FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC Steaua - Galatasaray 1 - 0 (0 - 0)

«1234520»
MoWeed19.08.2008 10:36
Javra sau cioara se preface leu..lasa-ne gagautza

La cat de corect scrie mai degraba cioara...

steaua_gloria19.08.2008 10:36
La fel ziceau si aia de la Besiktas acu vreo 3 ani, ca vin sa bata cu 3-0 si si-au luat-o pe coaja urat.

Ce meci :rolleyes: . Ce suparat era pancone :clap:

MoWeed19.08.2008 10:37
Ce meci :rolleyes: . Ce suparat era pancone :clap:

Pancu tomberooooon :yeahh:

bodrumdan_barkahan19.08.2008 10:38
Ce imi place ca sunteti in al 9 lea cer si ca pt voi totul s a termınat sunteti in grupe ..... mai este si returul nu uıtati CİM BOM nu va pleca din Bucuresti fara sa fie califikata...

Nu sunt in al 9-lea cer dar vazand echipa voastra la meciul tur mi-am dat seama ca voi nu sunteti cu nimic superior noua. Arda e intr-adevar un jucator extrem de bun, dar cu o floare nu se face primavara.

In meciul din tur am jucat cu Ov Petre accidentat, Petre Marin a jucat slab si probabil va fi inlocuit de nesu la retur si Toja era la 6 zile dupa ce a venit la Steaua. Stai linistit ca si noi ne vom prezenta mai bine la retur.

La fel ziceau si aia de la Besiktas acu vreo 3 ani, ca vin sa bata cu 3-0 si si-au luat-o pe coaja urat.

besiktaș e beșiktaș.nu ma intereseaza de ei.cum nu va intereseaza si pe voi de Dinamo sau rapid.nu mai imi spune de accidentari ca si noi am avut accidentati care nu au jucat.numi spune terog ca avem doar un jucator.ca si voi aveti doar pe Radoi si atat.si la voi e lafel atunci situatia cu floarea.

ultrAslan_Romania.219.08.2008 10:42
Ce imi place ca sunteti in al 9 lea cer si ca pt voi totul s a termınat sunteti in grupe ..... mai este si returul nu uıtati CİM BOM nu va pleca din Bucuresti fara sa fie califikata...

Nu sunt in al 9-lea cer dar vazand echipa voastra la meciul tur mi-am dat seama ca voi nu sunteti cu nimic superior noua. Arda e intr-adevar un jucator extrem de bun, dar cu o floare nu se face primavara.

In meciul din tur am jucat cu Ov Petre accidentat, Petre Marin a jucat slab si probabil va fi inlocuit de nesu la retur si Toja era la 6 zile dupa ce a venit la Steaua. Stai linistit ca si noi ne vom prezenta mai bine la retur.

besiktaș e beșiktaș.nu ma intereseaza de ei.cum nu va intereseaza si pe voi de Dinamo sau rapid.nu mai imi spune de accidentari ca si noi am avut accidentati care nu au jucat.numi spune terog ca avem doar un jucator.ca si voi aveti doar pe Radoi si atat.si la voi e lafel atunci situatia cu floarea.

bodrumdan_barkahan auzi mha ca baietii astia nu ne cred ca suntem turci??? :)))))))

Romanya.jpg

bodrumdan_barkahan19.08.2008 10:45

bodrumdan_barkahan auzi mha ca baietii astia nu ne cred ca suntem turci??? :)))))))

baietii sunt cam complexati si stresati :))))

steaua_gloria19.08.2008 10:46

Nu mai dati atata reply ca ne dor ochii.

bodrumdan_barkahan19.08.2008 10:48

zimi numarul ochiului sa-ti trimit niște ochelari.cadou dela mine ;)

ultrAslan_Romania.219.08.2008 10:49

mananca patrunjel si morcov...recomandabil pt ochi..

Romanya.jpg

steaua_gloria19.08.2008 10:49

.

zimi numarul ochiului sa-ti trimit niște ochelari.cadou dela mine ;)

Fii atent, mai bine imi trimiti un monitor cu plasma ,ca asta pe care il am eu e vechi si chiar ca-mi dauneaza vederii.

bodrumdan_barkahan19.08.2008 10:53

ok.no problem.dar roșu galben ok?

korynna19.08.2008 10:56

Ganditi-va mai bine ce echipa e in avantaj,care sunt aia frustrati si cine sta 24 din 24 pe forumul rivalilor :laugh:

steaua_gloria19.08.2008 10:57
ok.no problem.dar roșu galben ok?

Mie-mi convine.

MoWeed19.08.2008 11:00

@bodrumdan_barkahan

Ce ar fi sa mergi tu frumos pe forumul vostru si sa discuti acolo cu oameni care nu sunt complexati si frustrati?

Raduccio19.08.2008 11:00

This is not a chatroom. I've been active on this forum for at least a year and I have less post that our turkish friends. Please, for the love of God, post only when you have something important to say. No more 2 word posts.

bodrumdan_barkahan19.08.2008 11:00
Ganditi-va mai bine ce echipa e in avantaj,care sunt aia frustrati si cine sta 24 din 24 pe forumul rivalilor :laugh:

bucurate inca cateva zile....:))))

ultrAslan_Romania.219.08.2008 11:02

korynna mama tu chiar esti o domnisoara sau te prefaci ca noi.....noi fiind romani nu turci... :))))

Romanya.jpg

bodrumdan_barkahan19.08.2008 11:02
@bodrumdan_barkahan

Ce ar fi sa mergi tu frumos pe forumul vostru si sa discuti acolo cu oameni care nu sunt complexati si frustrati?

ma gonesti din forum? :((( dar mie imi place mult sa discut aici cu tine....terog sa mai stau si eu ....

MoWeed19.08.2008 11:03

@bodrumdan_barkahan

Daca puteam sa fac asta iti garantez ca nu mai postai pe aici de o saptamana :thumbsup:

bodrumdan_barkahan19.08.2008 11:04

korynna mama tu chiar esti o domnisoara sau te prefaci ca noi.....noi fiind romani nu turci... :))))

eu sunt stelist infocat ultraslan_romania..asa scrie la avatarul meu.

@bodrumdan_barkahan

Daca puteam sa fac asta iti garantez ca nu mai postai pe aici de o saptamana :thumbsup:

pacat ca nu poti:)))

DelPiero1019.08.2008 11:08

mananca patrunjel si morcov...recomandabil pt ochi..

Inainte de a incepe cu ironiile nu uitati ca sunteti pe forumul nsotru.Noi nu v-am zis nimic pana cand posturile voastre nu au inceput sa ne ofenseze...deci,nu stiu unde este frustrarea aici!Suporterii stelisti nu au cum sa fie frustrati in fata nici unei echipe din Europa de sud-est...

bodrumdan_barkahan19.08.2008 11:11

eu sunt stelist infocat ultraslan_romania..asa scrie la avatarul meu.

@bodrumdan_barkahan

pacat ca nu poti:)))

mha eu cred ca tu esti rapidist... :)))))))

cine ma eu? no no no .nici un caz.

korynna19.08.2008 11:11

Asta trebuia sa fie o intrebare? :laugh:

Te deranjeaza cumva faptul ca sunt fata?

Oricum asa cum sunt eu la Istanbul am fost peste cei 23 000 de turci ai vostri care nu sunt in stare sa cante 90 de minute :tongue:

DelPiero1019.08.2008 11:11

Un fel de derivati tot sunteti...

MoWeed19.08.2008 11:14
lasa ca ne dam ıntalnıre sı verıfıcam actele ok???

Pai se referea la faptul ca turcii sunt inruditi cu mailatii

«1234520»