FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ricardo Pedriel

«1236»
I.N.Money24.08.2008 19:21

1pedrielprincipalfy3.th.jpg

Nascut : 19.01.1987

Cluburi : 2006"2008 Wilstermann 39 (21)

2008-? Steaua Bucuresti

Noul atacant al Stelei, bolivianul Ricardo Pedriel Suarez, a efectuat duminica o vizita medicala sumara, la cabinetul echipei, dupa care a facut o scurta sedinta foto si a acordat un interviu in exclusivitate pentru www.steauafc.com.

Cum te simti ca jucator al Stelei?

Ma bucur foarte mult ca am ajuns la Steaua. Voi incerca sa joc cat mai bine aici, fiindca sunt constient de faptul ca e o sansa foarte mare in cariera mea.

Ce reprezinta acest transfer pentru tine?

Este ceva foarte frumos. Inca de cand m-am apucat de fotbal in Bolivia, gandul meu a fost sa joc cat mai bine si sa reusesc un transfer in Europa. Aceasta ocazie mi s-a oferit acum si trebuie sa muncesc cat mai mult pentru noul meu club si sa ajut echipa.

Cunosteai ceva despre fotbalul romanesc si despre Steaua?

In Bolivia am urmarit foarte multe meciuri din UEFA Champions League la televizor si asa am aflat si despre Steaua. Sunt fericit ca ma aflu aici in acest moment, vreau sa ma pregatesc la nivelul maxim si, daca Dumnezeu ma ajuta, sa obtin rezultate cat mai bune.

Fanii Stelei sunt foarte devotati si fac o atmosfera superba la fiecare meci. La ce sa se astepte de la tine?

Am venit cu obiectivul de a-mi face cat mai bine treaba. Stiu ca este un club care se lupta mereu pentru titlu si sper ca, la sfarsitul acestui sezon, fanii sa se bucure de un nou campionat castigat si de o noua prezenta in UEFA Champions League. (steauafc.com)

c.ronaldo1724.08.2008 19:58

Am mare incredere in el.

PATO din Ghencea! :)

DelPiero1024.08.2008 20:19

Da,si Toja e Messi!V-am zis ca luam CL in 3 ani... :blink:

**alex**24.08.2008 20:26

Si A.Ionescu e Bojan Krkic. 2 ani..

adidwu24.08.2008 20:37

Stie cineva ce inaltime are?

c.ronaldo1724.08.2008 20:37

Toja e un Messi clasic, ajutat in spate de Tiago "Fabregas" Gomes, cu Dayro "Ronaldo" alaturi de ei vom avea o ofensiva foarte interesanta :) . Sa nu uitam de Mirel "Gerrard" Radoi, Goian "Ferdinand" - Ghionea "Vidic", Emeghara "Evra", Zapata "Dida" si Bogdanel "Inzaghi" Stanconne.

Si Steaua Crestina castiga Champions League. augh augh augh!

iL Napoletano24.08.2008 20:43

Dar de Banel 'Cole' Nicolita vad ca nu se pronunta nimeni;))

P.s-Stie cineva acea dorinta de a vedea un jucator accidentat si lasat sa faca recuperarea vreo 3-4 ani de zile;))

I.N.Money24.08.2008 20:44
Stie cineva ce inaltime are?

1,86

DelPiero1024.08.2008 20:58
Toja e un Messi clasic, ajutat in spate de Tiago "Fabregas" Gomes, cu Dayro "Ronaldo" alaturi de ei vom avea o ofensiva foarte interesanta :) . Sa nu uitam de Mirel "Gerrard" Radoi, Goian "Ferdinand" - Ghionea "Vidic", Emeghara "Evra", Zapata "Dida" si Bogdanel "Inzaghi" Stanconne.

Prea penale omule!Au!Au!Au! :thumbup:

se7en24.08.2008 20:59

asta are atatea goluri inscrise sezonul trecut cat Arthuro, Kapetanos si Vali Badea la un loc. nu mai zic ca deja a dat mai multe decat Marica ("cel mai bun atacant din Europa") in toata cariera.

in fine, tot ce sper e sa fie jucat si sa mai inscrie din cand in cand.

Wally24.08.2008 21:11

O fi avand el nu stiu cate goluri date, dar campionatul bolivian de fotbal nu e printre primele. Important e sa inscrie pentru noi, nu ca a inscris pentru fosta echipa. Sa-l vedem ce poate si pe urma sa vorbim. Pana atunci multa bafta, Pedriel!

MALDINI24.08.2008 21:14

Sper sa faca treaba buna la Steaua!Bine ai venit! :)

Si ca sa fiu in tema cu voi , Szekely va fi noul Joe Cole :)

DelPiero1024.08.2008 21:29

Luam CL anul asta,mi-am schimbat opinia!Si nici macar beat nu sunt...

MALDINI24.08.2008 21:34

Si Banel va fi golgheter :) ... bine in afara faptului ca va lua Gheata de Aur :))

Wally24.08.2008 22:30
Si Banel va fi golgheter :)

Banel va fi autogolgheter!

DelPiero1024.08.2008 22:31

Aadica din oficiu?:))

MoWeed25.08.2008 05:28
Luam CL anul asta,mi-am schimbat opinia!Si nici macar beat nu sunt...

BAh ai gresit locul; topicul de misto-uri nu e aici:)))

Bogdan4Steaua25.08.2008 08:38

Haideti sa ne rezumam la discutii despre Pedriel.

Abia astept sa il vad la treaba. Debutul este extrem de important.

SylvyuUltras26.08.2008 13:08
Sper sa aduca un PLUS Stelei acest Pedriel ! Iar in legatura de TOJA,nota 11 de la mine ! :steag_cruce_invers:
GOD26.08.2008 21:25

sa fie cu 10% peste Thereau si luam si SuperCupa europei.

steaua_gloria26.08.2008 21:32

Un fizic plapand, dar o figura de goleador. Multa bafta !

CatalinBerceni29.08.2008 09:18

Sa-l vedem la lupta, ca pe DVD promite

SteelBoy30.08.2008 20:33

cu Pandurii o sa joace?

:lol: ce echipa avem Robinson "Dida" Zapata

Pawel "Zambrotta" Golanski , Dorin "Ferdinand" Goian, Sorin "Vidic" Ghionea, Iffeany "Evra" Emeghara

Banel "Malouda" Nicolita,Dayro "Lampard" Moreno,Mirel "Gerrard" Radoi, Ovidiu "Makelele" Petre ,J.C "Messi" Toja

Bertrand "Drogba" Arthuro

sunt de acord cu voi luam UCL.........asta daca nu vrea Becali sa faca un act de caritate si sa-l lase pe Abramovici sa ia CL:D

se7en08.09.2008 09:52

i-a sosit in sfarsit cartea verde, poate il vom vedea cu Farul.

Joga Bonito08.09.2008 11:10

hahhaha :bananadance:

«1236»