FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Galatasaray

«167891011»
ingerasul_elena27.08.2008 20:32
cati ani aveti apropo??

Avem multi ani de suporter stelist!

grgapitic2227.08.2008 20:32

de ce ban?

asta e forum fiecare cu parerea lui.

ce palmares are Laca si ce palmares are Radoi??

si vrea statuie asta ma deranjat.

sa nu uitam ca ultimele 2 calificari le-am obtinut fara Radoi cand a jucat el a fost jale rosenborg, etc,

zloty27.08.2008 20:33
de ce ban?

sa nu uitam ca ultimele 2 calificari le-am obtinut fara Radoi cand a jucat el a fost jale rosenborg, etc,

frate sincer nu e momentu pentru asea ceva,laso moarta te rog eu

grgapitic2227.08.2008 20:34
deci Radoi varza, toate respingerile la adversari si acum vrea statuie. doamne ce tara de kkt.

Mai, admini!

Dati ban tembelului asta!Asta sa ma abtin sa nu-l jignesc cumplit!

cred ca il iei, eu n-am jignit pe nimeni>

ingerasul_elena27.08.2008 20:35
de ce ban?

Eu cred ca esti obsedat de acea statuie!Vrei sa iti facem si tie statuie pt suporter anti Steaua?Dc nu, lasa-ne!

grgapitic2227.08.2008 20:37

nu pot sa cred nici acum, a mai cerut odata Hagi statuie dar ala merita din plin, dar sa-l auzi pe Radoi ca vrea statuie sincer imi lasa un gust amar.

Heart_For_Steaua27.08.2008 20:37

De asta iubesc eu Steaua... Pentru aceasta echipa minunata , pentru acest public exceptional , pentru culorile magice , pentru istorie si traditie , pentru cele 23 de titluri si 21 de Cupe ale Romaniei , pentru ca suntem singura echipa din Romania care am castigat Cupa Campionilor , pentru ca suntem in elita fotbalului an de an , pentru bucuria nespusa ce mi-o aduce atunci cand castiga , pentru ca a fost intotdeauna cea mai buna echipa romaneasca , pentru ca ea reprezinta Romania , pentru ca am fost si vom fi intotdeauna SUPERIORI , pentru tot IUBESC Steaua...:X

EternalK27.08.2008 20:40

Mirel 1-0 galata

maine tragerile la sorti pt UCL de la 19:00 pe Eurosport si sport.ro

zyder27.08.2008 20:41
nu pot sa cred nici acum, a mai cerut odata Hagi statuie dar ala merita din plin, dar sa-l auzi pe Radoi ca vrea statuie sincer imi lasa un gust amar.

Da taci ma in **** mea odata tembelule...Radoi ii fundas ce ai vrea sa dribleze in aparare??...logic ca bubuie mingile asa face orice fundas de meserie cand ii presiune....hai jet javra spurcata ne strici aici sarbatoarea in morti vostri de tampitzi numa nu botu la TV plm gasitiva alceva de facut...o deratizare ceva...URAAAAAAAAAAA vina BARCAAAAAAAAAAAA..... :bananadance: :bananadance: :bananadance:

Miaus27.08.2008 20:41

Si pentru care mari performante merita Hagi statuie?

Hai marsh acasa!

grgapitic2227.08.2008 20:48

deci n-aveti treaba cu fotbalul, una e sa bubuie mingile si alta e sa le dea la adversari, la ce au aratat turcii in seara asta ii bateam si cu echipa a doua.

plus faptul ca nu sunt javra.

suporteri la rezultate.

Hai marsh acasa!

:)))))

no coment

daca ai avatar cu Oli e clar.

AdrianUltras2527.08.2008 20:49

Felicitari echipei!

Au jucat foarte bine.

Dupa cum am zis inainte de meci, daca jucam pe jos, in viteza, cu pase printre, ii facem pe turci.

Si i-am facut.

Am avut ocazii si inainte si dupa gol.Pacat ca le-am ratat cu atata seninatate.

Lucruri sunt de reprosat.Dar nu are rost sa vb despre asta acum.

Am facut cel mai bun joc din acest sezon.

Lacatus merita felicitat.A gandit foarte bine meciul.

Sper doar sa fie constient ca echipele din Liga 1 nu vor lasa asa de mari spatii si sa gandeasca in continuare si restul meciurilor Stelei la fel de bine.

Toata echipa a jucat bine dar cred ca Radoi,Lovin,Nesu si Banel au jucat de nota 20.

L-as fi bagat si pe Dayro in grupul ala dar el a ratat prea mult :)

Gabyc27.08.2008 20:50

Ma serios vad ca unii mai iau de comentat si dupa acest meci. anul trecut va inteleg neam calificat greu cu bate barisov dar anul acesta am avut galatasarai una din cele mai grele echipe cu care puteam cadea. nici dupa aceasta calificare nu puteti fi bucurosi si mai aveti de comentat. Radoi si Banel au facut cel mai bun meci al lor din ultimul an. felicitari si sa vedem un joc frumos in grupe. cat despre Lovin eu zic ca a jucat bine mai ales centrarea pentru arthuro.

Irresistible23Steaua27.08.2008 20:50
deci n-aveti treaba cu fotbalul, una e sa bubuie mingile si alta e sa le dea la adversari, la ce au aratat turcii in seara asta ii bateam si cu echipa a doua.

suporteri la rezultate.

Hai marsh acasa!

no coment

MARSH JAVRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Miaus27.08.2008 20:50

suporteri la rezultate.

Hai marsh acasa!

no coment

Vb de performantele cu Steaua.

Ca asa putem sa ii facem statuie si lui Pele in fata stadionului.

Du-te taticu, fugi ascunde-te.Ai treaba tu cu fotbalul pe cat e nea Jiji intelectual.

MoWeed27.08.2008 20:51

@grgapitic22

Bah scuteste-ne de parerea ta! Chiar nu te poti bucura in liniste de calificare fara sa critici pe nimeni

PS: Daca pana si AdrianUltras il felicita pe Lacatus cred ca e clar ca a pregatit meciul foarte bine...

grgapitic2227.08.2008 20:54

chiar naveti treaba cu fotbalu.

cum sa-l bagi pe Ghionea si sa-l scoti pe toja?????

parca am revazut episodu boro. noroc ca am jucat acasa.

zyder27.08.2008 20:55

suporteri la rezultate.

Hai marsh acasa!

no coment

Las ca bate dinamu in 50 de ani in turu trei pe cineva....m*** Dinamo,inca un an de umilinte pt voi iar faptul ca forumul nostru ii plin de voi o dovedeste asta...FRUSTRARE MAXIMA pt voi....Barca pt noi in Ghencea....muahaha :yeahh: :yeahh:

zloty27.08.2008 20:56

dati ma ignore:))

ingerasul_elena27.08.2008 20:57

Scumpule,dc tot stii atatea tactici, du-te si ia-i locul lui Laca!Asa sigur vei avea si tu statuie!

Cred ca ori te-ai lovit rau la cap cand Steaua a inscris,ori habar nu ai de nimic!

grgapitic2227.08.2008 20:57

oricum ultimu post.

bucurati-va pt banii care ia luat ciobanu.

fansteaua4627.08.2008 20:59

Bravo !!! :steag_cruce_invers: :steag_cruce_invers: :steag_cruce_invers: :steag_cruce_invers:

Heart_For_Steaua27.08.2008 20:59

Acolo s-a vazut ca Lacatus este antrenor... Daca ai observat turcii se avantasera spre poarta noastra ,iar la noi in aparare era debandada, turcii facusera o schimbare ofensiva introducandu-l pe Umit Karan , si automat , Laca trebuia sa introduca si el un fundas proaspat avand in vedere probleme lui Goian si faptul ca apararea nu mai rezista mult in 4 oameni ... asa ca a scos un mijlocas ofensiv si a introdus un fundas... astfel de schimbari se fac des in situatii dastea... Dar de, la noi toti suntem antrenori si ne dam cu parerea fara sa stim...

ingerasul_elena27.08.2008 21:00
oricum ultimu post.

bucurati-va pt banii care ia luat ciobanu.

Ne bucuram pt ca suntem suporteri adevarati!Ne bucuram pt ca iubim Steaua!Si asta este tot ceea ce conteaza!Dar tu nu cred ca stii ce inseamna!Pacat!

zyder27.08.2008 21:00

Toja era sufocat in repriza a doua nu mai face nimic pe teren in timp ce turci au introdus inca un atacant si jucau cu 3 atacanti,plus ca pana la intrarea lui Ghionea era panica la noi in careu la centrarile turcilor lucru care odata cu intrarea lui Ghionea a usurat treaba...asa ca dute tata si vb cu Rednic , peseiro poate intrati si voi odata in Liga ca deveniti penibili zau asa...sau luativa dracu o plasma de 100 de cm sa vedeti Steaua mai bine cum joaca in Liga....

«167891011»