Mihai Somanescu, parerea mea despre tine s-a dus direct in jos.. Voi nu obositi niciodata cu balivernele astea, nu?
Mihai Somanescu, parerea mea despre tine s-a dus direct in jos.. Voi nu obositi niciodata cu balivernele astea, nu?
mai da`ne Doamne un jucator..sa avem 32...
mizerie de articol...
Ce argumente pe aici....Este clar ca anumiti useri intorc absolut totul ca sa fie impotriva lui Lacatus. Cu galatasaray a castigat determinarea, ce naiba jucatorii prin determinare au reusit sa-i anihileze pe kewell, arda, lincoln. Lacatus nu i-a asezat bine in teren, dar au compensat ei pentru banii lui Jiji.
Este evident curentul anti-Lacatus creeat pe aici....
E clar, mai bine incerci sa munti un munte decat sa faci un razvratit bezmetic sa inteleaga si alta opinie. Ma frapèaza incapatanarea si consecventa cu care intorc totul impotriva lui Lacatus.
Apropo de determinare, dragii nostri vesnic-nemultumiti pe tabla din vestiar mama lui Goian o fi scris ¨Jucati cu sufeltul¨..???
*Ma frapeaza incapatanarea (nu am inteles ce s-a intamplat cu acel ¨frapeaza¨ de s-a sucit asa)
Apropo de determinare, dragii nostri vesnic-nemultumiti pe tabla din vestiar mama lui Goian o fi scris ¨Jucati cu sufeltul¨..???
Pedrazzini a scris aia pe tabla,chiar Lacatus a spus-o! ![]()
ati cazut in capcana! autorul articolului e un troll de internet, exact ca gsp-ul. dar uite asa se aduna 100 de comentarii in 2 ore. mai lipsea celebrul "cum comentezi?" la final...
Mai sinteti?Eu propun ceva:ia luati-va jucariile si faceti voi un site anti-Lacatus...si ne lasati voi,mari tacticieni,tehnicieni,preparatori,medici,si ce dracu' o-ti mai fi sa ne bucuram de echipa noastra,de LEGENDA noastra,de ANTRENORUL nostru...asa ignoranti si sentimentalisti cum sintem...hm?ce ziceti?dar nu...voi stati aici ca sa ne exasperati pe noi si sa va simtiti bagati in seama:"ia uite,dom'le ce tare sunt,daca la articolul meu au postat atitia...sunt cineva,nu?"facem si o cheta numai sa nu va mai vedem "preamareata intelepciune"pe acest site(in sensul k va cumparam un domeniu,nu facem cheta sa fiti impuscati cum ati merita)
bai asta-i rapidist 100%...rusine !
Vreau sa incep prin a spune ca este cel mai slab articol vazut pe situl asta aproape fara nici o logica. Cat despre echipa noastra eu cred ca este una valoarasa lucru dovedit de felul in care am ajuns in grupe eliminand o forta cum este Galatasarayul. Acum poate nu ne putem compara la palmares si notorietate cu echipe ca Lyon sau Bayern dar uneori fotbalul se joaca si cu sufletul. Nu imi mai amintesc foarte multe din ultima serie de calificari dar tin minte cand "vitezistii" Marius Lacatus si Adi Ilie jucau un fotbal de vis si ne bateam cu fortele europei. Vreau si trebuie sa demonstram ca nu suntem niste FIGURANTI acolo in grupe si ca suntem si noi o echipa din elita fotbalului european. Lupta Steaua ![]()
Daca exista o singura urma de respect pentru tot ce inseamna Steaua si pentru tot ce a insemnat Marius Lacatus pentru echipa noastra, stergeti naibii articolul asta. Nu de alta, dar stiti bine ca antrenori, jucatori, manageri, il citesc cateodata.
Cu Steaua Pana La Moarte!
Mihai Somanescu esti o mizerie...Jigodismul tau este intrecut doar de mirlania becaliana.Multa sanatate iti doresc si "succes" intr-o cariera care nu consta numai in cifre dar si in tact,curaj si multa dragoste.
Jucam incredibil de infect in campionat si asta din vina antrenorului pentru ca ii place lui reprofilarea ,daca o sa avem si mijlocas dreapta si stanga Banel o sa joace fundas\varf\portar doar pentru al tine in teren , Dayro deja vad ca se pierde Stancu a fost o umbra cu panduriii , un exemplu bun de cum se strica jucatori , a e rapid si tehnic bagal mijlocas desi noi n-avem un vard de calitate si el avea 16 goluri in 17 meciuri
Dragi colegi,
Putem discuta pe un ton mai moale,suntem in aceasi barca pana la urma.
Nu trebuie jignit niciun user,chiar daca nu impartaseste aceasi opinie cu a noastra.Este dreptul fiecaruia sa aiba o parere proprie. Cei care au devenit redactori pe fcsteaua.ro,au fost urmariti pe forum in timp si dupa aceea au ajuns la acest privilegiu:de redactor. Putem remarca ca nu au lacune cu limba romana,ca pastreaza un ton moderat intr-o discutie,nu sunt colerici si au ceva original in gandire. Tocmai pentru acest lucru au fost pusi: "Sa ne dea noua o paine de mancat". Sunt foarte multi care ii injurau pe Banel,Lovin,Surdu (si eu printre cei care faceau aceste lucruri),dar nu a venit nimeni sa ne ia la rost. Acesti jucatori nu au avut parte de foarte multi aparatori,ne-a multumit ceea ce se scria despre ei,chiar daca erau facut cu ou si otet. Pana la urma,daca Lacatus are parte de sustinerea majoritatii ,de ce Lovin sau Banel nu ar avea aceleasi drepturi? Si ei fac parte din echipa noastra.
Andrenalina creste,la fel si tensiunea,dar pana la urma este doar o discutie amicala.Tratati-o ca atare,va rog. Fiti buni si nu ranchiunosi.
Va multumesc.
Felicitarile mele Vlad. Nu stiu cat conteaza pentru tine, dar ai o bila extrem de alba de la mine pentru acest post.
Prietene, Editorialist!
Arunci o piatra murdara, din lacul in care sa balacesc Casandrele ... in putzul gandirii absurde, cu speranta ca noi nebunii sa ti-o scoatem... basma curata, dar te-ai expus riscului de a ti-o scapa in alt putz, unde bezna paroasa are parfumul frazelor tale:)
La intrebarile tale retorice, ai primit deja raspunsuri pe masura.
Ma intreb ce ar mai trebui sa primesti si pentru tulburarea apelor, pentru ca pari pesimistul care vede doar baltile de pe urma ploii?Dar...nu ma mai intreb. Cred ca ai primit deja, si de la natura si de la unii din noi, cu mult mai mult decat poti duce!
aoleuuu,ce vorbe mari... parca ai fi o combinatie intre Cornel dinu si ...eminescu...
Nu va mai luati atata de Mihai.
Articolul lui contine numai lucruri adevarate si intrebari de bun simt.
Ale unui om care iubeste echipa si isi doreste cele mai bune lucruri pentru ea.
Sigur, este tenta rautacioasa impotriva lui Lacatus, poate asta ar fi trebuit evitat.
Dar majoritatea lucrurilor pe care le spune acolo sunt foarte corecte si vor iesi la iveala in viitor.
Victoria cu Galata nu este datorata marii valori a lotului, investitiilor recente ale lui Gigi sau priceperii de antrenor a lui Lacatus! NU!
Lotul e in continuare mediocru, in special la mijlocasii centrali, unul mai slab sau mai accidentat ca altul...
Lacatus e un antrenor extrem de modest si cu o gandire limitata. Pana acum n-a aratat ca intelege mare lucru. Sper din tot sufletul sa progreseze. Un prim pas l-a facut cand a spus ca nu va mai juca niciodata cu Nicolita fundas. Sper ca a inteles ca permutarile continue ale jucatorilor le afecteaza prestatia. Din pacate, el va invata pe pielea noastra...
NU, victoria cu Galata si forta echipei noastre se datoreaza daruirii unor fundasi de mare valoare, Radoi,Marin,Goian si Nesu.
Exuberanta asta n-are rost aici.
Observ ca si site-ul asta o ia pe urma mediei din Romania.Nu vreau sa jignesc pe nimeni,intrucat sunt de parere ca e bine-venita diversitatea de opinii in randul editorialistilor site-ului.Dar nu pot sa nu remarc ca un articol denigrator la adresa lui Lacatus ,a strans in 3 ore 96 de coment-uri,iar articolele echilibrate ale lui Soldatino sau SSK(pe care ,personal le gasesc mai bune decat a mult mai celebrilor ziaristi de la GSP sau Prosport) ,sau ale D-lui Ardeleanu sunt mult mai putin comentate.De aici ideea de la inceput,aceea ca site-ul asta o ia pe urmele celorlalte ziare "sportive".O observatie pt Somanescu. Esti prea radical.Multe din ideile tale sunt obiective si adevarate,dar nu ar strica mai mult optimism.Suntem totusi pe drumul cel bun,nu crezi?...
Mai degraba site-ul o ia pe urmele "ziarelor sportive" prin calitatea scazuta a articolelor din ultimul timp(cu exceptiile de rigoare pe care le-ai punctat foarte bine). Oricum 80% din comentarii blameaza mizeria asta de articol
Atunci hai jucam cu alde` Bostina, care sta si fumeaza iarba la antrenament. La ce salarii au, mi se pare foarte normal sa traga la orice antrenament.Si stai tu linisitit, sunt echipe mari care au 25-30 de jucatori in lot.
Ar trebui sa iti fie rusine pt fraza aia.
Prietene, din aia 25-30 de jucatori din lotul echipelor mari, 5-10 sunt tineri sub 21 de ani.
Ia comparati ma, sa vedeti cum stau treburile la astia mari.
4.Te rog Mihai(invitatia e valabila si pentru leoc980) ,daca esti asa atotstiutor propune tu un antrenor care crezi ca ar fi potrivit acum la Steaua
Daca imi permiti si mie....Protasov!
Ati innebunit toti cu Protasov asta.....in afara unui joc frumos, ofensiv, nu a facut nimic la Steaua
Rosenborg(niste pitici fata de Galatasaray) ne-au eliminat
Bellinzona(anonimi, mai anonimi decat Anorthosis si Elfsborg) au eliminat Dnepr, unde "marele" Protasov a antrenat aproximativ un sezon (mai mult sau mai putin), perioada in care a avut arhisuficient timp sa cladeasca un rival puternic pt Dinamo Kiev si Shakhtar.
Pana una alta, poate il iau ungurii si mai vedem atunci cum e Protasov.
Multumesc pentru tot Marius Lacatus
Atunci hai jucam cu alde` Bostina, care sta si fumeaza iarba la antrenament. La ce salarii au, mi se pare foarte normal sa traga la orice antrenament.Si stai tu linisitit, sunt echipe mari care au 25-30 de jucatori in lot.
Prietene, din aia 25-30 de jucatori din lotul echipelor mari, 5-10 sunt tineri sub 21 de ani.
4.Te rog Mihai(invitatia e valabila si pentru leoc980) ,daca esti asa atotstiutor propune tu un antrenor care crezi ca ar fi potrivit acum la Steaua
Ati innebunit toti cu Protasov asta.....in afara unui joc frumos, ofensiv, nu a facut nimic la Steaua notabil(o calificare in grupele UEFA il mai ridica)
Rosenborg(niste pitici fata de Galatasaray) ne-au eliminat.
Am pierdut o Supercupa cu spurcatii dupa ce am condus la pauza cu 2-0.
Bellinzona(anonimi, mai anonimi decat Anorthosis si Elfsborg) au eliminat Dnepr, unde "marele" Protasov a antrenat aproximativ un sezon (mai mult sau mai putin), perioada in care a avut arhisuficient timp sa cladeasca un rival puternic pt Dinamo Kiev si Shakhtar.
Felicitari Mihai pentru curajul de a scrie ce simti. Adevaruri care dor foarte tare, si pe foarte multi ii oftica. Observ ca Lacatus a devenit un subiect destul de sensibil, ceva in genul cum era Banel cand nu mai juca nimic. Cum se legau cativa de el, imediat apareau de zece ori mai multi "suporteri" sa'ti inchida gura ca el tace si face. Stimati "colegi", daca pot fi numiti astfel, acest articol este un punct de vedere, cu care eu sunt de acord intr-o foarte mare masura. E foarte usor sa critici. Imi mentin parerea de acum un an de zile: Lacatus nu e (inca) antrenorul de care Steaua are nevoie. Argumente am dat atunci si cu timpul, nu mai e nevoie. Sa vad acum atacuri...
Ati innebunit toti cu Protasov asta.....in afara unui joc frumos, ofensiv, nu a facut nimic la Steaua
Rosenborg(niste pitici fata de Galatasaray) ne-au eliminat
Ati innebunit toti cu Protasov asta.....in afara unui joc frumos, ofensiv, nu a facut nimic la Steaua notabil(o calificare in grupele UEFA il mai ridica)
Rosenborg(niste pitici fata de Galatasaray) ne-au eliminat.
Am pierdut o Supercupa cu spurcatii dupa ce am condus la pauza cu 2-0.
Ai uitat de jocul din campionat in care am condus cu 2-0 in min 30 si ne-au dat cainii 2 goluri in minutele 45 si 89.....noi in loc sa inchidem jocul la 2-0 si sa asteptam contraatacul atacam ca berbecii....
Absolut de accord ca lucrurile nu sunt chiar atat de roz pe cat par in acest moment. Dar aici se opresc ideile cu care sunt de accord. Nu avem un mare antrenor, dar nici macar criticii lui Lacatus nu stiu la ce nivel este acesta pt simplul motiv ca inca isi cauta stilul. Poate nu la Steaua trebuia Lacatus sa-si formeze stilul de antrenor, dar pe alta parte nici Olaroiu nu avea mult mai multe argumente cand a sosit la Steaua.
Nu se poate pune semnul egal intre Oli si Lacatus, din perspectiva antrenorului! Cand a venit la Steaua, Oli avea deja recomandari solide. Obtinuse un loc 2 cu National (la 32 de ani), intr-un sezon contaminat de blaturile nesfarsite ale cainilor, a dus Timisoara de undeva de la retrogradare pana pe locul 3, reusind un retur de sezon 2004-2005 senzational. In comparatie, ca reusise Lacatus pana atunci in meseria asta?
In plus, Lacatus nu a beneficiat pana acum de prea multe sanse la echipe cu adevarat competitive, deci e greu de spus in ce directie va evolua ca antrenor la echipa de nivel ridicat.
Dar cam ce fel de echipe a antrenat Dan Petrescu?....
Daca nu ma insel si Otopeanu scria niste articole din astea de scandal inainte sa plece la mazeta sporturilor ...sa intelegem domnule somanescu ca va plac ghioanitzoaiele??????
Mai degraba site-ul o ia pe urmele "ziarelor sportive" prin calitatea scazuta a articolelor din ultimul timp(cu exceptiile de rigoare pe care le-ai punctat foarte bine). Oricum 80% din comentarii blameaza mizeria asta de articol
Te invit, draga MoWeed, sa scrii unul sau mai multe articole pentru FCSTEAUA.RO, din moment ce ti se pare atat de usor sa-ti asumi raspunderea pentru un editorial, sa-l postezi cu numele tau din buletin si nu din spatele unui nick-name si sa-ti asumi injuraturile care vin tot din partea unor anonimi ce se ascund in spatele unor nick-uri. Poate asa nu vei mai fi atat de nemultumit de calitatea indoielnica a articolelor ce apar pe site.
Pana atunci, da-mi voie sa iau niste zeama de lamaie deoarece imi provoaca greata niste mizerii de comentarii.
Cand o sa vad un articol coerent, cu argumente valabile(nu trase de par;
MoWeed, lasa articolele.Si asta e valabil pt toti.
Mai bine va uitati la meciurile Stelei din campionat.
Alea au fost toate foarte trase de par.
FOARTE!
Adrian, incet incet risti sa devii noul daffy.....nici nu apuca omul sa spuna ce vrea sa spuna ca tu deja ai postat 100 de raspunsuri...mai intotdeauna negative....articole tot negative....te rog nu mai imi da impresia ca traiesti aici pe forum pentru urmatorul post, ca incet incet cam reusesti asta.
Asta e marele Adrian25, nu ai cum sa il schimbi, pentru asta apare el zilnic si de "n" ori cu posturi, sa atace si sa ne atraga spre Fotball Manager
Aab si Bate Borisov, au 2 portari pe lista de CL, dintre care unul este pe lista B...
Bha frate mai lasati-ma cu tinerii astia ca m-ati omorat. Voi ati vrea sa incepem in primul meci cu Bayern cu Prunescu, Rusu, Mustata???? Sa ocupam unul dintre cele 22 de locuri trimise la UEFA cu un jucator care garantat nu va fi folosit.
@Adrian si altii ca tn , stai linistit ca daca tinerii astia de mare "valoare" erau fotbalisti ii vedea si Lacatus si ii baga in teren. Banel la 23 de ani are deja 4 sezoane la Steaua. Stancu are 21 de ani, adica cam cat Prunescu , Rusu etc de aici rezulta pur si simplu ca acestia nu au valoare nu ca Lacatus are ceva cu ei.