Acum, dat fiind ca multe din achizitii au declarat ca au preferat Steaua pentru ca joaca in Liga, s-au concentrat la maxim, au alergat ca nebunii si s-au calificat. Ei, nu altcineva.
banuiesc ca vorbeai cu mine, pot doar banui, pentru ca probabil ti se pare ca te murdaresti cand scrii numele unui "user" care nu este de acord cu mudarirea unui SIMBOL. Atentie, nu spun sa nu fie criticat Lacatus pentru deciziile lui de antrenor al Stelei, da criticati-l frate cand pierde meciuri, nu cand le castiga si obtine calificarea in grupele UCL!
Pai la ce mama naibii mai trebuie, frate, antrenor, daca jucatorii astia se califica si singuri? Ia sa nu mai fie nimeni antrenor la Steaua!
LE. Eu am trecut, ca suporter, peste infrangerea cu Boro, o aduc in discutie numai pentru ca Mihai Somanescu a mentionat numele Olaroiu in articol! Nu mai incerca. Marius, manipulari din astea inversate cu mine, ca nu tine. Stii, tu ma ironizezi asa, imi zici sa trec peste infrangerea cu Boro, insinuezi ca nu as fi un adevarat suporter, pentru ca adevaratii suporteri merg mai departe...si bagi si la later edit, adica poate eu nu ma uitam si nu-ti raspundeam, aveai tu ultimul cuvant 
Eu zic sa-l sunam pe psihologul ala pe care il tot dau la Pro TV, ala cu mustata, sa facem un interviu cu el, sa ne explice despre declicul de la Boro! Hai ma, ce naiba, vorbim discutii, ca sa distragem atentia, din nou, de la faptul ca unora le place sa arunce cu noroi in SIMBOLUL Stelei!
Acuma ma duc sa ma culc, ca maine ma duc la serviciu si am vreo doua rezerve care imi vaneaza postul de titular, trebuie sa fiu odihnit!