FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

O familie cu 31 de membri

«111121314»
korynna03.09.2008 13:53

@Adrian

Iti mai zic cateva lucruri,daca si dupa asta o tii tot asa eu una nu mai am ce discuta cu tine.

Daca esti stelist cum poti da in Lacatus?Ai putea zice ca esti obiectiv,dar cum poti fi obiectiv cand esti stelist si simti anumite lucruri pentru Steaua?Cum de va e mintea aia numai la performanta si performanta,acceptand orice?Banuiesc ca ai fost mandru cand becali s-a dus in groapa si am luat locul 2...

si tot noi suntem haiosi,te sfatuiesc sa cauti pe google ce inseamna ultras,ca tot e scris langa numele tau...

PS:Tot respectul pentru Sebah!

AdrianUltras2503.09.2008 13:56

E bine totusi ca voi ganditi pozitiv.

E bine ca sperati la mai bine.

Eu, dupa 2 ani fara titlu, si acel 2-4 cu dinam0, am ales sa fiu realist.

Daca voi credeti ca echipa joaca bine, e treaba voastra.

1on03.09.2008 13:58
Ion

Eu zic ca avem jucatori polivalenti: Radoi, Golanski,Petre Marin, Toja,Dayro,Banel, Tiago,Plesan,Neaga,etc

Dacã acei oameni pot juca și pe alte posturi decât cele pe care s-au consacrat, nu înseamnã cã pot da același randament, în afarã de Rãdoi și Petre Marin (poate și Toja). ªi Baciu e pus sã joace pe dreapta la nevoie. Sãracu' încearcã, da' e evident cã nu știe.

DanStan03.09.2008 14:25
Pai daca echipa nu joaca, ce sa fac?

Sa stau ca voi sa aplaud?

Bine.

Asa o sa fac.

Daca tot te plictisesti vino cu idei mai serioase. Ce mama naibii, n-o sa-mi zici acum ca echipa joaca mediocru pen' ca nu-s folositi Rusu si Prunescu ?

Cat despre Lacatus ... exagerezi. Dar nu pentru ca Lacatus ar fi un mare antrenor ci pentru ca niciodata nu trebuie contestat un antrenor atunci cand echipa are rezultate. Daca dupa intrangerea de la Vaslui era loc de contestari acum nu mai e. Mai ai rabdare pana la primul esec. Deocamdata e suficient sa afirmi ca jocul echipei e mai degraba mediocru raportat la ce se joaca in Europa. Raportat la Liga 1 jocul e bun, sunt altii cu pretentii mari care joaca mult sub nivelul Stelei.

RedStar03.09.2008 14:47
:))

Ar trebui sa va faceti o emisiune TV.

sunteti foarte haiosi.

Vreti un antrenor?

Ok

Boloni!

Inca unul?

Protasov.

Protasov, intoarce-teeeeeeeeee. Oleeeeg, Oleeeeg, lacrimi, suspine(suspinuri, whatever).

Tu si Somanescu, bocitoarele din tribune.

Piece of Mind03.09.2008 14:56
Protasov, intoarce-teeeeeeeeee. Oleeeeg, Oleeeeg, lacrimi, suspine(suspinuri, whatever).

Tu si Somanescu, bocitoarele din tribune.

Red Star, intre Oli si Lacatus, pe care il preferi?

ingerasul_elena03.09.2008 15:01
felicitari Mihai...asa trebuie sa se comporte un barbat adevarat.chear daca pe unu-i supara asta este adevarul.

Daca prin asemenea critici dure la un om care merita tot respectul, ti se pare tie ca "asa trebuie sa se comporte un barbat adevarat", imi pare rau sa iti spun, dar esti egal cu zero!Iar pe noi nu ne supara adevarul, ci doar falsitatea unora care se cred suporteri stelisti.

AdrianUltras2503.09.2008 15:03
Daca prin asemenea critici dure la un om care merita tot respectul, ti se pare tie ca "asa trebuie sa se comporte un barbat adevarat", imi pare rau sa iti spun, dar esti egal cu zero!Iar pe noi nu ne supara adevarul, ci doar falsitatea unora care se cred suporteri stelisti.

Criticile sunt la adresa antrenorului Stelei!

Nu la adresa omului, jucatorului sau simbolului Lacatus!

Bagati-va asta in cap!!!

john_8603.09.2008 15:05

nu inteleg de unde atata ura la adresa lui Laca. Adrian, incep sa cred ca asa arati si in realitate,cu ochii aia rosii plini de ura si venin

mirceaor03.09.2008 15:07

Bravo Adi!

Eu te sustin in tentativa temerara de a ajunge la 3 000 de postari IN ACEST TOPIC :biggrin:

AdrianUltras2503.09.2008 15:09
nu inteleg de unde atata ura la adresa lui Laca. Adrian, incep sa cred ca asa arati si in realitate,cu ochii aia rosii plini de ura si venin

In 11 luni de cand e aici a schimbat 3 echipe si nu a adus nimic nou.

De asta e acuzat antrenorul Lacatus.

Nu ca nu ar fi Stelist.

Nu ca nu ar fi simbol.

Nu ca nu ar fi fost un mare jucator.

E acuzat ca in 11 luni nu a schimbat nimic la echipa.

Jocul e acelasi, chinuit si greoi.

Alt antrenor in locul lui nu ar fi primit atatea sanse.

Si aici ma refer la suporteri, nu la patron.

Insa vad ca voi puneti binele lui Lacatus inaintea binelui Stelei.

E pacat.

ingerasul_elena03.09.2008 15:10

Criticile sunt la adresa antrenorului Stelei!

Nu la adresa omului, jucatorului sau simbolului Lacatus!

Bagati-va asta in cap!!!

Pt noi omul,jucatorul,simbolul si antrenorul Lacatus este o singura persoana!

AdrianUltras2503.09.2008 15:11

Simbolul Lacatus nu s-ar fi aliat niciodata cu becalii iar jucatorul Lacatus l-ar fi scuipat in fata daca acesta s-ar fi bagat peste el.

mirceaor03.09.2008 15:12

Pana una-alta, jocul asta chinuit si greoi ne-a adus rezultate..

john_8603.09.2008 15:12

Adrian, jocul s-a schimbat foarte mult fata de acum 11 luni. nu mai bubuim mingile de la fundasi spre atacanti, a inceput sa se construiasca din ce in ce mai frumos. dar nu iti mai zic nimic pentru ca vad ca nu am cu cine.

ingerasul_elena03.09.2008 15:13

Simbolul Lacatus nu s-ar fi aliat niciodata cu becalii iar jucatorul Lacatus l-ar fi scuipat in fata daca acesta s-ar fi bagat peste el.

Este antrenor pt ca iubeste Steaua.Restul nu mai conteaza!Asa ar trebui sa faceti si voi!Sa iubiti Steaua!Dar pt niste caini ca voi este foarte greu!

AdrianUltras2503.09.2008 15:15

pai in 11 luni s-a schimbat si jocul un pic.

e si normal.

vorbim doar de o perioada de aproape un an.

insa pasele pe sus inca mai exista.

la fel si jocul fricos.

Sau probabil nu ati vazut ca in ultimele minute Pandurii ne calareau.

Ce s-ar fi intamplat oare daca acel sut al lui tilinca nu era paralel cu poarta?\

Voi nu intelegeti ca nu ii datorati lui Lacatus altceva decat respect?

Nu ii sunteti datori sa va puneti scut in fata lui sau sa va faceti sclavii lui.

Ii datorati doar respect!

Atat.

ingerasul_elena03.09.2008 15:17
Adrian, jocul s-a schimbat foarte mult fata de acum 11 luni. nu mai bubuim mingile de la fundasi spre atacanti, a inceput sa se construiasca din ce in ce mai frumos. dar nu iti mai zic nimic pentru ca vad ca nu am cu cine.

Cred ca nici nu merita sa mai dam atentie unora ca ei!Vor doar sa iasa in fata cu niste articole si postari egale cu zero si care nu isi au locul aici!

Ar trebui ca fiecare articol de genul acesta sa il ignoram!Sa vedem:vor mai scrie?Cred ca nu!Pt ca vor fi ignorati total!

bodanelu03.09.2008 15:23

unde plm ai vazut tu pase pe sus? de la fundasi la atacanti?

ca eu am vazut cateva lansari ale lu` Zapata catre daryo si doua pase ale lu` Lovin in coltul celalat. si asta in meciul cu Pandurii.

A.. ma scuzi, am vazut meciul pe stadion... la TV e mai exact, se vede mai bine...

acum chiar m-am enervat si o sa-mi iau meciul de pe torente, si o sa numar pasele pe sus de la fundasi la atacanti.

alin4friends03.09.2008 15:24

Felicitari celor care se ocupa de traficul pe acest site....tot Lacatus va tine site-ul in picioare.

Iar acum sa fim realisti pentru citeva secunde,ca vad ca nimeni nu are "cojones" sa spuna:

Adrian,Mihai,Marius,Tupacamaru: &^%&^&%^&%^&%^&

Yoyoyoi03.09.2008 15:32

am si eu o intrebare: credeti ca Steaua poate castiga campionatul in fiecare an de acum inainte? Credeti ca orice jucatori am avea, orice antrenori, patroni, manageri, preparatori fizic si femei de serviciu am avea Steaua poate castiga fiecare titlu pe o perioada de, sa zicem, 50-100 de ani?

Ce tot veniti cu prostii din astea ca Laca a pierdut campionatul? Daca in iarna trecuta ne rugam sa prindem un loc de UEFA sau podiumul in campionat si acum am ajuns unde am ajuns, nu este un progres? Este un esec?

Corect: Steaua e Steaua si merita sa fie pe primul loc mereu, Steaua trebuie sa fie pe primul loc mereu, noi ne dorim ca Steaua sa fie pe primul loc mereu. Dar chiar credeti ca se poate?

Nu puteti aprecia imbunatatirea jocului, a lotului, a valorii jucatorilor, a determinarii lor, a performantelor?

Stim doar sa dam cu pietre, sa dam cu sudalma in cei care nu ne fac pe plac. Imi amintesc de un joc amical de fotbal jucat de unii de aici de pe forum, joc in care au avut ratari monumentale. Deci stiu unii ca nu e chiar asa usor sa bagi gol din orice pozitie si in orice situatie. Asa e si in cazul antrenorilor. Toti ne pricepem la fotbal, dar daca ni s-ar da Steaua pe mana sa putem face ce vrem cu ea, ar iesi milioane de variante si milioane de feluri de joc, dar pun pariu ca n-ar iesi niciun titlu din mana voastra.

Mari antrenori, MARI ANTRENORI, au inregistrat esecuri la mari echipe, cu MARI JUCATORI. Acelasi lucru se poate intampla si la o echipa cum e Steaua, MARE in inima noastra, mica in fotbalul european prezent(trebuie sa recunoastem). La fel se poate intampla in cazul unui antrenor mic in conceptia unora, MARE in conceptia altora.

Andone a fost data afara de la CFR dupa ce a luat eventul si s-a impiedicat in 3 meciuri, fara prea mare importanta. Iar unii cer demiterea lui Lacatus dupa o calificare absolut meritata in CL.

C'est la vie, sau cum ar zice unii... asa-i la vie ...

AdrianUltras2503.09.2008 15:37

Bodanelule

Casca ochii cand te mai uiti la meciuri.

O sa vezi pasele pe sus.

Mai ales cand echipa are probleme.

sabin130703.09.2008 15:38

Citesc pe aici, si incep sa cred ca unii se contrazic de dragul contrazisului, competenta antrenorului Lacatus deja mi se pare pretext pt acest razboi de opinii. Trendul de care se vorbea, sa ataci omul/antrenorul Lacatus din ¨obiectivitate¨ si ¨echidistanta¨, din dorinta vezi doamne de a nu sacrifica un club pt un simbol, nu-si mai are loc, s-a uzat..

Inca nu pricep ce-i face pe acesti stelisti - sunt convins ca asta sunt sau macar cred ca asta sunt- sa duca aceasta campanie ilogica (numai in acest topic s-a explicat de cateva zeci de ori de ce e ilogica, nu mai repet si eu), pe alocuri penibila si urat´mirositoare, foarte des exasperanta, sa atace cu atata vehementa un antrenor care are rezultate (numerele seci o arata) si care incepe DEJA sa-i imprime Stelei un stil de joc real, vizibil, ba chiar unul placut ochiului.

Cand se discuta aceasta problema se uita datele acesteia, premisele de la care se pleaca. Si se uita constant. Se uita ca Lacatus are doar cateva luni cu jocuri oficiale, insa unii se tanguie de parca au fost cativa ani mediocri; desigur, traditia Stelei nu permite nicio zi de asteptare, dar daca vrem constructie solida, echipa buna pe termen lung, astetati oameni buni!, avem motive sa credem ca nu asteptam in van. Aceeasi ¨unii¨ spun cu gura lor (tastatura lor) ca la Steaua vin si pleaca jucatori pe banda rulanta, dar in acelasi timp ei vor deja omogenitate si echipa inchegata. Se dicuta ore in sir despre cutare greseala tactica, dar se uita ca este un parvenit psihopat la conducere. Nu insinuez ca e vina lui Gigi pt lucrurile rele strict legate de echipa si ca doar meritul lui Lactus pt cele bune. Dar nu se poate face abstractie de jijiot cand se vorbeste primul 11 sau alte lucruri ce deriva de aici. Argumentul ¨becali este sef¨, ca ne place sau nu, aproape ca anuleaza orice discutie pe tema componentei echipei. Sigur, acum urmeaza discutia de ce Lacatus ramane pe banca in atare conditii.. Oare de ce??..

Rezultate sunt, echipa se misca si da motive sa credem ca se va misca din ce in ce mai bine, ganduri de mazilire macar psihologica a lui becali nu vad. Asa ca pana nu se vor inventa antrenorul-perfectiune si un tratament puternic si pe termen scurt pt becali, nu vad rostul la foarte multe posturi de pe aici, inafara de cel normal al exprimarii opiniei.

Fane_casieru'03.09.2008 15:39

Am tot stat si-am tot citit si am tras o concluzie:

Nu-l meritam pe Lacatus.Uitam prea repede ce a facut pentru Steaua, iar noi drept multumire il facem praf - unde ? - pe sit-ul suporterilor Stelisti.

Probabil ca o sa-l regretam candva dar va fi prea tarziu.Am avut rabdare cu toti antrenorii mai buni sau mai slabi,mai mult sau mai putin, iar LUI nu-i acordam nici macar sansa terminarii unui campionat,pentru ca nu mai avem rabdare. Nu-l compar cu Ferguson sau altii dar ma multumesc ca-l avem NOI, cu bune si rele ( nimeni nu-i perfect ) si ma mandresc cu asta.Si daca nu luam campionatul anul asta - care-i problema pana la urma ? nu o sa mai tin cu Steaua sau imi va fi rusine ca sunt Stelist ?

Pe ce sit de fotbal ati mai vazut sa se "mature "pe jos cu simbolurile lor in afara de noi?

Pacat ca ne mai dam si SEMPER SUPERIORES.

Azzido03.09.2008 18:43

mda, ideea este urmatoaarea.

eu nu am timp sa citesc toate cele 300 de postari, va spun doar atat, aveti grija cum vorbiti, fiti mai temperati, nu va mai jigniti pt ca sunteti cu totii stelisti si mai ales lasati-o mai moale cu criticile la adresa moderatorilor sau a redactorilor.

Pana una, alta ei au un statut special pe acest site pt simplul fapt ca il tin in picioare.

Asta nu inseamna ca au intotdeaua dreptate sau ca nu e ok sa ii critici.

Critica este ok, dar cu conditia sa fie constructiva.

«111121314»