FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Galatasaray

«17891011»
AdrianUltras2527.08.2008 21:02

MoWeed

Cred ca am demonstrat pana acum ca sunt obiectiv.Asa incerc sa fiu tot timpul.

Sa gandesc obiectiv si clar.

Lacatus merita felicitat cand face lucruri bune.

Dar la fel de bine merita si criticat cand o da in bara.

A zis-o chiar el: "Daca iti place sa fii aplaudat atunci trebuie sa stii sa suporti si fluieraturile fanilor".

grgapitic22

Nu ai dreptate.

Meciul a fost castigat.

Ocazii au existat si dupa iesirea lui Toja.

Lacatus a intarit apararea dar i-a obligat pe mijlocasi sa joace si mai mult cu pase printre, in viteza, punand in valoare viteza jucatorilor de contraatac.

Stancu poate ca trebuia introdus mai repede.

Dar atat timp cat noi am fost peste Galata, nimic nu e de reprosat.

Am fost mai buni ca ei.

PUNCT.

p.s.

Radoi ma uimeste de la meci la meci.

E un jucator fantastic!

Avem foarte mare noroc ca nu a plecat.

fansteaua4627.08.2008 21:02

Bravo !!! :steag_cruce_invers: :steag_cruce_invers: :steag_cruce_invers: :steag_cruce_invers:

AdrianUltras2527.08.2008 21:03
oricum ultimu post.

bucurati-va pt banii care ia luat ciobanu.

Nu ma bucur pt banii ciobanului.

Ma bucur pt Radoi, ca va juca anul asta acolo unde ii e locul.

xray_rom27.08.2008 21:04
deci Radoi varza, toate respingerile la adversari si acum vrea statuie. doamne ce tara de kkt.

Mai, admini!

Dati ban tembelului asta!Asta sa ma abtin sa nu-l jignesc cumplit!

cred ca il iei, eu n-am jignit pe nimeni>

Ne-ai jignit pe toti suporterii prin "Mirel e varza", pe toti ramanii "tara de kkt".

Unde mamitzica ta traiesti, mai?

In seara asta superba, de referinta atat pt Steaua cat si pt Romania (2 echipe in CL), te gasesti tu sa arunci cu 'varza" si "kkt". Esti ultima potaie deghizata in stelist!Mars la Borcea, prost-crescutule!

grgapitic2227.08.2008 21:04

s-a dus de mult trairea pt Steaua!

unde sunt vremurile cand mergeam la Pitesti un autocar cu jean Marin si restu, la onesti 4 autocare si eram pe locul 8-9, unde????

kaladze27.08.2008 21:05

steauaaaaa bv bv bv :steag_cruce_invers::steag_sah_mic:

AdrianUltras2527.08.2008 21:07

grgapitic22

Nu te-am vazut la Bistrita in weekend.

De ce?

fansteaua4627.08.2008 21:07

Steaua - Galatasaray 1-0

Fug turcii :laugh: :laugh: :laugh:

ingerasul_elena27.08.2008 21:08

Declaratia lui Laca la conferinta de presa!Si ar trebui sa tinem cont de aceste cuvinte si sa incercam sa nu mai criticam!

"Am trecut peste multe rãutãți care mi s-au adus încã de când am fost adus la Steaua, dar cred cã dupã aceastã performanțã a venit și rândul meu sã vorbesc. Mã doare cã unii încearcã sã umbreascã aceste rezultate și discuta în fel și chip vizavi de meseria pe care mi-o fac la Steaua."

MoWeed27.08.2008 21:08

@AdrianUltras25

Exact!

Si eu am crezut cand am vazut ca-l baga pe Ghionea ca ultimele 20 de minute o sa-mi scoata peri albi.

Dar am ramas in continuare sus, ba mai mult faptul ca am avut 3 stopperi ne-a ajutat la centrarile de pe final cand a venit si Servet in careu. Turcii nu au miscat azi in atac, in afara de bara aia; apararea a jucat foarte bine. Plus ca pe final Dayro a ratat in draci, la fel ca si Arthuro; deci una peste alta este o calificare meritata...cred ca prin eliminarea unei echipe superioare din punct de vedere al salariilor, al numelor jucatorilor si al bugetului am demonstrat odata pentru totdeauna frustratilor care ne ataca mereu ca meritam sa jucam in Liga Campionilor!!

Ma suprinde pe zi ce trece forma din ce in ce mai buna a lui Banel. Nu stiu ce i-a facut Lacatus dar a inceput sa mai joace ceva, lucru care este foarte multumitor.

Pai eu ziceam ca daca pana si tu, cel mai vehement contestatar al lui Lacatus de aici de pe site l-ai felicitat, asta inseamna ca a pregatit meciul foarte bine

sabin130727.08.2008 21:10

Superb!

Cand am vazut valul ala de atacuri infecte la adresa lui Lacatus am fost foarte dezamagit, nu ma asteptam sa aiba atatia acoliti. Acea dezamagire ma face sa ii intreb pe acei suporteri: UNDE SUNTETI ACUM???

Multumim baieti! Multumim Marius! Suntem mandri de voi!

DanStan27.08.2008 21:11

Foarte greu meciul asta. S-a jucat foarte rapid si tocmai de aceea au aparut multe greseli. Ambele echipe au depus un efort imens iar cei ce au reusit sa reziste fizic pana la final au fost jucatorii Stelei. Turcii au mai multi jucatori de valoare decat Steaua si daca stelistii n-ar fi reusit un joc tactic perfect probabil Galatasaray ar fi reusit calificarea. Sincer sper ca nici una din cele 5 echipe romanesti calificate in Cupa UEFA nu-i va intalni pe turci pe traseu. Ii spulbera turcaletii. Steaua a jucat in seara asta ca o echipa de Champions League, nu atat in ceea ce priveste realizarile tehnice (nu avem suficiente valori in lot) cit in ceea ce priveste efortul depus, stiinta de a specula superioritatea de grup si stiinta de a gasi si specula punctele slabe ale adversarilor.

p.s : prin minutul 80 credeam ca fac congestie. Inca vreo doua - trei meciuri din astea si ma curat. Da' nu-mi pare rau. Macar sa mai vad echipa jucand asa ...

grgapitic2227.08.2008 21:15

nu mai vin la meciuri pe Ghencea si in deplasari in tara de vreo 2-3 ani.

deasta nu mai vazut la Bistrita.

distanta mare, servici,familie, copil, scarba fata de Gigi, dar cine stie poate ne vedem in deplasare in cl.ultimul meci la care am fost pe bernabeu.

parerea mea e ca Radoi a exagerat cu statuia si faza cu sa vina banii m-a scarbit pur si simplu.

galata varza azi!!!

AdrianUltras2527.08.2008 21:16

Mama,mama!

De intra Motanu mai repede sigur le-o baga in ate.

Stiu ca nemultumitului i se ia darul dar...noi chiar le puteam da 4 azi la turci :)

Oricum.

Foarte bun rezultat!

Felcitari tuturor!

MoWeed27.08.2008 21:18
Mama,mama!

De intra Motanu mai repede sigur le-o baga in ate.

Sau daca se concentra Dayro putin mai mult la ocaziile avute...

Oricum e un rezultat foarte bun; bine ca ne-am calificat. Sper ca maine sa profitam si noi de echipele din urna a 4-a(BATE, Aalborg, Anorthosis, Basel).

elika27.08.2008 21:22

o seara superba ...Invidiosilor nu aveti dreptul sa ne criticati :steagcruce:

AdrianUltras2527.08.2008 21:23
nu mai vin la meciuri pe Ghencea si in deplasari in tara de vreo 2-3 ani.

deasta nu mai vazut la Bistrita.

distanta mare, servici,familie, copil, scarba fata de Gigi, dar cine stie poate ne vedem in deplasare in cl.ultimul meci la care am fost pe bernabeu.

parerea mea e ca Radoi a exagerat cu statuia si faza cu sa vina banii m-a scarbit pur si simplu.

Pe Bernabeu am fost si eu.

Pacat ca nu ne-am vazut.

Scarba fata de Gigi e mare prietene, dar cand ajungi pe stadion, strigi "Steaua", nu "Gigi"!

Mai faci un banner ceva anti oier.O scandare ceva.

Dar daca toti oamenii pe care ii scarbeste acest personaj aleg sa stea acasa, atunci cine sa se auda?

Acei putini care vin si care sunt acoperiti de toti gornistii?(am boala pe aia imensa.cand i-am vazut la TV acum m-a luat cu dureri de cap)

Nu poti sta frate cu mainile in san si sa te plangi tot timpul.

Ori faci ceva, ori taci.

Doar femeile se tot plang.

Cat despre Radoi, a exagerat cand a vorbit despre Statui.

Era un pic ironic la adresa fotbalului Romanesc.

Din cate se vede doar Steaua e capabila sa se califice corect in CL.Restul someaza sau paraziteaza de pe Steaua.

Cand a zis ca merita sa le fie facute statui se referea la ceilalti membrii ai fotbalului romanesc.

borcica-care probabil plange acum.

mureszan-care probabil tremura de frica si ciuda, ca simte ca se va face de rusine in CL.

Copos-care doarme, ca nu are nici o treaba cu fotbalul.

Astia ar trebui sa le faca lor statuie.

Iar in ceea ce priveste banii, mi se pare normal sa vrea bani.

Un fotbalist are cariera scurta.La 34-35 de ani ai terminat.Asta daca nu te accidentezi.

Aduni bani cat poti ca sa iti poti intretine familia.

Nu trebuie judecat omul pt ca vrea ca familia lui sa duca o viata mai buna.

adidwu27.08.2008 21:24

Un prim mare rezultat in cariera antrenorului Marius Lacatus.

Marile vedete din lotul Galatei au fost depasite la motivatie de Lovin si Banel.

Radoi a fost imperial,Petre Marin ne-a aratat ca inca mai are putere sa lupte,Nesu ma face sa regret inca o data plecarea in Olanda.

Goe a avut un joc sigur,Toja s-a vazut intr-un moment decisiv, Arthuro s-a pus in slujba echipei.

Acum cred ca evolutia lui Dayro a fost afectata de oboseala.

Rezervele au intrat bine in joc.Bineinteles ca puteam sa facem si scor da asta e.

Cred ca Jiji a dat cu mir de la muntele Athos prin vestiarul turcilor ,dar mai aproape de adevar e faptul ca nu au fost lasati de Steaua sa-si impuna jocul.

Bravo Steaua si iti multumesc ca existi.

fular-campionii

DannY_127.08.2008 21:25

Cine are inregistrarea meciului sau video din tribune...vreau sa aud atmosfera ca panaramele de la antena1 au dat comentariul tare si atmosfera nu s-a auzit mai deloc:(.

AdrianUltras2527.08.2008 21:27

Inca ceva.

Daca Nesu nu a fost vandut inca, sa nu se mai semneze actele.

Baiatul asta trebuie tinut la Steaua.

steaua_gloria27.08.2008 21:29
Cine are inregistrarea meciului sau video din tribune...vreau sa aud atmosfera ca panaramele de la antena1 au dat comentariul tare si atmosfera nu s-a auzit mai deloc:(.

Panaramele , asa cum le zici tu au comentat foarte bine si frumos.

MoWeed27.08.2008 21:29

De vreme ce a aparut si pe site-ul oficial atat al Stelei cat si al lui Utrecht, cred ca sunt deja semnate actele...pacat aveam nevoie de un sufletist ca Nesu

Azi a pus osul desi stia ca o accidentare ii putea strica transferul si pentru asta a castigat respectul meu. Nu sunt multi fotbalisti romani care ar fi facut asa ceva!

fansteaua4627.08.2008 21:30

Standard Liege

Sporting Lisabona

Steaua Bucuresti

Bate Borisov

Verssace27.08.2008 21:31
macar intra Stancu

bv plesan :D tre sa primeasca si el prima pentru tragere de timp:D

da a fost tare faza..ce jmecher e plesan

cica el vedea daca e desumflata mingea :))) radem glumim .. dar trebuie sa isi revina cat mai repede plesan fular-campionii sa vina urmatorul obiectiv

steaua_gloria27.08.2008 21:31
Standard Liege

Sporting Lisabona

Steaua Bucuresti

Bate Borisov

Ce e asta?Doar nu crezi ca standard, in caz ca s-ar califica e in prima urna.

«17891011»