am si eu o intrebare: credeti ca Steaua poate castiga campionatul in fiecare an de acum inainte? Credeti ca orice jucatori am avea, orice antrenori, patroni, manageri, preparatori fizic si femei de serviciu am avea Steaua poate castiga fiecare titlu pe o perioada de, sa zicem, 50-100 de ani?
Ce tot veniti cu prostii din astea ca Laca a pierdut campionatul? Daca in iarna trecuta ne rugam sa prindem un loc de UEFA sau podiumul in campionat si acum am ajuns unde am ajuns, nu este un progres? Este un esec?
Corect: Steaua e Steaua si merita sa fie pe primul loc mereu, Steaua trebuie sa fie pe primul loc mereu, noi ne dorim ca Steaua sa fie pe primul loc mereu. Dar chiar credeti ca se poate?
Nu puteti aprecia imbunatatirea jocului, a lotului, a valorii jucatorilor, a determinarii lor, a performantelor?
Stim doar sa dam cu pietre, sa dam cu sudalma in cei care nu ne fac pe plac. Imi amintesc de un joc amical de fotbal jucat de unii de aici de pe forum, joc in care au avut ratari monumentale. Deci stiu unii ca nu e chiar asa usor sa bagi gol din orice pozitie si in orice situatie. Asa e si in cazul antrenorilor. Toti ne pricepem la fotbal, dar daca ni s-ar da Steaua pe mana sa putem face ce vrem cu ea, ar iesi milioane de variante si milioane de feluri de joc, dar pun pariu ca n-ar iesi niciun titlu din mana voastra.
Mari antrenori, MARI ANTRENORI, au inregistrat esecuri la mari echipe, cu MARI JUCATORI. Acelasi lucru se poate intampla si la o echipa cum e Steaua, MARE in inima noastra, mica in fotbalul european prezent(trebuie sa recunoastem). La fel se poate intampla in cazul unui antrenor mic in conceptia unora, MARE in conceptia altora.
Andone a fost data afara de la CFR dupa ce a luat eventul si s-a impiedicat in 3 meciuri, fara prea mare importanta. Iar unii cer demiterea lui Lacatus dupa o calificare absolut meritata in CL.
C'est la vie, sau cum ar zice unii... asa-i la vie ...