma. Eu zic ca Steaua a facut un joc f bun cu turcii si in tur si in retur si Lacatus are nevoie doar de timp pentru a introduce jucatorii noi in lotul de baza ca relatii de joc. Stai linistit ca Steaua va avea rezultate cu Lacatus, si nu il mai critica pentru ca va confirma pana la urma. Bafta!
Bravo mandrilor, am reusit trei calificari consecutive in Liga dupa atata timp, la ultima dintre ele am eliminat Galatasary, echipa cu buget de vreo 4-5 ori mai mare ca al nostru, dar noi tot cautam nod in papura. Cica antrenoru e praf, calificarea a fost obtinuta pe bulan, jucatorii n-au valoare, tactica a fost gresita da am avut noroc ...
Halal sa va fie, va e dor cumva de Flora Tallin care ne-a dat 3-1 prin 98 sau de Panathinaikos care ne dadea tot cam pe atunci 6 (sase, adica mai mult decat cinci) la Atena.. Aa sau poate duceti doru dublei cu Montpellier??
Dragi colegi,Putem discuta pe un ton mai moale,suntem in aceasi barca pana la urma.
Nu trebuie jignit niciun user,chiar daca nu impartaseste aceasi opinie cu a noastra.Este dreptul fiecaruia sa aiba o parere proprie. Cei care au devenit redactori pe fcsteaua.ro,au fost urmariti pe forum in timp si dupa aceea au ajuns la acest privilegiu:de redactor. Putem remarca ca nu au lacune cu limba romana,ca pastreaza un ton moderat intr-o discutie,nu sunt colerici si au ceva original in gandire. Tocmai pentru acest lucru au fost pusi: "Sa ne dea noua o paine de mancat". Sunt foarte multi care ii injurau pe Banel,Lovin,Surdu (si eu printre cei care faceau aceste lucruri),dar nu a venit nimeni sa ne ia la rost. Acesti jucatori nu au avut parte de foarte multi aparatori,ne-a multumit ceea ce se scria despre ei,chiar daca erau facut cu ou si otet. Pana la urma,daca Lacatus are parte de sustinerea majoritatii ,de ce Lovin sau Banel nu ar avea aceleasi drepturi? Si ei fac parte din echipa noastra.
Andrenalina creste,la fel si tensiunea,dar pana la urma este doar o discutie amicala.Tratati-o ca atare,va rog. Fiti buni si nu ranchiunosi.
Va multumesc.
Prost gandita asta. nu stiu cine l-a urmarit pe respectivul pe forum dar nu a gandit-o chiar bine. cand am citit articolul asta parca eram pe vr-un site de la Dinamo sau rapid. cum poti sa critici un antrenor ca are 31 de jucatori in lot???? am scris si mai devreme, United are 35 si nu comenteaza nimeni. e inadmisibil ca un suporter stelist sa scrie asa ceva. poate din cauza ca in momentul in care ii injurati pe Banel, Lovin si altii, nimeni nu v-a zis nimic, acum toata lumea critica pe toata lumea. si ma mai mira un lucru, dupa meciuri castigate a venit articolul asta, dupa ce Ogararu a venit acasa, dupa ce e concurenta pe posturi, mai e nevoie doar de un pic de timp sa se puna la punct relatiile de joc. speram macar, sa nu comenteze nimeni cand se castiga meciuri.
Pana una-alta dl Marius Lacatus este considerat un antrenor de elita.
Domnia sa a fost invitat de cãtre forul continental la Forumul Antrenorilor de Elitã, eveniment ce va avea loc la Nyon, în perioada 4-5 septembrie.
La aceastã întrunire sunt așteptați cei mai buni antrenori ai Europei, Alex Ferguson, Arsene Wenger, Luis Felipe Scolari, Dick Advocaat, Claudio Ranieri sau Joseph Guardiola confirmând deja participarea.
Antrenorii vor avea oportunitatea sã își expunã opiniile despre cele mai noi trenduri și probleme care afecteazã ligile de top din Europa, anunțã site-ul oficial al UEFA.
Felicitari domnule Lacatus!
bine Virgil... aia de le UEFA e prosti...
Mai degraba site-ul o ia pe urmele "ziarelor sportive" prin calitatea scazuta a articolelor din ultimul timp(cu exceptiile de rigoare pe care le-ai punctat foarte bine). Oricum 80% din comentarii blameaza mizeria asta de articol
Te invit, draga MoWeed, sa scrii unul sau mai multe articole pentru FCSTEAUA.RO, din moment ce ti se pare atat de usor sa-ti asumi raspunderea pentru un editorial, sa-l postezi cu numele tau din buletin si nu din spatele unui nick-name si sa-ti asumi injuraturile care vin tot din partea unor anonimi ce se ascund in spatele unor nick-uri. Poate asa nu vei mai fi atat de nemultumit de calitatea indoielnica a articolelor ce apar pe site.
Pana atunci, da-mi voie sa iau niste zeama de lamaie deoarece imi provoaca greata niste mizerii de comentarii.
sa stabilim o treaba, articolu asta a fost scris doar de umplutura, probabil nu mai scrisese nimic in ultima vreme, s-a gandit ca trebuie sa faca ceva si a iesit simulacrul asta de articol, am vazut compuneri mai bune in scoala generala, macar acolo aveai argumente "mi-a placut in vacanta ca m-am plimbat" asta se numeste argument. de ce mi-a placut in vacanta? ca m-am plimbat. de ce nu e bine sa aiba Steaua lot de 31 de jucatori? asta nu stim, nu se spune nici un argument. sunt acolo niste intrebari, numaru de ocazii, de ce nu joaca Stancu, cat a alergat Moreno, cat de sus ne aparam. cand joci cu Galatasaray, adica o echipa care a mai facut cateva prin cupele europene, care au jucatori de zeci de milioane, care erau cam peste noi trebuia sa ce? sa iesim la atac, lasam spatii, ca doar turcii nu erau in stare sa lege 2 pase. trebuia sa jucam cu Stancu, jucator bun, de viitor, a carui experienta la Steaua, in toate competitiile e cam de 4-5 meciuri, si ne permitem sa crestem jucatorii in preliminarii UCL. nucleul de jucatori actual a acumulat experienta europeana fortati, s-a vazut cum au clacat cu Rosenborg sau M'boro. poate asa trebuia sa faca si acum Lacatus, jucatori tineri, sa joace frumos, sa isi ia vreo 6-7 dar ii cresteam, le dadeam meciuri in picioare, ca ne permitem ... . in afara de asta e total dezinformat. si cand zic total vreau sa zic TOTAL. Neaga, Szekely, Nicolita sunt mijlocasi dreapta, Semedo a venit pe acelasi post. pe stanga in viziunea lui Marius pe stanga e doar Toja si din cand in cand Ochirosii. acuma eu inteleg multe da chiar asa sa fie? Neaga e mai mult pe stanga decat pe dreapta, Nicolita poate juca pe ambele parti. si mai e un aspect, pana acum nu am comentat pe aici, dar am citit articole si comentarii, foarte multi il injurau pe Banel ca e praf, ca bla bla bla, acum ii aduce concurenta, ii aduce jucatori cu care sa ii inlocuiasca si iar nu ii convine? eu cred ca cele 10 campionate, UCL-ul, SuperCupa Europei si cupele castigate de Lacatus ii dau un pic mai multa dreptate decat probabil avem noi toti aici la un loc.
@ Virgil
La acel forum de elita sunt invitati toti antrenorii echipelor calificate in grupele Ligii Campionilor.
Este considerat un antrenor de elita in aceeasi masura cu cei ai lui BATE Borisov sau Aalborg.
Asta cu "STAU si pun intrebari" sau "STAU si gandesc" exista NUMAI in limba romana. Oare de ce?
Pardon cã e oleacã offtopic. Existã și în alte câteva limbi. Dar nu cu aceleași efecte ![]()
Cât despre articol... e cam degeaba. Lãcãtuș nu e Jenei sau Trapattoni, dar are rezultate pânã una alta.
Eu am încredere în el.
Domnul Mihai Somanescu, carcotas ca de obicei...
DA, suntem in CL. DA, avem un lot numeros si chiar valoros. Da, avem un antrenor BUN.
Las' c-o sa fie bine, I can feel it.
Ceea ce ma surprinde cel mai mult este sa constat faptul ca suporteri ai aceleasi echipe ajung sa se contrazica si sa se ia la harta pentru niste motive absolut puerile.Si unii si altii justificandu-si opiniile prin marea iubire pentru culorile ros-albastre.
Oameni buni, acum, dupa destula vreme, la Steaua incepe sa se intrevada o atmosfera propice performantei, echipa este pe un drum datator de sperante.Si eu consider ca Lacatus are inca destule lucruri de pus la punct pentru a deveni un antrenor foarte bun dar acum chiar nu este momentul si justificarea de a-l contesta.Pana acum si-a indeplinit principalele obiective (in ciuda ratarii la mustata a titlului in sezonul trecut) iar jocul Stelei este intr-un vizibil progres fata de momentul cand a preluat el echipa.Si, ceea ce este cel mai important, se simte ca s-a reaprins speranta in marile performante.
Eliminarea Galatei este si ea o performanta, nu una exceptionala, dar o performanta.Sa cautam acum sa scoatem in evidenta aspecte negative inerente ce mai apar in joc, punandu-le deasupra lucrurilor pozitive incontestabile mult mai numeroase, mi se pare o atitudine cel putin surpinzatoare, chiar nepotrivita.
Este ca si cum (pastrand evident proportia) ne-am apuca sa criticam jocul Stelei dupa finala de la Sevilla si sa constatam ca nu prea am avut nici o ocazie clara la poarta spanionilor iar Duckadam nu ar mai fi aparat atatea penaltiuri la rand nici in o suta de meciuri !
Hai sa fim seriosi, cand va gresi flagrant, Marius Lacatus va putea fi contestat pe buna dreptate, si probabil el va fi primul care va recunoaste acest lucru.Dar acum chiar nu vad motive justificate pentru o atitudine anti-Lacatus.
Faptul ca eu, de exemplu, as vrea ca Bogdan Stancu sa joace titular in locul lui Arthuro sau al altcuiva, nu mi se pare un motiv de a contesta vehement antrenorul.Sa nu uitam ca el este tot timpul in mijlocul jucatorilor si este cel mai nimerit sa le "simta pulsul".
Faptul ca echipa joaca altfel cu Galata decat cu FC Arges sau Pandurii nu mi se pare o vina a antrenorului.Motivatia actioneaza asupra psihicului jucatorilor si pana la urma important e ca am luat cele trei puncte.Nici pe vremea cand Lacatus era in teren in echipa de aur, nu se juca cu FC Arges la fel ca si cu Anderlecht sau Honved ! Si atunci am trecut cu greu de mai modestii finlandezi de la Kuusysi Lahti cu un gol inscris de Piturca in ultimele minute la Lahti.Daca nu ne calificam credeti ca era contestat Jenei si demis ? E drept pe atunci nu existau astfel de forum-uri in care fiecare sa poate spune orice !
In concluzie : cred ca atat cei care il sustin pe Lacatus dar si cei care critica jocul Stelei sunt stelisti.Toti membrii acestui forum nu pot fi decat stelisti.Fiecare are parerea sa si este un lucru firesc si normal pe care trebuie sa-l respectam.Ca stelisti trebuie sa ne respectam in primul rand intre noi.Acum hai insa sa ne bucuram de lucrurile bune (destule) si sperantele la care aceasta echipa ne da dreptul sa visam !
Hai Steaua ! Hai Lacatus !
31 cu Nesu si Badea. Fara Nesu si Badea = 29. Mai pleaca 1-2 jucatori, raman 27-28. Din care 3 portari. Asta trecand peste faptul ca A. Ionescu e doar un jucator de perspectiva care poate da satisfactie sau nu. La fel si Pedriel. Are 20 de ani juma iar campionatul bolivian nu-i chiar atat de puternic incat simplul fapt c-a fost golgeter colo sa constituie o garantie. Daca cei doi nu dau satisfactie ramanem cu 22-23 jucatori de camp si 3 portari. Se accidenteza 2-3, inca vreo 2-3 sunt suspendati, ca jucam in Liga lu' Mitica, nu in campionate serioase unde arbitrii protejeaza echipele mari si uite-asa ne vom trezi cu un lot de 17-18 jucatori de camp ce vor trebui sa faca fata in campionat, cupa si cupele europene. Chir e cineva atat de naiv incat sa-si inchipuie ca sclavii potailor sau ai porumbeilor nu vor incerca sa ne scoata jucatori din circuit ?
Bayern isi poate permite sa aiba un lot de 20 de jucatori de baza. Cine in Germania isi permite sa 'rupa' un jucator de la Bayern si apoi sa spere ca federatia germana il va scoate basma curata ?
PS. Era sa uit. Cand aud ca B. Stancu ar trebui sa joace in locul lui Arthuro imi vine sa arunc monitorul pe geam. ?Pote sunt eu tampit, poate habar n-am ce-i ala fotbal, dar nu pot sa nu ma intreb cum e posibil ca atati insi sa nu vada ca B. Stancu NU e varf de meserie. Joaca foarte bine doar atunci cand un alt jucator ii face paravan, trage dupa el fundasii si ii paseaza pe culoar. Daca un adversar ii sta tot timpul in spate nu se descurca, ori exact asta face foarte bine Arthuro. E ca si cum ati spune ca la echipa care a castigat Cupa Campionilor Lacatus si Piturca jucau exact celasi lucru.
Si eu sunt de acord cu vlad75.
Un ton mai moderat indiscutiile dintre noi ar fi mai mult decat util. Cu totii avem aceleasi interese si obiective.
Doar ca unii vad drumul si vehicolul pentru a ajunge acolo un pic diferit fata de altii. Jignirile si atacurile la persoana cred ca nu-si au rostul, putem avea discutii constructive si folosind un limbaj decent.
Legat de structura articolului desi sunt cateva (destule in fapt) adevaruri, trebuie sa-i dam Cezarului ce i se cuvine. Lacatus a calificat totusi echipa in CL, avand un adversar destul de puternic. Pentru asta merita toate felicitarile! Si pentru istoria lui alaturi de club, devotamentul fata de culori si altele merita sustinut.
Perioade mai dificile au toate echipele, vezi chiar recentul caz CFR, in care l-au dat afara pe Andone dupa numai cateva etape. Eu unul sunt adeptul stabilitatii pe banca tehnica a unei echipe, orice schimbari duc la destabilizare, nemultumire si rezultate proaste. Cazurile echipelor din Bucuresti din ultimele sezoane sunt clasice.
Lacatus a mostenit un schelet defensiv extrem de puternic la echipei, creat si dezvoltat de Zenga si Olaroiu, un sistem care a avut rezultate. Si eu as vrea un pic mai mult spectacol, joc combinativ si atac, dar asta necesita timp, lot (care a fost abia creat), formare de relatii de joc, trasee etc. Pentru asta e nevoie si de un pic de rabdare!
![]()
Bha frate mai lasati-ma cu tinerii astia ca m-ati omorat. Voi ati vrea sa incepem in primul meci cu Bayern cu Prunescu, Rusu, Mustata???? Sa ocupam unul dintre cele 22 de locuri trimise la UEFA cu un jucator care garantat nu va fi folosit.
@Adrian si altii ca tn , stai linistit ca daca tinerii astia de mare "valoare" erau fotbalisti ii vedea si Lacatus si ii baga in teren. Banel la 23 de ani are deja 4 sezoane la Steaua. Stancu are 21 de ani, adica cam cat Prunescu , Rusu etc de aici rezulta pur si simplu ca acestia nu au valoare nu ca Lacatus are ceva cu ei.
Nu vorbi fara sa stii!
Te rog.
Rusu e nascut in 90.
Mustata la fel.
Prunescu mi se pare ca are 19 ani si din cate stiu eu a fost imprumutat la Buzau - big mistake!
Foarte multi de la Steaua 2 sunt nascuti dupa 88.
Si de ce sa nu incepi cu ei?
De unde stii tu ca nu sunt buni?
I-ai vazut tu jucand?
Nu cred.
Pt ca Lacatus nu vrea sa riste cu tineri.
Degeaba tot dadea Ochirosii pase de gol cand intra ca tot rezerva e si tot Neaga e preferat in locul lui atunci cand vine vorba de a face o schimbare.
Cu ce e mai bun Arthuro decat Rusu?
De ce merita Arthuro sa inceapa titular meciul cu Bayern?
Arthuro, indolentul din Secunda Division e oare asa mare super star?
Cu riscul de a ma face de rusine, eu i-as baga pe tinerii astia titulari in multe meciuri, chiar si de CL!
Cati l-au injurat pe Rijkard cand l-a titularizat pe Bojan la 17 ani in locul lui Ronaldinho?
Daca nu risti, nu ai cum sa castigi.
Daca nu ii bagi in teren pe tinerii astia, nu ai cum sa stii ce pot!
@ Virgil
La acel forum de elita sunt invitati toti antrenorii echipelor calificate in grupele Ligii Campionilor.
Este considerat un antrenor de elita in aceeasi masura cu cei ai lui BATE Borisov sau Aalborg.
Hmm... Sa zicem ca luam titlul anul asta. Iar in anumite partide vom face spectacol. Sa presupunem, prin absurd, ca facem 7-10 puncte in Liga.
Punem pariu ca nici atunci nu o sa-l consideri antrenor de elita?
Lacatus nu e un antrenor "trendy" si nu e acceptat de unii stelisti fiindca se uita la telenovele, in speta "Inima de Tigan". Cred ca si Banel. :biggrin:
Sa presupunem ca suntem oameni educati. Sa presupunem ca stapanim limba romana atat de bine incat sa evitam greselile gramaticale penibile si stim si alte cuvinte sinonime cu mizerie (pentru a evita repetitiile deranjante). Sa mai presupunem ca nu suntem crescuti in jungla si suntem in stare sa purtam un dialog bazat pe altceva decat sunete auzite printre cocotieri. Sa presupunem ca stim ce inseamna respectul pentru o opinie, chiar daca nu esti de acord cu ea. Sa presupunem, prin absurd, ca toti suntem stelisti iar expresiile "asta-i dinamovist/rapidist/etc." apartin unor oameni (?) nu foarte prieteni cu logica sau coerenta in gandire.
Sa mai presupunem?
Nu vorbi fara sa stii!Te rog.
Rusu e nascut in 90.
Mustata la fel.
Prunescu mi se pare ca are 19 ani si din cate stiu eu a fost imprumutat la Buzau - big mistake!
Prunescu: 6 iulie 1989 imprumutat la buzau
Rusu: 22 iunie 1990
Mustata: 28 iulie 1990
Si de ce sa nu incepi cu ei?De unde stii tu ca nu sunt buni?
I-ai vazut tu jucand?
Nu cred.
Pai si atunci sa inceapa cu tineri in echipa, pierdem meciul si apar inca 20 ca tine ca de ce am jucat cu ei, cand trebuia sa jucam cu senirorii, cei cu experienta. Critici si iar critici.
Cu ce e mai bun Arthuro decat Rusu?De ce merita Arthuro sa inceapa titular meciul cu Bayern?
Si cu ce e mai bun Rusu decat Arthuro?
Daca nu risti, nu ai cum sa castigi.Daca nu ii bagi in teren pe tinerii astia, nu ai cum sa stii ce pot!
Cand ai presiunea rezultatelor pe umeri, cand patronul e nebun, cand suporterii de rezultat si mari antrenori la manager abia asteapta sa faci un pas gresit, tu ai risca?
Oameni buni, multi dintre voi nu au niciun argument cand imi raspund, ma injurati degeaba. Nicio echipa mare din fotbalul asta mare nu are un lot de 28 30 de jucatori care aspira la titularizare. Nu mai bateti campii, interesati-va. Niciunde nu exista asa ceva, ca la noi. Daca se accidenteaza Zapata pe cine punem rezerva? Joaca Emeghara ca e polivalent? Voi nu8 vedeti cum am dat golurile cu galata? Unul ca i-a degajat portarul in spate lui Arturo, unul din aut si unul din offside.Asta e progresul unui antrenor intr-un an de zile?
Un antrenor cu capul pe umeri nu ar accepta in veci atatia jucatori in lot, la voi la servici cum v-ar conveni daca pe postul vostru ar mai lucra inca 2? Ba mai mult, v=ar roti seful pe fiecare ca sa vada ce randament dati? Cum ar functiona echipa voastra?
Pai cand zici ca am avut o singura ocazie pana la gol ce putem sa facem?
Cum dracu stau Lampard, Ballack, Joe Cole, Essien, Malouda, Deco pe 4-3 posturi? Ca unii trebuie sa fie si rezerve. Toti sunt jucatori de nationala.
@AdrianUltras25
Eu unul cred ca i-as fi titularizat pe acesti tineri in meciuri de cupa si chiar meciuri mai simple de campionat (asa zis simple), gen Pandurii, Buzau, Otopeni. In CL poate spre final, in functie de scor. Cine stie ce valori avem in propria pepiniera si cineva nu stie sa profite, iar altii aleg sa arunce cu banii in stanga si in dreapta in ligi inferioare.
Bha frate mai lasati-ma cu tinerii astia ca m-ati omorat. Voi ati vrea sa incepem in primul meci cu Bayern cu Prunescu, Rusu, Mustata???? Sa ocupam unul dintre cele 22 de locuri trimise la UEFA cu un jucator care garantat nu va fi folosit.
@Adrian si altii ca tn , stai linistit ca daca tinerii astia de mare "valoare" erau fotbalisti ii vedea si Lacatus si ii baga in teren. Banel la 23 de ani are deja 4 sezoane la Steaua. Stancu are 21 de ani, adica cam cat Prunescu , Rusu etc de aici rezulta pur si simplu ca acestia nu au valoare nu ca Lacatus are ceva cu ei.
Nu vorbi fara sa stii!
Te rog.
Rusu e nascut in 90.
Mustata la fel.
Si de ce sa nu incepi cu ei?
De unde stii tu ca nu sunt buni?
I-ai vazut tu jucand?
Nu cred.
Degeaba tot dadea Ochirosii pase de gol cand intra ca tot rezerva e si tot Neaga e preferat in locul lui atunci cand vine vorba de a face o schimbare.
Cu ce e mai bun Arthuro decat Rusu?
De ce merita Arthuro sa inceapa titular meciul cu Bayern?
Cu riscul de a ma face de rusine, eu i-as baga pe tinerii astia titulari in multe meciuri, chiar si de CL!
Cati l-au injurat pe Rijkard cand l-a titularizat pe Bojan la 17 ani in locul lui Ronaldinho?
Daca nu risti, nu ai cum sa castigi.
Daca nu ii bagi in teren pe tinerii astia, nu ai cum sa stii ce pot!
Nu e cel mai bun exemplu mestere. Ai vazut ce a facut Rijkard anul trecut.
Sunt sigur ca ii vede cineva la antrenamente. Poate ca inca nu sunt gata sa faca pasul la prima echipa. Nu toti sunt ca Banel.
Sa presupunem ca suntem oameni educati. Sa presupunem ca stapanim limba romana atat de bine incat sa evitam greselile gramaticale penibile si stim si alte cuvinte sinonime cu mizerie (pentru a evita repetitiile deranjante). Sa mai presupunem ca nu suntem crescuti in jungla si suntem in stare sa purtam un dialog bazat pe altceva decat sunete auzite printre cocotieri. Sa presupunem ca stim ce inseamna respectul pentru o opinie, chiar daca nu esti de acord cu ea. Sa presupunem, prin absurd, ca toti suntem stelisti iar expresiile "asta-i dinamovist/rapidist/etc." apartin unor oameni (?) nu foarte prieteni cu logica sau coerenta in gandire.
Sa mai presupunem?
Daca e o opinie proasta scuze dar eu nu pot sa o respect. Si nici pe cel care o enunta.
pe la pagina 4 m-am oprit din citit, ca nu mai puteam de greata. multi dintre utilizatorii de aici sunt niste falsi, iar celor 2 redactori care tot scriu impotriva lui Lacatus si celor ce gandesc asemenea lor le plang de mila pentru ca nu au timp nici sa se bucure de victoriile Stelei, de cat venin au acumulat in ei.
Daca nu risti, nu ai cum sa castigi.Daca nu ii bagi in teren pe tinerii astia, nu ai cum sa stii ce pot!
Daca tot stii atatea informeaza-ne si pe noi. Presupun ca n-ai scapat nici un meci jucat de Steaua II in ultimul an. Ai mobil cu camera video ? Ai inregistrat vreo faza de geniu a vreunui juctor de la Steaua II ? Daca da, de ce-o tii pentru tine ? Incarc-o pe site si te vom crede pe cuvant.
Bodanelule
Presupui ca pierzi meciul
De unde stii ca il pierzi?
De unde stii ca nu iti merge bine treaba?
Nu zic sa bagi in echipa doar tineri.
Dar poti baga 2-3-4.
Oare Ochirosii nu ar putea juca macar 20 de minute?(sunt constient ca Toja e titular!)
Oare e atat de bun Marin incat Ionut Mihai(fundas stanga) sau Bogdan Mustata(fundas dreapta) nu ar putea sa prinda un meci ca titular?
Nu ai cum sa stii cum functioneaza acesti jucatori intr-o echipa ca a Stelei, cand au alaturi jucatori ca Radoi sau Goian.
@Marius
Ma cheama Toader Calin si sunt student la Facultatea de Inginerie Tehnologica din cadrul Universitatii Transilvania din Brasov. Asta ca sa nu mai zici ca ma ascund in spatele unui nick, ca e mare chestie.
Uite, chiar te rog serios sa-mi trimiti un mesaj in care sa-mi explici cum se schimba numele, deoarece eu nu am gasit...
PS: Tu te semnezi simplu "Marius", asa ca si tu te ascunzi in spatele unui nick