Prietene Xray ar trebui sa citesti ce scriu eu si sa nu iti dai cu presupusul.
Am zis ca o sa pierdem daca jucam la 0-0, daca nu jucam pe contre, cu mingi pe jos, printre, in viteza.
Daca o sa cauti posturi mai vechi o sa vezi ca am zis ca e mai bine sa jucam cu Lovin si Ov Petre.
Daca jucam la 0-0 fii sigur ca am fi pierdut.
S-a vazut clar ca turcii in momentul in care nu era presati, atacau poarta.
Asa a aparut ocazia lui Kewell.
Galata are jucatori foarte buni in toace compartimentele.
Dar ca echipa sufera.
Lasa spatii foarte mari.
Skibbe asta e antrenor doar cu gura pana la urma.
Raman la ideea mea.
Ca nu are rost sa ne entuziasmam.
In campionatul intern nici o echipa nu lasa spatii asa de mari ca si Galata.
O sa fie foarte greu.
In CL la fel.
Acolo intalnesti colosi.
Daca incepem de pe acum sa ne consideram zei ai fotbalului atunci sezonul e compromis!
Relax!Te tachinam amical:)
1)Tu te-ai antepronuntat si scris asta mai sus, nu eu:)
"AdrianUltras25 - 27-08-2008 - 17:01
CITATBecali: "Stancu va fi rezervã. Jucãm la 0-0!"
Vreau sa felicit clubul Galatsaray pt faptul ca au reusit sa se califice in grupele CL."
2) E dreptul sa fii rezervat si sa nu te entuziasmezi, dar lasa-i pe cei ca mine si poate ca multi altii sa savureze pana la entuziasm aceasta clipa:)
Nu a fost numai o victoria a Stelei asupra Galatei si implicit o nou calificare, ci a fost o reconfirmare a valorii clubului Steaua in Romania si o mare victorie asupra:
a) Tuturor dusmanilor care spun/scriu pe unde prind ca Steaua e o echipa de blaturi, valize si contesta orice victorie in Liga 1, chiar si in fata unor echipe slabe.
b) Tuturor GSP-TV-istilor in frunte cu shulfelor anti-steliste Decebal, Stiucan...si alti prostovani de la alte fitzuici asa-zise sportive, dar tabloide sadea.
c) Tuturor care au sustinut ca noi ne-am calificat in CL numai prin bulanul tragerilor la sorti.
Cand alta echipa din tara va realiza in urmatorii 3-4 ani ceea ce a facut Steaua in acesti 3-4 ani, atunci o astfel de calificare nu ar mai fi motiv de entuziasm, din acest punct de vedere!
In rest, sa auzim numai de bine maine la trageri si in meciurile din grupa!