FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC Steaua - Galatasaray 1 - 0 (0 - 0)

«12345620»
dax4719.08.2008 11:15

Multe vorbe goale, fara de continut si sens. Conteaza faptele, iar astea vor decide cine merge mai departe si cine va sta acasa. Istoria pare sa se repete, si Steaua pare sa fie favorita. Important pentru toata lumea este sa avem parte de spectacol sportiv fair-play, nu intrari de K1 (precum ale turcilor), iar pentru suflarea romaneasca e foarte importanta si calificarea. Eu zic ca Steaua in Ghencea nu are cum sa piarda.

Vom juca si vom invinge ! Din respect pentru trecut !

ultrAslan_Romania.219.08.2008 11:24
Asta trebuia sa fie o intrebare? :laugh:

Te deranjeaza cumva faptul ca sunt fata?

Oricum asa cum sunt eu la Istanbul am fost peste cei 23 000 de turci ai vostri care nu sunt in stare sa cante 90 de minute :tongue:

Ce dragalasa esti chiar imi pare bine poate iesim la un suc intr o zi.....dar totusi esti rautacioasa am fost si eu la meci ca si tine si credema ca nu v am auzit decat dupa meci.....

Romanya.jpg

dee19.08.2008 11:31

@ultraslanromania

o mana de oameni au fost peste voi, cei 23.000 , nu la nivelul decibelilor ( doar n-aveam cum sa va acoperim) , ci prin faptul ca a scandat si cantat non-stop, spre deosebire de marea majoritate a turcilor care s-au complacut in a fluiera galeria stelista, iar pe alocuri chiar si propria echipa, atunci cand jocul lor n-a mers. Deci, superioritate la nivel de comportament.

korynna19.08.2008 11:32

Sunt rautacioasa pentru ca incepeti sa intreceti masura si nu-i frumos :wink:

Iesim si in oras,eu la o bere,tu la un suc. :tongue:

DelPiero1019.08.2008 11:36

Iesim si in oras,eu la o bere,tu la un suc.

Oricum asa cum sunt eu la Istanbul am fost peste cei 23 000 de turci ai vostri care nu sunt in stare sa cante 90 de minute :tongue:

Ce dragalasa esti chiar imi pare bine poate iesim la un suc intr o zi.....dar totusi esti rautacioasa am fost si eu la meci ca si tine si credema ca nu v am auzit decat dupa meci.....

:laugh: :biggrin: Bah,orice,da' cu o stelista nu-ti merge...

ultrAslan_Romania.219.08.2008 11:39

Iesim si in oras,eu la o bere,tu la un suc. :tongue:

Gata fata s a facut....da chiar asa o sa si fie pt ca eu nu consum alcool dar beau si eu o bere fra alcool....acum lasand gluma de o parte de cand sunt eu pe forumul vostru nu am fost rautacıos delok cı realıst....

Romanya.jpg

bodrumdan_barkahan19.08.2008 11:41

Iesim si in oras,eu la o bere,tu la un suc.

:laugh: :biggrin: Bah,orice,da' cu o stelista nu-ti merge...

desteapta stelista:)))

MoWeed19.08.2008 11:42

@bodrumdan_barkahan

Mailatii=milogi=rromi

Sa negi ca sunteti pe undeva inruditi cand proveniti din aceeasi zona a Asiei inseamna sa negi adevarul...Plus ca manelele va leaga cu ei :biggrin:

LE: Daca tu iti permiti sa scrii ce vrei despre stelisti si eu imi permit sa scriu ce vreau. Nu-ti convine, nu te tine nimeni cu forta aici...

MoWeed19.08.2008 11:49

@ultrAslan_Romania.2

In primul rand nu-mi spui tu mie ce si cum sa scriu aici ai inteles?

Nu am vrut sa ma cert cu voi dar vazand tupeul incredibil pe care-l aveti cand intrati aici si luati la misto pe toata lumea(lume care vrea sa discute despre meci obiectiv), mi-am dat seama ca numai asa puteti intelege ceva.

Pe scurt: daca nu va convine JET!!!!

PS: documenteaza-te vis-a-vis de locul in care isi are originea poporul turc, apoi vei vedea ca nu jignesc ci spun adevarul

korynna19.08.2008 11:50

Tocmai "realismul" vostru va face atat de nesuferiti in ochii altora.Daca nu sufereati de fantezie s.a. probabil nu se ajungea la injuraturi si posturi atat de urate.Trebuia sa fiti mai retinuti ca totusi nu sunteti la voi acasa.

Pana la urma toti iubim fotbalul,dar trebuie sa respecti teritoriul adversarilor.De acum incolo sper sa existe doar posturi in legatura cu formula de joc,despre jucatori,antrenori,etc.,nu ca X bate pe Y pentru ca asa vreau eu.

MoWeed19.08.2008 11:56

o sa discut cu bun-simt cand si voi o sa faceti la fel....

Pana una-alta esti musafir aici, nu-ti convine pleaca!

bodrumdan_barkahan19.08.2008 12:38
Tocmai "realismul" vostru va face atat de nesuferiti in ochii altora.Daca nu sufereati de fantezie s.a. probabil nu se ajungea la injuraturi si posturi atat de urate.Trebuia sa fiti mai retinuti ca totusi nu sunteti la voi acasa.

Pana la urma toti iubim fotbalul,dar trebuie sa respecti teritoriul adversarilor.De acum incolo sper sa existe doar posturi in legatura cu formula de joc,despre jucatori,antrenori,etc.,nu ca X bate pe Y pentru ca asa vreau eu.

tu vorbesti foarte frumos.dar vezi doar ce scriem noi si jignirile dela voi nu le vezi.noi am inceput discutiile astea_?eu iti zic sa citesti inca o data dela inceput din data de cand noi am intrat aici.deci aici e vorba de mine de ultraslan_romania si ultraslan_romania2.nu aia care intra si scrie in engleza si pune poze chestii de astea.zici bine sa ne abtinem ca suntemi la voi acasa.si tu daca erai la forumul nostru si ti se scria atata si tu faceai lafel.lasa acuma Steaua ,galatasaray sau roman,turc...trebuie sa vezi toate astea ca un om.nu putem sa va lasam sa scrieti voi ce va vine in gura si noi sa nu raspundem.si nu se permine nimeni sa scrie despre poporul altcuiva.nici noi nu avem voie de poporul sau istoria voastra nici voi de a noastra.si dece nu poate sa intre ultraslan_romania2 la forum e cumva amendat?

mirceaor19.08.2008 12:48

Dati-le ma ban odata la distrusii astia care toata ziua stau pe forum ca alta treaba n-au decat bage strambe!

Ba baieti, daca sunteti turci mergeti pe forum la Galata si comentati cat vrea rahatu vostru (a se citi produs alimentar), daca sunteti travestiti ( a se citi javre sau ciori spurcate si stresate) plecati in cadavrele inaintasilor vostri si ocupati-va de alde Borcea si taher si pregatiti-va pentru Champions League!!

In oricare dintre variante, luati-va plasme sa ne vedeti la televizor in Liga Campionilor ca sunt reduceri in supermaketuri!!!

:death:

Fane_casieru'19.08.2008 12:57

ALL

Deoarece discutiile devin tot mai contradictorii si offtopic...pana una alta.

TOPIC INCHIS.

**alex**20.08.2008 20:08
Banel "Jardel" will decide who goes in Champions League and who goes in UEFA Cup.He has the power to do that.

Asta zici ca e din glumele cu Chuck Norris. :laugh:

john_8621.08.2008 12:18

Steaua- Galatasaray 1-0, gol Toja.

Nick021.08.2008 12:36

De cand astept meciul asta...si asteptarea aproape ca a luat sfarsit...mey baietzi...c alba, c neagra....lasati ca vedem dupa meci d c e in stare turcul ;)) oricum... se stie Steaua bate Galata...adik, dak nu au fost in stare sa ne bata la ei akasa... cred ca aici le va fi mai usor? Steaua a dominat clar meciul din tur ... n-au nici o sansa aici, chiar dak s-au refacut vedetele Galatei :) asa ca... :hai_steaua:

weeezer21.08.2008 12:45

Din pacate se pare ca fundasul dreapta Pawel Golanski nu va juca in meciul retur din Ghencea, in urma unei accidentari suferite aseara in meciul nationalei sale impotriva Ucrainei.

bodrumdan_barkahan21.08.2008 13:00
Din pacate se pare ca fundasul dreapta Pawel Golanski nu va juca in meciul retur din Ghencea, in urma unei accidentari suferite aseara in meciul nationalei sale impotriva Ucrainei.

pentru voi nu cred ca ar fii o mare pierdere.ca in tur nu prea facuse in fata lui arda nimic.daca nu joaca el cine o sa joace?

john_8621.08.2008 13:03

o sa joace Petre Marin in locul lui iar pe stanga va fi nesu

weeezer21.08.2008 13:08

pentru voi nu cred ca ar fii o mare pierdere.ca in tur nu prea facuse in fata lui arda nimic.daca nu joaca el cine o sa joace?

Pentru faza de atac cred ca va fi o pierdere importanta... Petre Marin are un aport ofensiv mai scazut decat polonezul...

MoWeed21.08.2008 13:09
o sa joace Petre Marin in locul lui iar pe stanga va fi nesu

Pacat, Golanski era cel mai bun fundas lateral din lotul nostru.

Petre Marin va avea viata grea la cei 35 de ani cu Arda.

john_8621.08.2008 13:12

apropo, szekely nu si-a revenit? poate il reprofileaza pe Banel fundas dreapta si va juca szekely mijlocas...

MoWeed21.08.2008 13:14

Pai parca Szekely nu mai era pe lista....

bodrumdan_barkahan21.08.2008 13:18

Petre Marin va avea viata grea la cei 35 de ani cu Arda.

arda nu o sa joace pe stanga %90.o sa joace pe dreapta.si pe stanga o sa vina kewell

«12345620»