Mesaj pentru. UCL:Se uita turci ,se uita turci ,se uita turci la TV.
Dinamovisti astia sunt tari in gura pe mess, sa dea Dumnezeu sa picati cu Galatasay in turu 1 UEFA.
Mesaj pentru. UCL:Se uita turci ,se uita turci ,se uita turci la TV.
Dinamovisti astia sunt tari in gura pe mess, sa dea Dumnezeu sa picati cu Galatasay in turu 1 UEFA.
sa vad cine il mai huiduieste pe Nicolita
, chiar daca a fost putin offside
na ca am trecut si peste turci cum o trecut si Stefan si Mihai
Forza Steaua
ne vedem in grupe ![]()
Am otravit fantanele . . .
Turcaletilor,va invit la o shaorma in piata universitati.!!!!!!
Bravo !
:steagcruce:
:steagcruce: ![]()
si am dat foc la camp ![]()
hehe.....in grupeeeeeee :X:x
eu zi ca ar trebui sa ii mai iertam din pakte lu` jardel... ![]()
a jucat chiar bn...
Steaua ESTE A TREIA OARA CONSECUTIV IN GRUPELE Champions League!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sa citez un comentator:
"Steaua este una dintre marile echipe ale Europei"
Sincer daca il aveam pe Dica ,la final aveam cel putin 3-4 goluri avans el in situatiile alea nu rateaza....
Bravo !
@god: Dica nu rateaza din situatiile alea dar nu prea stie sa sa-si faca situatii din alea Dayro are mai multa intuitie, simte jocu mai bn
Bravo !
va felicit baieti.ati meritat turul mai mult ca noi ati jucat pe viata și pe moarte cu adevarat.parca erati 22 de jucatori pe teren.noi nu am meritat sa ne califica voi ati vrut mai mult.doar cu kewell si nonda nu se putea nimic.si hasan șaș dupa ce a intrat.golul a fost offside dar asta nu e un motiv.va felicit din suflet si bafta pentru grupele CL.
asta da atitudine ..
RESPECT BODRUM!
au fost probleme cu transmisia ?
ca doar vocea comentatorului se auzea .... si suporterii si atmosfera deloc aproape ...
cred ca a fost o atmosfera superba :x
Am facut un meci mare in seara asta si pot spune ca in afara de bara din prima repriza turcii n-au miscat. Din fericire pentru noi la fel ca "HELL-UL" de la Istabul, si Arda show si Kewell show au fost niste vorbe aruncate in vant.
Steaua la cum s-a jucat trebuia sa castige meciul asta cu 3-0 sau 4-0 insa miza jocului si-a pus se pare amprenta pe jucatori.
Astept felicitarile promise de fanii turci, sa vedem daca se vor tine de cuvant si vor trece peste fustrarea produsa de eliminarea de catre Steaua, pe care ei o vedeau eliminata inca dupa tragerea la sorti.
LE : respect bodrum penrtru fair-play
sa vina tragerea UCL ![]()
![]()
sa curga berea ![]()
Respect pe viata BODRUM....scuze pentru afirmatiile mele dinainte.....
Inca odata scuze,respect pentru tine ,bafta in UEFA sa picati cu Dinamo in TURU 1 sa ii scoateti
bv baieti adevarati si au dat viata pe terenul de fotbal,abia astept sa vad ce echipe vin in Ghencea ![]()
![]()
steagro ![]()
va felicit baieti.ati meritat turul mai mult ca noi ati jucat pe viata și pe moarte cu adevarat.parca erati 22 de jucatori pe teren.noi nu am meritat sa ne califica voi ati vrut mai mult.doar cu kewell si nonda nu se putea nimic.si hasan șaș dupa ce a intrat.golul a fost offside dar asta nu e un motiv.va felicit din suflet si bafta pentru grupele CL.
Bravo, ai fair-play ![]()
Imi cer scuze pentru ce ti-am mai zis in saptamanile astea
Sa curga vinuuuuu ![]()
sa citez un comentator:
"Steaua este una dintre marile echipe ale Europei"
Sincer daca il aveam pe Dica ,la final aveam cel putin 3-4 goluri avans el in situatiile alea nu rateaza....
Da, DAr Dica nare viteza sa ajunga acolo
Where are all my little turkish friends?
Arda, where are you?
Why didn't nonda want to hug us?
Was his anaconda sick, or what?
And your boy kewell, he's good...he's good when it comes to speaking english.
Don't talk to us about hell!
Ghencea is holly ground.
No devil,no matter how big, shall pass!
Adriane, gata cu turcii. N-o sa mai intre! Asa le-a trebuit daca au avut o atitudine superioara...
Bravo !!!
:steag_cruce_invers:
:steag_cruce_invers:
Injurati-l ma pe Banel . Hai , acu nu mai ziceti nimic nu ?