FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ricardo Pedriel

«123456»
Bogdan4Steaua08.10.2008 11:26

Thereau avea un potential enorm. Transferul la Anderlecht i-a distrus cariera, cel putin pentru moment.

Referitor la Pedriel... il vom judeca abia dupa primele meciuri. Vorbele lui Argaseala sunt egale cu zero. De la el am auzit fraza: "Atacant ca si Arthuro nu exista in Romania".

Ironic vorbind, are dreptate... mai rar atacant care sa marcheze un gol in 11 etape. :unsure:

se7en11.10.2008 10:08

sper sa se fi meritat asteptarea.

Lari13.10.2008 10:17

Deja imi place de el! La conferinta de presa dinaintea meciului din Cupa, cu Sportul, ii spune unui dobitoc:

"Am venit aici sa dau goluri, dar nu trebuie sa promit asta presei!" :thumbsup:

redondo13.10.2008 10:43
In opinia mea,super atacanti sunt Henry,Del Piero,Aguero,Messi si altii de genul asta.Pe unde e Thereau acum?Ah,la marea echipa Charleroi...sa fim realisti,Thereau era bun,insa nu un 'super-atacant'.Poate in comparatie cu Arthuro sau Kapetanos era super atacant...

Pai la asta s-a referit si omul ca doar nu-l poti compara pa Thereau cu cei pe care i-ai enumerat tu,dar peste Arthuro sau Pepe sigur era.Despre grec e bine sa nu ne pronuntam inca.Dar sincer acum nici Del Piero nu are ce cauta langa Henry sau Messi.

se7en14.10.2008 17:06

s-a miscat binisor, e mai mobil decat Arthuro sau Kapetanos. nu cred ca puteam sa-i cerem prea multe in acest prim meci.

dar pe de alta parte, "clar, n-are ABC-ul fotbalului."

4_ever_steaua14.10.2008 18:12

nu cred ca putem comenta ceva de el doar din meciul de azi cu sportul..toata echipa a fost slaba...sa`l vedem in campionat si dupa incepem sa il luam la puricat :naughty:

mountytoma16.10.2008 02:46

eu zic ca Pedriel este clar cel mai bun atacant din lotul Stelei, poate doar Neaga ar fi mai bun, daca ar fi lasat sa joace. cred insa ca bolivianul s-a speriat cand a vazut in ce echipa a ajuns, sa fie eliminat de o divizionara secunda...

AsSaSiN24.10.2008 21:13

Cioban cretin, de ce trebuie sa aduci toate prastiile la Steaua??

Blackzie24.10.2008 21:17

Sa fiu sincer nici nu am auzit de el :blush:

Guardian24.10.2008 21:45

de ce vã dati cu pãrerea aiurea??

DE CE ? dacã bãiatul ãsta va juca bine voi ar trebui sã nu mai cãlcati pe-aici!

clarvãzãtorii p***i mele! uite asa se duc toate sperantele care le aveam eu , Virgil , MoWeed si multi altii.

MoWeed24.10.2008 21:50

@Guardian

De acord cu tine, dar fii si tu mai rezervat cu insultele :shifty:

se7en27.10.2008 22:14

mai imbraca-te si tu in culori deschise, poate-si mai aminteste cineva ca faci parte din lot. :steag_sah_mic:

b0RMA31.10.2008 16:23

Atacantul bolivian pe care Steaua il asteapta cu mare interes, Ricardo Pedriel, face senzatie in Liga a III-a la Steaua II.

Steaua II a descoperit un atacant de mare valoare. Ricardo Pedriel a fost omul meciului cu CSM Medgidia, intr-un meci din Liga a III-a, pe care Steaua II l-a castigat cu 4-1. Bolivianul a marcat doua goluri si a evoluat alaturi de alti trei jucatori de la prima echipa a Stelei: Baciu, Ochirosii si Cristocea.

Sursa: www.sport.ro :)

steaua_gloria31.10.2008 16:30

Sper sa i se dea sanse si in prima Liga . Deocamdata jucatorii Stelei sunt mai buni in Liga a 3-a decat in prima Liga la Steaua, sau Gloria Buzau.

Lari14.11.2008 15:15

Atacantul bolivian al FC Steaua, Ricardo Pedriel, a înscris, vineri, pentru echipa a doua a clubului, în meciul cu CF Brãila, scor 2-0, din Liga a III-a.

Pedriel a marcat cel de-al doilea gol al partidei, la începutul reprizei secunde.

În afara lui Pedriel, de la prima echipã au mai jucat fundașul Eugen Baciu și mijlocașul Andrei Ionescu.

La meci a asistat și antrenorul stelist Dorinel Munteanu.

c.ronaldo1725.11.2008 17:12

Pedriel a reușit o "dublã" în Portul-Steaua II, scor 2-6! Roș-albaștrii rãmân lider în Liga a III-a.

Steaua este la 9 puncte distanta fata de locul 2, Rapid II.

Lari25.11.2008 18:05

Daca Dorinel nu-l incearca in meciul cu Unirea si Pedriel e cedat la iarna, va fi prima magarie pe care o va face.

Guardian25.11.2008 18:15

ãsta marcheazã in continuu la Steaua II , si-a fãcut treaba acolo , a confirmat acolo , de ce nu îl ia la echipa mare ? Dorinel chiar nu vede ?

c.ronaldo1725.11.2008 18:22

E tanar. Trebuie sa se adapteze cu fotbalul din Romania. Daca dupa 2 meciuri el nu va inscrie pentru prima echipa iar o sa sariti cu totii ca e o petarda. Cu siguranta din retur Dorinel il va incerca si pe el, doar nu e idiot.

se7en25.11.2008 19:36

sper sa fie tinut in lot, mai ales vazand ca-si face treaba la Steaua II. jucatorii straini (mai ales tineri) trebuie lasati sa se adapteze macar un sezon, s-ar face o mare greseala daca s-ar renunta la el in iarna. intr-un an cred ca ar putea ajunge la valoare de prim 11, desi nu prea poti sa spui multe dupa un meci dar pare a avea calitatile necesare.

Bogdan4Steaua26.11.2008 12:20

Problema e alta: cand a condus Steaua lejer in acest sezon astfel incat sa il putem testa pe Pedriel?

Daca ai 3-0 si e minutul 70, iti permiti sa il bagi pe Perdiel, pe X, Y, pe oricine. Dar cand evoluezi sub presiunea rezultatelor care nu vin, nu iti permiti experimente. Cu atat mai putin cand evoluezi impotriva liderului Urziceni.

b0RMA27.11.2008 20:12

@Bogdan4Steaua

Ai impresia ca B.Stancu e mai bun ca Pedriel?Cred ca acest jucator ar trebui introdus in primul 11...e tanar si poate deveni un atacant important

c.ronaldo1729.11.2008 07:43

Mereu cei care nu joaca sunt cei mai buni jucatori.

b0RMA08.12.2008 18:51

Imi este mila de acest atacant!Este net superior tuturor atacantilor din echipa dar nu este folosit.Norocul nostru este ca e un baiat simtit,care nu comenteaza deciziile antrenorului/patronului.

http://www.youtube.com/watch?v=I2WjvD_RaaQ

Anca_stelista4ever18.12.2008 17:28

Chiar vreau sa-l vad jucand !!! De ce nu-l baga nimeni? pacat de el, am vazut ca marcheaza, poate deveni atacantul de care avem nevoie :(

«123456»