Cica Pedriel nu va fi vandut.
"Pedriel este sub contract cu Steaua, acum este accidentat și va relua pregãtirile puțin mai tîrziu decât ceilalți" - Lacatus dixit.
Cica Pedriel nu va fi vandut.
"Pedriel este sub contract cu Steaua, acum este accidentat și va relua pregãtirile puțin mai tîrziu decât ceilalți" - Lacatus dixit.
si arthuro era accidentat inainte de meciul cu fiorentina, nu? cu asta Lacatus ar pune capac la toate...
Oricum, cuvantul lui Lacatus este egal cu Zero. Totul este facut de Jiji via Argaseala.
Bolivianul de 22 de ani s-a lovit în ultima etapã a Ligii a II-a, într-un meci al echipei secunde a roș-albaștrilor și a ales sã fie operat în țara natalã. Deși a fost vorba despre o intervenție uzualã în rîndul fotbaliștilor, "vîrful" avînd rupturã de menisc, oficialii din Ghencea bãnuiesc acum faptul cã medicii n-au fost foarte pricepuți. De ce? Pentru cã Pedriel le-a transmis steliștilor cã ar putea fi apt sutã la sutã abia în aprilie, deci dupã aproape 4 luni de la data operației!
100.000 de euro e salariul anual al internaționalului bolivian.
Imi este mila de acest atacant!Este net superior tuturor atacantilor din echipa dar nu este folosit.Norocul nostru este ca e un baiat simtit,care nu comenteaza deciziile antrenorului/patronului.
Foarte impresionant. Se vede ca stie meserie si cred ca in retur va avea ocazia sa arate ce poate, tinand cont ca Becali nu va mai cumpara nici un atacant.
LA MULTI ANI, Ricardo!
Speram cu totii sa ne lasi cu gurile cascate in acest an!
Ce dorinta... ![]()
Sa speram ca asa va fi!
La multi ani Pedriel! Sper sa te vedem la treaba in retur...
azi a avut o minge cu haiducii, si pe-aia a bagat-o in poarta. a fost unde trebuie si a facut ceea ce trebuie. simplu si la obiect.
tare mi-e teama ca dupa ce vor pleca de la Steaua, si Pedriel si Kapetanos se vor dovedi a fi superatacanti! dar la noi nu au cu cine juca... Zapata e prea departe de ei!
E un atacant valoros, e peste Stancu nostru cu 10 clase. Are o tehnica buna, si un plasament bun.
--------------------Pedriel
--------Toja-Thiago-Dayro-Semedo
100% Ofensiv latin. Cea ce este important in fotbalul European...
ar trebui utilizat mai mult si mai des...nici legat la ochi nu se compara cu Litu...care pe langa ca e modest in exprimarile tehnice,mai e si lent si indolent!!! Marius,sper sa demonstrezi fler (macar) la atacanti!!! Succes baieti,Succes Laca!!!
ar trebui utilizat mai mult si mai des...nici legat la ochi nu se compara cu Litu...care pe langa ca e modest in exprimarile tehnice,mai e si lent si indolent!!! Marius,sper sa demonstrezi fler (macar) la atacanti!!! Succes baieti,Succes Laca!!!
Si uni zic ca nu am dreptate.
Speram cu totii sa ne lasi cu gurile cascate in acest an!
...in sens pozitiv daca se poate. ![]()
Si uni zic ca nu am dreptate.
Eu ti-am dat dreptate.Pedriel e mult peste Stancu sau Litu.Sa i se dea incredere.
eu as merge cu pedriel , am mai zis'o si o zic , pedriel mi se pare peste tot ce are Steaua in atac , chiar daca Stancu mi se pare mai de viitor , poate si pentru ca e roman , pedriel in acest moment e cea mai buna soluti , kapetanos a doua , Stancu , respectiv Litu
e un om de gol....a dovedit asta in bolivia.sper sa faca diferenta in acest retur ![]()
vai vai ..
mai robinson
cum poti spune ca pedriel este peste tot ce are Steaua la ora actuala pentru atac ?
a jucat cateva minute intr`un meci amical si a dat un gol pe care nu cred ca multi il ratau
de kapetanos ai uitat?
Nu-i nimic personal dar voi sunteti un pic desprinsi de realitate.
1. Este foarte clar ca Stancu nu va fi folosit pe postul de varf impins, doar daca se accidenteaza ceilalti trei atacanti din lot.
2. Nu poti spune ca Pedriel este mult peste Stancu sau invers, ultimul a demonstrat in campionatul nostru ca stie meserie, primul are tot viitorul in fata sa faca asta.
3. De acord ca Pedriel este cel mai bun varf impins din lot insa nu are decat 3 meciuri cu prima echipa si asta se vede daca esti in primul 11.
4. Tinand cont de moral, relatiile de joc formate si de forma in care se afla, Kapetanos e prima varianta pentru postul de varf impins.
Mi-as dori sa-l vad la treaba alaturi de Kapetanos.Cred ca ar face echipa buna.
@criss4steaua : de ce cred ca pedriel e peste kapetanos? pentru ca a fost golgeter de la echipa la care a venit , pentru ca e tanar si dornic de performanta , pentru ca e mult mai agil decat kapetanos , pentru ca tine mai bine de minge , dar sa nu se inteleaga ca sunt anti-kapetanos , chiar si grecul e bun , dar de ce sa nu ii dam mai multe sanse lui pedriel daca tot se vrea introducerea a cat mai multi jucatori de viitor in echipa , e tanar si de valoare , eu as merge pe bolivian
pentru ca a fost golgeter de la echipa la care a venit , pentru ca e tanar si dornic de performanta , pentru ca e mult mai agil decat kapetanos , pentru ca tine mai bine de minge ,
Rufay
Unde ai vazut tu toate aceste calitati?
In cele 90 de minute cu Sportul sau in cele 20 cu Hajduk?
p.s.
Despre Kapetanos, inainte sa se transfere la AEK, se spunea ca e noul Charisteas.
A ajuns la AEK, nu a jucat din cauza concurentei si s-a mai si rupt. Si uite asa a ajuns liber la Steaua.
Pedriel a marcat multe goluri intr-un campionat slab al Boliviei. Sa nu sarim sa il vedem ca salvator acum, dupa 1 gol marcat intr-un amical.
Nu e normal.
Trebuie sa fim realisti.
Kapetanos a confirmat. Pedriel, inca, nu!
@Adrian: am si zis ca si grecul e bun , are si el calitati , a fost unul dintre cei mai buni jucatori a Stelei in tur , dar il prefer pe pedriel in locul grecului pentru ca e tanar si mai dornic de reusita si ca sa ajungi golgeter la 20 de ani in orice campionat trebuie sa fii cat de cat bun
Kapetanos a confirmat. Pedriel, inca, nu!
Intrebare:Cand a avut Pedriel timp sa confirme?In meciul cu Sportul in care nu a avut cu cine sa joace pentru ca in acel meci s-au folosit aproape numai rezerve?Sau in cele 20 de minute cu Hajduk in care a si marcat,in ciuda faptului ca nu a prea jucat cu coechipierii lui in trecut?
Intrebare:Cand a avut Pedriel timp sa confirme?In meciul cu Sportul in care nu a avut cu cine sa joace pentru ca in acel meci s-au folosit aproape numai rezerve?Sau in cele 20 de minute cu Hajduk in care a si marcat,in ciuda faptului ca nu a prea jucat cu coechipierii lui in trecut?
Pedriel mai are de muncit pana sa ajunga sa ii ia fata lui KAPETANOS in primul 11 !!!
Acuma daca a dat un gol intr-un amical, gata trebuie sa joace titualr?! ![]()
Kapetanos si-a castigat locul de titular in tur, muncind... si asta trebuie sa faca si Pedriel daca vrea sa joace!