FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC Steaua - Galatasaray 1 - 0 (0 - 0)

«1111213141520»
**alex**27.08.2008 11:51

Clubul nostru le multumeste iubitorilor Stelei pentru interesul deosebit pe care l-au aratat pentru aceasta partida si ii incurajeaza sa se prezinte la stadion cu cat mai multe materiale si accesorii care ii ajuta in incurajarea favoritilor: sepci, fulare, esarfe, steaguri (cu bete din plastic cu diametru mai mic sau egal cu 16 MM) etc. Obiectele amintite mai sus sunt permise de catre observatorul UEFA, care a luat aceasta decizie in cadrul sedintei tehnice organizate la stadionul Steaua. De asemenea, din dorinta de a elimina orice neintelegere, informam spectatorii ca au acces la partida cu aparate de fotografiat sau telefoane mobile, insa le este INTERZIS sa se prezinte la stadion cu aparate de filmat tip handycam sau profesionale.

steauafc.com

GOD27.08.2008 11:51

2-1 Goluri Bogdan Stancu...

O sa fim condusi din minutul 10...

dar revenim in repiza a doua.

bodrumdan_barkahan27.08.2008 12:57
21 de ani.Un motan violator de lei,haha!:))

vezi sa nu fii tu violat

am o rugaminte.cine poate sami spuna la ce canal romanesc o sa fie meciul in seara asta?

steaua_gloria27.08.2008 12:59

Banuiesc ca antena 1

bodrumdan_barkahan27.08.2008 13:01
Banuiesc ca antena 1

ms

c.ronaldo1727.08.2008 13:36

Se pare ca pana la urma vom juca cu 2 inchizatori iar Stancu va fi rezerva. Mi se pare mai normal acest lucru.

MoWeed27.08.2008 13:39
Se pare ca pana la urma vom juca cu 2 inchizatori iar Stancu va fi rezerva. Mi se pare mai normal acest lucru.

Nu mi-se pare normal ca Stancu sa fie rezerva mai ales ca prin formula cu 2 inchizatori este clar ca azi vom juca pe contraatac

steaua_gloria27.08.2008 13:44

Asta era clar de la bun inceput. Ne-au aburit astia..

c.ronaldo1727.08.2008 13:48

De ce sa jucam pe contraatac? Jucam in Ghencea, ce draq?! Galata e recunoscuta ca in deplasare, si in Europa mai nou, e o echipa vai de ea. Eu cred ca Lacatus a gandit ca vom sta mult in terenul lor, si astfel Arthuro e un jucator care tine mai mult de minge + ca el stie sa il deschida foarte mult pe Dayro, Banel si Toja in atac.

AdrianUltras2527.08.2008 13:49

Arthuro nu inteleg cum poate sa ajute echipa in acest meci.

La ce spatii vor lasa turcii, ne trebuie jucatori de viteza, nu de forta.

MoWeed27.08.2008 13:54

@c.ronaldo17

Turcii vor ataca, deci vor lasa destule spatii in aparare. In asemenea conditii, ar fi mai util un varf rapid(care este si intr-o forma de zile mari) decat un varf masiv dar lent.

FC_STEAUA_194727.08.2008 13:55
Arthuro nu inteleg cum poate sa ajute echipa in acest meci.

La ce spatii vor lasa turcii, ne trebuie jucatori de viteza, nu de forta.

Dupa mine ar trebui titularizat Stancu in locul lui Arthuro in meciul asta ca singurul varf cu Dayro in spate. In fine, sa vedem cu o sa iasa.

FORZA Steaua :steag_cruce_invers:

anunnak27.08.2008 14:06

Nu-mi placea nici echipa care a dat-o ieri ultra ofensiva insa nici una prea defensiva nu cred ca va rezolva ceva.Daca jucam iar cu 2 inchizatori si cu un varf impins lent ( Arthuro ) o sa fim iar mana moarta in atac.Din ce am inteles fundasii lor sunt lenti,nu inteleg de ce nu se speculeaza aspectul asta.Vad ca turcii au speculat viteza redusa a fundasilor nostri prin Nonda. Un joc la 0-0 e foarte riscant.Ei au reteta sa castige un meci si de asta au venit,ei nu mai au ce pierde,noi mergem ca mielul la taiere in loc sa presam pt ca jucam acasa.

AdrianUltras2527.08.2008 14:07

Meciul asta e la fel ca Steaua-Valencia.

Atunci am jucat pe contraatac, cu pase peste aparare,cu jucatori de viteza si am castigat.

Am inteles de ce vor fi folositi 2 inchizatori.E normal sa asiguri mijlocul, sa recuperezi cat mai mult, sa opresti actiunile adversarului.Dar de ce sa fie folosit Arthuro?

Avem de gand sa ii dominam?

Se va juca oare meciul in careul turcilor si va fi nevoie de un varf puternic care sa faca spatii si sa traga oameni dupa el?

Nu cred.

Sunt curios cum il va face Arthuro in viteza pe Meira.

c.ronaldo1727.08.2008 14:11

Nu il va face Arthuro, il va face Dayro, Banel sau Toja, Arthuro este un atacant care tine foarte mult de minge si ii deschide pe cei 3 facand multe spatii in apararea turcilor.

MadFroG27.08.2008 14:32

Jucam cu 2 inchizatori ? Cu Ov.Petre si Lovin ?

mancam bataie

AdrianUltras2527.08.2008 14:38
Nu il va face Arthuro, il va face Dayro, Banel sau Toja, Arthuro este un atacant care tine foarte mult de minge si ii deschide pe cei 3 facand multe spatii in apararea turcilor.

Ii deschide facand spatii?

:))

In ce meci ai vazut tu pe Arthuro sa deschida pe cineva sau sa faca spatii?

Si din moment ce vor fi spatii, de ce mai e nevoie ca sa le faca cineva?

Ce spatii sunt necesare?

Distante de 50-60 m intre fundasii turci? :))

Poate ma insel, poate ii vom domina si vom juca doar la ei in careu.Si atunci Arthuro va iesi in evidenta(desi ma indoiesc avand in vedere ca desi are 190 nu prea stie sa dea cu capul in minge.s-a vazut asta la Bistrita, cand a ratat singur cu albut.).

In cazul asta sigur nu va fi nevoie de un joc cu pase lungi, peste aparare, pt jucatori rapizi, de contraatac.

Alynho27.08.2008 14:47
Primul 11 pe care as vrea sa'l vad:

----------------Zapata----------------

Golanski---Goian---Ghionea---Nesu

----------------------------------------

------------------Radoi----------------

Dayro------Tiago-----Toja----Neaga

----------------------------------------

------------Bogdan Stancu-----------

eu cred ca cel mai in masura e Lacatus sa decida cine va juca! nu avem de unde sa stim in ce forma sunt jucatorii daca sunt aptzi etc.;) respect Forza Steaua!:D:steag_sah_mic::steag_cruce_invers:fular-campionii

c.ronaldo1727.08.2008 14:54

Ii deschide facand spatii?

In ce meci ai vazut tu pe Arthuro sa deschida pe cineva sau sa faca spatii?

Si din moment ce vor fi spatii, de ce mai e nevoie ca sa le faca cineva?

Ce spatii sunt necesare?

Distante de 50-60 m intre fundasii turci? :))

Poate ma insel, poate ii vom domina si vom juca doar la ei in careu.Si atunci Arthuro va iesi in evidenta(desi ma indoiesc avand in vedere ca desi are 190 nu prea stie sa dea cu capul in minge.s-a vazut asta la Bistrita, cand a ratat singur cu albut.).

In cazul asta sigur nu va fi nevoie de un joc cu pase lungi, peste aparare, pt jucatori rapizi, de contraatac.

Spatiile alea de vreo 3,4 m patrati pe iarba verde.

AdrianUltras2527.08.2008 14:56

Da da!

Am vazut!

NU este meci in care Arthuro sa nu faca vreo 3-4 m patrati de spatii libere.

Ar fi bun sa se ocupe de parcari.

arda_turan27.08.2008 14:58
All you little turks listen up now!

This is Bogdan "The Tomcat" Stancu.

300px-Bogdanstancu.jpg

He will defeat your little lions tonight!

p.s. Nea Stanici nu te superi ca am mai editat si eu ceva la el, da' nu puteam lasa turkish acolo ca ziceau parazitii astia ca nu stiu engleza :)).

This is Shabani "Anaconda" Nonda ;)

www.harikasozler.net_-_galatasaray_abani

Do u know why we call him as "Anaconda"? :D :D

AdrianUltras2527.08.2008 15:02

Cause he likes to give hugs?

awwww...that's so sweet.

Don't worry.We won't go so hard on you.

The_lion27.08.2008 15:04

are u ready to be lost?:D:D:D

arda_turan27.08.2008 15:04
Cause he likes to give hugs?

awwww...that's so sweet.

Don't worry.We won't go so hard on you.

He has an Anaconda on his body for his rivals... That's the reason ;)

AdrianUltras2527.08.2008 15:19
are u ready to be lost?:D:D:D

Who is going to lose me?

Turan Arda

That's why you call him the anaconda?

That's kind of lame.Come on!

You must do better than this!

And, no offense, but knowing that Nonda has a tatoo of a snake is kind of gay!(if you're a guy)

«1111213141520»