FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC Steaua - Galatasaray 1 - 0 (0 - 0)

«11617181920»
CatalinBerceni28.08.2008 07:28
Sa renasca , si sa picati cu Dinamo in UEFA sa le dati vreo 3-4 boabe :D

As vrea mai mult sa pice cu rapidul sau cu Timisoara, ca Dinamo sunt vai de mama lor, n-au echipa.

Pe Dinamo ii bate Dinamo Zagreb :P

bodrumdan_barkahan28.08.2008 07:28
Sincerele mele felicitari suporterilor turci care-au intrat aici dupa meci si ne-au onorat cu urarile de bine. Mult succes in UEFA, Galata!

ms mult frate...si voi sa aveti succes mult la grupe....

MALDINI28.08.2008 07:28

Sa vina Fatih Terim la voi :P sau Hagi ...

CatalinBerceni28.08.2008 07:30

Sa vina Galata inca o data in Romania sa-i rupa mufa lui Rapid cu transferurile lor cu tot si cu suporterii lor "extraordinari" de mediocrii , s-a vazut aseara duel intre 2 galerii superbe nu a ciorilor

bodrumdan_barkahan28.08.2008 07:37

este foarte important numele antrenorului.cand merge jocul rau trebuie sa schimbi meciul.la punctul ala trebuie un antrenor ca fatih terim...

GOD28.08.2008 07:43
Sa vina Fatih Terim la voi :P sau Hagi ...

Sa vina Hagi,o sa fie un plus pentru voi ca el le da mare sansa si jucatorilor tineri.

AdrianUltras2528.08.2008 07:44

All you Galatasaray tuks in here...

If you draw dinam0 or Rapid in the UEFA Cup and you won't beat the hell out of them I will become a Fenerbahce Fan!

CatalinBerceni28.08.2008 07:44
este foarte important numele antrenorului.cand merge jocul rau trebuie sa schimbi meciul.la punctul ala trebuie un antrenor ca fatih terim...

Parerea mea ca antrenorii se schimba prea des, peste tot niste patroni frustrati nu pun mana pe bani schimba antrenorii pe banda rulanta, si acum ma uit de ce au Manchester si Arsenal profit mereu...

bodrumdan_barkahan28.08.2008 07:46
All you Galatasaray tuks in here...

If you draw dinam0 or Rapid in the UEFA Cup and you won't beat the hell out of them I will become a Fenerbahce Fan!

poti sami traduci si mie??nu stiu engleza:)

Parerea mea ca antrenorii se schimba prea des, peste tot niste patroni frustrati nu pun mana pe bani schimba antrenorii pe banda rulanta, si acum ma uit de ce au Manchester si Arsenal profit mereu...

normal da si asta e adevarat....dar nu cred ca ajungem nicaiei cu antrenorul asta.anul trecut a luat campionatul fotbalistii fara antrenor.mai bine era asa:)

CatalinBerceni28.08.2008 07:47

N-ai vrea sa stii :))

AdrianUltras2528.08.2008 07:48

BodrumDan

Daca voi, Galatasaray, picati cu dinam0 sau Rapid in Cupa UEFA si nu ii umiliti in ultimul hal, nu o sa mai tin cu Galata si o sa devin ULTRAS Fenerbahce.

:laugh:

ultrAslan_Romania28.08.2008 07:49
Sincerele mele felicitari suporterilor turci care-au intrat aici dupa meci si ne-au onorat cu urarile de bine. Mult succes in UEFA, Galata!

FELICITARI BAIETI ....SA AVETI SUCCES IN GRUPE.....SFARSITUL MECIULUI A FOST FRUMOS PENTRU AMBELE GALERII AM FACUT SCHIMBURI DE STEAGURI,FULARE,ETC....SI VREAU SA-I MULTUMESC TUTUROR DE LA TRIBUNA 1 CARE AU SCANDAT CIM BOM BOM LA SFARSITUL MECILUI....INCA O DATA FELICITARI SI SUCCES ....SANATATE LA TOATA LUMEA.....

Galatasaray_RO.gif

bodrumdan_barkahan28.08.2008 07:51
BodrumDan

Daca voi, Galatasaray, picati cu dinam0 sau Rapid in Cupa UEFA si nu ii umiliti in ultimul hal, nu o sa mai tin cu Galata si o sa devin ULTRAS Fenerbahce.

:laugh:

:))))) sper sa facem ceva.ar fii bine sa mergem pana in finala si sa luam Cupa UEFA acasa la fenerbahçe ca anul asta in istanbul la ei este finalul:)

FELICITARI BAIETI ....SA AVETI SUCCES IN GRUPE.....SFARSITUL MECIULUI A FOST FRUMOS PENTRU AMBELE GALERII AM FACUT SCHIMBURI DE STEAGURI,FULARE,ETC....SI VREAU SA-I MULTUMESC TUTUROR DE LA TRIBUNA 1 CARE AU SCANDAT CIM BOM BOM LA SFARSITUL MECILUI....INCA O DATA FELICITARI SI SUCCES ....SANATATE LA TOATA LUMEA.....

ali abi senmisin türker senmi?

AdrianUltras2528.08.2008 07:51

Daca ajungeti in finala UEFA, eu o sa fiu suporterul vostru.

Cu conditia, bineinteles, sa nu jucati finala cu Steaua :))

bodrumdan_barkahan28.08.2008 07:52

sper sa ajungem pana acolo :)))

CatalinBerceni28.08.2008 07:55

Mah echipa aveti , va trebuie motivatie si sa fie suporterii langa echipa

ultrAslan_Romania28.08.2008 07:56

SINCER SA FIU AS VREA SA TIN SI EU CU Steaua DAR CU O SINGURA CONDITIE SA PLECE BERBECUL ALA DE Becali

MALDINI28.08.2008 07:57

SINCER SA FIU AS VREA SA TIN SI EU CU Steaua DAR CU O SINGURA CONDITIE SA PLECE BERBECUL ALA DE Becali

Asta ne dorim si noi de multi ani :D

CatalinBerceni28.08.2008 07:57

Mah ....dobitoc cum o fi el , eu ma bucur ca este pe aici, ca a bagat ceva bani pe la echipa, nu l-a dat afara pe Banel, si a adus un Dayro moreno sau un TOja.....arthuro sau Szekely, si Tiago Gomes este foarte bun

bodrumdan_barkahan28.08.2008 07:57

echipa avem dar nu e cine sa conduca.mai bine ramanea CEVAT HOCA si facea mai mult:) si trebuie sa plece lincoln

STARforce28.08.2008 07:59

Bai baieti eu mai stau un pic si ma apuc iar de baut sa imi dreg vocea la loc...hehehehe

CatalinBerceni28.08.2008 07:59

echipa avem dar nu e cine sa conduca.mai bine ramanea CEVAT HOCA si facea mai mult:) si trebuie sa plece lincoln

Oricum trebuie sa recunosti ca era greu rau de tot sa va calificati in dauna Stelei

Si eu sunt cu vocea ca dracu , dar trebuie sa plec l-am unca, nu-mi permit sa beau...dar sambata bairam in cinstea Stelei

AdrianUltras2528.08.2008 08:00

Mah ....dobitoc cum o fi el , eu ma bucur ca este pe aici, ca a bagat ceva bani pe la echipa, nu l-a dat afara pe Banel, si a adus un Dayro moreno sau un TOja.....arthuro sau Szekely, si Tiago Gomes este foarte bun

Cataline nu mai beau cu tine!

CatalinBerceni28.08.2008 08:03

Adriane....nush cat de bine iti era cand Steaua avea datorii de zeci de milioane de euro si nu cumparam decat jucatori mediocrii, cum era pe vremea lui Paunescu.

Cat de idiot e Becali , ne-a ridicat echipa si parerea mea intregul fotbal romanesc, daca nu baga el bani , nu pupam noi sa ajungem nici macar in grupele cupei UEFA...dar semifinale si apoi Champions League, am suferit destul cand eram mereu eliminati in turul 1 sau prin preliminariile Champions League

Sa nu mai spun de imbunatatirile la stadion, securitatea si modul de a cumpara biletele, plus portile de acces. Si acum cat de cat promovarea articolelor sportive.

GOD28.08.2008 08:09

Asta cam asa e....... Becali a bagat bani in echipa,acu nu conteaza comportamentul....

Dar 3 ani la rand in UCL nu e la mana oricarei echipe...

Si o sa mai conteze multi.

«11617181920»