FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Galatasaray

«123411»
danimarcu25.08.2008 20:30

PT CEI INTERESATI:

Steaua - Galata liveVIDEO pe [site din caracatita Gazetei Sporturilor] pentru doar 2,75 euro, miercuri de la 20:45!

Amanunte in gesepe.

stelist24/2425.08.2008 20:41
PT CEI INTERESATI:

Steaua - Galata liveVIDEO pe [site din caracatita Gazetei Sporturilor] pentru doar 2,75 euro, miercuri de la 20:45!

Amanunte in gesepe.

eu cred ca destui oameni au antena1

danimarcu25.08.2008 20:43

S-ar putea ca unii din strainatate sa nu aiba antena1...

stelist24/2425.08.2008 20:50

Eu sunt din RM :) iesire din situatie este:) cu net cu viteza de 4mbps

pangica25.08.2008 23:27
salutari......cine doreste un bilet la Peluza Nord....am ramas cu unul......ne vedem in gara de nord sau inainte de meci in Ghencea....

maestre,dak citesti mesajul asta si mai ai biletul ala in plus da-mi un mesaj sau apel sau suna la 0723548492.

Natsume26.08.2008 06:19

Moldova pt Steaua!

Ole! :steag_sah_mic:

STARforce26.08.2008 08:03

Deja am intrat in vrie, nu imi mai gasesc locul sper sa mi-l gasesc maine pe stadion!!!

pangica26.08.2008 09:28

am 2 bilete la tribuna 1.doritorii sa sune la 0723548492

xray_rom26.08.2008 12:29

Cataline!

Din formatia ta lipseste Lovin si e explicabil de ce:), dar cred ca 99,99 % Lovin va fi in teren in formatia de start. Ov. Petre cred ca va fi folosit "fortat". Pana ieri si el si Goian aveau sanse 50% sa intre(Argaseala-GSPTV). Deci nu cred ca este la 100%. Functie de evolutia scorului, Laca va renunta la unul din ei sau, doamne-fereste sa nu fie cazul, la amandoi pt o formula de totul sau nimic pe atac. In cazul ca-i scoate pe cei 2, va urca Radoi, va intra Neaga/Tiago/Stancu si Ghionea.

Nu spun ca este echipa ideala sau dorinta mea, ci ceea ce cred ca va folosi Laca la start:

Var 1

Zapata - Marin, Goian, Radoi, Nesu - Nicolita, Ov. Petre, Lovin, Moreno - Toja Arthuro

Var 2

Zapata - Marin, Goian, Ghionea, Nesu - Radoi- Nicolita, Ov. Petre/Lovin, Moreno - Toja Arthuro

xray_rom26.08.2008 12:56
Steaua trebuie sa acopere mijlocul foarte bine in meciul cu Galata.

FOARTE BINE!

Doar blocand mijlocul va face fata.

Zapata-Petre Marin,Radoi,Goian,Nesu-Tiago,Ov Petre,Lovin-Toja-Dayro Moreno, Stancu.

Ov Petre si Lovin trebuie neaparat sa joace.Zic asta pt ca avem nevoie neaparat de inchizatori in acest meci.

Ov Petre si Lovin pot acoperi zona din fata apararii foarte bine.Iar Tiago poate sa asigure o legatura intre ei si Toja si sa ii si ajute la faza defensiva.

Am zis legatura intre inchizatori si Toja pt ca stim cu totii ca cei 2 inchizatori au tendinta de a da pase inapoi,lucru care nu ar fi prea indicat cand joci cu o echipa puternica care are si jucatori rapizi.

....

Constat cu placere ca esti contant in aprecieri obiective fata de Lovin(ma refer la comentariul tau dupa meciul tur, cand peste 90% il injurau).

Este un jucator limitat ca exprimare tehnica, dar fata de lotul actual este f util la recuperari si speram ca asa va fi si in acest meci, daca il baga in echipa.

Nu e cazul tau, dar observ ca pt unii care l-au injurat acum a devenit un fel de Salvadore de la Patria, nu cel mai prost jucator din istoria Stelei:))

Deplang modul jalnic in care Administratia Stelei, in frunte cu primul cioban al tariii, gestioneza pregatirea psihologica inaintea unui meci decisiv si f important. Chiar daca primeau 10 mil pe Nesu, nu trabuia sa se grabeasaca sa bata palma pana dupa meci. Mai mult, cand se vede clar ca vom ramane in fundul gol la fundasi laterali se insista cu "umplerea" mijlocului. Se vede clar ca nu exista un plan strategic, ci se fac achizitii pe spot ca la piata... Pacat!

Sa dea D-zeu ca toti baietii care vor juca(indiferent de ce echipa va folosi Laca) sa faca un meci mare si sa ne calificam!

Bafta Steaua!!!!

stelist nebun26.08.2008 13:04

valeiiiii..toti dar toti cred ca isi pun aceiasi intrebare...ore ce va fi?....eu sper sa fie bine..is optimist de felu meu si eu zic ca o sa iasa bine...si ca Lacatus va demonstra ca este antrenor si le va inchide gura la cei care l-au criticat...zapata sper sa apere bine mai are si greseli omul, se mai intampla,si moricum nu a gresit in niciun meci mare..Goian sper sa joace,fara el suntem pierduti ov Petre si Lovin o sa joace mai mult ca sigur si asta e bine pentru ca o sa le desfinteze atacul lor ......am o presimtire,vis divin=)))) o sa marcheze Banel golu calificari..si inaite de meciul tur am zis ca o sa marcheze Banel si a marcat...in rest...sa facem show:)

1uLy4Nn26.08.2008 13:51

o sa ne aparam tot meciul...park vad ca o sa fie un adevarat asediu la poarta noastra :-s

-jon-26.08.2008 15:10

Excelent articolul de azi al lui Vochin . Este despre si pentru Marius Lacatus... este despre si pentru Steaua. Pentru ca avem nevoie de atitudinea de invingator, parte a blazonului nostru.

FORZA Steaua! Hai Marius! :steag_cruce_invers:

victorasdelaoras26.08.2008 17:29

imi pare rau de ceea ce scriu dar vom pierde meciul cu 1 -2 imi doresc foarte mult sa ma insel dar poate ca aceasta eliminare va face un pic de lumina asupra antrenorului acestei echipe iubita de noi toti.Laca a fost un mare jucator dar ca antrenor e varza!Oli o fi fost lingaul lui Becali dar a facut 5 puncte in Liga si cu o trupa mai putin valorica ca cea pe care o are acum Laca...inca odata sper sa ma insel asupra echipei care va accede in Liga.......... :steagcruce:

aurelultras26.08.2008 17:40

Cred ca va fi un meci bun.

1-0 si din nou o sa auzim muzica aceia fantastica...care iti ridica parul pe spate....

Va fi extrem de greu, dar tocmai d-asta o sa fim mai bucurosi....

danimarcu26.08.2008 18:08
1-0 si din nou o sa auzim muzica aceia fantastica...care iti ridica parul pe spate....

...sau pe maini,ca unii dintre noi nu avem par pe spate. :whistle:

Extraordinar cat de mult se vorbeste de meciul asta.

Poate-si amintesc cu ocazia asta jurnalistii cat de mult inseamna Steaua pt ei...2/3 dintre ei ar fi someri daca Steaua nu ar exista.

Azazello26.08.2008 18:44

Nu am de spus prea multe: doar ca ne vom califica !!!

mountytoma26.08.2008 19:10
Extraordinar cat de mult se vorbeste de meciul asta.

Poate-si amintesc cu ocazia asta jurnalistii cat de mult inseamna Steaua pt ei...2/3 dintre ei ar fi someri daca Steaua nu ar exista.

isi vor aminti cu siguranta de Steaua cand punctajul european va permite doar o echipa in CL si una in UEFA. atunci ne vor ajuta si federatia, si arbitrii...

deocamdata sper sa fim mai smecheri decat turcii si sa le-o tragem cum nu se asteapta. va fi un meci al dracului de greu si sper ca baietii sa ramana stapani pe situatie de la inceput pana la sfarsit. cu atentie maxima si daruire, ii putem arunca pe turci din nou peste dunare, inapoi de unde au venit!

Raulredblue26.08.2008 19:21

ba fratilor da greu mai trece timpu....

Il Soldatino26.08.2008 19:25
Cataline!

Din formatia ta lipseste Lovin si e explicabil de ce:), dar cred ca 99,99 % Lovin va fi in teren in formatia de start. Ov. Petre cred ca va fi folosit "fortat". Pana ieri si el si Goian aveau sanse 50% sa intre(Argaseala-GSPTV). Deci nu cred ca este la 100%. Functie de evolutia scorului, Laca va renunta la unul din ei sau, doamne-fereste sa nu fie cazul, la amandoi pt o formula de totul sau nimic pe atac. In cazul ca-i scoate pe cei 2, va urca Radoi, va intra Neaga/Tiago/Stancu si Ghionea.

Nu spun ca este echipa ideala sau dorinta mea, ci ceea ce cred ca va folosi Laca la start:

Var 1

Zapata - Marin, Goian, Radoi, Nesu - Nicolita, Ov. Petre, Lovin, Moreno - Toja Arthuro

Var 2

Zapata - Marin, Goian, Ghionea, Nesu - Radoi- Nicolita, Ov. Petre/Lovin, Moreno - Toja Arthuro

Da, Lovin va juca. Nu am nimic cu Lovin dar inteleg perfect motivele pentru care acesta va fi titular maine seara....si le aprob, in parte. Sa vedem ce va iesi.

alex_lef26.08.2008 19:46

Zapata - P.Marin - Goian - Radoi - Nesu - Nicolita - Ov. Petre - Toja - Dayro - Stancu - Arthuro

tocmai s-a anuntat acum pe gsp.TV. Surprinzator! la modul pozitiv, sper sa fie adevarat.

Forza Steaua!

axl26.08.2008 19:50
Zapata - P.Marin - Goian - Radoi - Nicolita - Ov. Petre - Toja - Dayro - Stancu - Arthuro

Cam SF echipa asta. Canci sustinere pentru fundasii laterali.

danutzup26.08.2008 20:11

vai da ce emoti am . Numa la meciu de maine ma gandesc.

forta steauaaaa.........

pe ei baieti.......

forever_fan_steaua26.08.2008 20:40

Ne vom califica! Simt eu asta:)

Hai Laca! Hai Steaua!

P.S.: Da cineva o pastila ca sa dorm pana maine seara, cand incepe meciul? Si un telefon la serviciu sa anunte ca ma duc poimaine cu un suc si cu steagul? :steag_cruce_invers:

MAD_KAT26.08.2008 20:46

Parerea mea e ca ciobanu si cu Lacatus s-au pus de acord sa arunce "o fumigena" pt Skkibe dezvaluind acest prim 11 .Mi se pare prea SF ca sa cred ca va fi pus in practica :no: .Pur si simplu e kamikaze, iar cum noi am obtinut un avantaj prin 2-2-ul acela din deplasare, eu cred ca trebuie sa jucam mult mai "italieneste". :steag_cruce_invers:

«123411»