Omul are niste nelamuriri, hai sa incercam sa-l luminam un pic...
''Cate ocazii am avut pana la golul lui Nicolita? Eu am numarat 1(una) si aia venita pe o faza personala a lui Arturo, nicidecum ca rezultat a unei combinatii repetate la antrenamente''
E adevarat, numai 1. Dar noi am adoptat tactica apararii, in timp ce Galata era obligata a atace. Cate ocazii a avut Galata? Iti spun eu, una singura, bara din min 5. Deci sa zicem ca noi ne-am indeplinit obiectuv, nu?
''Cat de sus se apara Steaua dupa ce a marcat? Mie mi s-a parut ca ne aparam pe 16 metri ca la handbal, exact ca in curtea scolii, tactica sinucigasa in compania lui Toni, Mutu sau Benzema''
Nu stiu daca ai fost pe stadion sau nu, dar mie, din unghiul in care ma aflam, mi se parea ca turcii nu au nici cea mai mica sansa sa inscrie din centrari, pentru ca ei numai asta faceau: centrau! Lacatus a observat asta si a actionat in consecinta: 3 fundasi! Cat despre Toni, Mutu sau Benzema, nu stiu ce sa zic, iti respect opinia...
''Cate sprinturi a bagat Dayro intre aparare si atac si cat de lucid a fost in aceste conditii? Mie mi s-a parut ca a alergat ca un maratonist si ca a ramas fara suflu pentru a mai finaliza dupa ce a alergat 10 km. Oare asa face si Messi? hmmm''
Pana acum, Dayro nu era apreciat ca nu se daruia si acum il acuzam ca fuge ca disperatu'? Hai sa fim seriosi, nu cred ca era asa de epuizat incat sa nu mai stie unde sa o dea...Si daca ii pui si asta in carca lui Lacatus atunci...
''Cum se face ca daca Olaroiu scoate un mijlocas si baga un fundas central il numim antrenor "defensiv" dar cand o face Lacatus, o numim o miscare "de geniu"?''
Aici sunt de acord cu tine! Ca lui Olaroiu nu i-a iesit, e o cu totul alta discutie. Cine stie, daca Balan nu gresea o pasa de 3 m, acum poate vorbeam de ''geniul'' Oli!
''Cine il desemneaza pe Banel Nicolita, care este incapabil sa faca o preluare, sa bata toate fazele fixe? ''
Trist sau nu, Banel e cel mai bun executant la antrenamente! Doar nu crezi ca vine cu spaga la Laca sa il lase sa centreze, nu?
''Cine decide ca golgeterul echipei, Bogdan Stancu, sa fie rezerva? ''
Antrenorul! Daca intra in teren si nu facea nimic, sunt convins ca te auzeam spunand ca ''deh domne, l-a bagat Jiji in teren...''
''Cine a acceptat ca Steaua sa fie singura echipa din Champions League care are un lot de 31 de jucatori?''
Aici va trebui sa ma ajuti, ca nu prea te inteleg. Steaua are un lot de 22 de jucatori pentru Champions League.
''Cati jucatori aveau in lot Oleg Protasov si Walter Zenga, cand au reusit sa califice Steaua in primavara europeana?''
Probabil tot 22....si stai calm, ca e inca toamna 
''Cum se face ca Steaua este singura echipa care a inscris pe lista UEFA doar doi portari?''
Stai linistit, pentru ca in cazul in care se accidenteaza amandoi, nu va trebui sa joace cu Banel in poarta, ci va lua portarul de pe lista B. Deci pana la urma e o miscare foarte inteligenta!
''Cine a decis ca Steaua vrea sa creasca jucatori, dar joaca doar 3-10 minute pe meci si sunt interzisi din Europa?''
Vesnica nemultumire legata de Ochirosii...ce pot sa zic, si eu mi-as dori sa il vad in teren mai mult, dar deocamdata trebuie sa acceptam ca nu are loc.
''Cum se face ca Steaua este singura echipa care are 2-3 jucatori pe post, iar "anonimul" de Mourinho cauta jucatori polivalenti?''
Asta e o intrebare pusa doar sa iasa mai multe la numar acolo, asa ca refuz sa iti mai raspund...
In fine, sper ca ti-am satisfacut curiozitatile. Daca mai apare ceva, te rugam sa ne spui.
Numai bine!