nesu ii va face fata mai bine lui arda. oricum presimt un meci cu multe duritati, posibil cu eliminati... nu stiu de ce, am eu un feeling
nesu ii va face fata mai bine lui arda. oricum presimt un meci cu multe duritati, posibil cu eliminati... nu stiu de ce, am eu un feeling
Normal, e de totul sau nimic. Iar mie mi-e tare teama de meciul asta...
nu trebuie sa iti fie teama... doar ficatului pentru ca dupa meci vom bea pana dimineata in piata universitatii ![]()
Eu ma antrenez de pe acum sa fie ficatu pregatit!!!!
Banel o sa ne califice (IAR!). ![]()
schimb bilet peluza 2(tabela=SUD) cu bilet peluza 1 (NORD) (Steaua-galatasaray) ! ym bodanelu88
nu trebuie sa iti fie teama... doar ficatului pentru ca dupa meci vom bea pana dimineata in piata universitatii![]()
Cantitatea medie "necesara" pentru a da in ciroza este de doua beri pe zi timp de 10 ani. Sau in alte cuvinte, "alcoolul consumat excesiv dauneaza grav sanatatii".
Nesu e haotic, dak va juca pe partea unui jucator rapid mi-e frica de faptul ca va face multe faulturi in preajma careului si ar putea chiar sfarsi eliminat, depinde acum si cine va arbitra meciul.
eu cred ca vor fi eliminati si de la ei si de la noi. apropo, parca devine plictisitor topicul asta fara turci ![]()
schimb bilet peluza 2(tabela=SUD) cu bilet peluza 1 (NORD) (Steaua-galatasaray) ! ym bodanelu88
Da ce are ma Sudu ??? Si acolo se canta stai linistit ![]()
schimb bilet peluza 2(tabela=SUD) cu bilet peluza 1 (NORD) (Steaua-galatasaray) ! ym bodanelu88Da ce are ma Sudu ??? Si acolo se canta stai linistit
Nu e vb de asta , eu stiu prea bine peluzele si stau oriunde n-am pretentii , dar m-a rugat un tovaras sa ii fac rost de bilet la nord si omu are la sud ca acolo a mai gasit si decat deloc , si-a luat la sud iar el vrea sa stea cu tov lui la nord si pm nu vrea sa stea singur ,,,, daca vrea cineva la sud contact me ym bodanelu88
Banel nu a facut nimic in afara de gol.
Este limpede pentru toata lumea ca Banel e un jucator de moral insa mie in ultimele doua meciuri (turul cu Galata si meciul cu Arges) mi s-a parut mai implicat in joc decat tot restul .... mai cu chef de joc... mai avea putin si-si dadea sufletul pe teren
Si sincer apreciez mai mult un asfel de jucator decat unul care face floricele precum Dayro...
Forza Steaua!!!
Jucãm la victorie, deși am o reținere...
Sper sã revinã Szekely...
Baftã multã echipei...
Ps Am uitat miercuri sã iau pe abonament si pentru un tovarãș bilet...dacã are cineva în plus un mesaj pe privat. mersi numai bine
sal all am si eu o intrebare cine are un bilet la peluza I sau daca nu aveti la peluza I 2 la peluza II.pls va rog eu spunetimi si mie la id-ul myhay_dulcku. ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vom Bate..
asta e singura sol.....e adev ne calificam si la egal dar mai bine suna cand bati pe galata..![]()

mama da ce meciuri bune a facut galata ![]()
very good results ![]()
forza Steaua zau ce organizare in 10 minute mi-am luat bilete la tribuna 1 hai baieti hai pe turci
Normal, e de totul sau nimic. Iar mie mi-e tare teama de meciul asta...
Ne e teama tuturor weeezer.
Pana la terminarea celor 90 de minute, poate 120, sau poate pana la executarea loviturilor de departajare, toti vom strange, pardon, din buci. Valabil si pentru turci si chiar mai abitir decat noi. Ei au morcovul bagat jumate, in timp ce noi vom strange tare sa nu ne intre niciun pic. ![]()
Am incredere in baieti ca-si vor da sufletul pe teren, pentru inca o participare in CL. Motivatie exista. Gigi le-a promis o suma cat un salariu anual.
Avem in fata un meci dificil rau, pentru ca Steaua pleaca cu-n avantaj de 10% , si ma tem cel mai mult de prostia romaneasca, care ne impinge in aparare, daca Steaua va juca ofensiv, fac pariu ca vom castiga meciul de acasa.
Forzza Steaua
Cat de puternica e galata in deplasare
numai 3-0 , 5-0,3-0 , ![]()
Ce interesant! Din 2004 au jucat numai in UEFA! Mare echipa...
Thanks!U just prove that Galata is shit!Fener and Steaua in CL groups... ![]()
Meciul cu Galata va fi diferit de ce am vazut astazi la Bistrita.
Sper sa nu ne facem viata grea singuri.Ma refer la greseli in aparare,ca vad ca se poarta sezonul asta...
Sper ca Zapata si-a epuizat greselile pe anul asta.
Nu vad cum va face Marin fata unui astfel de meci,unor adversari directi iuti...
Dar am incredere ca astea sunt doar temeri aiurea,si ca vom face un meci mare.Turcii,apropo de morcovul mentionat de Virgil, vin totusi aici cu un moral bun datorita jocului in crestere si a rezultatului din campionat,4-1.
Pe de alta parte,nu-mi place cand jucam cu sabia deasupra capului.Nici nu vreau sa ma gandesc ce flacari va scoate Jiji pe nas daca ratam calificarea...Daca suntem echipa mare,putem transforma toate aceste neajunsuri in favoarea noastra.
Conteaza foarte mult cum incepem meciul.Sper sa o facem ca la Galata,sa maracam repede un gol,dupa care sa tinem jocul departe de careu si sa avem mult posesia mingii....Daca ii lasam sa ne calareasca,Boro scrie pe noi.
Speram sa iasa bine. ![]()