FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ricardo Pedriel

«13456»
Adrian08.02.2009 10:25

b0RMA

Ti se pare ca grecul a avut la inceput mai multe sanse ca Pedriel?

Ganditi-va numai la cum au stat treburile.

Lacatus il baga mereu pe preferatul Arthuro. Kapetanos era a 3a varianta, dupa Stancu. Cand a intrat, a dat gol. Nu a contat ca a jucat 10 minute sau 15 sau 20. A intrat, a marcat.

Pedriel a jucat 90 de minute inainte ca grecul sa prinda un meci intreg. Tineti minte asta.

Si nu a facut nimic in acel meci, cu Sportul.

Da, Kapetanos a confirmat imediat ce a intrat in teren.

Da, Pedriel mai are de confirmat. Un gol marcat intr-un amical impotriva unei echipe a carei fundas era total pe langa faza nu te face superjucator.

redondo08.02.2009 12:01

E loc sa joace amandoi.

Lari15.02.2009 20:18
"Ne vom baza si pe Pedriel in acest sezon, desi este in urma cu pregatirea fizica" - Lacatus la GspTV.
c.ronaldo1715.02.2009 20:56

Pai saracul Pedriel a asteptat 3 luni pana sa ii vina cartea verde din Bolivia, apoi s-a dus usurel la Steaua 2, cand sa intre in prima echipa s-a accidentat, iar acum abia si-a revenit. Probabil de aceea nici nu s-a riscat cu el in pregatiri, din pricina accidentarii.

Helmuth8720.02.2009 16:01

Sper sa i se dea sansa sa joace,ar putea fi un bun jucator de contraatac...de viteza,asa pare...noi si-asa ne preocupam sa nu pierdem nu sa atacam :dry:

ady_ultras13.04.2009 19:51

in opinia mea, un 4-4-2 cu pedriel si Stancu in atac,ar merge treaba si la Steaua, dar Lacatus nu are ochii decat sa-l pupe-n cur pe ala de la racoare

mountytoma14.04.2009 17:06
in opinia mea, un 4-4-2 cu pedriel si Stancu in atac,ar merge treaba si la Steaua, dar Lacatus nu are ochii decat sa-l pupe-n cur pe ala de la racoare

eu i-as vrea in atac pe pedriel si kapetanos, cu Stancu in spatele lor, ca stie sa speculeze... dar sunt doar vise deocamdata! parca il vad iar pe Dayro pe teren!

Melku23.04.2009 11:23

Eu l-as vrea pe Pedriel in afara lotului. S-a blocat in momentul in care a ramas singur cu Stancioiu, nu are absolut nici o scuza. Rooney umilea portari la 16 ani, nu poti sa spui ca vezi doamne e tanar. Cat de mult conta daca ne bateam la titlu? Inacceptabil.

se7en25.04.2009 09:27

sa se si retraga din fotbal pentru o ratare nu?

JDERUL25.04.2009 12:30

I s-au oferit putine sanse de a demonstra ce stie.

mountytoma25.04.2009 18:34

intr-o echipa care joaca fotbal si nu bambilici, Pedriel cred ca ar juca meserias...

red&blue_boy28.04.2009 08:02

Nu stiu cat e de bun si Pedriel,dar nici n-a prea jucat.Poate daca ar juca mai mult,poate cu un om in spate sa-l puna in valoare n-ar fi rau.

Melku29.04.2009 13:26
intr-o echipa care joaca fotbal si nu bambilici, Pedriel cred ca ar juca meserias...

Iti trebuie mult talent ca sa ingheti cand scapi singur cu portarul (vezi meciul cu CFR de acasa) :bananadance:

razvan2830.04.2009 13:11

Pana si eu cred ca dau singur cu portaru gol.....frate poarta aia are 7metri esti atat de idiot sa nu dai si tu in colt sa nu o ia portarul :wall:

zloty30.04.2009 13:39

Bah da e plin de potentiali fotbalisti aicea ,au fost si ratari mai mari din partea unor fotbalisti mult mai mari ca Pedriel .Eu zic ca el ar putea sa se impuna daca ar beneficia de mai multe sanse si aici nu ma refer la 5 minute pe final. Poate ca el a dat randament mai bun la Steaua 2 pentru ca acolo are pa cineva care stie sa dea o pasa calumea :chair:

mountytoma30.04.2009 15:35
Iti trebuie mult talent ca sa ingheti cand scapi singur cu portarul (vezi meciul cu CFR de acasa) :bananadance:

"singur" cu portarul si cu un adversar in carca totusi... eu cred in continuare ca pedriel intr-o echipa ca urziceniul de exemplu ar fi golgeterul campionatului lejer. aici la noi nu prea ajunge mingea la el :-(

as vrea sa il vedem pe Pedriel un meci intreg, un meci insa in care Steaua sa nu joace fotbalul asta de kkt cu care ne oboseste Lacatus!

MoWeed05.07.2009 05:43
Gigi Becali a confirmat ca fotbalistul va fi transferat, sub forma de imprumut, in editia 2009-2010 in Turcia, insa fara sa precizeze echipa: "Stiu ca Pedriel o sa mearga imprumut in Turcia pentru 50.000 de euro, nu stiu unde".

Conform presei din Turcia, Giresunspor a ales sa il transfere pe internationalul bolivian dupa ce negocierile cu Farul pentru Denis Alibec au esuat, acesta din urma alegand sa semneze cu Internazionale Milano.

Pedriel (22 de ani) a fost achizitionat de Steaua in urma cu un an de la formatia din tara sa natala, Wilstermann, insa nu a reusit sa se adapteze, fiind folosit de numai patru ori in prima echipa.

Cat de putine sanse a avut jucatorul asta sa-si arate valoarea...

zloty05.07.2009 06:22

Daca erau oameni cu minte in conducere , il imprumutau la o nou promovata si ii urmareau evolutia,da cu sclavii ciobanului te pui? ei vor sa scape de jucatori cu orice pret.

The Game09.07.2009 23:41

Imi pare rau de Pedriel,gibonul si-a trecut pe lista inca un jucator de care si-a batut joc,a avut prea putine sanse de a juca,au venit si acele accidentari,mai pe scurt,sezonul petrecut la Steaua nu a fost unul deloc de succes.Ii doresc multa bafta la Giresunspor,poate acolo nu va fi batjocorit de toti infectii....

razvan2810.07.2009 10:53

Am inteles ca i s-a suspendat contractul un an.Nu inteleg de ce dar e posibil sa nu fii acceptat imprumutul la turci.Oricum sper fie pastrat in lot nu sa fie suspendat pentru ca pare un tanar de viitor si nu avem atacanti chiar atat de buni totusi.Daca sa zicem Bibiskov nu se adapteaza si nu prinde o forma buna , daca sa zicem Kapetanos nu mai are norocul de anul trecut ramanem in Stancu si Surdu ?

redondo10.07.2009 11:11

Sunt de acord cu tine.Si mie imi pare rau de el mai ales ca si eu consider ca Lacatus trebuia sa-i fi dat mai multe sanse. Poate Bergodi o facea.Dar daca a fost idiot si n-a venit la pregatire ce sa facem? Suspendarea e normala.

Adrian10.07.2009 11:22

Alo! De unde treaba cu "Pedriel nu a venit la pregatire". Pedriel a venit la pregatire. A venit de mult in Bucuresti. Nu a plecat cu lotul. Dar asta e din cauza conducerii, ca nu l-a tinut. Mai multe ziare au scris ca Pedriel s-a intors in Romania. Daca au mintit, atunci e ok sa fie suspendat. Daca nu...

Ma rog, e deja binecunoscut modul in care Steaua isi trateaza jucatorii. Nu ma surprinde faptul ca majoritatea vor sa plece si ceilalti nu vor sa se mai intoarca.

redondo10.07.2009 11:27

Pai daca conducerea Stelei sustine ca baiatul nu s-a prezentat alaturi de Dayro,ce sa credem? Daca se prezenta,in cel mai rau caz pentru el ar fi ajuns la Steaua2.

Adrian10.07.2009 11:43

Oficialii Stelei nu sunt chiar cei mai de inceredere. Sa nu uitam ce ziceau de Adi Ilie si cat il implicau pe el in esecul unor transferuri. Faptul ca anumiti impresari ai jucatorilor ratati de Steaua au recunoscut ca Adi Ilie nu a avut nici un amestec, zice multe.

redondo10.07.2009 11:52

Noi avem aici unele informatii din media si incercam sa ne dam seama de adevar...si oricum nu vom reusi. Mai lipsea sa apara Dan Negru si sa zica......OOOOOOOOOOO Doamnelor si Domnilor...avem doua echipe aici...Echipa Mutilor si Echipa Surzilor....Cam asta suntem noi in raport cu ceea ce se-ntampla in realitate....mai suntem si orbi. Poti tu afirma % ca Adi Ilie chiar nu s-a bagat?

«13456»