uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa suntem in ligaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa suntem in ligaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yessssss ... sunt nou paiki da asta nu inseamna ca nu pot sa ma bucur ![]()
FORZZA Steaua ...
Cãtzeii plãnuiau sã sãrbãtoreascã cu turcii la Universitate. Sã se ascundã în Groapa lor acum!
Multumesc, Steaua! Multumesc Lacatus! Multumesc MIRELE, esti MARE! Multumesc Mihai Nesu, multumesc pentru tot ce ai facut pentru Steaua, multumesc si pentru determinarea si daruirea cu care ai jucat la ultimul tau meci in Ghencea, inca o data mii de multumiri Mihaita! Respect Nesu! Respect Steaua!
deci Radoi varza, toate respingerile la adversari si acum vrea statuie. doamne ce tara de kkt.
Bravo Laca!
:steagcruce:
:steagcruce: ![]()
deci Radoi varza, toate respingerile la adversari si acum vrea statuie. doamne ce tara de kkt.
Tu la ce meci te ai uitat?
Radoi merita 15 mil Euro :X in sfarsit Steaua pe care o asteptam cu totii :X \:D/
Multumesc, Steaua! Multumesc Lacatus! Multumesc MIRELE, esti MARE! Multumesc Mihai Nesu, multumesc pentru tot ce ai facut pentru Steaua, multumesc si pentru determinarea si daruirea cu care ai jucat la ultimul tau meci in Ghencea, inca o data mii de multumiri Mihaita! Respect Nesu! Respect Steaua!
da frate tre sa recunosc ca mia placut nesu , a jucat de parca vroia sa prinda lotu , nu a lasat nici un moment impresia ca e ultimul lui meci pentru Steaua , cred ca majoritatea jucatorilor ereau cu gandul departe daca ereau in locu lui .
felicitari Steaua ! Radoi A FOST MAGIC !
Cred ca ai gresit locul unde sa scrii!Si cred ca,in cazul in care ai vazut meciul, ai uitat sa iti pui ochelarii!
Pentru:
1) TOTI cei care m-au blamat cand am luat apararea lui Banel, si in special acelui ciutan de pe aici a zis "Banael e cel mai prost forbalist din istoria Stelei" si m-a jignit cand am replicat.
2) TOTI cei care m-au combatut si l-au injurat pe Lovin si il voiau afara din lot.
3) TOTI care l-au blamat pe Lacatus ca e cel mai prost antrenor sau un zero batat!
CIOCU' MIC si sa va fie RUSINE!!!!
BRAVO Steaua!!!!!!!!!
=)) Cum sa zici asa ceva ?
tu sti care e Radoi ?
MARSH JAVRA DE AICI!
Bravo !
poate ca sunt mai stelist decat multi de aici dar uitativa inca o data la meci si vedeti in prima repriza unde respinge Radoi baloanele, si acum culmea ironiei cere statuie, deci incredibil nu credeam asa ceva din partea lui.
Lovin e fotbalist???????
poate ca sunt mai stelist decat multi de aici dar uitativa inca o data la meci si vedeti in prima repriza unde respinge Radoi baloanele, si acum culmea ironiei cere statuie, deci incredibil nu credeam asa ceva din partea lui.
Daca intr-adevar ai fi "mai stelist decat multi de aici "nu ai critica!Un suporter adevarat isi iubeste echipa in orice moment!Cred ca ar trebui sa scrii in alta parte!Nu prea cunosti echipa Steaua!Si dc vrei sa revezi prima repriza, te invit sa te uiti maine pe GSP!Noi nu vrem!Ne bucuram de aceste momente!
Lovin e fotbalist???????
Au jucat bine !!! Si Radoi impecabil. Nu inteleg ce nu iti convine.In loc sa te bucuri tu critici.Ce oameni ... ce caractere
Da' mai taca-ti fleanca mai natafletule si lasa-ne sa ne bucuram de aceasta calificare.
Bravo Steaua, bravo tuturor celor care au pus umarul la aceasta victorie. Nu ma intereseaza arbitrajul, nu ma intereseaza declaratiile sefilor, rivalilor, etc, ma intereseaza faptul ca Steaua a cistigat!
Lovin e fotbalist???????
incerci sa fi mai catolic decat papa .
LASO
TACI
BUCURATE
Esti o varza murata...
Dute si te bucura impreuna cu CFR pentru o calificare in Liga pe spinarea Stelei.
FORZA Steaua, FORZA Laca...
Cea mai buna echipa !
deci chiar nu critic!
dar sa auzi ca vrea statuie laso in p... goala.
deci sa nu al mai ziceti ceva de Lacatus ca va dat lectie .........cei mai multi mi-au placut Banel ,Lovin si Nesu si Radoi dak nu erau ei nu faceam nimika in meciu asta
cati ani aveti apropo??
Bravo !
Mai, admini!
Dati ban tembelului asta!Asta sa ma abtin sa nu-l jignesc cumplit!