Becali: "Stancu va fi rezervã. Jucãm la 0-0!"
Vreau sa felicit clubul Galatsaray pt faptul ca au reusit sa se califice in grupele CL.
Vreau sa felicit clubul Galatsaray pt faptul ca au reusit sa se califice in grupele CL.
"Ole Ole, suntem stelisti doar la victorie!"
Exagerezi,se vede treaba ca presiunea te-a doborat deja..))
Nu te mai lua dupa Jiji,ca-i posedat.
Apare din 5 in 5 minute la toate emisiunile sportive si mai da cate o duma,iar voi il credeti...
Asta e ziua lui Becali,ii place la nebunie sa fie bagat in seama.
Eu zic sa asteptam inceputul meciului,nu sa ne luam dupa toti bagatorii in seama ce apar la TV...
serios sper sa nu se joace la egal ,ultima oara cand am jucat la egal am pierdut campionatu
mare idiot e ciobandantul. Dupa ce ca se baga peste antrenor, mai iese si pe sticla sa dea de gol tactica...
Calificarea s-a pierdut in primul meci, cand i-au prins pe turci in c... gol si nu le-au tras-o. Acum o sa fie mult mai greu
Pe bune acum... Si daca ne calificam noi, ce-ai sa spui? Duma aia cu "Noroc, sansa" etc?
Lari
A mai zis ciobanul acum cateva luni ca jucam la 0-0 si castigam titlul.Jucam atunci impotriva unei echipe destul de slabe.
A fost cum a zis el, nu?
@AdrianUltras25
Pe mine ma irita ca dati verdicte inainte de inceperea meciului. Atata tot. OK, am inteles cu totii ca o groaza de pe-aici nu-l suporta in niciun fel pe Lacatus. Dar macar asteptati meciul inainte sa-l criticati.
Discutam iar de campionatul trecut... Pai hai sa ne gandim cata stabilitate a fost la echipa, cate puncte s-au castigat in tur, cate in retur si apoi sa afirmam ca "Cu Poli si la potai am pierdut titlul"...
Imi aduc aminte ca si cand i-am eliminat pe Betis si Rapid erau unii care-l faceau praf pe Olaroiu.
Sa ma fac bine inteles: nici mie nu-mi place ce jucam acum. Nici mie nu-mi placea cum arata jocul cu Oli la timona. Dar macar eu vad niste lucruri bune care s-au intamplat.
Ma enerveaza discutiile despre "cum am putea juca mai bine". Asa au facut trafic si bani gsp si prosport. Macar noi sa fim mai breji.
Te salut ca ma duc la meci! Vreau sa beau vreo 3 beri inainte sa-mi pierd vocea in seara asta, INDIFERENT DE REZULTAT! Voi fi la Sud.
Sa ne vedem iar in Liga! ![]()
Nu am criticat pe nimeni.
Am vrut doar sa amintesc de un meci de acum cateva luni.Un meci la fel de important ca asta.Ca decidea calificarea in grupele CL.
Meciul ala a fost gandit intr-un fel si a fost pierdut.
Vad ca meciul asta e gandit la fel si ma intreb: de ce?
Oare nu invata nimeni de la Steaua din greseli?
Vad ca meciul asta e gandit la fel si ma intreb: de ce?
Oare nu invata nimeni de la Steaua din greseli?
Inca nu a inceput meciul.
De unde stii tu deja cum a fost gandit meciul?
Adriane, acum nu cred ca vorbele lui Becali sunt demne de luate in seama.
DaniMarcu
Ai vazut tu vreodata pe antrenorul Stelei sa iasa din cuvantul becaliotului?
@Adrian
Steaua nu va juca la 0-0, Becali nu a spus acest lucru. A zis ca vom juca cu Lovin si O.Petre pentru ca ne convine si un 0-0 sau 1-1.
Repet, nu mai crede tot ce se scrie in presa!!!
Asta nu e tot una.
Pentru Prosport e tot una pentru ca manipuleaza oamenii si isi fac trafic.
Mai sunt vreo 2 ore si vom vedea daca joaca la 0-0 sau nu.
DaniMarcu
Ai vazut tu vreodata pe antrenorul Stelei sa iasa din cuvantul becaliotului?
Repet:nu inseamna ca daca Jiji zice ceva la TV,trebuie sa fie si adevarat!...
Si,acum te intreb si eu:daca jucam cum zice Jiji si castigam cu 2-0 ce mai zici? ![]()
Nu ii dau dreptate ciobanului,nu ma intereseaza ce spune,tot ce conteaza este ca Steaua sa se califice diseara!
![]()
ce greu trece timpul , nu mai pot sa rabd . Nu cred ca jucam la 0 - 0 sau 1-1 , cand ati vazut voi Steaua in Ghencea sa joace la egal Ș)) ? (
:steag_cruce_invers: ) asta o sa vedem pe cer ![]()
ole ole....waaaaaaaaaa nu va mai certati....de fapt cred ca isi face bautura efectul la unii din voi:))....voi credeti ce zice nea George Becali:))..fiti seriosi si voi....2-1 pt noi..inscriu turci primi:)...bafta la toti...si sa inceapa meciullllll
Toata lumea spune ca nu vom juca la 0-0 sau la 1-1!
Dar cu totii stim ca asa se va intampla. Daca scorul va fi 0-0 sau 1-1 prin minutul 70-75, turcii vor fi pe noi, noi vom sta si ne vom uita cum ne vor navalii, in speranta ca nu vom primii gol.
Sper sa ma insel!
FORZZA Steaua
Si indiferent de rezultatul de azi, MANDRU CA SUNT STELIST!!!!!
![]()
Hai ca batem.
Forza Steaua!
Asa te vreau,stelistule!
Hai Steaua!Calcati-i in picioare!...
Lovin in locul lu Stancu , schimbarea asta ma ajutat sa astept cu mai putin interes jocu ![]()
incredibil inca 15 min ![]()
![]()
FORZA Steaua HAIDETI PE EI haideti pe ei haideti pe ei pe masa lor nu am mai apucat bilet PACATX(X