FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC Steaua - Galatasaray 1 - 0 (0 - 0)

«117181920»
mountytoma28.08.2008 08:09
.si sper sa nu mai jucam cu arbitrii astia...

e o boala a noastra, a romanilor, sa dam vina pe arbitru atunci cand pierdem. vad ca nu e doar la noi.

nu cred ca trebuie sa il injurati pe arbitrul de margine. el a alergat odata cu Nicolita, ca trebuie sa fie mereu pe aceeasi linie cu primul atacant, doar ca Nicolita s-a oprit un pic (arbitrul a alergat in continuare), si cand a alergat din nou i-a stricat unghiul tusierului. si daca unghiul nu e bun, nu poti vedea nici offsideuri de 3 metri!

GOD28.08.2008 08:10

Deci Banel a facut ceva bine,fara sa stie:))

bodrumdan_barkahan28.08.2008 08:12
.si sper sa nu mai jucam cu arbitrii astia...

e o boala a noastra, a romanilor, sa dam vina pe arbitru atunci cand pierdem. vad ca nu e doar la noi.

nu cred ca trebuie sa il injurati pe arbitrul de margine. el a alergat odata cu Nicolita, ca trebuie sa fie mereu pe aceeasi linie cu primul atacant, doar ca Nicolita s-a oprit un pic (arbitrul a alergat in continuare), si cand a alergat din nou i-a stricat unghiul tusierului. si daca unghiul nu e bun, nu poti vedea nici offsideuri de 3 metri!

tu arbitrezi in Liga campionlor,trebuie sa vezi.dece tea pus UEFA acolo?

CatalinBerceni28.08.2008 08:12
Asta cam asa e....... Becali a bagat bani in echipa,acu nu conteaza comportamentul....

Dar 3 ani la rand in UCL nu e la mana oricarei echipe...

Si o sa mai conteze multi.

ma enerveaza si pe mine la culme cu declaratiile si cand se mai baga la echipa dar ii indreptatesc pe cei de la tribuna 1 care l-au aplaudat aseara cand a plecat de la stadion, pt ca are o contributie majora in succesele Stelei, el le plateste prime extraodinare de mari si salarii cat sa vina jucatori straini bunicei

Chiar daca se ridica fanionul galata nu se califica, Steaua a avut dupa vreo 4-5 ocazii clare, una se concretiza sau 0-0 si tot nu avea vreo importanta

bodrumdan_barkahan28.08.2008 08:14

:))) dece va luati ma de Nicolita ala atat de mult ajucat foarte bine ieri ...

CatalinBerceni28.08.2008 08:17

:))) dece va luati ma de Nicolita ala atat de mult ajucat foarte bine ieri ...

Nu rade nimeni de Banel, au fost doar cativa suporteri care l-au huiduit pe Banel anul trecut, la meciurile de acasa din cate imi amintesc Peluzele l-au aplaudat mereu la iesirea de pe teren si la prezentare.

Cand mai gresea o pasa era normal dar organizat , Banel nu a fost fluerat in Ghencea

MoWeed28.08.2008 08:21
Asta cam asa e....... Becali a bagat bani in echipa,acu nu conteaza comportamentul....

Cum sa nu conteze comportamentul? Tu te auzi un pic?

Dupa cum ma asteptam, la prima performanta incep sa reapara "fanii" ciobanului. Asta este singura parte negativa a performantei de aseara

headshotbg28.08.2008 08:24

Bravo Steaua! Inca un meci foarte bun!

Va multumim pentru intelegere si va vom sustine din nou in grupele CL!

Un fan CSKA Sofia

CatalinBerceni28.08.2008 08:24

Dupa cum ma asteptam, la prima performanta incep sa reapara "fanii" ciobanului. Asta este singura parte negativa a performantei de aseara

Dap aici ai dreptate........nu trebuie sa-i toleram si iesirile necontrolate, eu unul ii tolerez doar lucrurile bune ....pt restul il injur si-l fluer de fiecare data cand am ocazia dar nu-l vreau plecat de aici ca se alege praful de performantele noastre

MoWeed28.08.2008 08:26

@CatalinBerceni

Stai linistit ca oameni cu bani se gasesc sa investeasca la Steaua. Dar hai sa nu mai vorbim despre jegul asta; macar azi sa ne bucuram fara sa ne gandim la el....

CatalinBerceni28.08.2008 08:28
@CatalinBerceni

Stai linistit ca oameni cu bani se gasesc sa investeasca la Steaua. Dar hai sa nu mai vorbim despre jegul asta; macar azi sa ne bucuram fara sa ne gandim la el....

Da am vazut oamenii cu bani ce fac la Dinamo Rapid sau Timisoara, promit mult si fac putine, macar la noi si-a respectat promisiunile care le-a facut cand a venit. Si cu asta am incheiat subiectul Jiji

AdrianUltras2528.08.2008 08:28

becaliii = jeg!

trebuie sa plece!

GOD28.08.2008 08:28

Dap aici ai dreptate........nu trebuie sa-i toleram si iesirile necontrolate, eu unul ii tolerez doar lucrurile bune ....pt restul il injur si-l fluer de fiecare data cand am ocazia dar nu-l vreau plecat de aici ca se alege praful de performantele noastre

Pe mine ma amuza.......

CatalinBerceni28.08.2008 08:32

Ce ma enerveaza ca multi l-au vrut si pe Dica plecat , si acum se vede ca nu avem un om care sa traga la poarta, un om care sa dea o pasa excelenta, un om care sa execute o lovitura libera....nu vreau sa ma gandesc ce va insemna Steaua pe mainile lui Tiriac, Nastase sau alti "binevoitori"

MoWeed28.08.2008 08:34

@CatalinBerceni

Nastase e stelist plus ca a atras sponsorizari de milioane de euro la tenis(un sport mult mai putin mediatizat ca fotbalul). Ar fi un patron(de fapt presedinte pentru ca Steaua se autofinanteaza de la un timp) bun...

CatalinBerceni28.08.2008 08:37
@CatalinBerceni

Nastase e stelist plus ca a atras sponsorizari de milioane de euro la tenis(un sport mult mai putin mediatizat ca fotbalul). Ar fi un patron(de fapt presedinte pentru ca Steaua se autofinanteaza de la un timp) bun...

Cred ca nu ai idee cati bani trebuie sa ai ca sa sustii Steaua, din cei 15 milioane de euro doar 13 sau 12 or sa fie ai Stelei , noi vindem maxim de 2-3 milioane jucatori si cumparam de 5-6 , organizarea unui meci de Champions League te costa cam vreo 300.000 de euro, punem la socoteala si banii pentru deplasari , si consumabile plus curent apa etc......te asigur ca nu ajung ...pe langa asta salariile intregului lot si staff tehnic si administrativ....Steaua acum nu se auto finanteaza

MoWeed28.08.2008 08:56

Pai ia peste 10 milioane de euro numai din Liga Campionilor. Mai sunt sponsorizari, bilete, drepturi de televizare pentru Liga 1, transferuri(anul asta am vandut de vreo 3,5 milioane)

CatalinBerceni28.08.2008 08:58
Pai ia peste 10 milioane de euro numai din Liga Campionilor. Mai sunt sponsorizari, bilete, drepturi de televizare pentru Liga 1, transferuri(anul asta am vandut de vreo 3,5 milioane)

Tot nu cred ca Steaua mananca vreo 18 milioane pe an, eu spun ca pe putin 25 de milioane pe an sunt cheltuiti la Steaua.

MoWeed28.08.2008 09:02

Pai nu prea are cum....

Calculase cineva ca la 33 de jucatori cu o medie de 200.000 de euro pe sezon(cam asa e media la Steaua probabil) se cheltuiesc 6,6 milioane pe an. Sa mai zicem inca un milion pe stafful tehnic si administrativ(desi probabil e mai putin), sa zicem 1,5 milioane pe deplasari, inca 2,5 milioane pe diverse cheltuieli(organizari de meciuri, consumabile). Adunate fac 11,6 milioane....

Sa zicem ca am gresit eu si am subestimat unele sume, dar tot mai mult de 15 milioane n-are cum sa iasa. Banii dati la alte echipe nu se pun la socoteala pentru ca aia e o practica cretina...

CatalinBerceni28.08.2008 09:06

Mai ai curent , modernizari, masini de serviciu, chirii la case in Bucuresti, Achizitiile, Intretinerea Stadionului, firma de securitate, Arbitrii ca trebuie sa le dai vreo 400.000 de mii pe sezon .

CatalinBerceni28.08.2008 09:11
Mai ai curent , modernizari, masini de serviciu, chirii la case in Bucuresti, Achizitiile, Intretinerea Stadionului, firma de securitate, Arbitrii ca trebuie sa le dai vreo 400.000 de mii pe sezon .

Apropo ......organizarea meciurilor de acasa este destul de costisitoare...cu roma am cheltuit in jur de 1400.000 de euro....bine meci de prezentare ...dar face parte din activitatea clubului

MoWeed28.08.2008 09:12

Pai astea intra la cheltuieli diverse....(firmele de securitate, jandarmeria, arbitrii intra la organizarea meciurilor

Achizitiile sunt categorii speciale deoarece nu stim sumele exacte ale vanzarilor/cumpararilor. Mai ales in campionatul romanesc.

**alex**28.08.2008 09:17

Dinamo si rapid pot pica cu Galata doar daca se califica in grupele cupei UEFA. Toate cele 3 formatii sunt capi de serie.

Problema principala la Galata este ca multi jucatori joaca doar cu numele si se cred mari vedete. Cred ca daca in locul unor straini ar fi fost in teren jucatori turci, Galata ne-ar fi pus mai multe probleme.

David_Steaua200728.08.2008 09:20
Bravo Steaua! Inca un meci foarte bun!

Va multumim pentru intelegere si va vom sustine din nou in grupele CL!

Un fan CSKA Sofia

Multumim de urari!!Mult noroc si voua!! :)

IONUTZ-CIPRIAN28.08.2008 10:31

Unde sunt mai aia mari si tari cu echipa lor de super vedete.......dum cum am si prezis dupa tur......o sa lefie rusine sa iasa la iveala........uite ca echipa aia galactica a lor ramane acasa......mai sunt cu nasul pe sus acuma??

«117181920»