FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC Steaua - Galatasaray 1 - 0 (0 - 0)

«1151617181920»
mountytoma28.08.2008 05:29

inca nu-mi revin. nu pot sa cred cat de bine am stapanit un joc in care ma temeam de spiritul de lupta al turcilor! la tragerea la sorti nu mi-a fost teama decat de galatasaray. si uite ca aseara Steaua a tinut Galata la respect, asa ca turcii nu au miscat!

nu-mi venea sa cred

- cum Zapata si-a revenit la normal, adica foarte bun

- cum p Marin, nesu, ov Petre, Lovin recuperau mingile peste tot

- cum Radoi si Goian, mai tarziu si ghione inchideau toate intrarile

- cum alerga, dribla si deposeda Banel

- ce pasa de gol a dat toja

- ce bine tinea mingea arthuro si ce devieri reusea

nici acum nu pot sa cred cat de lucizi au ramas pe tot parcursul meciului!

si cum ca tot romanul sunt si eu nemultumit de ceva, m-a dezamagit Dayro moreno. foarte slab, la propriu, fara pic de forta sau energie. ma intreb, oare ce faceam daca era umit karan la noi in locul lui Dayro? turcul ala e formidabil, are o rautate extraordinara, ar trebui studiat.

a fost ieri intr-un fel revansa nedreptatitilor Banel, Lovin, si chiar si Lacatus.

ps. uitasem un lucru important: respect Galatasaray! o echipa foarte puternica (sper sa o dovedeasca in UEFA cu Dinamo sau rapid!), care insa a avut ghinionul sa intalneasca Steaua!

MALDINI28.08.2008 05:38

@bodrumdan_barkahan ti-am zis ca te uiti degeaba la meci :)) ... acuma au fugit toti turcii de pe aici...saracii de ei :D

CatalinBerceni28.08.2008 06:04
@bodrumdan_barkahan ti-am zis ca te uiti degeaba la meci :)) ... acuma au fugit toti turcii de pe aici...saracii de ei :D

Sa fuga ca park prea cu mintea pe sus ai aterizat la Bucuresti.

Steaua ramane in Liga ce-mi pare bine ca le-am dat la ciori si caini un adversat tare sa joace cu el

MALDINI28.08.2008 06:10

M-au innebunit cu Kewell ala al lor :)) L-ati vazut voi in teren pe kewell in afara de minutul 3 cand a dat bara?In rest 0 !! L-a rupt Nesu , n-a miscat :D

stelistul stelist28.08.2008 06:11

banati toti turci sa nu mai aud de ei

bodrumdan_barkahan28.08.2008 06:30

eu nu am fugit nicaieri.insa v-am felicitat dupa meci.nu pot sa stau in fata calculatorului toata ziua sau noaptea.ati jucat foarte bine noi nu am jucat nimic.Banel Nicolita a dat totul in teren si Radoi...toti au fost foarte buni.sper sa jucati si in grupe asa.o sa fiu cu alaturi de voi in CL...

MALDINI28.08.2008 06:34

Bine , multumim pentru urari ... dar zi-mi si mie ceva : kewell ala , nu mai zic prietenii tai care m-au innebunit cu el nimic ?Hmmmm..curios :hmmm:

mountytoma28.08.2008 06:34
sper sa jucati si in grupe asa.o sa fiu cu alaturi de voi in CL...

si eu am sa tin cu Galatasaray in UEFA! succes!

nu ni-l vindeti pe umit karan?

bodrumdan_barkahan28.08.2008 06:37
Respect pe viata BODRUM....scuze pentru afirmatiile mele dinainte.....

Inca odata scuze,respect pentru tine ,bafta in UEFA sa picati cu Dinamo in TURU 1 sa ii scoateti

nui nimic de scuzat stai linistit.....nu conteaza in UEFA cu cine picam ca cu antrenorul asta nu am batut nici echipele care jucasem in germania aia din Liga 3-2...nu o sa ajungem nicaieri cu antrenorul asta.voi aveti jucatorii care da totul...

sper sa jucati si in grupe asa.o sa fiu cu alaturi de voi in CL...

si eu am sa tin cu Galatasaray in UEFA! succes!

nu ni-l vindeti pe umit karan?

datinil pe Radoi si Dayro facm schimb :P

STARforce28.08.2008 06:41

Cel mai mult mi-a placut ca le-am aratat unde este templul fotbalului si cum se incurajeaza echipa!!!!!Bravo T1 bravo SUD-u ca de obicei ati dat 150% din plamani.Bine ca pot sa tastez ca voce...nu mai e

bodrumdan_barkahan28.08.2008 06:42
Bine , multumim pentru urari ... dar zi-mi si mie ceva : kewell ala , nu mai zic prietenii tai care m-au innebunit cu el nimic ?Hmmmm..curios :hmmm:

kewell a jucat a dat totul.acuma sa fim seriosi.era doar kewell la noi care a jucat a vrut sa faca ceva cu nonda.in afara de el.arda nu ajucat nimic,lincoln,nimic,meira nimic,servet se ducea sa dea cu capul dadea nu stiu unde....linderoth dupa un an de accidentare a jucat ieri.nu il punea nici un antrenor pe linderoth in prim 11 dupa un an de accidentare la asemenea meci.ıi pe bariș in mana nu il bagi.il bagi pe aydin care nu are experienta de asemenea meciuri.oricum cu antrenorul asta repet,nu ajungem nicaieri.nici in grupe nu putem sa intram in UEFA......macar sa faceti voi ceva sa ma inveselesc cu voi....

MALDINI28.08.2008 06:54

Pai nu au jucat ca nu i-a lasat Steaua sa joace...oricum antrenorul vostru e panarama...si sa fim seriosi Radoi face cat 10 kewell si nonda la un loc

alexandru11128.08.2008 07:07

da fratilor dar stiti de ce a jucat Steaua bine ?

pt ca da Becali $$$

Voi daca ati afla ca daca invingeti o echipa castigati 200 de mi de euro nu ati da tot ce puteti?

Oricum :hai_steaua:fularsteaua2

fularultrasfularsteaua2

bodrumdan_barkahan28.08.2008 07:07
Pai nu au jucat ca nu i-a lasat Steaua sa joace...oricum antrenorul vostru e panarama...si sa fim seriosi Radoi face cat 10 kewell si nonda la un loc

iar ai inceput sa aberezi.cum poti sa compari un varf si mijlocaj ofensif de linie cu un aparator...nu o sa-ti mai dau raspuns ca simt ca usor usor iar incepi cum erai.vorbeste singur...

mountytoma28.08.2008 07:10

Radoi iese din discutie.

cu Dayro mie mi-ar placea sa facem un schimb, sa joace el un an la voi, si sa joace umit karan la noi un an. Dayro ar invata multe la voi si voi ati avea ceva de la el de invatat, iar umit karan ne-ar aduce rautatea aia in joc care noua uneori ne lipseste!

dar asta se poate intampla doar in imaginatia noastra!

CatalinBerceni28.08.2008 07:15

iar ai inceput sa aberezi.cum poti sa compari un varf si mijlocaj ofensif de linie cu un aparator...nu o sa-ti mai dau raspuns ca simt ca usor usor iar incepi cum erai.vorbeste singur...

Dap....misto comparatie, insa din pacate pt voi galata a jucat sub orice critica, foarte dezordonat , iar Steaua putin mai bine dar ...meciul in sine nu a fost prea bun , cel prestat de Steaua, doar o densitate mare de jucatori la 30m si nu a mai miscat galata nimik , un gol venit din offside dar asa e fotbalul si apoi vreo 5 ratari ale noastre care ne-a aratat valoarea lui Dayro moreno, un jucator de creatie mediu dar fara putere de a finaliza, acum poate realizati si voi ca Dica facea cat 10X Dayro Moreno, prindea mingea si-n plasa cu ea....

bodrumdan_barkahan28.08.2008 07:15

Radoi iese din discutie.

cu Dayro mie mi-ar placea sa facem un schimb, sa joace el un an la voi, si sa joace umit karan la noi un an. Dayro ar invata multe la voi si voi ati avea ceva de la el de invatat, iar umit karan ne-ar aduce rautatea aia in joc care noua uneori ne lipseste!

dar asta se poate intampla doar in imaginatia noastra!

da cred ca in imaginatia noastra.uitasem de baros cand am zis de Dayro...baros venise pentru Champions League cred ca nu o sa mai vina osa fuga.ca vine azi la istanbul:)...mai bine luatine antrenorul sa fie al vostru :)) a in ceput cu lincoln si ayhan.nu facea niciun antrenor asta...si cu linderoth accidentat de un an a inceput cu el primul meci al lui si la fundas dreapta .omul e mijlocaj defensiv si nu e pregatit fizic.a stat bariș la margine.si sper sa nu mai jucam cu arbitrii astia...

MALDINI28.08.2008 07:17

Hai sa te iau asa pe parte financiara...nonda+10 kewell 20 milioane sa zicem...Radoi...vreo 25 :))

CatalinBerceni28.08.2008 07:19

Frate pe Baros l-au dat toate echipele si vi l-au vandut voua ca dupa mondial numai accidentat a stat, gen asta care a venit acum la Dinamo si s-a accidentat Cesar asta sau cum il cheama de a jucat 4 meciuri pe la real

bodrumdan_barkahan28.08.2008 07:22
Frate pe Baros l-au dat toate echipele si vi l-au vandut voua ca dupa mondial numai accidentat a stat, gen asta care a venit acum la Dinamo si s-a accidentat Cesar asta sau cum il cheama de a jucat 4 meciuri pe la real

o sa vezi ca o sa se nasca din nou la noi..o sa traiasca cele mai bune sezoane...

CatalinBerceni28.08.2008 07:23

Eu chiar am admirat jucatorul asta, mi-a placut super mult, eu sper sa picati cu Dinamo sau rapid sa vada ei ce inseamna sa joace cu o echipa mare si Baros sa le dea vreo 4 goluri de la distantza

axl28.08.2008 07:24

Sincerele mele felicitari suporterilor turci care-au intrat aici dupa meci si ne-au onorat cu urarile de bine. Mult succes in UEFA, Galata!

CatalinBerceni28.08.2008 07:25
Sincerele mele felicitari suporterilor turci care-au intrat aici dupa meci si ne-au onorat cu urarile de bine. Mult succes in UEFA, Galata!

Succes succes dar sa pice cu Dinamo sau rapid :D , nu vreau sa le vad mutrele pe acolo prea mult

MALDINI28.08.2008 07:25

Sa renasca , si sa picati cu Dinamo in UEFA sa le dati vreo 3-4 boabe :D

bodrumdan_barkahan28.08.2008 07:27
Eu chiar am admirat jucatorul asta, mi-a placut super mult, eu sper sa picati cu Dinamo sau rapid sa vada ei ce inseamna sa joace cu o echipa mare si Baros sa le dea vreo 4 goluri de la distantza

mai intai trebuie sa schimbam antrenorul asta....sper sa facem ceva in UEFA dar nu prea am incredere.echipa e foarte buna dar nu stie sa il foloseasca skibbe.

«1151617181920»