FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

O familie cu 31 de membri

«12345614»
AdrianUltras2502.09.2008 21:57

La meciul cu Rosenborg ne-a facut experienta alora.

Experienta lor de CL a fost decisiva!

Asa cum si noi am reusit sa ii doboram pe cei de la BATE sau pe cei de la Zaglabie jucand doar din experienta.Mai tineti minte?

Cu Boro le-a fost frica.

Ce mai?

Le-au tremurat picioarele la fel cum le-au tremurat si celor care au jucat la Steaua in 89 in meciul Steaua - Milan.

Se mai intampla.

Neaga6902.09.2008 21:57
Oameni buni, multi dintre voi nu au niciun argument cand imi raspund, ma injurati degeaba. Nicio echipa mare din fotbalul asta mare nu are un lot de 28 30 de jucatori care aspira la titularizare. Nu mai bateti campii, interesati-va. Niciunde nu exista asa ceva, ca la noi. Daca se accidenteaza Zapata pe cine punem rezerva? Joaca Emeghara ca e polivalent? Voi nu8 vedeti cum am dat golurile cu galata? Unul ca i-a degajat portarul in spate lui Arturo, unul din aut si unul din offside.Asta e progresul unui antrenor intr-un an de zile?

Un antrenor cu capul pe umeri nu ar accepta in veci atatia jucatori in lot, la voi la servici cum v-ar conveni daca pe postul vostru ar mai lucra inca 2? Ba mai mult, v=ar roti seful pe fiecare ca sa vada ce randament dati? Cum ar functiona echipa voastra?

@ultras_SS_9855

Nu as fi zis niciodata ca de ce a pus trei portari. Este ceva comun. Toate echipele fac asta. De ce la Euro si la Mondiale se inscriu cate 3 portari?

Omule, Inter a jucat anul trecut pe trei fonturi cu 25 de jucatori!!! NU 31! Barcelona la fel.

Sunt curios cum se va impaca Golanski sau Ogararu cu banca de rezerve... Numai unul poate juca, amandoi sunt de nationala...

aoleeeeeeeu Doamneeeeeeee, bah deci vad ca tu insisti. fi antena aici, sa iti dovedesc anumite chestii. o arzi nasol ca echipele mari nu au 28-30 de jucatori? Manchester United, poate ai auzit de ei, castigatori UCL si Premier League au lot de 35 de jucatori, din care vreo 26 pot intra in orice moment titulari, au valori apropiate, restul pana la 35 sunt tineri, sunt DE REZERVA, gen Abel Moreno, Ochirosii, Pedriel, jucatori care intra in Cupa Ligii. Liverpool au tot ceva de genu asta. Doar pentru ca tu esti dezinformat, a se citi paralel cu fotbalul, nu ai nici un drept sa il ataci pe Lacatus sau politica de transferuri, care intre noi fiind vorba a fost destul de reusita in ultimele 2 perioade de transfer!

Sherginio02.09.2008 21:58

Oare cati se vor mai gasi sa fie impotriva lui Lacatus? Tot timpul este unul care se crede mare antrenor si critica munca lui Laca. Sa va pun si eu 2 intrebari ca tot e la moda sa se raspunda cu o alta intrebare:

1. Ce rezultate are Steaua de cand a venit Lacatus antrenor? Ce obiective a ratat pana acum? (stau si ma gandesc ce ati fi zis daca nu ne ducea in CL)

2. Ce tot judecati jocul echipei? Este clar ca nu jucam in cel mai spectaculos mod dar noi, cu tot cu aceasta calificare, care a pus destula presiune pe umerii jucatorilor, am obtinut puncte. Luati exemplu CFR care a calcat stramb de atatea ori si nu a avut presiunea unui tur preliminar. Si nu numai CFR, daca va uitati la meciurile din campionat toate echipele au probleme. Ce ar fi acum daca suporterii ar cere demisia antrenorului dupa infrangerea din prima etapa a Barcelonei sau la Bayern dupa 2 egaluri in primele etape si exemplele pot continua. Sir Alex Ferguson a castigat titlul in Anglia dupa ce a stat 7 ani la echipa si nimeni nu i-a cerut demisia dupa un sezon mai putin reusit. Ieri pe stadion erau persoane care il injurau pe Banel sau pe Dayro, uitand practic meciul de miercuri. Asa este si aici, cum scartaie ceva se trezeste jumatate din tara ca are licenta de antrenor si isi da cu parerea. Sincer, pastrati-le pentru voi...

alexblaja02.09.2008 21:59
Acum, dat fiind ca multe din achizitii au declarat ca au preferat Steaua pentru ca joaca in Liga, s-au concentrat la maxim, au alergat ca nebunii si s-au calificat. Ei, nu altcineva.

banuiesc ca vorbeai cu mine, pot doar banui, pentru ca probabil ti se pare ca te murdaresti cand scrii numele unui "user" care nu este de acord cu mudarirea unui SIMBOL. Atentie, nu spun sa nu fie criticat Lacatus pentru deciziile lui de antrenor al Stelei, da criticati-l frate cand pierde meciuri, nu cand le castiga si obtine calificarea in grupele UCL!

Pai la ce mama naibii mai trebuie, frate, antrenor, daca jucatorii astia se califica si singuri? Ia sa nu mai fie nimeni antrenor la Steaua!

LE. Eu am trecut, ca suporter, peste infrangerea cu Boro, o aduc in discutie numai pentru ca Mihai Somanescu a mentionat numele Olaroiu in articol! Nu mai incerca. Marius, manipulari din astea inversate cu mine, ca nu tine. Stii, tu ma ironizezi asa, imi zici sa trec peste infrangerea cu Boro, insinuezi ca nu as fi un adevarat suporter, pentru ca adevaratii suporteri merg mai departe...si bagi si la later edit, adica poate eu nu ma uitam si nu-ti raspundeam, aveai tu ultimul cuvant :))

Eu zic sa-l sunam pe psihologul ala pe care il tot dau la Pro TV, ala cu mustata, sa facem un interviu cu el, sa ne explice despre declicul de la Boro! Hai ma, ce naiba, vorbim discutii, ca sa distragem atentia, din nou, de la faptul ca unora le place sa arunce cu noroi in SIMBOLUL Stelei!

Acuma ma duc sa ma culc, ca maine ma duc la serviciu si am vreo doua rezerve care imi vaneaza postul de titular, trebuie sa fiu odihnit!

c.ronaldo1702.09.2008 21:59

Am ramas paralel. Nu mai stiu fotbal. Acum vad ca nici nu mai conteaza cu cine joci.

Atunci eu zic sa schimbam lotul la fiecare etapa, sa aducem pustani de 15,16,17 ani ca astia au determinare si intr`un meci cu FC Balcani, ca vad ca determinarea castiga singura meciul.

Nici nu mai conteaza lotul, valoarea, antrenorul.. determinarea si experienta castiga singure meciurile.

xray_rom02.09.2008 22:00

Prietene, Editorialist!

Arunci o piatra murdara, din lacul in care sa balacesc Casandrele ... in putzul gandirii absurde, cu speranta ca noi nebunii sa ti-o scoatem... basma curata, dar te-ai expus riscului de a ti-o scapa in alt putz, unde bezna paroasa are parfumul frazelor tale:)

La intrebarile tale retorice, ai primit deja raspunsuri pe masura.

Ma intreb ce ar mai trebui sa primesti si pentru tulburarea apelor, pentru ca pari pesimistul care vede doar baltile de pe urma ploii?Dar...nu ma mai intreb. Cred ca ai primit deja, si de la natura si de la unii din noi, cu mult mai mult decat poti duce!:))

Marius02.09.2008 22:01
Acum, dat fiind ca multe din achizitii au declarat ca au preferat Steaua pentru ca joaca in Liga, s-au concentrat la maxim, au alergat ca nebunii si s-au calificat. Ei, nu altcineva.

banuiesc ca vorbeai cu mine, pot doar banui, pentru ca probabil ti se pare ca te murdaresti cand scrii numele unui "user" care nu este de acord cu mudarirea unui SIMBOL. Atentie, nu spun sa nu fie criticat Lacatus pentru deciziile lui de antrenor al Stelei, da criticati-l frate cand pierde meciuri, nu cand le castiga si obtine calificarea in grupele UCL!

Pai la ce mama naibii mai trebuie, frate, antrenor, daca jucatorii astia se califica si singuri? Ia sa nu mai fie nimeni antrenor la Steaua!

Ca sa nu existe dubii, cand am apucat de scris postul, al tau era ultimul. Nu m-am gandit ca vor mai intra 4-5 intre ele.

Nu-i vorba de "murdarie" si nu cred ca astfel de pseudoironii isi au rostul.

Joga Bonito02.09.2008 22:05
Bah , unii dintre voi , scrieti articole de genu asta doar sa va afirmati , sa va faceti publicitate mai exact , sa strangeti comentarii , sa afle lumea despre voi ca sunteti niste anonimi. Gen Marius zis "plete" care ma cauta prin peluza sa ma bata... Nu contest ca nu aveti niste facultati , dar fiti mai optimisti cand scrieti ca din cauza voastra la ora 00:40 se blocheaza siteul iar lumea isi face multi nervi inainte sa se culce , si nu e bine.

hahaha, tare de tot aia cu Marus ...

Acuma serios vorbind, unii dintre noi sunt foarte incapatanati. Pusi chiar fata in fata cu un argument solid, refuza sa-si schimbe ideile si incep atacurile. Un an sau doi, cat timp e Laca antrenor, om de-al nostru, curat si integru, si din respect pt ce a facut pt acest club il sustinem neconditionat. Punct. Si in privinta rezultatelor nu ne-a dezamagit deloc.

Asa ca baieti, Forza Steaua!

O iubire ros-albastra si la bine si la rau!

1on02.09.2008 22:05
La meciul cu Rosenborg ne-a facut experienta alora.

Experienta lor de CL a fost decisiva!

Galatasaray nu are experiențã în Liga Campionilor?

Neaga6902.09.2008 22:06
Prietene, Editorialist!

Arunci o piatra murdara, din lacul in care sa balacesc Casandrele ... in putzul gandirii absurde, cu speranta ca noi nebunii sa ti-o scoatem... basma curata, dar te-ai expus riscului de a ti-o scapa in alt putz, unde bezna paroasa are parfumul frazelor tale:)

Ma intreb ce ar mai trebui sa primesti si pentru tulburarea apelor, pentru ca pari pesimistul care vede doar baltile de pe urma ploii?Dar...nu ma mai intreb. Cred ca ai primit deja, si de la natura si de la unii din noi, cu mult mai mult decat poti duce!:))

nu vreau sa te critic sau ceva, dar in cazul asta, editorialist se scrie cu e mic, nu merita E. articolul de genu asta intra in categoria celor de pe Sport.ro cu jurnalistu ala Radu Banciu, mereu nemultumit.

AdrianUltras2502.09.2008 22:06

Ion

Echipa actuala nu prea.

In afara de jucatorii transferati si veterani, vedetele tinere(Arda,Balta,etc) nu au participat pana acum in CL.Asa stiu eu.

Ca anul trecut nu au jucat in CL.

1on02.09.2008 22:08

Adrian:

Pãi și atunci, ei de ce n-au avut determinare? Arda Turan de ce n-a jucat mai nimic la București?

ªi, am impresia cã nici Rosenborg nu jucase în UCL cu un an sau doi înainte de a elimina pe Steaua.

AdrianUltras2502.09.2008 22:09

Dracu ii stie!

Intreaba-l pe antrenorul lor.

axl02.09.2008 22:10
Adrian:

Pãi și atunci, ei de ce n-au avut determinare? Arda Turan de ce n-a jucat mai nimic la București?

Este la mintea cocoselului aceasta explicatie: n-a jucat pe aceeasi prima ca ai nostri, aia plini de determinare care-au jucat de capul lor, ignorand indicatiile antrenorului, ca ei stiu mai bine.

Pfai, ce de-a pseudo-argumente in noaptea asta!

xray_rom02.09.2008 22:12
Prietene, Editorialist!

nu vreau sa te critic sau ceva, dar in cazul asta, editorialist se scrie cu e mic, nu merita E. articolul de genu asta intra in categoria celor de pe Sport.ro cu jurnalistu ala Radu Banciu, mereu nemultumit.

Am scris cu "E" mare sa se vada fara...lupa:))))

Corect!Banciu e copil de tzatza pe langa editorialistul nostru:))

Joga Bonito02.09.2008 22:12
Adrian:

Este la mintea cocoselului aceasta explicatie: n-a jucat pe aceeasi prima ca ai nostri, aia plini de determinare care-au jucat de capul lor, ignorand indicatiile antrenorului, ca ei stiu mai bine.

Pfai, ce de-a pseudo-argumente in noaptea asta!

Ignorantilor, guru-comentatorul Emil a zis ca Arda a fost lovit subtil la glezna aia a lui fina la pauza meciului sau inainte de meci. O ciupitura a fost suficienta. De fapt asta e adevarata explicatie, nu e vorba despre bani sau faima.

c.ronaldo1702.09.2008 22:13

Dumnezeu a avut grija de Arda.

DelPiero1002.09.2008 22:26

Mi se pare a fi un articol mult prea dur!Sigur,lucrurile nu-s chiar ca pe roze in Ghencea,Lacatus,orice s-ar spune,nu este un mare antrenor,insa chiar si asa,cred ca avem un lot valoros,si cu putin noroc,putem spera la o primavara europeana in CL...

UltraArmy0502.09.2008 22:29

pt dl Mihai, autorul ...

O victorie in 15 meciuri :) nu 12 ... deci SI MAI SLAB procentaj al victoriilor acasa :|

DT02.09.2008 22:30

sunt foarte dezamagit de acest articol. si o sa argumentez. 1. m-ai facut creier spalat! 2. niciodata spurcatul de Zenga, fost latrator si lingator de penisuri canine nu ar trebui comparat cu Lacatus, indiferent de context. acel iubitor de patrupede a facut pipi pe noi de sus. 3. intotdeauna superior, atata timp cat ne numim Steaua! multumesc...

a, si 4. becali nu ar trebui bagat intr-un articol decat daca este criticat, ca sa nu zic jignit! iar tu i-ai dat dreptate inaintea lui Lacatus si a noastra. am prins ironia ideii, dar tot nu e in regula! merci!

**alex**02.09.2008 22:43

E incredibil cum in seara aceasta se gasesc "argumente" impotriva lui Lacatus la orice fel de afirmatie care i-ar evidentia un merit. Nici acum cand ne-am calificat in Champions League, cand avem cel mai numeros si valoros lot si cand suntem pozitionati bine in campionat nu suntem multumiti ?

Am observat ca unii dintre noi sunt incapatanati, au ideile lor fixe si refuza sa si le schimbe indiferent ce s-ar spune. Mai bine pastrati-le pentru voi, iar daca va fi nevoie pe viitor puteti sa sariti si sa scrieti ce vreti. Momentan vorbiti numai prostii! Ca va convine sau nu, Lacatus este un antrenor mai mare decat Protasov sau Hagi. Performantele vorbesc!

Se poarta discutii aiurea ca de ce nu avem jucatori pe lista B. Pai si daca am avea, tot nu i-am folosi. Cine se risca cu Mustata, Rusu etc intr-un meci de Liga Campionilor? Voi credeti ca Josep Guardiola (ca tot s-a dat exemplul Barcelonei) va folosi vreunul din acei jucatori in caz ca are o parte din lot accidentat ? Orice antrenor va prefera sa improvizeze si sa introduca un jucator cu experienta in acea competitie, nu un pustan.

Si da, suntem previzibili in alcatuirea primului 11 pentru ca s-au adus multi jucatori pe final si nu au avut timp sa se acomodeze si sa intre in programul echipei si pentru ca o parte din ei sunt inca accidentati. Dupa ce vor trece cele doua meciuri ale nationalei cred ca ii vom vedea la lucru si pe ceilalti jucatori. O parte la Constanta, o parte cu Gaz Metan.

Cu Laca inainte!

Harald02.09.2008 22:52

cata energie si timp se pot folosi pentru lucruri negative...

Mihai, cu totii cred ca suntem impotriva fotbalului modern si nu ne place sa vedem jucatori care inainte s avina la Steaua habar nu aveau de echipa asta si de Romania si vin "pentru a juca in Champions League". Dar in acest moment, tot ce putem face noi este sa sustinem echipa la bine si la rau.

:steag_cruce_invers:

unuspecial02.09.2008 23:14

Cred ca Mihai si-a primit portia si si-a invatat lectia , inchideti acest topic pana nu degenereaza in polemici etc. eu ma culc ca e 2:00 noaptea

MoWeed02.09.2008 23:15

Ce argumente pe aici....

Este clar ca anumiti useri intorc absolut totul ca sa fie impotriva lui Lacatus. Cu galatasaray a castigat determinarea, ce naiba jucatorii prin determinare au reusit sa-i anihileze pe kewell, arda, lincoln. Lacatus nu i-a asezat bine in teren, dar au compensat ei pentru banii lui Jiji.

Este evident curentul anti-Lacatus creeat pe aici....

danimarcu02.09.2008 23:17

Observ ca si site-ul asta o ia pe urma mediei din Romania.Nu vreau sa jignesc pe nimeni,intrucat sunt de parere ca e bine-venita diversitatea de opinii in randul editorialistilor site-ului.Dar nu pot sa nu remarc ca un articol denigrator la adresa lui Lacatus ,a strans in 3 ore 96 de coment-uri,iar articolele echilibrate ale lui Soldatino sau SSK(pe care ,personal le gasesc mai bune decat a mult mai celebrilor ziaristi de la GSP sau Prosport) ,sau ale D-lui Ardeleanu sunt mult mai putin comentate.De aici ideea de la inceput,aceea ca site-ul asta o ia pe urmele celorlalte ziare "sportive".

O observatie pt Somanescu. Esti prea radical.Multe din ideile tale sunt obiective si adevarate,dar nu ar strica mai mult optimism.Suntem totusi pe drumul cel bun,nu crezi?...

«12345614»