FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ricardo Pedriel

«12346»
bodanelu15.09.2008 10:04
Cred cã în douã sau trei zile situația lui Pedriel se va rezolva și Steaua va primi cartea verde. Problema banilor a fost deja rezolvatã, pentru cã gruparea din România a plãtit suma de transfer. Acum totul depinde de cei de la Wilstermann", a declarat Jesus Rodriguez.

So, asta este motivul pentru care nu joaca. Sa-i vina cartea verde si sigur o sa-l vedem la lucru in campionat.

sirFlorin25.09.2008 07:42

Sa-i vina cartea verde si sigur o sa-l vedem la lucru in campionat.

Vineri 26.09 Argaseala a anuntat ca va sosi si cartea verde a bolivianului...sa speram ca va intra si el pe final la meciul cu chefere dupa c vom avea 3-0...visez nu?

Verssace25.09.2008 08:47

si eu abia astept sa il vad la joc , se misca bine pe teren . Sper sa intre macar 10-15 min cu CFR sa ne facem o prima impresie.

.Ax3L.25.09.2008 08:47

nu visezi cu CFR e posibil sa avem si mai mult nu doar 3-0 doar Semedo o sa le dea 2 goluri dupa cum a zis dar mai e si Dayro si b. Stancu si in poarta il avem pe zapata in mare forma nam nicio emotie al meciu cu CFR (pare putin gen becali postu dar eu chiar cred asta :D), iar despre pedriel presimt ca nu o sai vina carte verde

steaua_gloria25.09.2008 10:54

Presimt ca transferul nu se va realiza . Bolivienii aia de la clubul lui pedriel sunt niste inapti.

sirFlorin30.09.2008 09:45

Mai stiti ceva de cartea verde a lui Pedriel? :noexpression:

AmuntBoy30.09.2008 09:58

sper sa vina cartea verde pana sambata

ca sa-l vedem la treaba cu otopeni

Verssace30.09.2008 10:14

parcã ii fãcea una provizorie , dar numai gura e de Prunea.

CoRsSo30.09.2008 20:55

Alt transfer Bomba care s-a desumflat, voit sau nevoit. Chiar aveam nevoie de Pedriel.

SteauaB30.09.2008 21:01

Cred ca e peste Bogdan Stancu!

redondo30.09.2008 22:01

Eu cred ca e mai bun decat Arthuro.De fapt si grecul mi se pare peste Arthuro.Dar sa-l vedem

Wally01.10.2008 21:25

Abia astept sa-l vad la treaba...sper sa aiba drept de joc cat mai repede.

mountytoma02.10.2008 13:45

cred ca toata lumea il asteapta pe pedriel. ce nu-mi place este cum se poarta cu neaga. din cauza copacilor nu vedem padurea: de ce nu joaca neaga, ca mai rau decat arthuro si kapetanos nu cred ca poate fi!

sirFlorin02.10.2008 13:51

...ma eu sunt interesat de cartea lui verde..a venit??

sabin130702.10.2008 14:21

Cre´ca nu.. ca ar fi trebuit ¨sa se auda¨.

Parca facusera nu stiu ce plangere la FIFA pt cartea asta, dar de atunci eu n-am mai auzit nimic..

Poate e cineva mai informat sa ne spuna si noua.

Robinson Rufay Zapata02.10.2008 17:26

oare jucatorul asta e chiar al Stelei? daca el nici nu a fost transferat si e tinut la Steaua sa se antreneze , poate la iarna intra in ultimile 6 luni si vine atunci gratis cum ii place lui Jiji

LARI03.10.2008 00:39

Cartea verde a lui Pedriel nu a venit, dar e pe drum; cre'ca vine c-o piroga ceva, din America de Sud... (din GazetaSuperProasta):

Steaua nu a primit "cartea verde", Prunea spune cã e o problemã cu agenții jucãtorului, FIFA va lua o decizie în maximum douã sãptãmîni.

Steaua nu dã gol în Liga Campionilor, se plînge cã n-are un vîrf de valoare, dar unul dintre cei mai promițãtori atacanți din lot nu poate fi folosit de Lãcãtuș. E vorba de Ricardo Pedriel, care la antrenamente e unul dintre cei mai în formã și mai eficienți elevi ai "Fiarei". La 6 sãptãmîni de cînd a ajuns în Ghencea, șefii Stelei n-au intrat în posesia "cãrții verzi" a fotbalistului.

"La FRF n-am primit nimic. Din cîte am înțeles, e o problemã cu agenții jucãtorului", a spus ieri Florin Prunea, șeful Departamentului Relații internaționale de la Casa Fotbalului. "Steaua a fost corectã cu noi, ne-a achitat comisionul pentru cã altfel nu ar fi semnat jucãtorul", a declarat Claudio Mossio, unul dintre impresarii lui Pedriel.

"Am trimis deja dosarul la FIFA și am solicitat intervenția lor. Un judecãtor unic de acolo va lua o decizie definitivã, însã nu mai devreme de 10-14 zile", a adãugat Prunea. Dacã documentele nu vor veni pînã mîine, Pedriel va rata și meciul cu CS Otopeni, dupã care campionatul se va întrerupe și astfel debutul sãu în roș-albastru ar urma sã se facã la aproape douã luni din momentul în care a ajuns aici.

"Am vorbit cu cei de la clubul Jorge Wilstermann, de unde a plecat Pedriel, mi-au spus cã banii trimiși de Steaua au ajuns în cont, deci «cartea verde» ar trebui sã aparã"

Claudio Mossio, agent Pedriel

Tot din cauza tergiversãrii lucrurilor de cãtre șefii Stelei în privința obținerii certificatului internațional de transfer, Pedriel nu a putut fi trecut pe lista UEFA pentru Champions League. Deși Lãcãtuș l-ar fi dorit pe bolivian pentru jocurile din Ligã, a fost obligat de situație sã apeleze la Kapetanos, fotbalist pe care l-a folosit doar 8 minute din cele 180 cu Bayern și Fiorentina.

Wally03.10.2008 09:09

Pana ii vine cartea verde, se lamureste jj cat e de bun si-l da la Buzau...

CoRsSo04.10.2008 21:21

Vai de noi...Numai lu' Jiji i se putea intampla asta

LARI07.10.2008 20:07

"Pedriel este un atacant foarte bun, de abia aștept sã intre în lot. El va fi apt din punct de vedere al transferului în aceastã sãptãmânã și va putea debuta imediat. Cred cã el va aduce ceva în plus în atacul nostru. Nu suntem interesați de Montero, am vãzut aceastã speculație. De Fabbiani nu mai știm nimic acum, dar era un jucãtor foarte bun când era în România. Este un jucãtor interesant pentru Steaua" a spus Argãsealã la Sport.ro.

LE: "La primul joc oficial pe care il avem, de exemplu meciul de Cupa, cu Sportul, Pedriel va putea fi folosit. Saptamana aceasta va fi valid de joc. Daca Lacatus va avea nevoie de el, Pedriel va intra pe teren, este pregatit", a mai spus Argaseala.

redondo07.10.2008 20:15

Ba frate dar asta mai joaca odata sau ce.Asta cu cartea verde e cam praf in ochii,asa ceva n-am mai auzit pana acum

MALDINI07.10.2008 23:43

De cand astept sa il vad....

DelPiero1008.10.2008 08:55

Debuteaza Pedriel,la la la!Zici ca e vreun pui de Van Basten si asta,asa il asteptam...adevaru' e ca mai rau decat Arthuro nu cred ca poate fi.Macar sa fie ca Thereau...

ultra_ss08.10.2008 09:47
Debuteaza Pedriel,la la la!Zici ca e vreun pui de Van Basten si asta,asa il asteptam...adevaru' e ca mai rau decat Arthuro nu cred ca poate fi.Macar sa fie ca Thereau...

macar ca Thereau pai Thereau era super atacant nu cred ca se compara pedriel cu Thereau sau oricare atacant din lotu actual

DelPiero1008.10.2008 10:54

In opinia mea,super atacanti sunt Henry,Del Piero,Aguero,Messi si altii de genul asta.Pe unde e Thereau acum?Ah,la marea echipa Charleroi...sa fim realisti,Thereau era bun,insa nu un 'super-atacant'.Poate in comparatie cu Arthuro sau Kapetanos era super atacant...

«12346»