FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Galatasaray

«1891011»
DannY_127.08.2008 21:33
Cine are inregistrarea meciului sau video din tribune...vreau sa aud atmosfera ca panaramele de la antena1 au dat comentariul tare si atmosfera nu s-a auzit mai deloc:(.

Panaramele , asa cum le zici tu au comentat foarte bine si frumos.

Nu am spus ca nu au comentat bine,ci ca trebuia sa lase volumul comentariului mai redus si sa lase atmosfera sa se auda mai bine.Comentatorii n-au nicio vina,au comentat foarte bine,la cei care s-au ocupat de sunet ma refer.

steaua_gloria27.08.2008 21:34

Sunt profesionisti , au ei motivele lor sa faca acest lucru.

fansteaua4627.08.2008 21:35
De vreme ce a aparut si pe site-ul oficial atat al Stelei cat si al lui Utrecht, cred ca sunt deja semnate actele...pacat aveam nevoie de un sufletist ca Nesu

Nu s-a semnat nimic . I s-a promis ca daca ne calificam i se da drumul :steag_sah_mic:

zloty27.08.2008 21:35
[

tu teai uitat la meci??? ce comentariu frumos frate ?? cand a inceput celalalt comentator(nu vochin) sa ne zica teoria lui cu fotbalisti sudamericani am crezut ca mor de draci + ca mai aveau putin si le faceau statui pai mi l-a fct pa lincoln ala sa arate mai ceva ca Pele

AdrianUltras2527.08.2008 21:35

Plesan merita si el nota 10 pt o pasa perfecta...de rugby.

Ati vazut ce bine a dat pasa in spate?

Cata finete!

Cata tehnica!

Merita banii :))

fansteaua4627.08.2008 21:36
Standard Liege

Sporting Lisabona

Steaua Bucuresti

Bate Borisov

Ce e asta?Doar nu crezi ca standard, in caz ca s-ar califica e in prima urna.

poate preferi ?

Barcelona

B Muncheh

Steaua Bucuresti

Fiorentina

MoWeed27.08.2008 21:36

:laugh:

zloty27.08.2008 21:38
Plesan merita si el nota 10 pt o pasa perfecta...de rugby.

Ati vazut ce bine a dat pasa in spate?

Cata finete!

Cata tehnica!

Merita banii :))

da da ai vzt a fost totusi baiat ,ia aratat jucatorului undei mingea dupa ce ia aruncato sa nu zica omu ca face misto de el:)))

fansteaua4627.08.2008 21:39
Cine are inregistrarea meciului sau video din tribune...vreau sa aud atmosfera ca panaramele de la antena1 au dat comentariul tare si atmosfera nu s-a auzit mai deloc:(.

Nu am spus ca nu au comentat bine,ci ca trebuia sa lase volumul comentariului mai redus si sa lase atmosfera sa se auda mai bine.Comentatorii n-au nicio vina,au comentat foarte bine,la cei care s-au ocupat de sunet ma refer.

Sistemul audio de transmisie TV de la antena1 a fost super JENANT :no: :no: :no:

Verssace27.08.2008 21:39
oricum ultimu post.

bucurati-va pt banii care ia luat ciobanu.

Ma nefericitule, u ce cauti aici cred ca esti vreo potea moarta de foame .. ORICUM : :steag_cruce_invers::steag_sah_mic::steag_cruce_invers:

steaua_gloria27.08.2008 21:41

poate preferi ?

Barcelona

B Muncheh

Steaua Bucuresti

Fiorentina

Nu ms , cu totul ca ar fi frumos .Acuma , stii cum e , daca nu ne calificam mai departe macar cu echipe tari sa jucam.

fansteaua4627.08.2008 21:43

Becali: "Vom trece de grupe"

alex_lef27.08.2008 21:44
Pentru:

1) TOTI cei care m-au blamat cand am luat apararea lui Banel, si in special acelui ciutan de pe aici a zis "Banael e cel mai prost forbalist din istoria Stelei" si m-a jignit cand am replicat.

2) TOTI cei care m-au combatut si l-au injurat pe Lovin si il voiau afara din lot.

3) TOTI care l-au blamat pe Lacatus ca e cel mai prost antrenor sau un zero batat!

CIOCU' MIC si sa va fie RUSINE!!!!

BRAVO Steaua!!!!!!!!!

ciutan esti tu cu Banel al tau si aceste doua goluri din dubla cu galata nu-mi poate schimba parerea despre el.

Ps: e bine acasa?! o samnata, o cola ai timp si la pauza de un post pe net

sabin130727.08.2008 21:46
Sunt profesionisti , au ei motivele lor sa faca acest lucru.

Da, saracii, sunt oameni si ei.

steaua_gloria27.08.2008 21:47
Becali: "Vom trece de grupe"

A, si tu-l crezi ?:))

Asa a zis si anul trecut.

AdrianUltras2527.08.2008 21:47

Nu cred ca e bine sa ne entuziasmam prea tare.

Sa fim totusi realisti.

Galatasaray e totusi o echipa de aceeasi valoare ca si noi(chiar daca bugetul e mai mare).

In grupe vor fi echipe mult mai puternice.

steaua_gloria27.08.2008 21:49

Eu raman la parerea ca galata e mai buna ca noi insa n-a avut forma. E doar parerea mea. Si tot eu cred ca nici noi nu suntem in forma.

fansteaua4627.08.2008 21:56

Lyon

Sporting Lisabona

Steaua Bucuresti

Bate Borisov

xray_rom27.08.2008 22:06

Sa fim totusi realisti.

Galatasaray e totusi o echipa de aceeasi valoare ca si noi(chiar daca bugetul e mai mare).

In grupe vor fi echipe mult mai puternice.

Stiu ca esti dezamagit:) Cand ai vazut echipa ai spus "Felicitari Galata pt calificare".

Trebuie sa ne entuziasmam din 3 motive:

Ca stelisti

1) Ne-am calificat a 3 a oara prin munca noastra si "gratis" ca altii.

2) Anul trecut, cand toti au minimalizat calificarea ca deh ... era BATE ... Acum s-a vazut ca nu era chiar de 3 lulele.

3) Galata este campioana tarii ca a jucat semifinala CE si care avea in lot majoritatea titularilor de acolo!Va aduceti aminte ce o mai laudati (Turcia), ca au spirit, joc ofensiv si nu ca noi ...

4) Turcii sa dea acatiste ca nu au plecat cu vreo 5 goluri in punga!

Ca romani...avem 2 echipe in CL, o premiera istorica!!!!

Daca dupa o astfel de calificare si reconfirmare a unor performante cand se ne mai entuziasmam??

Inseamna ca nu mai avem simtul masurii si traim visam o realitate la care nu vom ajunge prin pretentii utopice!

Fotza Steaua si iti multumim!

danimarcu27.08.2008 22:21

Sa fim totusi realisti.

Jucatorii sa ramana cu picioarele pe pamant.Noi avem tot dreptul sa ne bucuram si sa speram...

Ce-o fi in grupe om vedea.Acum e sarbatoare!!!!! :beer2:

Bravo Steaua!Bravo Lacatus!Bravo tuturor jucatorilor pt aceasta bucurie imensa pe care ne-au facut-o!

Multa mumu userului de mai sus care a spus ca Radoi e varza.

AdrianUltras2527.08.2008 22:32

Prietene Xray ar trebui sa citesti ce scriu eu si sa nu iti dai cu presupusul.

Am zis ca o sa pierdem daca jucam la 0-0, daca nu jucam pe contre, cu mingi pe jos, printre, in viteza.

Daca o sa cauti posturi mai vechi o sa vezi ca am zis ca e mai bine sa jucam cu Lovin si Ov Petre.

Daca jucam la 0-0 fii sigur ca am fi pierdut.

S-a vazut clar ca turcii in momentul in care nu era presati, atacau poarta.

Asa a aparut ocazia lui Kewell.

Galata are jucatori foarte buni in toace compartimentele.

Dar ca echipa sufera.

Lasa spatii foarte mari.

Skibbe asta e antrenor doar cu gura pana la urma.

Raman la ideea mea.

Ca nu are rost sa ne entuziasmam.

In campionatul intern nici o echipa nu lasa spatii asa de mari ca si Galata.

O sa fie foarte greu.

In CL la fel.

Acolo intalnesti colosi.

Daca incepem de pe acum sa ne consideram zei ai fotbalului atunci sezonul e compromis!

xray_rom27.08.2008 22:34
Pentru:

1) TOTI cei care m-au blamat cand am luat apararea lui Banel, si in special acelui ciutan de pe aici a zis "Banael e cel mai prost forbalist din istoria Stelei" si m-a jignit cand am replicat.

2) TOTI cei care m-au combatut si l-au injurat pe Lovin si il voiau afara din lot.

3) TOTI care l-au blamat pe Lacatus ca e cel mai prost antrenor sau un zero batat!

CIOCU' MIC si sa va fie RUSINE!!!!

BRAVO Steaua!!!!!!!!!

ciutan esti tu cu Banel al tau si aceste doua goluri din dubla cu galata nu-mi poate schimba parerea despre el.

Ps: e bine acasa?! o samnata, o cola ai timp si la pauza de un post pe net

Din comentariul tau, in o astfel de seara superba la care Banel a avut o mare contributie in cele 2 meciuri, deduc ca esti mai frustrat decat prevedea legea!:)

AdrianUltras2527.08.2008 22:41

Fara a-mi sari in cap, pot sa va intreb de ce vi se pare calificarea in grupele CL o performanta asa de mare?

xray_rom28.08.2008 01:33
Prietene Xray ar trebui sa citesti ce scriu eu si sa nu iti dai cu presupusul.

Am zis ca o sa pierdem daca jucam la 0-0, daca nu jucam pe contre, cu mingi pe jos, printre, in viteza.

Daca o sa cauti posturi mai vechi o sa vezi ca am zis ca e mai bine sa jucam cu Lovin si Ov Petre.

Daca jucam la 0-0 fii sigur ca am fi pierdut.

S-a vazut clar ca turcii in momentul in care nu era presati, atacau poarta.

Asa a aparut ocazia lui Kewell.

Galata are jucatori foarte buni in toace compartimentele.

Dar ca echipa sufera.

Lasa spatii foarte mari.

Skibbe asta e antrenor doar cu gura pana la urma.

Raman la ideea mea.

Ca nu are rost sa ne entuziasmam.

In campionatul intern nici o echipa nu lasa spatii asa de mari ca si Galata.

O sa fie foarte greu.

In CL la fel.

Acolo intalnesti colosi.

Daca incepem de pe acum sa ne consideram zei ai fotbalului atunci sezonul e compromis!

Relax!Te tachinam amical:)

1)Tu te-ai antepronuntat si scris asta mai sus, nu eu:)

"AdrianUltras25 - 27-08-2008 - 17:01

CITATBecali: "Stancu va fi rezervã. Jucãm la 0-0!"

Vreau sa felicit clubul Galatsaray pt faptul ca au reusit sa se califice in grupele CL."

2) E dreptul sa fii rezervat si sa nu te entuziasmezi, dar lasa-i pe cei ca mine si poate ca multi altii sa savureze pana la entuziasm aceasta clipa:)

Nu a fost numai o victoria a Stelei asupra Galatei si implicit o nou calificare, ci a fost o reconfirmare a valorii clubului Steaua in Romania si o mare victorie asupra:

a) Tuturor dusmanilor care spun/scriu pe unde prind ca Steaua e o echipa de blaturi, valize si contesta orice victorie in Liga 1, chiar si in fata unor echipe slabe.

b) Tuturor GSP-TV-istilor in frunte cu shulfelor anti-steliste Decebal, Stiucan...si alti prostovani de la alte fitzuici asa-zise sportive, dar tabloide sadea.

c) Tuturor care au sustinut ca noi ne-am calificat in CL numai prin bulanul tragerilor la sorti.

Cand alta echipa din tara va realiza in urmatorii 3-4 ani ceea ce a facut Steaua in acesti 3-4 ani, atunci o astfel de calificare nu ar mai fi motiv de entuziasm, din acest punct de vedere!

In rest, sa auzim numai de bine maine la trageri si in meciurile din grupa!

Stanici28.08.2008 04:34

Eu astept felicitarile amicilor turci. I'm waiting for congratulations from our turk paws. WHERE THE **** WAS ULTRASLAN?!

«1891011»